Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. június 09. 10:00
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Taxi :DDD
2012. június 09. 11:26
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.09. 01:06)
hááá kicsit szégyellem magam hogy csak most néztem meg ezt a filmet.
ez a film zseniális! eléggé realisztikus jövőképet mutat be társadalom és politikai szempontból egyaránt.ahogy a környezet kinéz a fal firkák az a mocsok amibe lépten-nyomon bele botlunk a filmben.a forradalmi helyzet és az a totális káosz amiben a szereplők végig küzdik magukat az valami elképesztő.
hááá a Michael Caine által játszott karakter az valami eszméletlen jó!
nagyokat nevettem rajta azok a zenék amiket hallgatott ááááá remek volt!
bevallom én nem nagyon kedvelem Clive Owen-t de elismerem hogy nagyon jó színész a Golyózáport egyszerűen imádom tőle.de itt is nagyon jól alakít nagyon szerethető karaktert kelt életre!
hááá és van benne két jelenet az egyik az a autó üldözéses és a másik amikor ki jutnak az utcára és elkezdődik egy igazi tűzharc utána be mennek abba a nyomorúságos épülettömbbe aztán a katonák megrohamozzák az épületet és akit érnek szanaszét lőnek és ez mindkettő vágatlanul háá én komolyan csak kapkodtam a fejem és lélegzet visszafojtva vártam hogy mi fog történni.
nagyon jól nézett ki az egész.
maga a történet pedig nagyon érdekes évek óta nem született gyerek a földön a világban hihetetlen káosz uralkodik.az emberek minden reményt elvesztettek. egyedül Anglia az ahol valamiféle "társadalmi élet" zajlik legalábbis ez derül ki a filmből. de itt pedig valami katonai rendszer van hatalmon amit különböző lázadó szervezetek akarnak megdönteni. és itt jelenik meg Clive Owen aki az egyik ilyen szervezettől kap egy megbízást hogy egy lányt kell eljuttatni valami hajóra és miután találkoznak kiderül hogy a lány terhes!
egy igazi utópia film!
hááá engem nagyon beszippantott ennek a filmnek a története és a légköre még egy párszor megfogom nézni!
Az ember gyermeke
10/10
ez a film zseniális! eléggé realisztikus jövőképet mutat be társadalom és politikai szempontból egyaránt.ahogy a környezet kinéz a fal firkák az a mocsok amibe lépten-nyomon bele botlunk a filmben.a forradalmi helyzet és az a totális káosz amiben a szereplők végig küzdik magukat az valami elképesztő.
hááá a Michael Caine által játszott karakter az valami eszméletlen jó!
bevallom én nem nagyon kedvelem Clive Owen-t de elismerem hogy nagyon jó színész a Golyózáport egyszerűen imádom tőle.de itt is nagyon jól alakít nagyon szerethető karaktert kelt életre!
hááá és van benne két jelenet az egyik az a autó üldözéses és a másik amikor ki jutnak az utcára és elkezdődik egy igazi tűzharc utána be mennek abba a nyomorúságos épülettömbbe aztán a katonák megrohamozzák az épületet és akit érnek szanaszét lőnek és ez mindkettő vágatlanul háá én komolyan csak kapkodtam a fejem és lélegzet visszafojtva vártam hogy mi fog történni.
maga a történet pedig nagyon érdekes évek óta nem született gyerek a földön a világban hihetetlen káosz uralkodik.az emberek minden reményt elvesztettek. egyedül Anglia az ahol valamiféle "társadalmi élet" zajlik legalábbis ez derül ki a filmből. de itt pedig valami katonai rendszer van hatalmon amit különböző lázadó szervezetek akarnak megdönteni. és itt jelenik meg Clive Owen aki az egyik ilyen szervezettől kap egy megbízást hogy egy lányt kell eljuttatni valami hajóra és miután találkoznak kiderül hogy a lány terhes!
egy igazi utópia film!
hááá engem nagyon beszippantott ennek a filmnek a története és a légköre még egy párszor megfogom nézni!
Az ember gyermeke
10/10
Az utóbbi évek egyik legeredetibb filmje, Alfonso Cuaron zseniális rendező, személy szerint úgy gondolom, hogy övé a legjobb Harry Potter film is!
Morning Glory (1933)
Félreértés ne essék. Nem a Rachel McAdams-es vígjátékról van szó. Jó kis film.
8/10
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2012. június 09. 14:03
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Hófehér és a vadász
Végre sort kerítettem rá és elmentem a moziba. Nos, vegyes érzelmek keringtek bennem, miután megnéztem!
Először is, voltam olyan naiv és azt gondoltam, hogy most végre megszeretem Kristent és bebizonyítja tehetségét!
Nem is tudom, hogy miért gondoltam ezt, mert katasztrofális alakítást nyújtott...megint! Nem hiszem el, hogy miért kapja a jobbnál jobb szerepeket, mert annyira nem tudja átadni az érzelmeit!
Rengeteg olyan tehetséges színésznő van, aki bármit megtenne az ilyen szerepekért! Egyébként külsőre tökéletes volt mert Kristen tényleg nagyon szép és nála nem találtam volna tökéletesebb Hófehérkét, de csak külsőre! Itt is zseniálisan alkalmazta az úgymond meg sem szólalok taktikát!
És az a buzdító beszéde a film végén, szánalom volt! Én speciel végig röhögtem a jeleneteit, nagyon gagyi volt!
Aminél viszont tényleg a fejem fogtam, azok a kis szende Hófehérke harci jelenetei voltak! Marha jól beöltöztették páncélba, de a haját olyan szépen befonták, megcsinálták, hogy sisakot már nem is adtak rá!
Viszont, pozitívum volt, hogy Chris Hemsworth
egy isten! Tökéletesen beleélte magát a szerepébe, csak úgy mint Charlize! Sajnáltam is, hogy szinkronosan néztem, mert az eredeti hangja még pluszban dob a karakterén! Olyan erős és határozott, csak annyit vettem észre, hogy félek! És ez jót jelent, ha az ember gonosz mostohát játszik!
A film egyébként nagyon látványos volt, a kastényt nagyon jól megcsinálták és a lényeg, h speckó effektekből nem volt hiány!
Továbbá plusz pont, hogy kosztümös film volt,
(ezért a kedvenc műfajom a fantasy) tetszett, hogy egy kicsit a középkort idézték! Ééss...amit a legeslegjobban vártam az egész film alatt! Amikor vége lett,
de ne gondoljátok, hogy ennyire pesszimistán álltam hozzá a filmhez, csak a Florence + The Machine számot vártam a végén!
A Breath of life már amióta kijött, a kedvenc számom, egyszerűen imádom! És a legviccesebb az volt, hogy csak én és a mozipartnerem maradtunk bent végig. Mindenki ahogy megjelent a "the end" húzott a francba! A jegyszedők a sarokban már karba tett kézzel vártak, de mi ott maradtunk!
Egyszóval, nem volt rossz a film, de Kristen nagyon sokat húz le rajta. Félre ne értsétek, nem vagyok Stewart gyűlölő, mert nagyon sokszor próbáltam megszeretni és majdnem az összes filmjét láttam, de egyszerűen nem tetszik a játéka!
10/7
Végre sort kerítettem rá és elmentem a moziba. Nos, vegyes érzelmek keringtek bennem, miután megnéztem!
Először is, voltam olyan naiv és azt gondoltam, hogy most végre megszeretem Kristent és bebizonyítja tehetségét!
Aminél viszont tényleg a fejem fogtam, azok a kis szende Hófehérke harci jelenetei voltak! Marha jól beöltöztették páncélba, de a haját olyan szépen befonták, megcsinálták, hogy sisakot már nem is adtak rá!
Viszont, pozitívum volt, hogy Chris Hemsworth
A film egyébként nagyon látványos volt, a kastényt nagyon jól megcsinálták és a lényeg, h speckó effektekből nem volt hiány!
Továbbá plusz pont, hogy kosztümös film volt,
Egyszóval, nem volt rossz a film, de Kristen nagyon sokat húz le rajta. Félre ne értsétek, nem vagyok Stewart gyűlölő, mert nagyon sokszor próbáltam megszeretni és majdnem az összes filmjét láttam, de egyszerűen nem tetszik a játéka!
10/7
2012. június 09. 17:49
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Prometheus
Hiányoznak a sci-fik, manapság olyan kevés van belőlük a piacon'. Rendben, készülgetnek hébe-hóba, de az nem hasonlítható a vérbeli elődökhöz. Ridley Scott szerencsére visszanyúlt, és fogjuk rá, hogy egy egész jó filmet hozott össze. Egy kicsit csalódtam, katartikusabb alkotást vártam, de ettől függetlenül tetszett. Leszögezem, rohadtul nem egy Alien, sem Sunshine.. A sok szidás ellenére szerintem azért annyira nem vészes film a Prometheus, a látványvilág gyönyörű, a cselekményt jól vezetik, és érdemes megnézni legalább Michael Fassbender remek Davidjéért (Viczián Ottó máskor is szinkronizálhatná a mi Sharkunkat). Noomi Rapace csodás színésznő, de ebben a filmben nem volt szükség a Daisy Diamondban is bemutatott képességeire - ez végül is egy látványfilm. Végig úgy éreztem, hogy valami hiányzik, de talán a folytatásban kárpótolnak. Biztos vagyok benne, hogy lesz folytatás..
7,5/10
Hiányoznak a sci-fik, manapság olyan kevés van belőlük a piacon'. Rendben, készülgetnek hébe-hóba, de az nem hasonlítható a vérbeli elődökhöz. Ridley Scott szerencsére visszanyúlt, és fogjuk rá, hogy egy egész jó filmet hozott össze. Egy kicsit csalódtam, katartikusabb alkotást vártam, de ettől függetlenül tetszett. Leszögezem, rohadtul nem egy Alien, sem Sunshine.. A sok szidás ellenére szerintem azért annyira nem vészes film a Prometheus, a látványvilág gyönyörű, a cselekményt jól vezetik, és érdemes megnézni legalább Michael Fassbender remek Davidjéért (Viczián Ottó máskor is szinkronizálhatná a mi Sharkunkat). Noomi Rapace csodás színésznő, de ebben a filmben nem volt szükség a Daisy Diamondban is bemutatott képességeire - ez végül is egy látványfilm. Végig úgy éreztem, hogy valami hiányzik, de talán a folytatásban kárpótolnak. Biztos vagyok benne, hogy lesz folytatás..
7,5/10
2012. június 10. 10:11
Psycho (1998) 4/5
Most tisztességesen végignéztem, nem bántam meg. Az egyetlen dolog ami miatt nem 5/5 az Vince Vaughn. Csak guglizzatok rá, ha nem ismernétek..
Most tisztességesen végignéztem, nem bántam meg. Az egyetlen dolog ami miatt nem 5/5 az Vince Vaughn. Csak guglizzatok rá, ha nem ismernétek..
2012. június 10. 10:44
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Ilyen a formám
Másodjára nézve jobban tetszett.
Vicces film,bár ahogy néha a szülést ábrázolják elég ijesztő
A főszereplő csaj és köztem fedeztem fel némi hasonlóságot,ami nem feltétlen jó,de így még közelebb áll hozzám ez a film
Imádom Jennifer Lopezt
10/9
Másodjára nézve jobban tetszett.
A főszereplő csaj és köztem fedeztem fel némi hasonlóságot,ami nem feltétlen jó,de így még közelebb áll hozzám ez a film
Imádom Jennifer Lopezt
10/9
2012. június 10. 11:05
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
50/50
Grace Benning hatalmas elégedettséggel kijelenti, hogy számára is megvan végre 2011 legjobb filmje.
Imádtam az egész alkotást, úgy, ahogy volt. Néha sírtam, néha nevettem, és nagyon hálás voltam a pozitív végkicsengésért. Csodálatos film. Merész a témaválasztás és Joseph-Gordon Levitt-nak nem volt egyszerű dolga. Azt hiszem imádom a srácot, ezentúl biztosan imádom.
A többiek is rendben voltak. A hangulat zseniális, az érzések mélyek és gazdagok, a nevetések őszinték. Á, össze-vissza pofázok, ezúttal elhagytak a szavak. Klassz volt. Egyszerűen klassz élmény.
10/10
Grace Benning hatalmas elégedettséggel kijelenti, hogy számára is megvan végre 2011 legjobb filmje.
10/10
2012. június 10. 11:15
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Tegnap este (vagy ma hajnal) behoztam egy hatalmas lemaradásom, és megnéztem a Thort.
Jelképesen azóta is verem a fejemet a falba, hogy hogy tudtam ezt kihagyni?
Nagyon tetszett a látvány, és az egész úgy ahogy van. Chris nagyon jól adta vissza Thor erejét. Teljesen elhittem, hogy akkora ereje van.
Lokit pedig nem tudtam utálni. Sőt!
Natalie-ra egyszerűen irigy vagyok. Főleg a film vége felé történtek miatt.
Egyszerűen úgy elrepült az a majdnem 2 óra, hogy észre se vettem. Úgy elnéztem volna még. Nagyon várom a következő részt!
Egyértelműen
10/10
Jelképesen azóta is verem a fejemet a falba, hogy hogy tudtam ezt kihagyni?
Egyszerűen úgy elrepült az a majdnem 2 óra, hogy észre se vettem. Úgy elnéztem volna még. Nagyon várom a következő részt!
Egyértelműen
10/10
2012. június 10. 11:46
|
|
|
Men in Black III
Néhány momentuma idézi az igazi sötét zsarukat, de sajnos csak nyomokban.
6/10
Hófehér és a vadász
Hogy is mondjam... Nem indult rosszul, ott van Chris, ott van a mesés látványvilág, de a szkript fájdalmasan szar (ritkán használom ezt a kifejezést, elnézést) és ebből következően a karakterek is kidolgozatlanok. Charlize Theron nagyot alakít, ő az egyetlen, aki csinál is valamit a film alatt, bár szerepelhetett volna kicsit többet. A film üres, és súlytalanul elfelejtődik pár nap alatt.
5,5/10
Néhány momentuma idézi az igazi sötét zsarukat, de sajnos csak nyomokban.
6/10
Hófehér és a vadász
Hogy is mondjam... Nem indult rosszul, ott van Chris, ott van a mesés látványvilág, de a szkript fájdalmasan szar (ritkán használom ezt a kifejezést, elnézést) és ebből következően a karakterek is kidolgozatlanok. Charlize Theron nagyot alakít, ő az egyetlen, aki csinál is valamit a film alatt, bár szerepelhetett volna kicsit többet. A film üres, és súlytalanul elfelejtődik pár nap alatt.
5,5/10
2012. június 10. 12:47
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A pokolból (From Hell)
Hatalmas lelkesedéssel álltam neki tegnap este megnézni a Filmmúzeumon, ugyanis még nem láttam a filmet, de régóta kíváncsi voltam rá, mert minden érdekel, ami Nagy-Britannia történelmével, eseményeivel kapcsolatos. Így úgy gondoltam, ez is egy kötelező darab lesz. Nos, kettős érzelmekkel viseltetek az alkotás iránt. A színészi játék és a korábrázolás mondhatni tökéletes, igazi mestermunka. Ugyanakkor a történet, illetve a forgatókönyv viszont kiverte nálam a biztosítékot. Totális csalódás volt ebből a szempontból. Kerekítettek az igaz történetből egy teljesen fals sztorit. Reméltem, hogy hűek lesznek az eredeti történésekhez és nem lesz belőle hollywoodi prodáksön. De sajnos lett. Megmondom őszintén, hogy sokkal jobban örültem volna egy inkább dokumentalista-alkotásnak, ami felhasznál minden egyes elemet, ami a birtokunkban van az üggyel kapcsolatban. De se nem többet, se nem kevesebbet.
Szóval ehhez mérten alakulnak most a pontjaim is.
6.5/10
Hatalmas lelkesedéssel álltam neki tegnap este megnézni a Filmmúzeumon, ugyanis még nem láttam a filmet, de régóta kíváncsi voltam rá, mert minden érdekel, ami Nagy-Britannia történelmével, eseményeivel kapcsolatos. Így úgy gondoltam, ez is egy kötelező darab lesz. Nos, kettős érzelmekkel viseltetek az alkotás iránt. A színészi játék és a korábrázolás mondhatni tökéletes, igazi mestermunka. Ugyanakkor a történet, illetve a forgatókönyv viszont kiverte nálam a biztosítékot. Totális csalódás volt ebből a szempontból. Kerekítettek az igaz történetből egy teljesen fals sztorit. Reméltem, hogy hűek lesznek az eredeti történésekhez és nem lesz belőle hollywoodi prodáksön. De sajnos lett. Megmondom őszintén, hogy sokkal jobban örültem volna egy inkább dokumentalista-alkotásnak, ami felhasznál minden egyes elemet, ami a birtokunkban van az üggyel kapcsolatban. De se nem többet, se nem kevesebbet.
Szóval ehhez mérten alakulnak most a pontjaim is.
6.5/10
2012. június 10. 17:12
levelek Júliának...jó film
bár láttam jobbat is, megérte megnézni!
bár láttam jobbat is, megérte megnézni!
nicol bellox
2012. június 10. 17:34
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Törés * Fracture /2007/
Jaj, hogy én mennyire szeretem ezt a filmet
Ryan (
)tökéletes a szerepre : nagyon hitelesen alakít mint mindig
Anthony (
) pedig egyszerűen zseniális, istenem, mekkora egy tehetség
A film izgalmas, és végig tele van fordulatokkal
8*10
Jaj, hogy én mennyire szeretem ezt a filmet
Ryan (
Anthony (
A film izgalmas, és végig tele van fordulatokkal
8*10
2012. június 10. 19:17
A szingli fejvadász (2012) 7,5/10
Egész jó volt, ámbár kicsit furcsák voltak a szereplők, egyáltalán nem így képzeltem el őket amikor olvastam a könyvet. Azért az jobb lett volna, hogy ha nem hagyják ki belőle a legtöbb jó részt, de azért így sem volt olyan vészes. Délutáni filmnézés gyanánt tökéletesen megfelelő volt.
Egész jó volt, ámbár kicsit furcsák voltak a szereplők, egyáltalán nem így képzeltem el őket amikor olvastam a könyvet. Azért az jobb lett volna, hogy ha nem hagyják ki belőle a legtöbb jó részt, de azért így sem volt olyan vészes. Délutáni filmnézés gyanánt tökéletesen megfelelő volt.
Christo
2012. június 10. 19:40
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Számos pasas.
Szerintem nagyon jó kis film, tökéletes kikapcsolódás, jókat nevettem rajta
Chris és Anna nagyon édesek voltak.
Imádtam a végét
10/10
Szerintem nagyon jó kis film, tökéletes kikapcsolódás, jókat nevettem rajta
10/10
2012. június 10. 19:43
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
A házinyuszi
Mindegy hányszor nézem meg, nem tudom megunni. A legjobb vígjátékok között van, legalábbis a számomra. Hatalmasakat lehet rajta szakadni, a főszereplők haláliak, ráadásul magyar szinkronnal jobb, mint eredetiben. Komolyan zseniális a szinkron.
10/100
Mindegy hányszor nézem meg, nem tudom megunni. A legjobb vígjátékok között van, legalábbis a számomra. Hatalmasakat lehet rajta szakadni, a főszereplők haláliak, ráadásul magyar szinkronnal jobb, mint eredetiben. Komolyan zseniális a szinkron.
10/100
8 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
House Of Wax,
nicol bellox,
Lady Suzy,
Eszter655,
BunnyGirl,
duracell,
patrícia4
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.