tetszett nagyon, de csak elborult Bollywood rajongóknak ajánlom (mint én
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. július 04. 22:26
Idézet (nicol bellox @ 2012.07.04. 18:42)
Mulán
2012. július 04. 23:59
|
|
LoveSelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 178030 offline
|
Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal
2012. július 05. 08:01
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A Terminál
Nem egy szokványos darab. De mindenképpen érdekes története és mondanivalója van. Értem a film üzenetét, csak azt nem, hogy miért pont annak kell rejtőznie a dobozban, aminek. Vagy csak velem van a baj, hogy nem feltétlenül tartom az ilyesmit olyan fontos dolognak.
Nagyon tetszett benne Tom Hanks és Stanley Tucci. Előbbi igencsak meggyőzően alakította az angolul nem igazán, csak nagyon aprócskát értő embert, aki rákényszerül arra, hogy elsajátítsa a nyelvet, s a sors fura fintora, hogy erre meg is lesz a lehetősége... A kényszer nagy úr, s sok mindent ki tud hozni az emberből, aki egy rendkívül találékony lény tud lenni.
Stanley Tuccit nagyon kedvelem, már több filmben és sorozatban láttam, de még egyszer sem volt olyan, hogy ne tetszett volna, amit csinál. Itt is remekül alakítja a feltörekvő és empátiátlan főnököt. Bár abban, hogy empátiátlan lenne, nem feltétlenül vagyok biztos. Az elején látszik, hogy azért neki is van szíve, de amikor felfedezi, hogy a nem kívánatos személy milyen jól be tudott illeszkedni és feltalálta magát, hát... Kicsit elgurul a gyógyszere...
A film két órás, mégsem éreztem azt, hogy sok lett volna. Teljesen jól kitöltötte az időt, lekötötte a figyelmet. Nem lehetett rajta unatkozni.
Aki pedig már járt valamelyiken és netán használta is az adott repteret annak megfelelően, az még inkább el tudja képzelni ezeket a sokszor megmosolyogtató, sokszor elkeserítőbb pillanatokat.
10/9
Nem egy szokványos darab. De mindenképpen érdekes története és mondanivalója van. Értem a film üzenetét, csak azt nem, hogy miért pont annak kell rejtőznie a dobozban, aminek. Vagy csak velem van a baj, hogy nem feltétlenül tartom az ilyesmit olyan fontos dolognak.
Nagyon tetszett benne Tom Hanks és Stanley Tucci. Előbbi igencsak meggyőzően alakította az angolul nem igazán, csak nagyon aprócskát értő embert, aki rákényszerül arra, hogy elsajátítsa a nyelvet, s a sors fura fintora, hogy erre meg is lesz a lehetősége... A kényszer nagy úr, s sok mindent ki tud hozni az emberből, aki egy rendkívül találékony lény tud lenni.
Stanley Tuccit nagyon kedvelem, már több filmben és sorozatban láttam, de még egyszer sem volt olyan, hogy ne tetszett volna, amit csinál. Itt is remekül alakítja a feltörekvő és empátiátlan főnököt. Bár abban, hogy empátiátlan lenne, nem feltétlenül vagyok biztos. Az elején látszik, hogy azért neki is van szíve, de amikor felfedezi, hogy a nem kívánatos személy milyen jól be tudott illeszkedni és feltalálta magát, hát... Kicsit elgurul a gyógyszere...
A film két órás, mégsem éreztem azt, hogy sok lett volna. Teljesen jól kitöltötte az időt, lekötötte a figyelmet. Nem lehetett rajta unatkozni.
Aki pedig már járt valamelyiken és netán használta is az adott repteret annak megfelelően, az még inkább el tudja képzelni ezeket a sokszor megmosolyogtató, sokszor elkeserítőbb pillanatokat.
10/9
2012. július 05. 08:24
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Vadászlak az erdőben * Cabin In The Woods /2011/
Hát nem igazán nyerte el a tetszésemet
Az egész sztori össze-vissza zajlott le, az erdőn kívüli részek számomra nagyon unalmasak voltak, a vége pedig egyáltalán nem tetszett
Egyetlen hatalmas pozitívuma a filmnek Chris Hemsworth (
), de azért ő sem tud minden hibát kitölteni. Ebben a szerepben is nagyon tetszett, ügyes volt mint mindig
Viszont az nagyon bántott, hogy nem volt benne a film végéig
A történet alapból jó lett volna, mert egyedi volt, de valahogy elcsúsztak a dolgok a kivitelezéskor! Pedig én többre számítottam, mivel olvastam mennyire küzdöttek azért, hogy vetítésre bocsássák, elvégre nem a legelső stúdió adta ki, mert ők tejesen lemondtak róla, meg is értem miért
Még egyszer biztos megnézem DVD minőségben ,de semmi több
6*10
Hát nem igazán nyerte el a tetszésemet
Az egész sztori össze-vissza zajlott le, az erdőn kívüli részek számomra nagyon unalmasak voltak, a vége pedig egyáltalán nem tetszett
Egyetlen hatalmas pozitívuma a filmnek Chris Hemsworth (
A történet alapból jó lett volna, mert egyedi volt, de valahogy elcsúsztak a dolgok a kivitelezéskor! Pedig én többre számítottam, mivel olvastam mennyire küzdöttek azért, hogy vetítésre bocsássák, elvégre nem a legelső stúdió adta ki, mert ők tejesen lemondtak róla, meg is értem miért
Még egyszer biztos megnézem DVD minőségben ,de semmi több
6*10
2012. július 05. 11:20
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.07.05. 09:38)
Breakfast On Pluto
Szavak nem léteznek Cillian Murphy tehetségére és a film nagyszerűségére. Liam mint pap? Atya gatya. Random Dalek dobott rajta még.
10-10
Szavak nem léteznek Cillian Murphy tehetségére és a film nagyszerűségére. Liam mint pap? Atya gatya. Random Dalek dobott rajta még.
10-10
Szent Cicust most láttad először?
2012. július 05. 12:33
Tres Metros Sobre el Cielo/A felhők fölött 3 méterrel - 10/8,5
Egyre jobban rá vagyok kattanva az európai filmekre. Legyen az francia, svéd vagy éppen spanyol, mindegy nekem. Nem ragozom, de az utóbbi évek egyik (hanem a) legjobb romantikus filmje, amit láttam. Lehetőleg szinkron nélkül, felirattal nézzétek, ha lehet, mivel a szinkron alaposan tönkrevágja a filmet. Mindent összevetve nagyon levett a lábamról ez a film, pedig úgy indultam neki, hogy "na, már megint egy túlértékelt film", mert van benne egy édibaby boy. De ezek után I think i'm in Love
Még egy párszor biztos, hogy meg fogom nézni, ráadásul nagyon várom a 2. részt is.
A jövő kezdete- 10/9
Csodálatos film, csodálatos szereposztással és színészi alakításokkal. Zseniális, elgondolkodtató. Teljesen váratlanul bukkantam erre a filmre. Csodálkoztam is, hogy nem láttam eddig?!
A film mondanivalói bizony irányadó lehetne az egyre romló társadalmomnak. Akinek az Amerikai szépség nagyon a szívéhez nőtt, annak ez a film is tetszeni fog. Kevin Spacey pedig erre csak az egyik garancia.
Egyre jobban rá vagyok kattanva az európai filmekre. Legyen az francia, svéd vagy éppen spanyol, mindegy nekem. Nem ragozom, de az utóbbi évek egyik (hanem a) legjobb romantikus filmje, amit láttam. Lehetőleg szinkron nélkül, felirattal nézzétek, ha lehet, mivel a szinkron alaposan tönkrevágja a filmet. Mindent összevetve nagyon levett a lábamról ez a film, pedig úgy indultam neki, hogy "na, már megint egy túlértékelt film", mert van benne egy édibaby boy. De ezek után I think i'm in Love
A jövő kezdete- 10/9
Csodálatos film, csodálatos szereposztással és színészi alakításokkal. Zseniális, elgondolkodtató. Teljesen váratlanul bukkantam erre a filmre. Csodálkoztam is, hogy nem láttam eddig?!
2012. július 05. 14:57
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.07.04. 17:15)
Nem olvastam a könyvet. Nem tudom felvenni a tempót az amerikaiakkal. Három havonta kiadnak egy könyvadaptációt, így mindig egyre jobban felgyülemlik az olvasnivaló, nem tudok mindent elolvasni. :S Különállóként kezelem, nekem nagyon tetszett de elhiszem neked hogy gyenge a könyvhöz képest. Tegnap olvastam hogy lesz folytatás, nem tudom mit gondoljak, sírjak vagy csak simán, egyből másszak a falra és kaparjam azt
Mibe fogadjunk hogy beteszik Robert Csillagtököt?
Majd az lesz hogy identitás zavar miatt arcát átműttette és folytatja tovább az öldöklést. Mondjuk, valaki ír színészt kellene, ha már Bale után mást ?? akarnak majd, hogy az arc megmaradjon de hasonlítson is az előző főszereplőre de most hirtelen csak C. Farrell neve jut eszembe. Ő ír, ez mindkettejükön látszik, izmos, sármos ?? mindkettő. Colin amúgy is az ügyeletes remake és reboot felelős

Robert Csillagtök
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 05. 15:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.07.05. 11:20)
Szent Cicust most láttad először?

Már egyszer láttam csak nem végig mert félúton eltűnt a felirat, elindítottam valamit és mostanra szereztem meg. Már annyi verziót megkaparintottam és vagy nem volt hozzá felirat vagy nem volt teljes a film, egyszer bemakacsoltam magam hogy egy ideig meg se nézem. Tegnap megtört a jég.
Idézet (tya04 @ 2012.07.05. 14:57)
Robert Csillagtök
Amúgy már van folytatás. Nagyon értelmes és.. Nem is jellemezném. Amerikai pszicho 2, a pályakezdő Mila Kunisszal a főszerepben.. Kétlem, hogy csinálnának még egy ilyen szégyenletes izét, hisz a Donnie Darko 2 is siralmas eredményt ért el a közönség, a kritikusok és a kasszák világában egyaránt. Jaj ne is mondd, Colin és a remake-ek... Mondjuk a Total Recall érdekel, mit hoznak ki belőle. Ma Prometheus újrázok.
Jól van akkor. Még egy folytatást neki. Miért ne? Reboot? Előzményfilmet neki aztán meg remake-t.
2012. július 05. 16:42
Szerelem az Alpokban (2011)
Rohadt nyálas filmnek tűnt így első hallásra, de Ed Westwick, Sophie Bush és Bill Nighy miatt belevágtam. A sztori aranyos volt, bár nekem egy az egyben a Raise Your Voice című Hilary Duff film jutott róla eszembe. Meghalt egy családtagja aki közel állt hozzá, aztán vissza akart lépni a versenytől, aztán elképzelte, hogy a halott rokona milyen büszke lenne rá... Csak itt a csaj snowboardozott, Hilary meg énekelt. Ezen kívül annyiban volt talán csak más, hogy csúnyábban beszéltek benne, meg volt benne egy-két "piszkos" jelenet.
10/5
Rohadt nyálas filmnek tűnt így első hallásra, de Ed Westwick, Sophie Bush és Bill Nighy miatt belevágtam. A sztori aranyos volt, bár nekem egy az egyben a Raise Your Voice című Hilary Duff film jutott róla eszembe. Meghalt egy családtagja aki közel állt hozzá, aztán vissza akart lépni a versenytől, aztán elképzelte, hogy a halott rokona milyen büszke lenne rá... Csak itt a csaj snowboardozott, Hilary meg énekelt. Ezen kívül annyiban volt talán csak más, hogy csúnyábban beszéltek benne, meg volt benne egy-két "piszkos" jelenet.
10/5
2012. július 05. 21:58
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
1408
Egyik kedvenc thrillerem, valami eszméletlen jól meg van csinálva. Jó párszor láttam már, de még mindig libabőrös tudok lenni pár jelenetnél. Cusack pedig nagyon jól játszik.
10/10***
Egyik kedvenc thrillerem, valami eszméletlen jól meg van csinálva. Jó párszor láttam már, de még mindig libabőrös tudok lenni pár jelenetnél. Cusack pedig nagyon jól játszik.
10/10***

7 felhasználónak tetszik:
dave095,
House Of Wax,
gonzales7,
tya04,
csicsi20,
Vampiregirl1,
nicol bellox
2012. július 05. 23:53
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Pszichoszingli/Young Adult - 2011
Ez elvileg egy vígjáték,volt is benne 2 poén...Charlize jó volt benne,hitelesen hozta a zakkant csajt,de kb. ennyi. Semmi nem történik benne azon kívül,hogy minden este berúg és próbálja visszaszerezni a volt pasiját,amire 0% esélye van. Vontatott volt és elég unalmas is,egy ideig még vártam,hogy na majd most biztos lesz valami,de nem.
3/10
Bérgyilkosék/Killers - 2010
Először is,szerintem tök jó lett a magyar címe,jobb,mint az ereeti.
Egyébként pedig aranyos,vicces film volt,egy kis gyilkolászással fűszerezve.
Bár se Katherine,se Ashton nem különösebben a kedvencem,ebben a filmben tetszettek,jók voltak együtt.Egy laza délutáni filmnek tökéletes.
7/10
Ez elvileg egy vígjáték,volt is benne 2 poén...Charlize jó volt benne,hitelesen hozta a zakkant csajt,de kb. ennyi. Semmi nem történik benne azon kívül,hogy minden este berúg és próbálja visszaszerezni a volt pasiját,amire 0% esélye van. Vontatott volt és elég unalmas is,egy ideig még vártam,hogy na majd most biztos lesz valami,de nem.
3/10
Bérgyilkosék/Killers - 2010
Először is,szerintem tök jó lett a magyar címe,jobb,mint az ereeti.
7/10
2012. július 06. 01:30
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Salmon Fishing in the Yemen (Lazacfogás Jemenben)
Az ékes példa arra hogy igen is készülnek jó romcom filmek csak svédeknek kell rendezni és britekkel kell megtömni a projektet.
Lasse Hallström minőséget vártam, és megkaptam, reméltem hogy a Csokoládé, Casanova és a Gilbert Grape rendezője nem okoz csalódást. És nem. Nem olvastam a könyvet de nem is fogom. Filmként nagyon tetszett, régen láttam ennyire élethű és remek romcom filmet pedig azokat általában nem szeressem de ez egy igen erős kivétel. Imádtam minden percét. Végre sikerült rájönni hogy miért nem szerettem eddig Emily Bluntot. Ő a pontos Keira Knightley is eset, csak alacsony költségvetésű és indie filmekben tud alakítani, blockbusterekben nem.
Engem meggyőzött. Kirsten Scott Thomas nagyszerű volt mint mindig és Ewan McGregor is. Úgy olvastam hogy csak ezért a filmért tanult meg csellózni pedig kb 2 percen keresztül muzsikált ?? és azt sem jóL de ki tudja, az lehet hogy része volt a történetnek hogy ne tudjon jól csellózni.
El nem tudtam képzelni hogy lehet a halászatot egy lapon emlegetni a politikával, most már tudom, bár mindkettőt elég unalmasnak találom, még mindig. Érdekes ötlet, lazacokat telepíteni Skóciából Jemenbe, politikai viszályok a skótok és az arabok közt.
A film nagyon szép lett, kellően vicces és drámai de csak azoknak fog tetszeni akik vevők az efféle poénokra. Száraz dráma angol humorral. Perfect. Nem is vártam mást. A film mögöttes tartalmán még gondolkodni kell, amúgy könnyen emészthető film, lassú lefolyással, rám effektíve hatott, sok újat tanultam belőle és persze megerősítette bennem azt a tényt, hogy Ewan McGregoros film nézése után meg se próbáljam megtartani a napi esti vérnyomás és pulzus mérő procedúrát.
Scott nagyon vicces volt és plusz pont jár Ewannek is a saját akcentusáért ami sajnos már nem az igazi de még nagyot szól.
10-10
Az ékes példa arra hogy igen is készülnek jó romcom filmek csak svédeknek kell rendezni és britekkel kell megtömni a projektet.
10-10
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.