Egyszerűen kiskorom óta imádom a filmet!
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. június 15. 12:09
Nicsak, ki beszél
8 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Sally Sparrow,
Adrianna,
nicol bellox,
Hustler,
SmileyZ,
Xabi,
Alexis_0504
2012. június 15. 17:32
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Avengers - A bosszúállók
Egy geek számára a lehető legnagyobb élmény, amit valaha láthat a moziban. Joss Whedont istenítem hét éves korom óta, és ebben csak megerősített. Másodszorra ültem be rá, ugyanazt a hatást éri el a humorával, a monumentális aláfestőzenével és vizualitással. Lehet, hogy elfogult vagyok, lehet, hogy ez csak valami gyermeteg rajongás a képregényhősök iránt, de ez van. Fantasztikus.
10/10
Egy geek számára a lehető legnagyobb élmény, amit valaha láthat a moziban. Joss Whedont istenítem hét éves korom óta, és ebben csak megerősített. Másodszorra ültem be rá, ugyanazt a hatást éri el a humorával, a monumentális aláfestőzenével és vizualitással. Lehet, hogy elfogult vagyok, lehet, hogy ez csak valami gyermeteg rajongás a képregényhősök iránt, de ez van. Fantasztikus.
10/10
16 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
lullaby,
Adrianna,
gonzales7,
Christo,
Rihannna,
duracell,
Vampiregirl1,
kriszti03,
SmileyZ,
Alison Lerman,
pillajunior,
Black Hearth2,
BunnyGirl,
funny18,
fender
2012. június 15. 17:34
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Horrorra akadva 1.
10/10.
:D
"hé, Kukesz, vedd fel te is!":D Geráppáá..OO
Rajzórán néztük meg, így a vakáció közeledtére való tekintettel..
10/10.
"hé, Kukesz, vedd fel te is!":D Geráppáá..OO
Rajzórán néztük meg, így a vakáció közeledtére való tekintettel..
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. június 15. 21:25
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Torrente, a törvény két balkeze
Nagyon vicces film, legalábbis én nagyokat tudok rajta nevetni. Hatalmas fazon ez a Torrente...
The Jerk Theory/Bunkó vagyok így hódítok
Nekem ez mindig is örök kedvencem marad,már nagyon sokszor láttam, de nem unom még, de nem is fogom : D : ) Az egész történet nagyon tetszik, Josh Henderson és Jenna Dewan pedig nagyon jók voltak együtt ebben a filmben : ) Egyébként Josh hangja , meg ő maga is elképesztő..
The Parent Trap/Apád-anyád idejöjjön! (1961)
Szerintem mindenből az eredeti a legjobb, vagyis én így gondolom. A 98-as is jó, de ez meg még jobb : ) Szeretem, nagyon nekem való film az tuti : )
Kőbunkó
Ezen is annyit tudok nevetni : DD Egyszerűen imádom ezt a filmet : )Már csak Brendan Fraser-ért is érdemes megnézni : ) Amúgy az egész film úgy ahogy van nagyon jóó, kedvencem : )
Nagyon vicces film, legalábbis én nagyokat tudok rajta nevetni. Hatalmas fazon ez a Torrente...
The Jerk Theory/Bunkó vagyok így hódítok
Nekem ez mindig is örök kedvencem marad,már nagyon sokszor láttam, de nem unom még, de nem is fogom : D : ) Az egész történet nagyon tetszik, Josh Henderson és Jenna Dewan pedig nagyon jók voltak együtt ebben a filmben : ) Egyébként Josh hangja , meg ő maga is elképesztő..
The Parent Trap/Apád-anyád idejöjjön! (1961)
Szerintem mindenből az eredeti a legjobb, vagyis én így gondolom. A 98-as is jó, de ez meg még jobb : ) Szeretem, nagyon nekem való film az tuti : )
Kőbunkó
Ezen is annyit tudok nevetni : DD Egyszerűen imádom ezt a filmet : )Már csak Brendan Fraser-ért is érdemes megnézni : ) Amúgy az egész film úgy ahogy van nagyon jóó, kedvencem : )
2012. június 15. 21:33
|
|
Alishon. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 653 Csatolások: 537 Azonosító: 163409 offline
|
Az emberi százlábú, első része.
Hát komolyan csak erős idegzetűeknek ajánlom ezt a filmet. Undorító, és ijesztő, de egyébként a színészek és az alapsztori is bejön. Ugyebár, magamra voltam utalva, egyedül kellett megnéznem ezt is, mivel a családban és a baráti körömben csak nekem van ilyen őrölt eszem, hogy megnézzek egy ilyen filmet...
Egyedül otthon, elég para volt, de túl éltem.
10/10
Hát komolyan csak erős idegzetűeknek ajánlom ezt a filmet. Undorító, és ijesztő, de egyébként a színészek és az alapsztori is bejön. Ugyebár, magamra voltam utalva, egyedül kellett megnéznem ezt is, mivel a családban és a baráti körömben csak nekem van ilyen őrölt eszem, hogy megnézzek egy ilyen filmet...
10/10
gonzales7
2012. június 15. 22:18
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Éjsötét árnyék
Egy alapfilm nálam Tim Burton és Johnny Depp miatt. Bár másra számítottam. Maga a történet jól indult, aztán nagyon belassult. A vége nem jött be, a vérfarkasos cuccot is hamarabb beiktathatták volna, érdekesebb lett volna a történet.
A párosnak (ha Helenát is beleszámítom, akkor a hármasnak) már volt jobb filmje is. Így csak 10/7,5
Egy alapfilm nálam Tim Burton és Johnny Depp miatt. Bár másra számítottam. Maga a történet jól indult, aztán nagyon belassult. A vége nem jött be, a vérfarkasos cuccot is hamarabb beiktathatták volna, érdekesebb lett volna a történet.
A párosnak (ha Helenát is beleszámítom, akkor a hármasnak) már volt jobb filmje is. Így csak 10/7,5
2012. június 15. 22:34
Idézet (Alishon. @ 2012.06.15. 21:33)
Az emberi százlábú, első része.
10/10
10/10
egy ideje szemezgetek ezzel a filmmel asszem ideje lesz megnézni!
Alishon.
2012. június 15. 22:41
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Estimesék
Adam Sandler még mindig az egyik kedvenc színészem. Behalok a dumáin, de magyarul viccesebb az egész, Csőre Gabi hangjával.
Aranyos film, mikor mesél a gyerekeknek, az olyan varázslatos... Nincs kedvem többet írni róla, nem is tudok. Nagyon jó, és pont.
10/10
Adam Sandler még mindig az egyik kedvenc színészem. Behalok a dumáin, de magyarul viccesebb az egész, Csőre Gabi hangjával.
Aranyos film, mikor mesél a gyerekeknek, az olyan varázslatos... Nincs kedvem többet írni róla, nem is tudok. Nagyon jó, és pont.
10/10
Vampiregirl1
2012. június 16. 12:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
The Ghost Writer (Szellemíró)
Nincsenek szavak arra, hogy mennyire tökéletes ez a film (nekem legalább is
). Roman Polanski az egyik kedvenc rendezőm. Nem érdekel hogy milyen a magánélete, sajnálatos hogy nem bírja kordában tartani az érzéseit és mást sem de rendezőnek piszok jó. A cast nagyszerű. Olivia Williams remek színész, korunk egyik legjobbika, Ewan pedig remekel, mint mindig. Az élet egyik legnagyobb kicseszésének tartom, hogy Ewant nem díjazzák jobban, szinte csak a hazájában és egy két filmfesztiválon, no nem mintha nagyot nyomna nálam a latba az, hogy milyen díjakat kapott eddig (és azokat is szinte mind a Young Adam filmjéért, amit én nem szeretek
) csak sajnálom azokat a színészeket, akik mindig emelt fővel mennek díjkiosztókra és lelkük mélyén tudják, hogy esélyük sincs nyerni de nem amerikaiként emelt fővel vonulnak fel a giccsparádékon vagy filmfesztiválokon, mikor úgy is tudják, hogy a kedves zsűrio megbélyegezi a film sorsát ha már a rendező ilyen vagy olyan. Nekem Brosnan politikus alakítása nem igazán jött át, nem tudom miért, engem annyira nem győzött meg pedig nem tartom rossz színésznek.
Nyakleves jár Ewannek amiért nem a régi saját akcentusát használta (vagy a rendezőnek amiért nem engedte meg neki
). Nem tudom megunni, remek film és Ewan a szemnek is kimondottan szép látvány.
Öröm ránézni a pasasra, mindegy milyen gagyi filmben szerepel, megnézem, ha más nem, legeltetem rajta a szemem és közben vakarászom a falat hogy miért mondott igent erre meg arra a projektre.
10/9,5 a 007-es miniszterelnök miatt.
Nincsenek szavak arra, hogy mennyire tökéletes ez a film (nekem legalább is
10/9,5 a 007-es miniszterelnök miatt.
2012. június 16. 14:52
Just Go With It/Kellékfeleség
Már vagy ötször láttam, de muszáj újra és újra megnéznem, annyira jókat tudok nevetni rajta. Adam Sandler zseniális benne, mint mindig. A pasi pedig, aki az unokatesóját játssza (most sehogy se jut eszembe a neve
) hatalmas forma. A német akcentussal beszélő perverz birkatenyésztő... valami zseniális. Pluszpont: Jennifer Aniston játssza a főszerepet Adam mellett, akit szintén nagyon szeretek. Aki még nem látta, annak nagyon jó szívvel ajánlom.
10/10
Már vagy ötször láttam, de muszáj újra és újra megnéznem, annyira jókat tudok nevetni rajta. Adam Sandler zseniális benne, mint mindig. A pasi pedig, aki az unokatesóját játssza (most sehogy se jut eszembe a neve
10/10
2012. június 16. 18:00
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Thor 10/8
Nekem tetszett a film,bár néhol kissé untam,mert nem volt benne számomra olyan sok izgalmas rész
A látványvilág viszont sokat dobott rajta, nagyon jól megcsinálták
Vasember 10/10
Nagyon tetszett,maga Tony Stark karaktere is nagyon jól meglett csinálva, izgalmas is volt, nem volt nagy a nyáladzás,és Vasember a kedvenc Marvel képregényhősöm ,így kissé nehéz negatívat mondani róla
Vasember 2 10/9
Igen,tegnap és ma ilyen Marvel napot tartottam, hogy biztosan képbe legyek,mikor megnézem a bosszúállókat,mert ezekre nem emlékeztem annyira
Ugyanolyan volt,mint az első film, bár ez már szerintem nem volt olyan jó, nem tudom, szerintem elég lett volna 1 rész is
Nekem tetszett a film,bár néhol kissé untam,mert nem volt benne számomra olyan sok izgalmas rész
Vasember 10/10
Nagyon tetszett,maga Tony Stark karaktere is nagyon jól meglett csinálva, izgalmas is volt, nem volt nagy a nyáladzás,és Vasember a kedvenc Marvel képregényhősöm ,így kissé nehéz negatívat mondani róla
Vasember 2 10/9
Igen,tegnap és ma ilyen Marvel napot tartottam, hogy biztosan képbe legyek,mikor megnézem a bosszúállókat,mert ezekre nem emlékeztem annyira
2012. június 16. 18:18
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Prometheus 8,5/10
Na, minimum a látványért megérte az IMAX film, komolyan, nagyon jól meg volt csinálva
amúgy az eredeti Alientől messze van, de jó film, bár picit csalódás volt. Noomi Rapace pedig nagyon jó színésznő... Maga az ötlet nagyon tetszett és voltak benne abszolút zseniális jelenetek, néha tényleg tátott szájjal ültem... A végét értékeltem, ahogy összekötötték az első Alien-filmmel, bár azért látszott a 33 év különbsége. Azért nekem tetszett
Na, minimum a látványért megérte az IMAX film, komolyan, nagyon jól meg volt csinálva
ophely88
2012. június 16. 22:38
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
A bárányok hallgatnak
Nagyon féltem ettől a filmtől (néhány poént előre lelőttek nekem
+ Gyilkos elmék addikcióm) de kiderült, hogy teljesen felesleges volt. Wow... szuperjó volt! Első ámulatom tárgya Jodie Foster, aki úristen milyen szépséges volt fiatalon (persze most is de na...), egyszerűen nem tudtam róla levenni a szemem
Anthony Hopkins természetesen egy zseni, a sztori izgi volt és volt néhány olyan jelenete a filmek ami egyszerűen... annyira bizzar hogy az elmondhatatlan
Szóval csillagos ötös
10/10
btw... gondolkodom a folytatáson, de azt mondták, hogy a Hannibal már nem annyira kúl, inkább ilyen Fűrészes vérengzés az egész. Szerintetek érdemes megnéznem?
Nagyon féltem ettől a filmtől (néhány poént előre lelőttek nekem
Szóval csillagos ötös
10/10
btw... gondolkodom a folytatáson, de azt mondták, hogy a Hannibal már nem annyira kúl, inkább ilyen Fűrészes vérengzés az egész. Szerintetek érdemes megnéznem?
2012. június 16. 22:48
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Bakancslista
akárhányszor nézem végig mindig elgondolkodtat, Jack Nicholson és Morgan Freeman miatt is érdemes végignézni, de a film lényege a mondanivalója
10/10
akárhányszor nézem végig mindig elgondolkodtat, Jack Nicholson és Morgan Freeman miatt is érdemes végignézni, de a film lényege a mondanivalója
10/10
2012. június 17. 00:46
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Van Helsing
Engem nem érdekel, hogy ki mit mond,
de szerintem, a '92es Draculát leszámítva, no meg a sorozatokat (Buffy, Angel, True Blood) ez a legeslegjobb vámpíros film a világon. A Twilight elbújhat emellett, mert ez végre egy tökéletes sztori, nem érzelgős és nyámnyila vámpírokkal. Richard Roxburgh hihetetlen jó színész, nem is beszélve a menyasszonyairól, akik közül mindig Marishka és Aleera volt a kedvencem. Továbbá végre a vámpírok visszatérnek (illetve nem visszatérnek, hisz szerencslre el sem mentek) a gyökereikhez(ERDÉLYBEN) és nem New York utcáin vonaglanak a legújabb Iphone-jukkal!
Hugh Jackman tökéletes választás volt Gabriel szerepére, a hosszú hajával megzabáltam! Már az első pillanatban beleszerettem. Ráadásul Carl a kis bohókás szerzetes is olyan imádnivaló karakter volt, a kis tpikus szerencsétlen- David Wenham, akit ugyan Faramir után furcsa volt egy ilyen szerepben látni, de én meg voltam vele elégedve. A történet szerintem fordulatos volt és izgalmas. A végén az a csavar, és a női főszereplő sorsa koronázta meg az egész filmet.
Természetesen vannak benne hibák amiken csak úgy fogjuk a fejünket, hogy ajj..ez lehetetlen, meg mekkora baromság! De végül is ez egy vámpíros-fantasy film.
Egyszóval, szerintem egy remek film, izgalmas történettel, csodás zenével és tehetséges színészekkel!
Az egyszer biztos, hogy nem most láttam először és ha még élni fogok, akkor szeretném egy párszor megnézni!
10/10
Engem nem érdekel, hogy ki mit mond,
Hugh Jackman tökéletes választás volt Gabriel szerepére, a hosszú hajával megzabáltam! Már az első pillanatban beleszerettem. Ráadásul Carl a kis bohókás szerzetes is olyan imádnivaló karakter volt, a kis tpikus szerencsétlen- David Wenham, akit ugyan Faramir után furcsa volt egy ilyen szerepben látni, de én meg voltam vele elégedve. A történet szerintem fordulatos volt és izgalmas. A végén az a csavar, és a női főszereplő sorsa koronázta meg az egész filmet.
Természetesen vannak benne hibák amiken csak úgy fogjuk a fejünket, hogy ajj..ez lehetetlen, meg mekkora baromság! De végül is ez egy vámpíros-fantasy film.
Egyszóval, szerintem egy remek film, izgalmas történettel, csodás zenével és tehetséges színészekkel!
Az egyszer biztos, hogy nem most láttam először és ha még élni fogok, akkor szeretném egy párszor megnézni!
10/10
2012. június 17. 02:01
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Blöff 10/10
Zseniális film. A legjobban a vágások (azok a gyors snittek mindent vittek), meg a zenék tetszettek benne a legjobban. A megfelelő pillanatban, éppen amikor kellett megszólalt a tökéletes zene. Óriási szövegek voltak benne, a témája nem az én stílusom, talán ezért nem tudott annyira a szívemhez nőni, de nagyon nagy film. Brad és Benicio
28 nappal később 8/10
Hát ez bizony egy igazi thriller és Cillian Murphy
Zseniális film. A legjobban a vágások (azok a gyors snittek mindent vittek), meg a zenék tetszettek benne a legjobban. A megfelelő pillanatban, éppen amikor kellett megszólalt a tökéletes zene. Óriási szövegek voltak benne, a témája nem az én stílusom, talán ezért nem tudott annyira a szívemhez nőni, de nagyon nagy film. Brad és Benicio
28 nappal később 8/10
Hát ez bizony egy igazi thriller és Cillian Murphy
2012. június 17. 06:40
Menyasszony csaléteknek /The Decoy Bride/
Sally Sparrow
2012. június 17. 08:01
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Peszti @ 2012.06.16. 22:38)
Szerintem mindenképpen érdemes megnézi legalább egyszer
Nem a Fűrészhez hasonlítanám, tény, hogy van benne egy-kettő durvább jelenet, de ezek egyáltalán nem rontják olyan szinten a filmet
Legalábbis ez az én véleményem
Peszti
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.