Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 12. 18:45 #5661
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Thor /2011/
Már nagyon régen láttam, és hát most a Bosszúállók kapcsán újra meg kellett hogy nézzem laugh.gif
Azt kell , hogy mondjam, már a legelső perctől megkedveltem Thort blush.gif Más Isten mint a többi : igaz ugyan olyan makacs, hataloméhes mint a többi, de valahogy mindig másnak éreztem smileeee.gif
Chris nagyon jól játsza őt smileeee.gif Mintha csak rászabták volna a szerepet. Azok az izmok, azok a kék szemek és az a tökéletes mosoly wub2.gif A hölgyeknek nagyszerű látványban van részük az egyszer biztos heart.gif
A történet is nagyon tetszik. Habár nem az az akcióban tocsogó alkotás, mégis egy percet sem untam belőle smileeee.gif
Loki is kedvencemmé vált, habár őt leginkább a Bosszúállókban kedveltem meg biggrin.gif Tény, hogy gonosz, de mégis Tom olyan jól játszik ,hogy szimpatikus lesz az egész karakter wink.gif
Azért okozott némi vidámságot egy-két jelenet rohog.gif A sokkolós külön nagy kedvenc lett _nevet.gif A gázolásos incidensekről nem is beszélve _nevet.gif
És amit feltétlen meg kell ,hogy említsek az Hawkeye w00t.gif Amikor először láttam nagyot néztem rohog.gif Tény, hogy kb. 2 perces a szerepe, de jó pont, hogy benne volt blush.gif
Lehetne ezt még órákig ragozni : a lényeg, hogy nagyon jó kis film lett smileeee.gif

8*10
5 felhasználónak tetszik: Adrianna, gonzales7, Twilight6, BunnyGirl, funny18
2012. május 12. 18:51 #5662
- törölt felhasználó -    
Dumb és Dumber - Dilibogyók 2
Hatalmas csalódás volt a film, már az első sem tetszett annyira, de ez valami borzalmas volt. Olyan 10 percig bírtam, nagyon gyenge lett.
2/10
2012. május 12. 19:04 #5663
- törölt felhasználó -    
Dorian Gray (2009) 10/10
Jelen pillanatban még túlságosan is a film hatása alatt vagyok, mivel pár perce fejeztem be, szóval nem is tudom, hogy mit mondhatnék.. Volt már egy-két olyan film, ami igazán magával tudott volna ragadni, ami akkora hatással lett volna rám mint ez, de jelen pillanatban mégis úgy gondolom, hogy minden másik eltörpül mellette. Valami eszméletlen ez a film, de különösen a történet. Zseniális. Úgy érzem, hogy az a tíz pont túl kevés.
4 felhasználónak tetszik: ophely88, chelseagirl18, thunderbird, funny18
2012. május 12. 19:07 #5664
- törölt felhasználó -    
Paranormal Activity 3
Fú, hát nem csalódtam. A 2. kicsit gagyi lett, de most visszahozták a színvonalat, durva volt (persze még mindig messze az 1. a legjobb). Valamiért a legtöbb horrorfilm után tudok este aludni, és semmi bajom nincsen. Ez a trilógia azon kevesek közé tartozik, amik után hónapokig félek a sötétben. Durván felkavar, nem tudom, miért. Libabőrzik a hátam, ha visszagondolok egyes jelenetekre.
10/7
2012. május 12. 23:25 #5665
- törölt felhasználó -    
La Haine
10/10
1 felhasználónak tetszik: Appalache
2012. május 13. 12:48 #5666
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Fight Club
Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már nincs semmid. Még mindig a legkedvesebb filmem a Donnie Darkoval karöltve.
10/10
5 felhasználónak tetszik: gonzales7, Fruzsi26, Xabi, janet7, funny18
2012. május 13. 13:01 #5667
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Őrült, dilis, szerelem

Hát ez a film eszméletlen és ezt nem a Ryan iránti elfogultságom miatt mondom. Az alap sztorija igazán ötletes, ezt a színészek csak még jobbá teszik. Egyszerűen imádtam a poénokat, az egészet végignevettem. A végén nagyon bírtam azt a kesze-kusza szerelmi szálat, ami happy endel végződik. Egyébként filmnézés közben többször is eszembe jutott, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy én legyek Emma Stone. laugh.gif Na, de Ryan tökéletes választás volt Jacob szerepére, imádtam, hogy előadta magát. kiss2.gif
IDEJE LELÉPNI! spiteful.gif

10/10 heart.gif
6 felhasználónak tetszik: nicol bellox, BunnyGirl, ozoli, SmileyZ, tya04, funny18
2012. május 13. 13:08 #5668
nagyleona98
nagyleona98
visszatérő vendég

Státuszfamous
Hozzászólás: 426
Csatolások: 17
Azonosító: 173989
Die Wilden Hühner!! egy német film,nagyon jó!!! tongue.gif beer.gif _nevet.gif
Aki többet szeretne tudni róla,írjon!!! biggrin.gif smileeee.gif
2012. május 13. 14:10 #5669
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief) - 2010

Hát igen nagy bajban vagyok/voltam ezzel a filmmel. Mivel nagy rajongója vagyok a könyvsorozatnak is. Előbb olvastam el a könyvet, és aztán néztem meg a filmet. Kár érte. Ha felcserélem a sorrendet, talán most 10esre pontoznám a filmet.

Kezdjük ott, hogy a rendező az egyik legrosszabb rendező szerény véleményem szerint. Chris Colombust maximum Uwe Boll tudja felülmúlni, mint a legpocsékabb rendező. A forgatókönyvet hanyat homlok megváltoztatták, a könyvhöz képest.

Némely kulcsfontosságú szereplőt kihagytak, és teljesen lényegtelen karaktereket beleszőttek. Gondolok itt arra, hogy Clarissát, Ares lányát kihagyták, míg Persephonét, aki nyáron a földön van anyjával, beleszőtték a filmbe. Pedig a könyvben direkt is hangsúlyozta Riordan bácsi, hogy Persephone nincs az alvilágban, amikor Annebethék lemennek oda.. _nevet.gif

A másik eget rengető hiba: A főszereplőgárda, és alakításaik. Logan Lermant személy szerint tehetséges színésznek tartom, de itt nem brillírozott Percy szerepében. A hazafiban kiskölyökként nagyobbat alakított.

Az abszolút melléfogás Annabeth megformálója, Alexandra Daddario volt. Annabethet úgy írják le, mint egy tipikus kaliforniai csajt. Hosszú, göndör szőke hajú lányt, lesült arcbőrrel, aki mellesleg gyönyörű, és okos is, mivel Pallas Athéné lánya. Alexandra alakítása nem hozta ki a maximumot ebből az egyébként remek karakterből. Alexandra maga sem egy nagy szépség. Csak annyi derült ki róla, hogy lenyomja egy maga a komplett félvér-tábort. Az elméjével azonban nem brillírozott. dry.gif

_nevet.gif Az például, hogy építész szeretne lenni egyáltalán nem derült ki a filmből. Apropó: Ez inkább az író hibája: Pallas Athénének NEM is lehetne gyermeke, mivel a 3 szűz istennő egyike. unsure.gif

Groverből meg menő feka csávót faragtak, pedig a könyvben félénknek van leírva, és nem humorzsáknak. A könyvben Percy a humor forrása, és nem Grover. mad.gif

Nah de hogy pozitívumot is mondjak: A Vegasos jeleneten jót mulattam. rofl.gif rofl.gif Kis tiniérzékiséget vittek bele az apró flörtökkel, és a tudatmódosítóval a Lotus evők fészkében. Hát nem vitték túlzásba. Ebből fenomenálisabb jelenetek is lehettek volna. DE ettől függetlenül ez a legjobb jelent szerintem. thumbup2.gif thumbup2.gif

Összességében véve Uma Thurman (Medúza) és Rosario Dawson (Persephone) voltak a legjobb karakterek. Pierce Brosnan meg... Inkább ment volna haza. Az egyik legröhejesebb karakter volt az övé. mellow.gif

Szumma szummárum:
Úgy tudom lesz folytatása. Hát nem tudom mit hoznak majd össze, mivel sok kulcsfontosságú momentumot és szereplőt kihagytak, amik alapjai a további történetnek. Nem tudom milyen lesz... sleep.gif

10/5* rtfm.gif rtfm.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2012. május 13. 14:32 #5670
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (Pöttömke @ 2012.05.13. 14:10)
Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief) - 2010
Apropó: Ez inkább az író hibája: Pallas Athénének NEM is lehetne gyermeke, mivel a 3 szűz istennő egyike. unsure.gif

Nincs itt semmiféle hiba. biggrin.gif Ezek szerint még nem olvastad a negyedik kötetet, amelyben kiderül, - SPOILER - hogy Pallasz Athéné gyermekei ugyanúgy születnek, ahogy ő maga is született. - SPOILER VÉGE - Ha így nem világos, többet nem árulok el, majd rájössz. wink.gif
Amúgy az új részben Alex haját átfestették szőkére és végre lesz benne Clarisse is. Az viszont igaz, hogy gyökerestül rontották el a dolgokat az első részben. De javaslom neked is, hogy keress rá a filmből kihagyott jelenetekre, mert sok olyan van köztük, ami a könyvben is benne volt, csak végül átírták és újravették. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2012. május 13. 14:37 #5671
- törölt felhasználó -    
Armageddon

Az egyik legjobb katasztrófa film. Imádom. Bármikor meg tudom nézni. Igaz, hogy a Bruce Willis megint megmenti az emberiséget szál már néha kicsit sok, meg ebben a filmben is egy hangyányit túlzónak tartottam, de attól függetlenül jó.

10/9,5
4 felhasználónak tetszik: duracell, gonzales7, Xabi, ozoli
2012. május 13. 14:48 #5672
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Idézet (duracell @ 2012.05.13. 14:32)
Nincs itt semmiféle hiba. biggrin.gif Ezek szerint még nem olvastad a negyedik kötetet, amelyben kiderül, - SPOILER - hogy Pallasz Athéné gyermekei ugyanúgy születnek, ahogy ő maga is született. - SPOILER VÉGE - Ha így nem világos, többet nem árulok el, majd rájössz. wink.gif 
Amúgy az új részben Alex haját átfestették szőkére és végre lesz benne Clarisse is. Az viszont igaz, hogy gyökerestül rontották el a dolgokat az első részben. De javaslom neked is, hogy keress rá a filmből kihagyott jelenetekre, mert sok olyan van köztük, ami a könyvben is benne volt, csak végül átírták és újravették. wink.gif

Valóban nem olvastam. Igazából csak az elsőt olvastam el végig, a többire még nem jutott időm beszerezni, de folyamatban van. smileeee.gif Sajnos ennek ellenére is rossz volt a végeredmény a fim tekintetében. sad.gif A rendező és a forgatókönyvírók hibájából. Clarisse-nak különösen örülök. Az egyik legjobb karakter. smileeee.gif Azért kíváncsiak várom mit hoznak ki majd a második részből. beer.gif

Szerk.: Most nézem ki fogja játszani Clarisse-t. Hát nem így képzeltem el... mellow.gif
2012. május 13. 18:10 #5673
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Avengers IMAX 3D

Úristen emberek, hálát adok, hogy eddig halogattam ezt az imaxet és a Bosszúállók volt az első film, amit így láttam. Onnantól kezdve, hogy megnyitották a kaput és jött Loki serege a film egyszerűen eszméletlen volt. Elsőre, sima 3D-ben sem volt semmi, de ez a precíz részletesség, az egész látvány, a rombolás, szóval minden olyan rendezett káosz volt, hogy majdnem leszédültem a székről. Na jó, ha azt nem is, a kukorica sokszor elvétette a számat. És most megvártuk a stáblista közbeni filmecskét is, aminek külön örültem. laugh.gif Tiszta szerencse volt, hogy középen ültünk, aki teheti, az menjen el, nem fogja megbánni. meghajolo.gif
http://img840.imageshack.us/img840/3042/hbgkj.gif
4 felhasználónak tetszik: tya04, House Of Wax, Pöttömke, SmileyZ
2012. május 13. 19:26 #5674
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
J'ai tué ma mère
Xavier Dolan egy igazi zseni 20 évesen ilyen jó történetet írni rendezni és még a főszerepet is játszani zseniális film meghajolo.gif
10/10
2012. május 13. 19:32 #5675
- törölt felhasználó -    
Parfüm:Egy gyilkos története (2006) 10/8
Nem mondhatnám azt, hogy nem tetszett, mert a történet nagyon érdekes volt és a szereplők is szerethetőek voltak a maguk módján, de nem éreztem olyan kiemelkedően jól filmnek. Különösen a vége nem tetszett, azt annyira furának éreztem. mellow.gif

Bérgyilkos a szomszédom (2000) 10/8
Furcsa volt ezt úgy látni, hogy a második részét előbb láttam, de azért így is élveztem és tetszett. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Pöttömke, ophely88, janet7
2012. május 13. 19:36 #5676
adommyfandenagyon
adommyfandenagyon

Státuszi ship it
Hozzászólás: 700
Csatolások: 68
Azonosító: 135052
Kaszakő. rofl.gif lol2.gif chicken.gif Már vagy hatodjára látom, de még mindig megnevettet.biggrin.gif
2012. május 13. 22:08 #5677
- törölt felhasználó -    
Hacsi, a leghűségesebb barát
10/10
Erről nincs mit mondani, ezt látni kell!!! meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: DaveChris, chelseagirl18, janet7, Vegas
2012. május 13. 22:35 #5678
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (csibus0128 @ 2012.05.13. 22:08)
Hacsi, a leghűségesebb barát
10/10
Erről nincs mit mondani, ezt látni kell!!! meghajolo.gif

ez 100as papírzsepi kíséretében cray.gif
2012. május 14. 12:59 #5679
- törölt felhasználó -    
Másnaposok (2009) 10/9
X-men Kezdetek: Farkas (2009) 10/7
Johnny English Újratöltve (2011) 10/8

Most nincsen kedvem kifejteni a véleményemet, úgyhogy most csak maradok a számos értékeléseknél. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Eszter655, riri17, fender
2012. május 14. 13:20 #5680
- törölt felhasználó -    
Indiana Jones - Az elveszett frigyláda fosztogatói - 10/10

Nincsenek is jobb kalandfilmek azóta se, mint az Indy filmek. Ráadásul reklám nélkül adta le a TV2. rohog.gif Szóval tényleg kultikus alkotás, melyből a Múmia c. filbe is beemeltek' néhány elemet.
9 felhasználónak tetszik: gonzales7, goldman, Pöttömke, tya04, Bessie, riri17, funny18, Appalache, Xabi
710 oldal 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!