Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 21. 08:51 #6081
- törölt felhasználó -    
Mezsgye (Pulse)
Christina Milian és Ian Somerhalder miatt kezdtem el nézni a filmet, egész jó, kicsit emlékeztet a Körre, bár ez bonyolultabb mint az volt laugh.gif
10/9
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Peszti, Bessie
2012. június 21. 13:01 #6082
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
A körheart.gif9/10
Most láttam életemben először, és nagyon féltem megnézni, mert mindenki azt mondta hogy húúú de ijesztő. Érdekes és izgalmas a történet. Néhol tényleg megijedtem, de szerintem nem olyan félelmetes mint mondják!smileeee.gif

Fűrészheart.gif9/10
A fűrészt már többször is láttam, és nagyon szeretem! Szerintem izgalmas és tanulságos a története. Megtanít arra, hogy élvezzük az életet! A folytatásait is nagyon szeretem. meghajolo.gif
7 felhasználónak tetszik: Hustler, Xabi, Bessie, House Of Wax, Black Hearth2, Teora, patrícia4
2012. június 21. 13:51 #6083
- törölt felhasználó -    
Drive - Gázt!
nekem tetszet, mikor elsőre ültem neki inkább kikapcsoltam, de ma rávettem magam rohog.gif az eleje uncsi, de aztán bedurvul a helyzet rohog.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: Bessie, House Of Wax, SmileyZ, nicol bellox
2012. június 21. 15:01 #6084
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Utódok
Ugyanúgy vélekedek róla, mint januárban: gyönyörű, frappáns és szívmelengető film, de valamiért nagyon távolinak érződik nekem, valami hiányzik. Fogalmam sincs, miért gondolom így, de mindenképpen figyelemreméltó alkotás és abszolút megérdemelte az aranyszobrocskát a szkriptért.
9/10
3 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, Bessie
2012. június 21. 17:07 #6085
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Megint 17
IMÁDOM. Nagyon megszakadok-a-röhögéstől-típusú film. És Zac... blush.gif
10/10

Kegyenc fegyenc
10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, nicol bellox, patrícia4
2012. június 21. 17:14 #6086
- törölt felhasználó -    
High School Musical 3

Nagyon régen láttam már. Olyan sok jó, régi emléket éresztett fel bennem. Nem bírtam abba hagyni a mosolygást. smileeee.gif

10/10
6 felhasználónak tetszik: Hustler, House Of Wax, SmileyZ, Évike12, Teora, patrícia4
2012. június 21. 17:20 #6087
zsuzsye
zsuzsye
visszatérő vendég
Hozzászólás: 401
Csatolások: 72
Azonosító: 36969
Álmomban már láttalak (8/10) Tyler Posey miatt néztem meg, egész jó kis vígjáték volt. smileeee.gif

Az igazság nevében (6/10) Ezt is Tyler miatt néztem meg, de sajnos elég keveset volt benne, egyébként nem volt rossz. wink.gif

Nincs Helsing - Rémes film (1/10) Ez számomra tényleg rémes volt kb 10 percet birtam belőle nézni. Szerintem nagyon unalmas.. dry.gif
2012. június 21. 17:20 #6088
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Wedding belles

Könnyes szemekkel ültem végig ezt a filmet. Hol a drámai, hol a komédiás részek miatt. Irvine Welsh legjobb filmje, igazi feketehumor forrás thumbsup.gif Már az intrónál kikészültem és azt gondoltam annál nagyobbat semmi sem szólhat. De. A röhögőgörcs kerülgetett. Egy újfajta megközelítése a menyasszonyos filmeknek, amiben rögtön az intróban megölik a férj jelöltjeiket és csak késöbb derül ki hogy miért teszik. Igazi Irvine stílus, nyers, száraz, falkaparó humorral és torokszorító drámával. Random táncoló Michael Fassbender a filmben bár nem ő miatta néztem meg hanem azért mert imádom ezt a filmet. Akit érdekelne, annak mondom, hogy mindössze kb 5 perc erejéig szerepelt benne és a skót akcentusa elég jó, felirat nincs hozzá és magyar nyelven sem létezik a film. rolleyes.gif

10 per 10 thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. június 21. 20:12 #6089
- törölt felhasználó -    
Idézet (zsanata @ 2012.06.21. 13:01)
A körheart.gif9/10
Most láttam életemben először, és nagyon féltem megnézni, mert mindenki azt mondta hogy húúú de ijesztő. Érdekes és izgalmas a történet. Néhol tényleg megijedtem, de szerintem nem olyan félelmetes mint mondják!smileeee.gif
Fűrészheart.gif9/10
A fűrészt már többször is láttam, és nagyon szeretem! Szerintem izgalmas és tanulságos a története. Megtanít arra, hogy élvezzük az életet! A folytatásait is nagyon szeretem. meghajolo.gif

A kör és az ahhoz hasonló filmek 12 év alatt igazán élvezetesek este, amikor nincs felnőtt a házban csak te egyedül, esetleg 1-2 ismerős, haver, barát. smileeee.gif

A Fűrész megtanít arra, hogy élvezzük az életet? Akkor te sem a Stihl-féle verziót láttad, mert az pont a boldog életet élő fák kivágására tanít. mad.gif
2012. június 21. 20:27 #6090
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Grease 7/10

Ez egy klasszikus, én végigröhögtem, pedig nem mindig kellett volna biggrin.gif kedves kis film, és tényleg minden dalát átdolgozták már milliószor... de ahogy John Travolta táncol rohog.gif

Egyszerűen bonyolult 7/10

Annak ellenére, hogy a vége nagyon furcsa volt, nekem elég klisés filmnek tűnt, ennek ellenére tetszett. Persze, egyértelműen élvezhetőbb úgy, hogy barátnőkkel nézed és ők félpercenként belenyögnek valami ökörséget biggrin.gif na igen biggrin.gif Azért szerettem a filmet, bár tényleg a vége nekem nagyon fura volt, teljesen másra számítottam...
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, nicol bellox, House Of Wax, Hustler, Teora
2012. június 22. 08:51 #6091
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Madagaszkár 3 * Madagascar 3 /2012/ * 3D-ben

Egy biztos : a leglátványosabb rész lett laugh.gif Ennek ellenére azonban nem lett a kedvenc Madagaszkár filmem blush.gif
Egy nagy bajom volt vele : már az első két részben is tettek olyat az állatok ami igencsak nem relatív, gondolok itt a repülőgép építésre, de azért ebben a részben rendesen kitettek magukért, mármint nekem a háztetőkön ugrálás valamint a kocsivezetés már egy kicsit sok lett blush.gif De ha az ember ezen túllép, márpedig könnyű túllépni rajta, mert szörnyen vicces és szórakoztató mesét hoztak össze, akkor nagyon jó kikapcsolódásban lesz részünk smileeee.gif
A kedvenc még mindig egyértelműen Julian király rohog.gif És mindkét szerelmi szál tetszett, az Alex-es románcnak külön örültem smileeee.gif
Egyszóval nagyon jó családi szórakozásban volt részem tegnap, ez a mese minden korosztálynak tökéletes és szerintem a nevetés az garantált meghajolo.gif

9 * 10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Vampiregirl1, patrícia4
2012. június 22. 09:07 #6092
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (zsanata @ 2012.06.21. 13:01)
Megtanít arra, hogy élvezzük az életet!

Szerintem nem is ez a megfelelő mondat, szerintem inkább arra tanít meg, hogy értékeld azt az egy életet amid van és ne hajítsd el magadtól, mert akkor bűnt követsz el wink.gif

Egyébként én is nagyon szeretem a Fűrész sorozatot, mindig meglep a logikájával meghajolo.gif
2012. június 22. 10:07 #6093
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
A Zodiákus

Jó film volt,jól összeszedték az eseményeket és a szereplők is jók voltak.Illett hozzájuk a karakter és a játékuk is tetszett smileeee.gif 3 olyan színész is játszik benne akiket kedvelek: Jake Gyllenhaal,Robert Downey Jr. és Mark Ruffalo smileeee.gif
1 dolog volt ami nem tetszett benne: Túl hosszú volt blush.gif

10/8
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Xabi, tya04, patrícia4
2012. június 22. 12:03 #6094
Astore
Astore
visszatérő vendég
Hozzászólás: 182
Csatolások: 34
Azonosító: 173801
2 nap Párizsban
8/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, antonia12
2012. június 22. 12:19 #6095
- törölt felhasználó -    
X-men : Az elsők 9/10
Sokáig halogattam a megnézését, de nem kellett volna, mert nagyon tetszett, jó volt látni, hogy hogyan kezdődött minden. smileeee.gif

Rango 6/10
Az első fél óra után már éreztem, hogy nem lesz olyan jó és végül igazam lett. Szerintem elég gyenge lett. unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Xabi, Black Hearth2, Hustler, patrícia4
2012. június 22. 12:22 #6096
- törölt felhasználó -    
001 - Az első bevetés
10/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, ophely88, Minimanó94
2012. június 22. 14:37 #6097
- törölt felhasználó -    
Szerencsecsillag (The Lucky One, 2012)
Már régóta fontolgattam,hogy megnézem,de eddig nem igen volt rá időm. De most eljött ennek is az ideje. Megnéztem, és nagyon tetszett. blush.gif Imádtam Zac Efron-t benne, eleve a karaktere is nagyon szimpatikus volt és elég jól is játszotta. heart.gif De Taylor Schilling alakítása is nagyon bejött. Direkt nem olvastam róla semmit, és véleményeket se nézegettem,hogy nehogy lelőjem a poént és sokkal jobb is volt így. Az egész történet úgy volt jó ahogy volt,se kevesebb se több nem kellett bele. happy.gif Legjobban a romantikus jelenetek fogtak meg, wub3.gif de a kutyás részeket is szerettem. Biztosan meg fogom még máskor is nézni.. Hihetetlenül jó film! beer.gif
Egyértelműen 10/10.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2012. június 22. 20:01 #6098
- törölt felhasználó -    
elég vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban!mint önálló tudományos fantasztikus filmként nagyon megállja a helyét és a látvány is nagyon rendben van! meghajolo.gif
de viszont mint egy "Alien" film hááá efelől nem tudok nagyon mit mondani!Arthur C.Clarke-nak voltak hasonló történetű "filozófikus"scifi regényei mint amilyen ez a film ami nem baj természetesen nekem végül is ezért tetszett! mint általában nagyon megoszlanak a vélemények a filmről ezzel én sem vagyok másképp!szóval nem tudom egyszerűen a film tele van lyukakkal a története is zavaros a karakterek pedig háá a doktornőn és az androidon kívül a többi csak úgy "van" ott vannak de így semmi jelentőségük! viszont természetesen nekem nem voltak illúzióim a filmről számítottam rá hogy ez nem egy klasszikus "Alien" film lesz így azért én nem távoztam a moziból csalódottan!de azért a rengeteg utalás a filmben azt támasztotta alá bennem hogy ez csak a történet bevezetése és a jéghegy csúcsa még odébb van.
hááá mást nem nagyon tudok írni szerintem mindenki nézze meg mert megéri aztán pedig maga eldönti hogy mit gondol a filmről!
azért többet vártam de nem is voltam annyira csalódott a látottak alapján ez egy vérbeli Scifi!
szóval még mindenképp több van ebben a filmben és történetben!
amúgy szerintem a film azért nem működik jól mert Alien előzmény filmként van eladva szóval egyértelműen mindenki a Xenomorph-ok megjelenését várja (ahogy én is)! biggrin.gif
Prometheus
7/10
http://www.iverged.com/iv/wp/wp-content/uploads/2012/04/Prometheus_poster_460x681.jpg
2 felhasználónak tetszik: Christo, tya04
2012. június 22. 20:31 #6099
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
Idézet (House Of Wax @ 2012.06.22. 09:07)

Szerintem nem is ez a megfelelő mondat, szerintem inkább arra tanít meg, hogy értékeld azt az egy életet amid van és ne hajítsd el magadtól, mert akkor bűnt követsz el  wink.gif 
Egyébként én is nagyon szeretem a Fűrész sorozatot, mindig meglep a logikájával  meghajolo.gif 

jogos smileeee.gif igazad van, rosszul fogalmaztam...
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. június 22. 22:14 #6100
- törölt felhasználó -    
Jézus 3/5

Mindig megnézem a film értékelését porton vagy imdb.com-on és ha nem éri el a 6.0-t akkor le sem szedem. Ez nem érte el, mégis kiváncsiságból levadásztam, vétkeztem. Miután megnézek egy filmet elolvasom a történetet mert elsőre nekem ritkán jön át a lényeg, a mondanivaló, blabla (pl. amivel ti is igy lehettetek: Maradj!). És végül amikor már alkottam magamban egy képet a filmről meglesem hogy mennyi lóvét fektettek bele. És ez általában plusz, minusz egy-két pontot számit 10-es skálán.

Pozitivumok: A Biblia volt a forrás (mi más lehetett volna?), most azonban egy másik oldalát láthattuk Jézusnak. Nem a tökéletes, hibátlan szent embert, hanem azt aki megnéz egy nőt, aki bort iszik és mulat egy esküvőn. Aki borrá változtatja a vizet csak hogy bizonyithasson a hitetlen követőjének.

Nekem még a kisértés is elnyerte a tetszésem. Igen. Amikor a topshop tv-s öltönyös sátán jött és próbálkozott.

Negativumok: Egy pár szinész nekem nem tetszett, főleg a Passió után, amire egy rossz szót nem szólhatok. biggrin.gif

"Poncius Pilátus szakállal...a rómaiak pont azért borotválkoztak és vágták a hajukat, hogy megkülönböztessék magukat az őket körülvevő "barbároktó", beleértve még a görögöket is, hiszen minden más nép férfijai az akkor természetes szakállt bajuszt hosszú hajat hordták." - egy port.hu felhasználó. Azért ilyen hibákat nem engedhetnének meg, a nadrágos katonákról meg ne is beszéljünk.

Na és akkor most jön a pofon. 20 millió dollárból készült??? Nem mondok semmit inkább. Ez nagyon fájt nekem. Ha látta már valaki szerintem érti miről beszélek. A Passió volt asszem 30 millás és azon látszott is, de itt? Mindegy, összességében egy átlagos, nézhető film. Ha valakit érdekel a téma ne hagyja ki, biztos tetszeni fog.

SPOILER: A végén meghalt Jézus, de feltámadt.
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, ophely88
710 oldal 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!