Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 25. 19:28 #5761
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Az emberi százlábú 2

Hiába volt fekete-fehér úgy megmozgatott ,hogy azt hittem kidobom a rókát.Főleg a.. úristen nagyon beteg egy film.Aki fogyózni akar annak ajánlom.
2012. május 25. 19:58 #5762
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2012.05.25. 18:37)
Szigorúan angolul, magyar felírattal!  biggrin.gif 

Falling Down - 10/10
Tényleg mesteri film. Poén, hogy a sokak által szidott Joel Schuemachernerk köszönhető ez a remekmű.  meghajolo.gif 

Mmmü. Ez az egyik kedvencem. smileeee.gif

Ocean's Eleven 4/5

Erről elég annyit mondani, hogy egy Clooney-Pitt páros játszik benne.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, tya04
2012. május 25. 22:00 #5763
- törölt felhasználó -    
nahh há megnyitottam a Cronenberg filmek sorát kezdtem a Veszélyes vágy-al.
hháá ha nem tudtam volna hogy ez Cronenberg film akkor meg nem mondtam volna hogy ez az ő filmje. csak pislogtam hogy mi történik itt? dry.gif ez a pasas már megint kicseszik velem! biggrin.gif
ez a film pszichoanalízisről szól és ezt a 3 főszereplő egymással való kapcsolatából és beszélgetésikből ismerhetjük meg. nagyon beszédközpontú film. A három főszereplő Fassbender-Mortensen-Knightley trió nagyon rendben van és egy elég erőteljes de rövidke szerep erejéig Vincen Cassel is felbukkan.
hááá azok akik úgy ültek le hogy Cronenberg filmet szeretnének nézni azoknak csalódniuk kell én is csalódott voltam de egyben meglepődtem is hogy egy teljesen új oldaláról mutatkozott be a rendező. hiszen elég ha csak a Meztelen ebéd a Karambol vagy a Holt sáv című filmjeire gondolok.
jóó háá azért itt is volt egy kis "perverzió"! biggrin.gif és a zsidó és nem zsidó "kérdések" is elég elgondolkodtatóak voltak ez eléggé jól érzékelhető volt Jung és Freud szó csatáin keresztül.
de ez nekem egy egyszer nézős Cronenberg film volt így egy kicsit csalódtam nem mondom hogy nem tetszett baromi jók voltak a párbeszédek de nagyon nem erre számítottam. lehet azért mert a film témájában nem vagyok járatos smileeee.gif
Veszélyes vágy
7/10
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/0f/A_Dangerous_Method_Poster.jpg
4 felhasználónak tetszik: duracell, ophely88, dave095, tya04
2012. május 26. 09:09 #5764
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Charlie St. Cloud halála és élete heart.gif

10/10*
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, duracell
2012. május 26. 09:28 #5765
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Pánikszoba * Panic Room */2002/

Hát az egyetlen értékelhető dolog Jared frenetikus játéka laugh.gif Az ő karaktere legalább érdekes volt heart.gif
A film magam vontatott, unalmas és kiszámítható volt meghajolo.gif
Sajnálom, hogy alvás helyett ezt választottam, habár Jared látványa lefekvés előtt nem olyan rossz laugh.gif

4*10
2012. május 26. 09:53 #5766
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Idézet (House Of Wax @ 2012.05.26. 09:28)
Pánikszoba * Panic Room */2002/
Hát az egyetlen értékelhető dolog Jared frenetikus játéka  laugh.gif Az ő karaktere legalább érdekes volt heart.gif
A film magam vontatott, unalmas és kiszámítható volt  meghajolo.gif 
Sajnálom, hogy alvás helyett ezt választottam, habár Jared látványa lefekvés előtt nem olyan rossz  laugh.gif

4*10

Csak 4-es? Nekem még mindig az egyik kedvencem Jodie-tól. A zene, a kameramozgás, teljesen jó! Akárhányszor megnézem, mindig izgalmas. smileeee.gif Itt még Kristen sem volt annyira irritáló. rohog.gif pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Xabi, duracell, Adrianna
2012. május 26. 10:02 #5767
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (dave095 @ 2012.05.26. 09:53)
Csak 4-es? Nekem még mindig az egyik kedvencem Jodie-tól. A zene, a kameramozgás, teljesen jó! Akárhányszor megnézem, mindig izgalmas. smileeee.gif Itt még Kristen sem volt annyira irritáló.  rohog.gif  pardon.gif

Úgy látszik tényleg csak nekem nem tetszett rohog.gif
Ezzel viszont egyetértek, itt még azért tűrhető volt meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: dave095, SmileyZ
2012. május 26. 10:48 #5768
- törölt felhasználó -    
nahh ezt a Cronenberg filmet pár éve láttam először és ez film volt az első ami a rendezőnek az "átalakulása"volt mert már ez a film is meglepő volt számomra eléggé más mint a korábbi Cronenberg filmek. de ez a film baromira tetszett akkor és most is. meghajolo.gif há komolyan az első 15-percben rendesen féltem az egyes jeleneteknél tudni kell én általában fülhallgatóval nézek filmet és a hangok és az árnyékok a fura emberek és Ralph Fiennes bolyongása áá egyszerűen kirázott a hideg. meghajolo.gif
míg nem láttam ezt a filmet nem igazán szerettem Fiennes-t de ebben a fimben nagyon jól játszik.de a film kulcsfigurája szerintem egyértelműen Miranda Richardson aki egy kedves anya egy feslett nőszemély és egy hárpia "egy személyben" a filmben. háá én komolyan nem is értem hogy a fenébe lehet az hogy ezért az alakításáért nem kapott sehol egyetlen jelölést sem ez nem fér a fejembe. rolleyes.gif
de ez egy nagyon jó film. egy személyiség zavaros férfit Dennis-t az az "Pók-ot" kiengednek az elmegyógyintézetből aki ezután fikció vagy éppen valóságszerűen újra éli a gyermekkorát és bepillantást nyerünk a családi hátterébe és próbáljuk megérteni hogy mi kergette az őrületbe gyerekként ezt a férfit. igazából szerintem a vége sem az mint aminek látszik. ez megint egy olyan film amiről órákon át lehet gondolkozni és vitatkozni ránk van bízva hogy mit gondolunk róla.
ez egy nagyon erős dráma egy kis thriller hangulattal megfűszerezve.
Pók
8/10
http://sharetv.org/images/posters/spider_2002.jpg
2012. május 26. 11:18 #5769
- törölt felhasználó -    
Captain America: The First Avenger

Hol is kezdjem? Batman, Pókember és Superman szerintem három szerethető hős. Amerika kapitány nekem nem tetszik. Maga a történet az, ami szvsz. nagyon nevetséges. Nem akarok megsérteni egy rajongót sem, de ez az. biggrin.gif Ő az a hős, aki fölöslegesen viseli az álarcot, ő az a hős, aki egyáltalán nem félelmetes. Inkább egy vicces jelmezbe bújtatott amerikai focista. De tényleg nem akarom kritizálni a filmet és a főhőst, mindenkinek más az izlése, nekem nem jött be az első bosszúálló és a társai sem izgatnak annyira. Ha azt mondjátok Amerika kapitány én azt mondom Batman. Ha azt mondjátok, hogy Avengers én azt mondom Justice League.
2 felhasználónak tetszik: tya04, Christo
2012. május 26. 18:18 #5770
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Nem film, sorozat: Rex felügyelő, legelső évad, 5. epizód, Tobias Moretti heart.gif wub.gif man_in_love.gif

http://rexocaopolicia.no.sapo.pt/Moser_3.jpg

Ja és igen, a pontozás... Természetesen 10/10... rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: ChanelGirl
2012. május 26. 18:47 #5771
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Xabi @ 2012.05.26. 11:18)
Captain America: The First Avenger
Hol is kezdjem? Batman, Pókember és Superman szerintem három szerethető hős. Amerika kapitány nekem nem tetszik. Maga a történet az, ami szvsz. nagyon nevetséges. Nem akarok megsérteni egy rajongót sem, de ez az. biggrin.gif Ő az a hős, aki fölöslegesen viseli az álarcot, ő az a hős, aki egyáltalán nem félelmetes. Inkább egy vicces jelmezbe bújtatott amerikai focista. De tényleg nem akarom kritizálni a filmet és a főhőst, mindenkinek más az izlése, nekem nem jött be az első bosszúálló és a társai sem izgatnak annyira. Ha azt mondjátok Amerika kapitány én azt mondom Batman. Ha azt mondjátok, hogy Avengers én azt mondom Justice League.

Kinek a pap, kinek a papné. smileeee.gif Személy szerint én jobban kedvelem a Marvel hősöket, mint a DC-t. Mondjuk Batman és Superman ugyanúgy kedvenceim, de mást nem nagyon tudnék kiemelni a DC-től. Mondjuk én nem vagyok úgymond képregényb-zi (pozitív értelemben). laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Xabi
2012. május 26. 18:52 #5772
- törölt felhasználó -    
Idézet (House Of Wax @ 2012.05.26. 10:02)
Úgy látszik tényleg csak nekem nem tetszett  rohog.gif 
Ezzel viszont egyetértek, itt még azért tűrhető volt  meghajolo.gif

Nem csak te untad... dry.gif

Pánikszoba

Nem értem... A könyv az egyik kedvenc regényem, a színészeket és a rendezőt imádom a film mégis untatott kissé. sad.gif A zene zseniális volt, elismerésem Howard Shore-nak!! meghajolo.gif Egyszóval: nekem lapos volt a film, nem lesz a kedvencem!!
10/5
2 felhasználónak tetszik: tya04, House Of Wax
2012. május 26. 18:56 #5773
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.26. 18:52)
Nem csak te untad...  dry.gif 
Pánikszoba
Nem értem... A könyv az egyik kedvenc regényem, a színészeket és a rendezőt imádom a film mégis untatott kissé.  sad.gif A zene zseniális volt, elismerésem Howard Shore-nak!! meghajolo.gif Egyszóval: nekem lapos volt a film, nem lesz a kedvencem!! 
10/5

Egyetértek. Fincher a legkedvesebb rendezőm, de ez volt a mélypontja Benji Button cukormázas életével együtt. A filmet Jodie és Forest vitték, de egyszerűen nem sikerült átjönnie számomra.
2012. május 26. 19:12 #5774
- törölt felhasználó -    
Csupasz pisztoly 33 1/3
10/10
Erről már csak ennyit lehet mondani: biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2012. május 26. 19:43 #5775
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.05.26. 18:56)
Egyetértek. Fincher a legkedvesebb rendezőm, de ez volt a mélypontja Benji Button cukormázas életével együtt. A filmet Jodie és Forest vitték, de egyszerűen nem sikerült átjönnie számomra.

Menjetek mááááááár! biggrin.gif Az egy fa.za film volt. :C Meg mi az, hogy Benji Button cukormázas élete? :C furesz.gif Az egy remekmű :C
4 felhasználónak tetszik: dave095, duracell, nicol bellox, SmileyZ
2012. május 26. 21:30 #5776
- törölt felhasználó -    
Simon och Ekarna / Simon and the Oaks (2011)

Erről a filmről nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni, de szerintem nem meglepő biggrin.gif Több mint fél éve vártam ezt a napot, hogy dvd minőségben rendes angol felirattal meglegyen, majd kiugrottam a bőrömből délután. A film eleje nagyon tetszett képileg (is), aztán a többi is, szerintem szép volt, jól megcsinálták. Végre egy olyan film aminek van mondanivalója, nem csak valami olcsó hülyeség. meghajolo.gif

10*/10
2 felhasználónak tetszik: Xabi, ophely88
2012. május 26. 22:15 #5777
- törölt felhasználó -    
Disturbia 3/5

Mmmű. Ez egy nagyon átlagos filmecske volt. Port.hu-n jól irta az, aki tinithrillernek nevezte. RTL-en és TV2-n is inkább csak egy délután 4-5 órás film lehet a hiradó elé.

1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. május 26. 23:27 #5778
- törölt felhasználó -    
korábban már írtam hogy szeretem az egy helységes kevés szereplős filmeket ez is egy ilyen és elég jóra sikerült.Bár az Öldöklés Istene vagy a Puszta formalitás jobban tetszett!
nagyon mély és pörgős párbeszédek jellemzik a filmet. a két teljesen különböző főszereplő akiket a véletlen hozott össze elmélyült beszélgetést folytatnak filozófiáról, vallásról,életről,halálról sorsról.
Tommy Lee Jones és Samuel L Jackson igazán ki tesznek magukért ebben a filmben. meghajolo.gif
akik szeretik a filmre adaptált kamara darabokat azoknak mindenképp ajánlom másnak nem nagyon! pardon.gif
Sunset Limited
7/10
http://www.ilovemovieonline.com/wp-content/uploads/2011/02/The-Sunset-Limited-Poster.jpg
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. május 27. 10:38 #5779
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Csatolások: 0
Azonosító: 156653
http://www.veronicaferres.com/docs/images/bannerpic2.jpg

Die patin - Kein weg zurück (Veronica Ferres…) drool.gif drool.gif drool.gif
2012. május 27. 13:30 #5780