Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 15. 12:09 #6001
- törölt felhasználó -    
Nicsak, ki beszél
Egyszerűen kiskorom óta imádom a filmet! smileeee.gif smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Sally Sparrow, Adrianna, nicol bellox, Hustler, SmileyZ, Xabi, Alexis_0504
2012. június 15. 17:20 #6002
- törölt felhasználó -    
Kill Bill 10/8
Kill Bill 2 10/8
Nem voltak olyan rosszak, de azért néhány helyen kicsit untam. A történet vége amúgy elég kiszámítható volt, jobban örültem volna, hogy ha lett volna mondjuk valami fordulat benne. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. június 15. 17:32 #6003
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Avengers - A bosszúállók
Egy geek számára a lehető legnagyobb élmény, amit valaha láthat a moziban. Joss Whedont istenítem hét éves korom óta, és ebben csak megerősített. Másodszorra ültem be rá, ugyanazt a hatást éri el a humorával, a monumentális aláfestőzenével és vizualitással. Lehet, hogy elfogult vagyok, lehet, hogy ez csak valami gyermeteg rajongás a képregényhősök iránt, de ez van. Fantasztikus.
10/10
16 felhasználónak tetszik: House Of Wax, lullaby, Adrianna, gonzales7, Christo, Rihannna, duracell, Vampiregirl1, kriszti03, SmileyZ, Alison Lerman, pillajunior, Black Hearth2, BunnyGirl, funny18, fender
2012. június 15. 17:34 #6004
adommyfandenagyon
adommyfandenagyon

Státuszi ship it
Hozzászólás: 700
Csatolások: 68
Azonosító: 135052
Horrorra akadva 1. thumbsup.gif _nevet.gif rohog.gif
10/10.biggrin.gif:D
"hé, Kukesz, vedd fel te is!":D Geráppáá..OO
Rajzórán néztük meg, így a vakáció közeledtére való tekintettel..biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Hustler
2012. június 15. 21:25 #6005
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Torrente, a törvény két balkeze
Nagyon vicces film, legalábbis én nagyokat tudok rajta nevetni. Hatalmas fazon ez a Torrente... _nevet.gif

The Jerk Theory/Bunkó vagyok így hódítok
Nekem ez mindig is örök kedvencem marad,már nagyon sokszor láttam, de nem unom még, de nem is fogom : D : ) Az egész történet nagyon tetszik, Josh Henderson és Jenna Dewan pedig nagyon jók voltak együtt ebben a filmben : ) Egyébként Josh hangja , meg ő maga is elképesztő.. wub.gif

The Parent Trap/Apád-anyád idejöjjön! (1961)

Szerintem mindenből az eredeti a legjobb, vagyis én így gondolom. A 98-as is jó, de ez meg még jobb : ) Szeretem, nagyon nekem való film az tuti : )

Kőbunkó

Ezen is annyit tudok nevetni : DD Egyszerűen imádom ezt a filmet : )Már csak Brendan Fraser-ért is érdemes megnézni : ) Amúgy az egész film úgy ahogy van nagyon jóó, kedvencem : )
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Xabi
2012. június 15. 21:33 #6006
Alishon.
Alishon.

Státusz♥♥
Hozzászólás: 653
Csatolások: 537
Azonosító: 163409
Az emberi százlábú, első része.

Hát komolyan csak erős idegzetűeknek ajánlom ezt a filmet. Undorító, és ijesztő, de egyébként a színészek és az alapsztori is bejön. Ugyebár, magamra voltam utalva, egyedül kellett megnéznem ezt is, mivel a családban és a baráti körömben csak nekem van ilyen őrölt eszem, hogy megnézzek egy ilyen filmet... rohog.gif
Egyedül otthon, elég para volt, de túl éltem.
10/10
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. június 15. 22:18 #6007
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Éjsötét árnyék
Egy alapfilm nálam Tim Burton és Johnny Depp miatt. Bár másra számítottam. Maga a történet jól indult, aztán nagyon belassult. A vége nem jött be, a vérfarkasos cuccot is hamarabb beiktathatták volna, érdekesebb lett volna a történet.
A párosnak (ha Helenát is beleszámítom, akkor a hármasnak) már volt jobb filmje is. Így csak 10/7,5 beer.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2, BunnyGirl
2012. június 15. 22:34 #6008
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alishon. @ 2012.06.15. 21:33)
Az emberi százlábú, első része. 
Hát komolyan csak erős idegzetűeknek ajánlom ezt a filmet. Undorító, és ijesztő, de egyébként a színészek és az alapsztori is bejön. Ugyebár, magamra voltam utalva, egyedül kellett megnéznem ezt is, mivel a családban és a baráti körömben csak nekem van ilyen őrölt eszem, hogy megnézzek egy ilyen filmet...  rohog.gif 
Egyedül otthon, elég para volt, de túl éltem. 
10/10

egy ideje szemezgetek ezzel a filmmel asszem ideje lesz megnézni! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Alishon.
2012. június 15. 22:41 #6009
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Estimesék
Adam Sandler még mindig az egyik kedvenc színészem. Behalok a dumáin, de magyarul viccesebb az egész, Csőre Gabi hangjával. laugh.gif
Aranyos film, mikor mesél a gyerekeknek, az olyan varázslatos... Nincs kedvem többet írni róla, nem is tudok. Nagyon jó, és pont.
10/10
1 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1
2012. június 16. 12:44 #6010
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
The Ghost Writer (Szellemíró)

Nincsenek szavak arra, hogy mennyire tökéletes ez a film (nekem legalább is biggrin.gif ). Roman Polanski az egyik kedvenc rendezőm. Nem érdekel hogy milyen a magánélete, sajnálatos hogy nem bírja kordában tartani az érzéseit és mást sem de rendezőnek piszok jó. A cast nagyszerű. Olivia Williams remek színész, korunk egyik legjobbika, Ewan pedig remekel, mint mindig. Az élet egyik legnagyobb kicseszésének tartom, hogy Ewant nem díjazzák jobban, szinte csak a hazájában és egy két filmfesztiválon, no nem mintha nagyot nyomna nálam a latba az, hogy milyen díjakat kapott eddig (és azokat is szinte mind a Young Adam filmjéért, amit én nem szeretek biggrin.gif ) csak sajnálom azokat a színészeket, akik mindig emelt fővel mennek díjkiosztókra és lelkük mélyén tudják, hogy esélyük sincs nyerni de nem amerikaiként emelt fővel vonulnak fel a giccsparádékon vagy filmfesztiválokon, mikor úgy is tudják, hogy a kedves zsűrio megbélyegezi a film sorsát ha már a rendező ilyen vagy olyan. Nekem Brosnan politikus alakítása nem igazán jött át, nem tudom miért, engem annyira nem győzött meg pedig nem tartom rossz színésznek. unsure.gif Nyakleves jár Ewannek amiért nem a régi saját akcentusát használta (vagy a rendezőnek amiért nem engedte meg neki biggrin.gif ). Nem tudom megunni, remek film és Ewan a szemnek is kimondottan szép látvány. rohog.gif Öröm ránézni a pasasra, mindegy milyen gagyi filmben szerepel, megnézem, ha más nem, legeltetem rajta a szemem és közben vakarászom a falat hogy miért mondott igent erre meg arra a projektre. biggrin.gif biggrin.gif

10/9,5 a 007-es miniszterelnök miatt. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: tya04, gonzales7, dave095, janet7, Alison Lerman, Boscorelli
2012. június 16. 14:52 #6011
- törölt felhasználó -    
Just Go With It/Kellékfeleség

Már vagy ötször láttam, de muszáj újra és újra megnéznem, annyira jókat tudok nevetni rajta. Adam Sandler zseniális benne, mint mindig. A pasi pedig, aki az unokatesóját játssza (most sehogy se jut eszembe a neve think.gif ) hatalmas forma. A német akcentussal beszélő perverz birkatenyésztő... valami zseniális. Pluszpont: Jennifer Aniston játssza a főszerepet Adam mellett, akit szintén nagyon szeretek. Aki még nem látta, annak nagyon jó szívvel ajánlom. wink.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: nicol bellox, SmileyZ
2012. június 16. 18:00 #6012
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Thor 10/8
Nekem tetszett a film,bár néhol kissé untam,mert nem volt benne számomra olyan sok izgalmas rész rolleyes.gif A látványvilág viszont sokat dobott rajta, nagyon jól megcsinálták wink.gif

Vasember 10/10
Nagyon tetszett,maga Tony Stark karaktere is nagyon jól meglett csinálva, izgalmas is volt, nem volt nagy a nyáladzás,és Vasember a kedvenc Marvel képregényhősöm ,így kissé nehéz negatívat mondani róla rohog.gif

Vasember 2 10/9
Igen,tegnap és ma ilyen Marvel napot tartottam, hogy biztosan képbe legyek,mikor megnézem a bosszúállókat,mert ezekre nem emlékeztem annyira blush.gif Ugyanolyan volt,mint az első film, bár ez már szerintem nem volt olyan jó, nem tudom, szerintem elég lett volna 1 rész is rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Black Hearth2, SmileyZ, Twilight6, funny18
2012. június 16. 18:18 #6013
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Prometheus 8,5/10

Na, minimum a látványért megérte az IMAX film, komolyan, nagyon jól meg volt csinálva smileeee.gif amúgy az eredeti Alientől messze van, de jó film, bár picit csalódás volt. Noomi Rapace pedig nagyon jó színésznő... Maga az ötlet nagyon tetszett és voltak benne abszolút zseniális jelenetek, néha tényleg tátott szájjal ültem... A végét értékeltem, ahogy összekötötték az első Alien-filmmel, bár azért látszott a 33 év különbsége. Azért nekem tetszett smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. június 16. 22:38 #6014
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
A bárányok hallgatnak

Nagyon féltem ettől a filmtől (néhány poént előre lelőttek nekem dry.gif + Gyilkos elmék addikcióm) de kiderült, hogy teljesen felesleges volt. Wow... szuperjó volt! Első ámulatom tárgya Jodie Foster, aki úristen milyen szépséges volt fiatalon (persze most is de na...), egyszerűen nem tudtam róla levenni a szemem wub.gif Anthony Hopkins természetesen egy zseni, a sztori izgi volt és volt néhány olyan jelenete a filmek ami egyszerűen... annyira bizzar hogy az elmondhatatlan biggrin.gif
Szóval csillagos ötös
10/10

btw... gondolkodom a folytatáson, de azt mondták, hogy a Hannibal már nem annyira kúl, inkább ilyen Fűrészes vérengzés az egész. Szerintetek érdemes megnéznem? unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, patrícia4, House Of Wax, tya04
2012. június 16. 22:48 #6015
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
Bakancslista

akárhányszor nézem végig mindig elgondolkodtat, Jack Nicholson és Morgan Freeman miatt is érdemes végignézni, de a film lényege a mondanivalója

10/10
7 felhasználónak tetszik: ophely88, patrícia4, House Of Wax, Xabi, Adrianna, tya04, Black Hearth2
2012. június 16. 22:52 #6016
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Az utolsó szamuráj 10/10
meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Adrianna, tya04
2012. június 17. 00:46 #6017
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Van Helsing
Engem nem érdekel, hogy ki mit mond, biggrin.gif de szerintem, a '92es Draculát leszámítva, no meg a sorozatokat (Buffy, Angel, True Blood) ez a legeslegjobb vámpíros film a világon. A Twilight elbújhat emellett, mert ez végre egy tökéletes sztori, nem érzelgős és nyámnyila vámpírokkal. Richard Roxburgh hihetetlen jó színész, nem is beszélve a menyasszonyairól, akik közül mindig Marishka és Aleera volt a kedvencem. Továbbá végre a vámpírok visszatérnek (illetve nem visszatérnek, hisz szerencslre el sem mentek) a gyökereikhez(ERDÉLYBEN) és nem New York utcáin vonaglanak a legújabb Iphone-jukkal!
Hugh Jackman tökéletes választás volt Gabriel szerepére, a hosszú hajával megzabáltam! Már az első pillanatban beleszerettem. Ráadásul Carl a kis bohókás szerzetes is olyan imádnivaló karakter volt, a kis tpikus szerencsétlen- David Wenham, akit ugyan Faramir után furcsa volt egy ilyen szerepben látni, de én meg voltam vele elégedve. A történet szerintem fordulatos volt és izgalmas. A végén az a csavar, és a női főszereplő sorsa koronázta meg az egész filmet.
Természetesen vannak benne hibák amiken csak úgy fogjuk a fejünket, hogy ajj..ez lehetetlen, meg mekkora baromság! De végül is ez egy vámpíros-fantasy film. pardon.gif
Egyszóval, szerintem egy remek film, izgalmas történettel, csodás zenével és tehetséges színészekkel!
Az egyszer biztos, hogy nem most láttam először és ha még élni fogok, akkor szeretném egy párszor megnézni!
10/10
3 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, BunnyGirl, Christo
2012. június 17. 02:01 #6018
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Blöff 10/10

Zseniális film. A legjobban a vágások (azok a gyors snittek mindent vittek), meg a zenék tetszettek benne a legjobban. A megfelelő pillanatban, éppen amikor kellett megszólalt a tökéletes zene. Óriási szövegek voltak benne, a témája nem az én stílusom, talán ezért nem tudott annyira a szívemhez nőni, de nagyon nagy film. Brad és Benicio wub3.gif

28 nappal később 8/10

Hát ez bizony egy igazi thriller és Cillian Murphy meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, Johinna, tya04, lullaby, funny18
2012. június 17. 06:40 #6019
- törölt felhasználó -    
Menyasszony csaléteknek /The Decoy Bride/ thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. június 17. 08:01 #6020
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (Peszti @ 2012.06.16. 22:38)
btw... gondolkodom a folytatáson, de azt mondták, hogy a Hannibal már nem annyira kúl, inkább ilyen Fűrészes vérengzés az egész. Szerintetek érdemes megnéznem? unsure.gif

Szerintem mindenképpen érdemes megnézi legalább egyszer meghajolo.gif
Nem a Fűrészhez hasonlítanám, tény, hogy van benne egy-kettő durvább jelenet, de ezek egyáltalán nem rontják olyan szinten a filmet wink.gif
Legalábbis ez az én véleményem beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Peszti
710 oldal 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!