Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 09. 10:00 #5941
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Taxi :DDD wub.gif heart.gif
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, gonzales7, House Of Wax, Xabi
2012. június 09. 11:26 #5942
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.09. 01:06)
hááá kicsit szégyellem magam hogy csak most néztem meg ezt a filmet.
ez a film zseniális! eléggé realisztikus jövőképet mutat be társadalom és politikai szempontból egyaránt.ahogy a környezet kinéz a fal firkák az a mocsok amibe lépten-nyomon bele botlunk a filmben.a forradalmi helyzet és az a totális káosz amiben a szereplők végig küzdik magukat az valami elképesztő.
hááá a Michael Caine által játszott karakter az valami eszméletlen jó! biggrin.gif nagyokat nevettem rajta azok a zenék amiket hallgatott ááááá remek volt! meghajolo.gif 
bevallom én nem nagyon kedvelem Clive Owen-t de elismerem hogy nagyon jó színész a Golyózáport egyszerűen imádom tőle.de itt is nagyon jól alakít nagyon szerethető karaktert kelt életre!
hááá és van benne két jelenet az egyik az a autó üldözéses és a másik amikor ki jutnak az utcára és elkezdődik egy igazi tűzharc utána be mennek abba a nyomorúságos épülettömbbe aztán a katonák megrohamozzák az épületet és akit érnek szanaszét lőnek és ez mindkettő vágatlanul háá én komolyan csak kapkodtam a fejem és lélegzet visszafojtva vártam hogy mi fog történni.  w00t.gif nagyon jól nézett ki az egész.
maga a történet pedig nagyon érdekes évek óta nem született gyerek a földön a világban hihetetlen káosz uralkodik.az emberek minden reményt elvesztettek. egyedül Anglia az ahol valamiféle "társadalmi élet" zajlik legalábbis ez derül ki a filmből. de itt pedig valami katonai rendszer van hatalmon amit különböző lázadó szervezetek akarnak megdönteni. és itt jelenik meg Clive Owen aki az egyik ilyen szervezettől kap egy megbízást hogy egy lányt kell eljuttatni valami hajóra és miután találkoznak kiderül hogy a lány terhes!
egy igazi utópia film! meghajolo.gif 
hááá engem nagyon beszippantott ennek a filmnek a története és a légköre még egy párszor megfogom nézni! meghajolo.gif 
Az ember gyermeke
10/10

Az utóbbi évek egyik legeredetibb filmje, Alfonso Cuaron zseniális rendező, személy szerint úgy gondolom, hogy övé a legjobb Harry Potter film is! meghajolo.gif Meg.. volt egy régebbi filmje, A kis hercegnő, azzal robbant be a köztudatba.

Morning Glory (1933)
Félreértés ne essék. Nem a Rachel McAdams-es vígjátékról van szó. Jó kis film.
8/10
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. június 09. 11:32 #5943
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.06.09. 11:26)
meghajolo.gif Meg.. volt egy régebbi filmje, A kis hercegnő, azzal robbant be a köztudatba. 
8/10

elolvastam a tartalmát bejön aszem be is szerzem és megnézem!köszi! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. június 09. 14:03 #5944
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Hófehér és a vadász
Végre sort kerítettem rá és elmentem a moziba. Nos, vegyes érzelmek keringtek bennem, miután megnéztem!
Először is, voltam olyan naiv és azt gondoltam, hogy most végre megszeretem Kristent és bebizonyítja tehetségét! _nevet.gif Nem is tudom, hogy miért gondoltam ezt, mert katasztrofális alakítást nyújtott...megint! Nem hiszem el, hogy miért kapja a jobbnál jobb szerepeket, mert annyira nem tudja átadni az érzelmeit! grrr.gif Rengeteg olyan tehetséges színésznő van, aki bármit megtenne az ilyen szerepekért! Egyébként külsőre tökéletes volt mert Kristen tényleg nagyon szép és nála nem találtam volna tökéletesebb Hófehérkét, de csak külsőre! Itt is zseniálisan alkalmazta az úgymond meg sem szólalok taktikát! dry.gif És az a buzdító beszéde a film végén, szánalom volt! Én speciel végig röhögtem a jeleneteit, nagyon gagyi volt!
Aminél viszont tényleg a fejem fogtam, azok a kis szende Hófehérke harci jelenetei voltak! Marha jól beöltöztették páncélba, de a haját olyan szépen befonták, megcsinálták, hogy sisakot már nem is adtak rá! glare.gif
Viszont, pozitívum volt, hogy Chris Hemsworth drool.gif egy isten! Tökéletesen beleélte magát a szerepébe, csak úgy mint Charlize! Sajnáltam is, hogy szinkronosan néztem, mert az eredeti hangja még pluszban dob a karakterén! Olyan erős és határozott, csak annyit vettem észre, hogy félek! És ez jót jelent, ha az ember gonosz mostohát játszik!
A film egyébként nagyon látványos volt, a kastényt nagyon jól megcsinálták és a lényeg, h speckó effektekből nem volt hiány! wink.gif
Továbbá plusz pont, hogy kosztümös film volt, yahoo.gif (ezért a kedvenc műfajom a fantasy) tetszett, hogy egy kicsit a középkort idézték! Ééss...amit a legeslegjobban vártam az egész film alatt! Amikor vége lett, biggrin.gif de ne gondoljátok, hogy ennyire pesszimistán álltam hozzá a filmhez, csak a Florence + The Machine számot vártam a végén! heart.gif smileeee.gif wub.gif A Breath of life már amióta kijött, a kedvenc számom, egyszerűen imádom! És a legviccesebb az volt, hogy csak én és a mozipartnerem maradtunk bent végig. Mindenki ahogy megjelent a "the end" húzott a francba! A jegyszedők a sarokban már karba tett kézzel vártak, de mi ott maradtunk! tongue.gif
Egyszóval, nem volt rossz a film, de Kristen nagyon sokat húz le rajta. Félre ne értsétek, nem vagyok Stewart gyűlölő, mert nagyon sokszor próbáltam megszeretni és majdnem az összes filmjét láttam, de egyszerűen nem tetszik a játéka! pardon.gif
10/7
6 felhasználónak tetszik: Adrianna, SmileyZ, Christo, duracell, Bessie, BunnyGirl
2012. június 09. 14:22 #5945
- törölt felhasználó -    
Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi (2001) 10/8
Ocean’s Twelve - Eggyel nő a tét (2004) 10/8
Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik (2007) 10/7
2 felhasználónak tetszik: Xabi, Bessie
2012. június 09. 17:49 #5946
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Prometheus
Hiányoznak a sci-fik, manapság olyan kevés van belőlük a piacon'. Rendben, készülgetnek hébe-hóba, de az nem hasonlítható a vérbeli elődökhöz. Ridley Scott szerencsére visszanyúlt, és fogjuk rá, hogy egy egész jó filmet hozott össze. Egy kicsit csalódtam, katartikusabb alkotást vártam, de ettől függetlenül tetszett. Leszögezem, rohadtul nem egy Alien, sem Sunshine.. A sok szidás ellenére szerintem azért annyira nem vészes film a Prometheus, a látványvilág gyönyörű, a cselekményt jól vezetik, és érdemes megnézni legalább Michael Fassbender remek Davidjéért (Viczián Ottó máskor is szinkronizálhatná a mi Sharkunkat). Noomi Rapace csodás színésznő, de ebben a filmben nem volt szükség a Daisy Diamondban is bemutatott képességeire - ez végül is egy látványfilm. Végig úgy éreztem, hogy valami hiányzik, de talán a folytatásban kárpótolnak. Biztos vagyok benne, hogy lesz folytatás..
7,5/10
2 felhasználónak tetszik: Bessie, ophely88
2012. június 10. 10:11 #5947
- törölt felhasználó -    
Psycho (1998) 4/5

Most tisztességesen végignéztem, nem bántam meg. Az egyetlen dolog ami miatt nem 5/5 az Vince Vaughn. Csak guglizzatok rá, ha nem ismernétek..
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, tya04
2012. június 10. 10:44 #5948
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Ilyen a formám

Másodjára nézve jobban tetszett. smileeee.gif Vicces film,bár ahogy néha a szülést ábrázolják elég ijesztő blush.gif
A főszereplő csaj és köztem fedeztem fel némi hasonlóságot,ami nem feltétlen jó,de így még közelebb áll hozzám ez a film smileeee.gif
Imádom Jennifer Lopezt heart.gif

10/9
4 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Alison Lerman, Adrianna, House Of Wax
2012. június 10. 11:05 #5949
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
50/50

Grace Benning hatalmas elégedettséggel kijelenti, hogy számára is megvan végre 2011 legjobb filmje. meghajolo.gif Imádtam az egész alkotást, úgy, ahogy volt. Néha sírtam, néha nevettem, és nagyon hálás voltam a pozitív végkicsengésért. Csodálatos film. Merész a témaválasztás és Joseph-Gordon Levitt-nak nem volt egyszerű dolga. Azt hiszem imádom a srácot, ezentúl biztosan imádom. meghajolo.gif A többiek is rendben voltak. A hangulat zseniális, az érzések mélyek és gazdagok, a nevetések őszinték. Á, össze-vissza pofázok, ezúttal elhagytak a szavak. Klassz volt. Egyszerűen klassz élmény. beer.gif

10/10
5 felhasználónak tetszik: Bessie, tya04, ophely88, Alison Lerman, Appalache
2012. június 10. 11:15 #5950
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Tegnap este (vagy ma hajnal) behoztam egy hatalmas lemaradásom, és megnéztem a Thort. w00t.gif
Jelképesen azóta is verem a fejemet a falba, hogy hogy tudtam ezt kihagyni? nosmart.gif Nagyon tetszett a látvány, és az egész úgy ahogy van. Chris nagyon jól adta vissza Thor erejét. Teljesen elhittem, hogy akkora ereje van. rohog.gif Lokit pedig nem tudtam utálni. Sőt! smileeee.gif Natalie-ra egyszerűen irigy vagyok. Főleg a film vége felé történtek miatt.
Egyszerűen úgy elrepült az a majdnem 2 óra, hogy észre se vettem. Úgy elnéztem volna még. Nagyon várom a következő részt!
Egyértelműen
10/10
6 felhasználónak tetszik: gonzales7, BunnyGirl, Adrianna, House Of Wax, Alison Lerman, Pöttömke
2012. június 10. 11:46 #5951
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Men in Black III
Néhány momentuma idézi az igazi sötét zsarukat, de sajnos csak nyomokban.
6/10

Hófehér és a vadász
Hogy is mondjam... Nem indult rosszul, ott van Chris, ott van a mesés látványvilág, de a szkript fájdalmasan szar (ritkán használom ezt a kifejezést, elnézést) és ebből következően a karakterek is kidolgozatlanok. Charlize Theron nagyot alakít, ő az egyetlen, aki csinál is valamit a film alatt, bár szerepelhetett volna kicsit többet. A film üres, és súlytalanul elfelejtődik pár nap alatt.
5,5/10
7 felhasználónak tetszik: Bessie, Xabi, ophely88, Hustler, Alison Lerman, Pöttömke, Appalache
2012. június 10. 12:47 #5952
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A pokolból (From Hell)

Hatalmas lelkesedéssel álltam neki tegnap este megnézni a Filmmúzeumon, ugyanis még nem láttam a filmet, de régóta kíváncsi voltam rá, mert minden érdekel, ami Nagy-Britannia történelmével, eseményeivel kapcsolatos. Így úgy gondoltam, ez is egy kötelező darab lesz. Nos, kettős érzelmekkel viseltetek az alkotás iránt. A színészi játék és a korábrázolás mondhatni tökéletes, igazi mestermunka. Ugyanakkor a történet, illetve a forgatókönyv viszont kiverte nálam a biztosítékot. Totális csalódás volt ebből a szempontból. Kerekítettek az igaz történetből egy teljesen fals sztorit. Reméltem, hogy hűek lesznek az eredeti történésekhez és nem lesz belőle hollywoodi prodáksön. De sajnos lett. Megmondom őszintén, hogy sokkal jobban örültem volna egy inkább dokumentalista-alkotásnak, ami felhasznál minden egyes elemet, ami a birtokunkban van az üggyel kapcsolatban. De se nem többet, se nem kevesebbet.
Szóval ehhez mérten alakulnak most a pontjaim is.

6.5/10 mellow.gif
2012. június 10. 13:03 #5953
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Gyűrűk ura a Gyűrű szövetsége bővített változat thumbsup.gif thumbsup.gif
5 felhasználónak tetszik: Bessie, gonzales7, Xabi, chelseagirl18, Alison Lerman
2012. június 10. 17:11 #5954
- törölt felhasználó -    
Dirty Harry

Magnum Force

The Enforcer

Sudden Impact

The Dead Pool
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. június 10. 17:12 #5955
- törölt felhasználó -    
levelek Júliának...jó film smileeee.gif
bár láttam jobbat is, megérte megnézni! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. június 10. 17:34 #5956
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Törés * Fracture /2007/

Jaj, hogy én mennyire szeretem ezt a filmet wub2.gif
Ryan ( heart.gif )tökéletes a szerepre : nagyon hitelesen alakít mint mindig meghajolo.gif
Anthony ( heart.gif ) pedig egyszerűen zseniális, istenem, mekkora egy tehetség w00t.gif
A film izgalmas, és végig tele van fordulatokkal beer.gif

8*10
7 felhasználónak tetszik: tya04, SmileyZ, chelseagirl18, ophely88, Appalache, Baylee, BunnyGirl
2012. június 10. 19:17 #5957
- törölt felhasználó -    
A szingli fejvadász (2012) 7,5/10
Egész jó volt, ámbár kicsit furcsák voltak a szereplők, egyáltalán nem így képzeltem el őket amikor olvastam a könyvet. Azért az jobb lett volna, hogy ha nem hagyják ki belőle a legtöbb jó részt, de azért így sem volt olyan vészes. Délutáni filmnézés gyanánt tökéletesen megfelelő volt.
1 felhasználónak tetszik: Christo
2012. június 10. 19:40 #5958
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Számos pasas.

Szerintem nagyon jó kis film, tökéletes kikapcsolódás, jókat nevettem rajta laugh.gif Chris és Anna nagyon édesek voltak. smileeee.gif Imádtam a végét laugh.gif thumbsup.gif

10/10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, ophely88, Alison Lerman
2012. június 10. 19:42 #5959
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
Paranormál Jelenségek.
Hát nem tudom. Nekem eléggé félelmetes volt :|
1 felhasználónak tetszik: Hustler
2012. június 10. 19:43 #5960
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
A házinyuszi
Mindegy hányszor nézem meg, nem tudom megunni. A legjobb vígjátékok között van, legalábbis a számomra. Hatalmasakat lehet rajta szakadni, a főszereplők haláliak, ráadásul magyar szinkronnal jobb, mint eredetiben. Komolyan zseniális a szinkron.
10/100
8 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, nicol bellox, Lady Suzy, Eszter655, BunnyGirl, duracell, patrícia4
710 oldal 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!