Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 24. 21:52 #5461
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (Északi Lovag @ 2012.04.24. 21:43)
…ha így lenne, akkor az Avatart jutalmazták volna a bombákföldjén helyett, amit a készítőkőn és azok rokonain kívül tuti, hogy a kutya sem nézett, a rokonok is csak a készítőkre tekintettel…

Avatar teljesen más kategória. Őt nem lehetett díjazni, mivel oké, erősen közvetíti az üzenetet, de a színes és bőséges máz alatt nincs semmi extra.
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.24. 21:48)
jjúúúj én nagyon elvetemült Shyamalan fanatikus voltam sajnos csak a Falu című filmjéig. sad.gif 
Közönséges bűnözők.
nahhh akkor John Doe és Hannibal Lecter egy bohóc páros Kaiser Soze! laugh.gif 
Istenem de jó az a film! meghajolo.gif

Az ám, csak rohadtul nehéz megszerezni. Régóta kutatok utána, anno megvolt a helyi tékában, de valaki elcsente (meg kellett volna előzni biggrin.gif), magyar feliratok pedig nincsenek, legalábbis egyhez sem passzolnak az avi fájlok, szóval amíg nem vágom teljesen az angolt, cseszhetem. Épp elég volt végigfordítani segítséggel egy spanyol film angol feliratát, még egyszer én azt nem csinálom végig.

Amúgy, Patrick Bateman hol marad a sorból? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. április 24. 21:59 #5462
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.04.24. 21:52)

Amúgy, Patrick Bateman hol marad a sorból? biggrin.gif

ááá kis Miska Soze-hoz képest! biggrin.gif az az ember végig nézett a felesége és gyerekei arcán majd hidegvérrel agyonlőtte őket. ohmy.gif majd lemészárolt mindenkit majd egyszer csak eltűnt senki se hallott róla,csak a bűnözők gyerekeiket riogatták vele "ha rossz vagy Kaiser Soze eljön érted vigyázz"! biggrin.gif
amúgy az a film is kiváló az Amerikai pszchió.egyik rokonom unszolására néztem meg úgy voltam vele először hogy mi újat adhat még egy sorozatgyilkosos film. háá tudott újat mutatni! w00t.gif

ha már sorozatgyilkosok neked a Vörös sárkány vagy az Embervadász tetszett jobban?
én szerencsére a könyvet még az előtt olvastam hogy e két filmet láttam volna! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. április 24. 22:02 #5463
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Csatolások: 0
Azonosító: 156653
Idézet (tya04 @ 2012.04.24. 21:52)
Avatar teljesen más kategória. Őt nem lehetett díjazni, mivel oké, erősen közvetíti az üzenetet, de a színes és bőséges máz alatt nincs semmi extra

…dehogy nincs, pont a felszín alatti mögöttes tartalom miatt húzzták a szájukat az itészek, pusztán emiatt nemengedték nyerni…
2012. április 24. 22:06 #5464
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.24. 21:59)
ááá kis Miska Soze-hoz képest! biggrin.gif az az ember végig nézett a felesége és gyerekei arcán majd hidegvérrel agyonlőtte őket. biggrin.gif 
amúgy az a film is kiváló az Amerikai pszchió.egyik rokonom unszolására néztem meg úgy voltam vele először hogy mi újat adhat még egy sorozatgyilkosos  film. háá tudott újat mutatni! w00t.gif 
ha már sorozatgyilkosok neked a Vörös sárkány vagy az Embervadász tetszett jobban?
én szerencsére a könyvet még az előtt olvastam hogy e két filmet láttam volna! smileeee.gif

Amerikai pszichó ezerszer jobb könyvben. Én először filmen láttam, aztán elolvastam és később jöttem rá, hogy a vásznon a brutalitás és az a deviáns fogalmazásmód nem üt vissza. Christian Bale hatalmasat alakít.
Vörös sárkány, mondjuk én elfogult vagyok Norton bácsi filmjeivel. biggrin.gif
2012. április 24. 22:11 #5465
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.04.24. 22:06)
Amerikai pszichó ezerszer jobb könyvben. Én először filmen láttam, aztán elolvastam és később jöttem rá, hogy a vásznon a brutalitás és az a deviáns fogalmazásmód nem üt vissza. Christian Bale hatalmasat alakít.
Vörös sárkány, mondjuk én elfogult vagyok Norton bácsi filmjeivel. biggrin.gif

no háá most asszem nem fogsz meglepődni rajta hogy a mindkét filmnél jobb a könyv. biggrin.gif 2 nap alatt kiolvastam. biggrin.gif
viszont a Vörös sárkány hűebb a könyvhöz viszont szerintem az Embervadász jobban meg ragadta a könyv hangulatát és nekem William L. Petersen jobb Graham volt mint Norton!
nahh mind1! biggrin.gif
köszi a kis filmes eszmecserét! meghajolo.gif

amúgy te láttad már ezt az új csoda filmet a Csatahajót? ha nem látatlanban mit gondosz róla?
2012. április 24. 22:15 #5466
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.24. 22:11)
no háá most asszem nem fogsz meglepődni rajta hogy a mindkét filmnél jobb a könyv. biggrin.gif 2 nap alatt kiolvastam. biggrin.gif 
viszont a Vörös sárkány hűebb a könyvhöz viszont szerintem az Embervadász jobban meg ragadta a könyv hangulatát és nekem William L. Petersen jobb Graham volt mint Norton!
nahh mind1! biggrin.gif 
köszi a kis filmes eszmecserét! meghajolo.gif

Majd utánanézek a filmeknek. Mondom, Norton a szívem csücske, de nem egy bakija volt már.. Az ilyen karakterekből pedig még mindig Doe a király. Meg Bateman, a könyvben, nagyon durva egy figura. Idéznék, de nem akarok vulgáris szavakat használni. biggrin.gif
Én is köszönöm, további szép estét. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Bessie
2012. április 24. 22:37 #5467
- törölt felhasználó -    
Rambo 4
Ez a kedvencem a Rambo filmek közül.
2012. április 25. 07:36 #5468
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Norah @ 2012.04.24. 15:55)

Csatahajó - 10/6,5
A CGI monstrumot leszámítva egész látványos film. Liam Neeson jó ha össz-vissz 8 percet szerepel benne, kis Skarsgard pedig 25-öt. És ez nem Spoiler, csak figyelmeztetni szeretném azokat, akik esetleg miattuk vetemednének a film megnézésére. Rihanna inkább énekelgessen! Csináljon egy Rated R szintű és minőségű albumot! A "So Hard Lady" styl nem áll jól neki. Összességében egyszer nézhető, közepes film.

Pedig én csak Liam és Skasgard miatt akartam megnézni de ezekután már biztosan nem szakítok rá időt. rolleyes.gif

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.24. 21:11)

hááá abban szinte biztos voltam hogy nektek csajoknak a Shame az év filmje! rohog.gif

Én ezt nem mondanám, legalábbis saját részről bár ha jobban belegondolok, soha nem voltam arra képes, hogy év filmje vagy kedvenc színészt tudjak kiemelni a sok közül. A Shame hihetetlenül jó film de nem mondanám rá nyugodt szívvel, hogy az év filmje, mert ott van még a Melancholia és a Drive is, nem elfelejtve a My Week With Marilynt. rolleyes.gif Nem is igazán szeretem ezt az év és legesleg állapításokat mert nem látom sok értelmet abból a kevésből is kiemelni egyet, mert mind különbözik egymástól. Azt hiszem, hogy 2012 eddigi legjobb filmje nálam a Turn me on goddammit és ezt most csak azért mondom, mert idei filmbekből ennél jobbat még nem láttam de ha év végén felteszed nekem ugyanezt a kérdést, biztosan mást is mondanék. rohog.gif
2012. április 25. 09:43 #5469
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Terhes társaság

Most láttam harmadszor.Mindkét főszereplőt kedvelem,vicces a film is,bár sokszor elég unalmas. blush.gif De azért többségében jókat nevettem rajta. rohog.gif

10/7.5

Lopott idő

Igaz már értékeltem itt,de akkor maximális pontot adtam rá,annyit viszont nem érdemel.Habár maga a film témája továbbra is nagyon tetszik. wink.gif

10/8
3 felhasználónak tetszik: nicol bellox, House Of Wax, Holly Keller
2012. április 25. 13:24 #5470
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Azonosító: 156653
Idézet (tya04 @ 2012.04.22. 13:12)
Thor
Hát.. hogy is mondjam, valahogy erre számítottam. Hiába kedvelt általam a rendező személye, a Marvelesekért nem vagyok oda túlságosan. Iron Man (I.) dögös film lett, Starkot is bírom, az új X-men pedig Vaughn-nak köszönhetően bájos, de amúgy nem szeressük a Marvel-hősöket. 
Ez a film igazából semmilyen. Felesleges a közel két óra játékidő, ha úgy össze van kuszálva, hogy érdektelenné válik a néző számára. Főszereplőnk erős felsőbbrendűségi komplexusban szenved (vagy inkább lubickol) a film elején, és egy csapásra megváltozna? Jellemfejlődések eléggé esetlenül lettek megoldva, Natalie Portman hiába jó színésznő, ha Jane karaktere teljesen átlagos és ráadásul nem is akartak belőle semmi extrát kihozni. A poénok nagyon "megírtak", nem is tudnám jobban megfogalmazni, de érződik, hogy itt a nézőnek nevetni kéne. És nem nevet, kivéve mikor imádott Stellan Skarsgård illuminált állapotban lévő mosolyát látja, esetleg mikor elhangzik a "-Mi ez? Stark új fegyvere? -Áh, nem tudom, Stark nekem sosem mond semmit." párbeszéd. Jeremy Rennert szerepeltethették volna kicsit többet. 
Ettől függetlenül, nagyon várom az Avengerst, csakis Joss Whedon miatt. Zseniális fószer, főleg ha szkriptről van szó, ezért is reménykedem. Persze megtörténhet, hogy csalódok, maga Kenneth Branagh is csak egy súlytalan katyvaszt tudott készíteni Thor históriájából. 
5/10

…ezzen kommentednek az a legnagyobb hibája, hogy hosszasan taglalod a hiányosságokat vagy épp erényeket, de azt nem tárod fel, hogy mihez képest, amiben már megvolt és most hiányzik.

…persze sejthető, hogy miért, mert az erdeti Stan Lee képregénnyel valszeg még mutatóban sem találkoztál wink.gif
2012. április 25. 15:27 #5471
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Todo Sobre Mi Madre
pardon.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 25. 16:25 #5472
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
Megint 17.

Tegnap úgy gondoltam mégegyszer megnézem, és még mindig 10/10
3 felhasználónak tetszik: nicol bellox, House Of Wax, SmileyZ
2012. április 25. 18:23 #5473
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Az elmúlt időszak termése:

Australia: elég hosszú, de én minden percét imádtam. smileeee.gif
Awake: borzasztó gyenge film, de az elején Jessica Alba vizes, átlátszó atlétája miatt megérte megnézni. rohog.gif
An Invisible Sign: egynek elmegy, jobb színészekkel többet is ki lehetett volna hozni belőle.
Drive Angry: Amber Heard sexy benne, itt nagyjából ki is merült a pozitívumok sora...
Final Destination 5: Tony Todd ismét feltűnt, de ő sem tudott segíteni ezen a borzalmon. Legalább megismert Jacqueline MAcInnes Wood-ot.
Hellraiser 9: a meztelen jeleneteken kívül semmi értékelhető nem volt benne, a legrosszabb az eddigiek közül.
Haywire: a bunyókért mindenkinek ajánlom. Gina Carano nem véletlenül volt(?) az egyik legjobb MMA harcos.
Man on a Ledge: kiszámítható, de nem rossz.
Mission Impossible: 3 és Ghost Protocol: a harmadik sokkal jobb volt.
Real Steel: a robotok jobban néztek ki, mint a Transformers filmekben, Hugh Jackman szokás szerint kiváló, Evangeline Lilly pedig aranyos és gyönyörű. A kölyök meglepetésemre tényleg jópofa volt, nagyon tetszett a film.
Sherlock Holmes: Game of Shadows: visszalépés az első filmhez képest, remélem, a következő jobban sikerül majd.
Underworld Awakening: nevetségesen rövid, de legalább egész látványos volt. Ha folytatni akarják, amit remélek, akkor viszont egy normális forgatókönyv kell majd.

Végül egy viszonylag ismeretlen filmet ajánlanék a figyelmetekbe.
Paperback Hero: Hugh Jackman a főszereplő és egy kamionsöfőrt alakít, aki írt egy romantikus regényt, női álnév alatt. Pontosabban gyerekkori ismerősének a neve alatt, akibe titkon szerelmes. smileeee.gif Claudia Karvan a női főszereplő. Nagyszerű film, ausztrál akcentusok, Hugh és Claudia közösen énekel is benne, nézzétek meg, ha be tudjátok szerezni. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: saii, Christo
2012. április 25. 23:47 #5474
- törölt felhasználó -    
imádom ezt a történetet!szóval nekem mindegy mennyi bőrt húznak le róla én lelkes fogyasztója vagyok bárminek ami ezzel kapcsolatos.
Az Excalibur című film óta vagyok rajongója Arthur király legendájának.
láttam rengeteg feldolgozását már filmen olvastam két könyvet is róla.
ezt a filmet csak most sikerült megnéznem a könyvet amiből készült sajnos nem olvastam de úgy néz ki muszáj lesz beszerezni! smileeee.gif
Artúr király és a nők. elsőre kicsit elbizonytalanított a címe az angol cím jobban tetszett.
ez egy merőben új megközelítésből mesélte el a történetet Morgana Le Fay szemszögéből és ami érdekes hogy pozitív szereplőként mutatta be Morgana-át ezzel végül is semmi gond nem volt még festmény is van róla ahogy Arthur az utolsó csatája után Morgana karjaiban hajózik Avalonba.de a legtöbb történetben Morgana negatív szereplőként van jelen de itt nem.
háá a Női casting valami elképesztően brutál ebben a filmben Anjelica Huston,Caroline Godall,Joan Allen és Julianna Marguiles aki valami eszméletlen nagyot játszik Morganaként asszem még díjat is kapott érte pedig ez csak egy nagyobb költségvetésű TV film volt akkoriban!
de valami hiányzott kicsit összecsapottnak éreztem a filmet és nekem hiányoztak a lovagok (főleg Percival) és Merlin is aki szintén csak statiszta szerepet töltött be ebben a történetben. jó mondjuk ez a film nem róluk szólt.
de nem mondhatom hogy nem szórakoztam jól tetszett a film és a szokatlan megközelítés és akik szeretik ezt a legendát mindenképp nézzék meg.
jahhh igen és főleg az volt a gondom hogy azt vártam hogy melyik jelenetben fog felbukkanni végre Colin Morgan! rohog.gif nahh mind1! rohog.gif
ami mellett még nem lehet elmenni szó nélkül az Loreena McKnitt főcímdala há az a dal valami elképesztő!mestermunka! meghajolo.gif
szóval ez egy baromi nagy film lehetett volna ha mondjuk a mozikba készül. de lehet nem lehet csak ennyi volt benne!
Artúr király és a nők
7/10
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/7d/Mists_of_Avalon_DVD_cover.jpg
2012. április 26. 03:49 #5475
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Avengers
Nincs mit hozzáfűznöm, a Marvel (szerintem) eddigi legjobb filmje. És IMAXben egyenesen egy élmény. Minden elismerésem a cast-nek, és az alkotóknak beer.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: tya04, Christo
2012. április 26. 15:36 #5476
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (bibicsibi @ 2012.04.26. 03:49)
Avengers
Nincs mit hozzáfűznöm, a Marvel (szerintem) eddigi legjobb filmje. És IMAXben egyenesen egy élmény. Minden elismerésem a cast-nek, és az alkotóknak  beer.gif 
10/10

Joss Whedonban nagyon bízom, csak miatta várom ezt a filmet. Szóval tényleg olyan jó, mint ahogy a friss kritikák mondják? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: saii
2012. április 26. 15:39 #5477
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.04.26. 15:36)
Joss Whedonban nagyon bízom, csak miatta várom ezt a filmet. Szóval tényleg olyan jó, mint ahogy a friss kritikák mondják? biggrin.gif

RDJ miatt már nem is? ohmy.gif
2012. április 26. 15:49 #5478
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Norah @ 2012.04.26. 15:39)
RDJ miatt már nem is?  ohmy.gif

Dehogynem, csak (sajnos) nem az ő kezében az irányítás. A rendező személye nagyon fontos, hisz simán kaphatunk egy jellegtelen akció-múvit, de egy humoros, valódi képregényfilmet is. Nagyon remélem, hogy az utóbbi lesz.
2012. április 26. 15:55 #5479
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.04.26. 15:49)
Dehogynem, csak (sajnos) nem az ő kezében az irányítás. A rendező személye nagyon fontos, hisz simán kaphatunk egy jellegtelen akció-múvit, de egy humoros, valódi képregényfilmet is. Nagyon remélem, hogy az utóbbi lesz.

Mától már adják a hazai mozik is. Szerintem egész jó film lesz. Az Empire**line (Kein Werbung) 4 csillagot adott neki. Azért ez már egész komoly. Joss Whedon egész jó rendező az Amerika kapitány filmjét leszámítva. laugh.gif
2012. április 26. 15:59 #5480
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Norah @ 2012.04.26. 15:55)
Mától már adják a hazai mozik is. Szerintem egész jó film lesz. Az Empire**line (Kein Werbung) 4 csillagot adott neki. Azért ez már egész komoly. Joss Whedon egész jó rendező az Amerika kapitány filmjét leszámítva.  laugh.gif

Azt nem ő, hanem Joe Johnston rendezte. Tőle csak a Hidalgo - A tűz óceánját szeretem, de amúgy nem bírom a filmjeit. Whedoné az egész Buffy-franchise beleértve az Angel spin-offot, valamint a Firefly és az abból készült Serenity.
1 felhasználónak tetszik: Christo
710 oldal 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!