Nem volt rossz,de nem vált igazán nagy kedvencemmé. Voltak benne nagyon idegesítő dolgok,és eléggé klikkes karakterek is, mint például Cecilia. Ez az a megszokott történet, hogy van egy kis pénzes, beképzelt és szőke csajszi,aki mindenkinek a főellensége. Plusz a szerelmi szál is teljesen átlagos volt. Mondhatnám azt hogy erre számítottam,de nem. Azt hittem azért valamennyivel jobb és érdekesebb lesz. Egyedül Sara Paxton alakítása tetszett, ő valahogy jobban megfogott mint a többiek. Arielle Kebbel sem játszott rosszul, csak a karaktere volt egy kicsit ellenszenves.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. június 26. 08:58
Aquamarine (2006) 10/5.
Nem volt rossz,de nem vált igazán nagy kedvencemmé. Voltak benne nagyon idegesítő dolgok,és eléggé klikkes karakterek is, mint például Cecilia. Ez az a megszokott történet, hogy van egy kis pénzes, beképzelt és szőke csajszi,aki mindenkinek a főellensége. Plusz a szerelmi szál is teljesen átlagos volt. Mondhatnám azt hogy erre számítottam,de nem. Azt hittem azért valamennyivel jobb és érdekesebb lesz. Egyedül Sara Paxton alakítása tetszett, ő valahogy jobban megfogott mint a többiek. Arielle Kebbel sem játszott rosszul, csak a karaktere volt egy kicsit ellenszenves.
1 felhasználónak tetszik:
Bettyke94
2012. június 26. 11:46
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Amiket már láttam:
Az ördög Pradát visel
Anne Hathaway,Meryl Streep,Stanley Tucci,Emily Blunt
Már ezért plusz pontok járnak a filmnek.Miranda karaktere a kedvencem ami szerintem nem meglepő azok számára akik látták a filmet
10/9
Barátság extrákkal
Itt is bírom mindkét főszereplőt és a film is vicces.
10/10
The Lucky One
Zac
Ez meg úgy fantasztikus ahogy van
10/10*
Szerelem és más drogok
Már láttam egyszer és bevallom egyáltalán nem tetszett
Végig azt vártam mikor lesz vége és idegesített is a film.Fogalmam sincs miért.
Most meg megnéztem és imádtam
A szereplők nagyon jók,a sztori azért elég szomorú ha a csajt nézzük,de sok benne a vicces rész,tényleg jó film.
10/9
Amiket még nem láttam:
Bőrnyakúak
Kezdeném azzal,hogy az ilyen műfajú filmeket sosem szerettem és nem is voltam hajlandó megnézni.
Ez viszont lenyűgözött.Nem az szokásos háborús dráma mint a többi.Sokat lehet rajta nevetni,feldobták a filmet.
Jake karaktere volt a legjobb.Már ő érte érdemes megnézni,nagyszerűen alakít benne és akkor még ott van Jamie Foxx aki szintén nagyon jó.
10/9
Túl a barátságon
Rég megakartam nézni,de mostanáig nem volt sok motivációm.Aztán tegnap végig néztem.Csalódtam benne,többet vártam,vagyis inkább mást vártam.
Az zavart a legjobban,hogy sosem írták ki mennyi idő telt el két esemény közt.
Az első kb 45 perccel semmi bajom nem volt.Általában nem szeretem a melegekről szóló filmeket,félre értés ne legyen elfogadom őket,elfogadom ki milyen beállítottságú,csak nézni nem szeretem.
Viszont itt ez sem zavart.A szereplők ebben is nagyon jól játszottak,Heath
is remek volt és Jake is,és biztos megnézem majd még a filmet.
10/7
Az ördög Pradát visel
Anne Hathaway,Meryl Streep,Stanley Tucci,Emily Blunt
Már ezért plusz pontok járnak a filmnek.Miranda karaktere a kedvencem ami szerintem nem meglepő azok számára akik látták a filmet
10/9
Barátság extrákkal
Itt is bírom mindkét főszereplőt és a film is vicces.
10/10
The Lucky One
Zac
10/10*
Szerelem és más drogok
Már láttam egyszer és bevallom egyáltalán nem tetszett
10/9
Amiket még nem láttam:
Bőrnyakúak
Kezdeném azzal,hogy az ilyen műfajú filmeket sosem szerettem és nem is voltam hajlandó megnézni.
10/9
Túl a barátságon
Rég megakartam nézni,de mostanáig nem volt sok motivációm.Aztán tegnap végig néztem.Csalódtam benne,többet vártam,vagyis inkább mást vártam.
10/7
2012. június 26. 12:00
Tíz kicsi indián (Ten Little Indians) 1965 8/10
Ez a kedvenc Agatha Christie regényem, úgyhogy nagyon örültem mikor rákerestem és megtaláltam filmben is. Elsőre kicsit furcsa, szokatlan volt, hogy fekete fehér a film, de aztán megszoktam. Elsőre az is kicsit zavart, hogy az a bizonyos mondóka nem ugyan olyan és a halálesetek sem olyanok, de ez még nem volt olyan nagy baj, mert nem kell teljesen ugyan olyannak lennie a könyvnek és a filmnek is. Amin viszont kiakadtam az a vége volt. A regénynek az a vége, hogy az összes ember meghal a szigeten és a rendőrök először nem értik, hogy ez hogy lehet, csak egy levél segít nekik aztán. Itt azonban ketten életben maradtak(!).
Így számomra pont a lényege veszett el a történetnek.
Vigyázz, kész, szörf! 7/10
Nem mondom hogy rossz volt, mert nagyon tetszettek a pingvinek és aranyos volt a sztori is, de engem annyira nem is tudott lenyűgözni.
Ez a kedvenc Agatha Christie regényem, úgyhogy nagyon örültem mikor rákerestem és megtaláltam filmben is. Elsőre kicsit furcsa, szokatlan volt, hogy fekete fehér a film, de aztán megszoktam. Elsőre az is kicsit zavart, hogy az a bizonyos mondóka nem ugyan olyan és a halálesetek sem olyanok, de ez még nem volt olyan nagy baj, mert nem kell teljesen ugyan olyannak lennie a könyvnek és a filmnek is. Amin viszont kiakadtam az a vége volt. A regénynek az a vége, hogy az összes ember meghal a szigeten és a rendőrök először nem értik, hogy ez hogy lehet, csak egy levél segít nekik aztán. Itt azonban ketten életben maradtak(!).
Így számomra pont a lényege veszett el a történetnek.
Vigyázz, kész, szörf! 7/10
Nem mondom hogy rossz volt, mert nagyon tetszettek a pingvinek és aranyos volt a sztori is, de engem annyira nem is tudott lenyűgözni.
2012. június 26. 12:29
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Tegnap kedvem támadt megnézni a Szilveszter éjjelt. Nagyon imádom.Kiváló film. Nagyon jó a szerep osztás is Sorozatból szintén tegnap láttam az Így jártam anyátokkal 7. évadát Remek sorozat. Tanulságos,vicces és a színészek...
2012. június 26. 13:51
K-Pax - 10/9
Zseniális film.
Istenek és szörnyetegek - 10/7
Az egyik legfurább film, amit valaha láttam.
Never let me go - 10/6
Harmadjára csak sikerült végignéznem, anélkül, hogy ne aludtam volna el.
Vizet az elefántnak - 10/8
Christoph Waltz miatt!!! Csakis! Ahogy be tud pöccenni..arra csak kevesen képesek.
(Jó-jó + Rosie miatt, aki nagyon a szívemhez nőtt.) Pattinson pedig még mindig borzasztó színész. (szerintem az is marad)
Zseniális film.
Istenek és szörnyetegek - 10/7
Az egyik legfurább film, amit valaha láttam.
Never let me go - 10/6
Vizet az elefántnak - 10/8
Christoph Waltz miatt!!! Csakis! Ahogy be tud pöccenni..arra csak kevesen képesek.
Catherine
2012. június 26. 14:14
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Éjsötét Árnyék
Szórakoztató egy film, rendesen végig is röhögtem.
Ráadásul megint egy film, amibe Burton ügyesen bele rakta Depp-et és Helena Bonham Carter-t, viszont elmítésre méltó még Eva Green és Michelle Pfeiffer is. És bár tele volt csupa jó színésszel, szerintem mégis Depp vitte el a hátán az egész filmet. Az a pasas olyan jó színész, hogy ha csak ő szerepelne egy filmben, az is maga lenne a tökély. (Persze Tim Burton rendezésében.
)
10/10
Szórakoztató egy film, rendesen végig is röhögtem.
10/10
Hustler
2012. június 26. 15:21
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Idézet (Andro @ 2012.06.26. 07:53)
Ez volt az a film, amit kb. 20 perc után kinyomtam anno. Nagyon béna, főleg az effektek. Brr!
Nekem tetszett! Az effektek tényleg nem mindig voltak a legjobbak, de elnéztem.
Hustler
2012. június 26. 15:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.06.26. 13:51)
[b]Never let me go - 10/6
Uram teremtőm. Kétszer láttam és mindkét alkalommal szétsírtam a sminkem.
tya04
2012. június 26. 15:36
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Reflektorfény (Country Strong)
Leighton Meester miatt kezdtem bele a filmbe, és nagyon megtetszett. Csodálatos történet, tanulságos, és megható, gyönyörű dalok kíséretében. Szerintem érdemes megnézni.
9/10
Leighton Meester miatt kezdtem bele a filmbe, és nagyon megtetszett. Csodálatos történet, tanulságos, és megható, gyönyörű dalok kíséretében. Szerintem érdemes megnézni.
9/10
duracell
2012. június 26. 17:25
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
The Other Guys (a magyar címe annyira fáj, hogy le sem írom)
7.5/10
Nekem tetszett végülis. Ahogy láttam ezt vagy nagyon szeretik, vagy nagyon nem, érthető, hogy nem mindenkinek jön át ez a fajta humor, nekem sem jött át mindig, de szerintem voltak benne bőven vicces jelenetek, ahol tényleg nevettem. Az enyhe paródia jelleg a régebbi zsarus filmekből is tetszett. Egyes idióta véleményekbe most nem mennék bele, csak annyira, hogy nem sikerül megértenem, hogy ha nem tetszik nekik a karakter, vagy a poénok, akkor miért a színészt hibáztatják érte.
A lényeg, hogy más színészekkel sem lett volna viccesebb a film, na (csak Eva Mendest akartam egy kicsit pofánverni, de ő úgysem szerepelt sokat
).
A TLC utalgatásoknál fetrengtem, még egy rossz filmet is megérte volna megnézni ezek miatt.
Az autós üldözésnél a Monday Monday szintén betalált.
Nem mondom, hogy minden perce lekötött és azt sem, hogy végignevettem az egész filmet, de voltak benne szerintem kifejezetten jó poénok, szóval abszolút nem bántam meg, hogy megnéztem.
Még annyit, hogy ha nem valami 12 éves "angol zseni" által összehozott feliratról, hanem rendes DVD kiadásosról beszélünk, akkor nem tudom, hogy lehet ennyire bénán megcsinálni, és főleg hogy miért. Mindegy
7.5/10
Nekem tetszett végülis. Ahogy láttam ezt vagy nagyon szeretik, vagy nagyon nem, érthető, hogy nem mindenkinek jön át ez a fajta humor, nekem sem jött át mindig, de szerintem voltak benne bőven vicces jelenetek, ahol tényleg nevettem. Az enyhe paródia jelleg a régebbi zsarus filmekből is tetszett. Egyes idióta véleményekbe most nem mennék bele, csak annyira, hogy nem sikerül megértenem, hogy ha nem tetszik nekik a karakter, vagy a poénok, akkor miért a színészt hibáztatják érte.
A TLC utalgatásoknál fetrengtem, még egy rossz filmet is megérte volna megnézni ezek miatt.
Az autós üldözésnél a Monday Monday szintén betalált.
Nem mondom, hogy minden perce lekötött és azt sem, hogy végignevettem az egész filmet, de voltak benne szerintem kifejezetten jó poénok, szóval abszolút nem bántam meg, hogy megnéztem.
Még annyit, hogy ha nem valami 12 éves "angol zseni" által összehozott feliratról, hanem rendes DVD kiadásosról beszélünk, akkor nem tudom, hogy lehet ennyire bénán megcsinálni, és főleg hogy miért. Mindegy
2012. június 26. 20:35
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.06.26. 13:51)
Never let me go - 10/6
Idézet (ophely88 @ 2012.06.26. 15:23)
Uram teremtőm. Kétszer láttam és mindkét alkalommal szétsírtam a sminkem. 
Nekem még csak egyszer sikerült megnéznem, de a síróhatás nálam is működött. Három ilyen jó színész (Carey, Keira, Andrew) egy filmben, plusz sztori, plusz minden egyben... nálam ez 10-nél nem megy alább.
2012. június 26. 22:55
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (duracell @ 2012.06.26. 20:35)
Nekem még csak egyszer sikerült megnéznem, de a síróhatás nálam is működött. Három ilyen jó színész (Carey, Keira, Andrew) egy filmben, plusz sztori, plusz minden egyben... nálam ez 10-nél nem megy alább. 
Ezt meg tudom érteni. Maga a történet is elég szomorú de mikor látod Carey-t, Keia karakterét annak halálán és Andrew-t a műtőasztalon feküdni ..
duracell
2012. június 26. 22:59
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.06.26. 22:55)
Ezt meg tudom érteni. Maga a történet is elég szomorú de mikor látod Carey-t, Keia karakterét annak halálán és Andrew-t a műtőasztalon feküdni .. 
Szeretem azt a filmet. Nem a sztori a megfogó, nem a megvalósítás.. Van valami szívszorító hangulata az egésznek, amit mai napig nem bírok kiverni a fejemből, azt hiszem, Domcicc mondta róla anno hogy miközben nézed, olyan érzés fog el, hogy nyúlsz valamiért, de sosem éred el. Rachel Portman filmzenéje pedig zseniális. A stáblista alatt csak lehajtottam a fejem, könnyes szemmel hallgattam a zenét.
2012. június 26. 23:07
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Macskanő
Másodjára láttam, és még mindig imádom. Az egész történet megfogott, nagyrészt mert amióta az eszemet tudom, vonzanak a macskák. A kecsességük, a jó vadászkészségük, a függetlenségük, a vad természetük...
Na szóval, a filmről. Nekem tetszett minden, a történet, az effektek, a színészi alakítás. Legjobban Patience karaktere tetszett (na meg a haja!
), vagány csaj. Az effektek is jók voltak. Nem kell ide eget rengető számítógépes cucc, hogy élvezetes legyen.
10/10
Másodjára láttam, és még mindig imádom. Az egész történet megfogott, nagyrészt mert amióta az eszemet tudom, vonzanak a macskák. A kecsességük, a jó vadászkészségük, a függetlenségük, a vad természetük...
10/10
2012. június 26. 23:10
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
Nagyfiúk
A kedvenc filmjeim közé tartozik.Jó kis film, és bár nem röpködnek benne a mélyenszántó gondolatok, arra pont jó amire készítették, mégpedig hogy nevessünk. Szerintem már vagy huszadjára láttam, de még mindig nem bírtam ki nevetés nélkül.
10/10
A kedvenc filmjeim közé tartozik.Jó kis film, és bár nem röpködnek benne a mélyenszántó gondolatok, arra pont jó amire készítették, mégpedig hogy nevessünk. Szerintem már vagy huszadjára láttam, de még mindig nem bírtam ki nevetés nélkül.
10/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.