Az emberi százlábú 2
Hiába volt fekete-fehér úgy megmozgatott ,hogy azt hittem kidobom a rókát.Főleg a.. úristen nagyon beteg egy film.Aki fogyózni akar annak ajánlom.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. május 25. 19:58
Idézet (Norah @ 2012.05.25. 18:37)
Szigorúan angolul, magyar felírattal!
Falling Down - 10/10
Tényleg mesteri film. Poén, hogy a sokak által szidott Joel Schuemachernerk köszönhető ez a remekmű.
Falling Down - 10/10
Tényleg mesteri film. Poén, hogy a sokak által szidott Joel Schuemachernerk köszönhető ez a remekmű.
Mmmü. Ez az egyik kedvencem.
Ocean's Eleven 4/5
Erről elég annyit mondani, hogy egy Clooney-Pitt páros játszik benne.
2012. május 25. 22:00
nahh há megnyitottam a Cronenberg filmek sorát kezdtem a Veszélyes vágy-al.
hháá ha nem tudtam volna hogy ez Cronenberg film akkor meg nem mondtam volna hogy ez az ő filmje. csak pislogtam hogy mi történik itt?
ez a pasas már megint kicseszik velem!
ez a film pszichoanalízisről szól és ezt a 3 főszereplő egymással való kapcsolatából és beszélgetésikből ismerhetjük meg. nagyon beszédközpontú film. A három főszereplő Fassbender-Mortensen-Knightley trió nagyon rendben van és egy elég erőteljes de rövidke szerep erejéig Vincen Cassel is felbukkan.
hááá azok akik úgy ültek le hogy Cronenberg filmet szeretnének nézni azoknak csalódniuk kell én is csalódott voltam de egyben meglepődtem is hogy egy teljesen új oldaláról mutatkozott be a rendező. hiszen elég ha csak a Meztelen ebéd a Karambol vagy a Holt sáv című filmjeire gondolok.
jóó háá azért itt is volt egy kis "perverzió"!
és a zsidó és nem zsidó "kérdések" is elég elgondolkodtatóak voltak ez eléggé jól érzékelhető volt Jung és Freud szó csatáin keresztül.
de ez nekem egy egyszer nézős Cronenberg film volt így egy kicsit csalódtam nem mondom hogy nem tetszett baromi jók voltak a párbeszédek de nagyon nem erre számítottam. lehet azért mert a film témájában nem vagyok járatos
Veszélyes vágy
7/10
hháá ha nem tudtam volna hogy ez Cronenberg film akkor meg nem mondtam volna hogy ez az ő filmje. csak pislogtam hogy mi történik itt?
ez a film pszichoanalízisről szól és ezt a 3 főszereplő egymással való kapcsolatából és beszélgetésikből ismerhetjük meg. nagyon beszédközpontú film. A három főszereplő Fassbender-Mortensen-Knightley trió nagyon rendben van és egy elég erőteljes de rövidke szerep erejéig Vincen Cassel is felbukkan.
hááá azok akik úgy ültek le hogy Cronenberg filmet szeretnének nézni azoknak csalódniuk kell én is csalódott voltam de egyben meglepődtem is hogy egy teljesen új oldaláról mutatkozott be a rendező. hiszen elég ha csak a Meztelen ebéd a Karambol vagy a Holt sáv című filmjeire gondolok.
jóó háá azért itt is volt egy kis "perverzió"!
de ez nekem egy egyszer nézős Cronenberg film volt így egy kicsit csalódtam nem mondom hogy nem tetszett baromi jók voltak a párbeszédek de nagyon nem erre számítottam. lehet azért mert a film témájában nem vagyok járatos
Veszélyes vágy
7/10
2012. május 26. 09:28
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Pánikszoba * Panic Room */2002/
Hát az egyetlen értékelhető dolog Jared frenetikus játéka
Az ő karaktere legalább érdekes volt
A film magam vontatott, unalmas és kiszámítható volt
Sajnálom, hogy alvás helyett ezt választottam, habár Jared látványa lefekvés előtt nem olyan rossz
4*10
Sajnálom, hogy alvás helyett ezt választottam, habár Jared látványa lefekvés előtt nem olyan rossz
4*10
2012. május 26. 09:53
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.05.26. 09:28)
Pánikszoba * Panic Room */2002/
Az ő karaktere legalább érdekes volt
4*10
4*10
Csak 4-es? Nekem még mindig az egyik kedvencem Jodie-tól. A zene, a kameramozgás, teljesen jó! Akárhányszor megnézem, mindig izgalmas.
2012. május 26. 10:02
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (dave095 @ 2012.05.26. 09:53)
Csak 4-es? Nekem még mindig az egyik kedvencem Jodie-tól. A zene, a kameramozgás, teljesen jó! Akárhányszor megnézem, mindig izgalmas.
Itt még Kristen sem volt annyira irritáló.

Úgy látszik tényleg csak nekem nem tetszett
Ezzel viszont egyetértek, itt még azért tűrhető volt
2012. május 26. 10:48
nahh ezt a Cronenberg filmet pár éve láttam először és ez film volt az első ami a rendezőnek az "átalakulása"volt mert már ez a film is meglepő volt számomra eléggé más mint a korábbi Cronenberg filmek. de ez a film baromira tetszett akkor és most is.
há komolyan az első 15-percben rendesen féltem az egyes jeleneteknél tudni kell én általában fülhallgatóval nézek filmet és a hangok és az árnyékok a fura emberek és Ralph Fiennes bolyongása áá egyszerűen kirázott a hideg.
míg nem láttam ezt a filmet nem igazán szerettem Fiennes-t de ebben a fimben nagyon jól játszik.de a film kulcsfigurája szerintem egyértelműen Miranda Richardson aki egy kedves anya egy feslett nőszemély és egy hárpia "egy személyben" a filmben. háá én komolyan nem is értem hogy a fenébe lehet az hogy ezért az alakításáért nem kapott sehol egyetlen jelölést sem ez nem fér a fejembe.
de ez egy nagyon jó film. egy személyiség zavaros férfit Dennis-t az az "Pók-ot" kiengednek az elmegyógyintézetből aki ezután fikció vagy éppen valóságszerűen újra éli a gyermekkorát és bepillantást nyerünk a családi hátterébe és próbáljuk megérteni hogy mi kergette az őrületbe gyerekként ezt a férfit. igazából szerintem a vége sem az mint aminek látszik. ez megint egy olyan film amiről órákon át lehet gondolkozni és vitatkozni ránk van bízva hogy mit gondolunk róla.
ez egy nagyon erős dráma egy kis thriller hangulattal megfűszerezve.
Pók
8/10
míg nem láttam ezt a filmet nem igazán szerettem Fiennes-t de ebben a fimben nagyon jól játszik.de a film kulcsfigurája szerintem egyértelműen Miranda Richardson aki egy kedves anya egy feslett nőszemély és egy hárpia "egy személyben" a filmben. háá én komolyan nem is értem hogy a fenébe lehet az hogy ezért az alakításáért nem kapott sehol egyetlen jelölést sem ez nem fér a fejembe.
de ez egy nagyon jó film. egy személyiség zavaros férfit Dennis-t az az "Pók-ot" kiengednek az elmegyógyintézetből aki ezután fikció vagy éppen valóságszerűen újra éli a gyermekkorát és bepillantást nyerünk a családi hátterébe és próbáljuk megérteni hogy mi kergette az őrületbe gyerekként ezt a férfit. igazából szerintem a vége sem az mint aminek látszik. ez megint egy olyan film amiről órákon át lehet gondolkozni és vitatkozni ránk van bízva hogy mit gondolunk róla.
ez egy nagyon erős dráma egy kis thriller hangulattal megfűszerezve.
Pók
8/10
2012. május 26. 11:18
Captain America: The First Avenger
Hol is kezdjem? Batman, Pókember és Superman szerintem három szerethető hős. Amerika kapitány nekem nem tetszik. Maga a történet az, ami szvsz. nagyon nevetséges. Nem akarok megsérteni egy rajongót sem, de ez az.
Ő az a hős, aki fölöslegesen viseli az álarcot, ő az a hős, aki egyáltalán nem félelmetes. Inkább egy vicces jelmezbe bújtatott amerikai focista. De tényleg nem akarom kritizálni a filmet és a főhőst, mindenkinek más az izlése, nekem nem jött be az első bosszúálló és a társai sem izgatnak annyira. Ha azt mondjátok Amerika kapitány én azt mondom Batman. Ha azt mondjátok, hogy Avengers én azt mondom Justice League.
Hol is kezdjem? Batman, Pókember és Superman szerintem három szerethető hős. Amerika kapitány nekem nem tetszik. Maga a történet az, ami szvsz. nagyon nevetséges. Nem akarok megsérteni egy rajongót sem, de ez az.
2012. május 26. 18:18
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nem film, sorozat: Rex felügyelő, legelső évad, 5. epizód, Tobias Moretti
Ja és igen, a pontozás... Természetesen 10/10...
Ja és igen, a pontozás... Természetesen 10/10...
1 felhasználónak tetszik:
ChanelGirl
2012. május 26. 18:47
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Xabi @ 2012.05.26. 11:18)
Captain America: The First Avenger
Ő az a hős, aki fölöslegesen viseli az álarcot, ő az a hős, aki egyáltalán nem félelmetes. Inkább egy vicces jelmezbe bújtatott amerikai focista. De tényleg nem akarom kritizálni a filmet és a főhőst, mindenkinek más az izlése, nekem nem jött be az első bosszúálló és a társai sem izgatnak annyira. Ha azt mondjátok Amerika kapitány én azt mondom Batman. Ha azt mondjátok, hogy Avengers én azt mondom Justice League.
Kinek a pap, kinek a papné.
Xabi
2012. május 26. 18:52
Idézet (House Of Wax @ 2012.05.26. 10:02)
Úgy látszik tényleg csak nekem nem tetszett
Nem csak te untad...
Pánikszoba
Nem értem... A könyv az egyik kedvenc regényem, a színészeket és a rendezőt imádom a film mégis untatott kissé.
10/5
2012. május 26. 18:56
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.26. 18:52)
Nem csak te untad...
Pánikszoba
Nem értem... A könyv az egyik kedvenc regényem, a színészeket és a rendezőt imádom a film mégis untatott kissé.
A zene zseniális volt, elismerésem Howard Shore-nak!!
Egyszóval: nekem lapos volt a film, nem lesz a kedvencem!!
10/5
Pánikszoba
10/5
Egyetértek. Fincher a legkedvesebb rendezőm, de ez volt a mélypontja Benji Button cukormázas életével együtt. A filmet Jodie és Forest vitték, de egyszerűen nem sikerült átjönnie számomra.
2012. május 26. 19:43
Idézet (tya04 @ 2012.05.26. 18:56)
Egyetértek. Fincher a legkedvesebb rendezőm, de ez volt a mélypontja Benji Button cukormázas életével együtt. A filmet Jodie és Forest vitték, de egyszerűen nem sikerült átjönnie számomra.
Menjetek mááááááár!
2012. május 26. 21:30
Simon och Ekarna / Simon and the Oaks (2011)
Erről a filmről nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni, de szerintem nem meglepő
Több mint fél éve vártam ezt a napot, hogy dvd minőségben rendes angol felirattal meglegyen, majd kiugrottam a bőrömből délután. A film eleje nagyon tetszett képileg (is), aztán a többi is, szerintem szép volt, jól megcsinálták. Végre egy olyan film aminek van mondanivalója, nem csak valami olcsó hülyeség.
10*/10
Erről a filmről nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni, de szerintem nem meglepő
10*/10
2012. május 26. 23:27
korábban már írtam hogy szeretem az egy helységes kevés szereplős filmeket ez is egy ilyen és elég jóra sikerült.Bár az Öldöklés Istene vagy a Puszta formalitás jobban tetszett!
nagyon mély és pörgős párbeszédek jellemzik a filmet. a két teljesen különböző főszereplő akiket a véletlen hozott össze elmélyült beszélgetést folytatnak filozófiáról, vallásról,életről,halálról sorsról.
Tommy Lee Jones és Samuel L Jackson igazán ki tesznek magukért ebben a filmben.
akik szeretik a filmre adaptált kamara darabokat azoknak mindenképp ajánlom másnak nem nagyon!
Sunset Limited
7/10
nagyon mély és pörgős párbeszédek jellemzik a filmet. a két teljesen különböző főszereplő akiket a véletlen hozott össze elmélyült beszélgetést folytatnak filozófiáról, vallásról,életről,halálról sorsról.
Tommy Lee Jones és Samuel L Jackson igazán ki tesznek magukért ebben a filmben.
akik szeretik a filmre adaptált kamara darabokat azoknak mindenképp ajánlom másnak nem nagyon!
Sunset Limited
7/10
tya04
2012. május 27. 10:38
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Die patin - Kein weg zurück (Veronica Ferres…)
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.