Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 04. 22:11 #6301
e-batta
e-batta
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 55
Csatolások: 601
Azonosító: 178867
Kaho Naa... Pyaar Hai
tetszett nagyon, de csak elborult Bollywood rajongóknak ajánlom (mint én biggrin.gif )
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 04. 22:19 #6302
Lexie77
Lexie77
visszatérő vendég

StátuszAll for one, one for all :]
Hozzászólás: 124
Csatolások: 20
Azonosító: 156131
Édes November unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: Eszter655, nicol bellox, duracell, Pöttömke, csicsi20
2012. július 04. 22:26 #6303
- törölt felhasználó -    
Idézet (nicol bellox @ 2012.07.04. 18:42)

Mulán

meghajolo.gif meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Adrianna, duracell
2012. július 04. 22:43 #6304
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
My Sister's Keeper

Nem semmi film volt... Cameron Diaz pedig nagyot nőtt a szememben. meghajolo.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: csicsi20, pink_bunny
2012. július 04. 23:59 #6305
LoveSelena
LoveSelena
visszatérő vendég

Státusz:] :] :]
Hozzászólás: 185
Csatolások: 0
Azonosító: 178030
Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal clapping.gif heart.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, csicsi20
2012. július 05. 08:01 #6306
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A Terminál

Nem egy szokványos darab. De mindenképpen érdekes története és mondanivalója van. Értem a film üzenetét, csak azt nem, hogy miért pont annak kell rejtőznie a dobozban, aminek. Vagy csak velem van a baj, hogy nem feltétlenül tartom az ilyesmit olyan fontos dolognak. rolleyes.gif
Nagyon tetszett benne Tom Hanks és Stanley Tucci. Előbbi igencsak meggyőzően alakította az angolul nem igazán, csak nagyon aprócskát értő embert, aki rákényszerül arra, hogy elsajátítsa a nyelvet, s a sors fura fintora, hogy erre meg is lesz a lehetősége... A kényszer nagy úr, s sok mindent ki tud hozni az emberből, aki egy rendkívül találékony lény tud lenni. smileeee.gif
Stanley Tuccit nagyon kedvelem, már több filmben és sorozatban láttam, de még egyszer sem volt olyan, hogy ne tetszett volna, amit csinál. Itt is remekül alakítja a feltörekvő és empátiátlan főnököt. Bár abban, hogy empátiátlan lenne, nem feltétlenül vagyok biztos. Az elején látszik, hogy azért neki is van szíve, de amikor felfedezi, hogy a nem kívánatos személy milyen jól be tudott illeszkedni és feltalálta magát, hát... Kicsit elgurul a gyógyszere... laugh.gif
A film két órás, mégsem éreztem azt, hogy sok lett volna. Teljesen jól kitöltötte az időt, lekötötte a figyelmet. Nem lehetett rajta unatkozni. smileeee.gif
Aki pedig már járt valamelyiken és netán használta is az adott repteret annak megfelelően, az még inkább el tudja képzelni ezeket a sokszor megmosolyogtató, sokszor elkeserítőbb pillanatokat. smileeee.gif

10/9
2 felhasználónak tetszik: janet7, Pöttömke
2012. július 05. 08:10 #6307
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Piranha 3D wub3.gif imádom heart.gif 9/10
2012. július 05. 08:24 #6308
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Vadászlak az erdőben * Cabin In The Woods /2011/

Hát nem igazán nyerte el a tetszésemet unsure.gif
Az egész sztori össze-vissza zajlott le, az erdőn kívüli részek számomra nagyon unalmasak voltak, a vége pedig egyáltalán nem tetszett dry.gif
Egyetlen hatalmas pozitívuma a filmnek Chris Hemsworth ( heart.gif ), de azért ő sem tud minden hibát kitölteni. Ebben a szerepben is nagyon tetszett, ügyes volt mint mindig meghajolo.gif Viszont az nagyon bántott, hogy nem volt benne a film végéig dry.gif
A történet alapból jó lett volna, mert egyedi volt, de valahogy elcsúsztak a dolgok a kivitelezéskor! Pedig én többre számítottam, mivel olvastam mennyire küzdöttek azért, hogy vetítésre bocsássák, elvégre nem a legelső stúdió adta ki, mert ők tejesen lemondtak róla, meg is értem miért pardon.gif
Még egyszer biztos megnézem DVD minőségben ,de semmi több meghajolo.gif

6*10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, BunnyGirl, Adrianna
2012. július 05. 08:31 #6309
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
heart.gif HSM2 heart.gif
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Évike12, Hustler, Teora
2012. július 05. 08:49 #6310
cobainHUN
cobainHUN
új tag

StátuszA Nirvana és a WWE: a jó élet!!
Hozzászólás: 32
Azonosító: 178454
Sherlock Holmes 2
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Teora
2012. július 05. 09:38 #6311
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Breakfast On Pluto

Szavak nem léteznek Cillian Murphy tehetségére és a film nagyszerűségére. Liam mint pap? Atya gatya. Random Dalek dobott rajta még. biggrin.gif

10-10
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, tya04
2012. július 05. 11:20 #6312
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2012.07.05. 09:38)
Breakfast On Pluto
Szavak nem léteznek Cillian Murphy tehetségére és a film nagyszerűségére. Liam mint pap? Atya gatya. Random Dalek dobott rajta még. biggrin.gif 
10-10

Szent Cicust most láttad először? ohmy.gif biggrin.gif
2012. július 05. 12:32 #6313
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
The Last song
10/10
Gyönyörű film, még tizedjére is biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, pink_bunny
2012. július 05. 12:33 #6314
- törölt felhasználó -    
Tres Metros Sobre el Cielo/A felhők fölött 3 méterrel - 10/8,5

Egyre jobban rá vagyok kattanva az európai filmekre. Legyen az francia, svéd vagy éppen spanyol, mindegy nekem. Nem ragozom, de az utóbbi évek egyik (hanem a) legjobb romantikus filmje, amit láttam. Lehetőleg szinkron nélkül, felirattal nézzétek, ha lehet, mivel a szinkron alaposan tönkrevágja a filmet. Mindent összevetve nagyon levett a lábamról ez a film, pedig úgy indultam neki, hogy "na, már megint egy túlértékelt film", mert van benne egy édibaby boy. De ezek után I think i'm in Love wub.gif Még egy párszor biztos, hogy meg fogom nézni, ráadásul nagyon várom a 2. részt is.

A jövő kezdete- 10/9

Csodálatos film, csodálatos szereposztással és színészi alakításokkal. Zseniális, elgondolkodtató. Teljesen váratlanul bukkantam erre a filmre. Csodálkoztam is, hogy nem láttam eddig?! blink.gif A film mondanivalói bizony irányadó lehetne az egyre romló társadalmomnak. Akinek az Amerikai szépség nagyon a szívéhez nőtt, annak ez a film is tetszeni fog. Kevin Spacey pedig erre csak az egyik garancia.
3 felhasználónak tetszik: Évike12, csicsi20, berninici
2012. július 05. 14:57 #6315
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (ophely88 @ 2012.07.04. 17:15)
Nem olvastam a könyvet. Nem tudom felvenni a tempót az amerikaiakkal. Három havonta kiadnak egy könyvadaptációt, így mindig egyre jobban felgyülemlik az olvasnivaló, nem tudok mindent elolvasni. :S Különállóként kezelem, nekem nagyon tetszett de elhiszem neked hogy gyenge a könyvhöz képest. Tegnap olvastam hogy lesz folytatás, nem tudom mit gondoljak, sírjak vagy csak simán, egyből másszak a falra és kaparjam azt  dry.gif Mibe fogadjunk hogy beteszik Robert Csillagtököt?  rohog.gif  Majd az lesz hogy identitás zavar miatt arcát átműttette és folytatja tovább az öldöklést. Mondjuk, valaki ír színészt kellene, ha már Bale után mást ?? akarnak majd, hogy az arc megmaradjon de hasonlítson is az előző főszereplőre de most hirtelen csak C. Farrell neve jut eszembe. Ő ír, ez mindkettejükön látszik, izmos, sármos ?? mindkettő. Colin amúgy is az ügyeletes remake és reboot felelős  rohog.gif  dry.gif

Robert Csillagtök nevet2.gif Amúgy már van folytatás. Nagyon értelmes és.. Nem is jellemezném. Amerikai pszicho 2, a pályakezdő Mila Kunisszal a főszerepben.. Kétlem, hogy csinálnának még egy ilyen szégyenletes izét, hisz a Donnie Darko 2 is siralmas eredményt ért el a közönség, a kritikusok és a kasszák világában egyaránt. Jaj ne is mondd, Colin és a remake-ek... Mondjuk a Total Recall érdekel, mit hoznak ki belőle. Ma Prometheus újrázok.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 05. 15:38 #6316
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.07.05. 11:20)
Szent Cicust most láttad először? ohmy.gif biggrin.gif

Már egyszer láttam csak nem végig mert félúton eltűnt a felirat, elindítottam valamit és mostanra szereztem meg. Már annyi verziót megkaparintottam és vagy nem volt hozzá felirat vagy nem volt teljes a film, egyszer bemakacsoltam magam hogy egy ideig meg se nézem. Tegnap megtört a jég. rohog.gif

Idézet (tya04 @ 2012.07.05. 14:57)
Robert Csillagtök nevet2.gif Amúgy már van folytatás. Nagyon értelmes és.. Nem is jellemezném. Amerikai pszicho 2, a pályakezdő Mila Kunisszal a főszerepben.. Kétlem, hogy csinálnának még egy ilyen szégyenletes izét, hisz a Donnie Darko 2 is siralmas eredményt ért el a közönség, a kritikusok és a kasszák világában egyaránt. Jaj ne is mondd, Colin és a remake-ek... Mondjuk a Total Recall érdekel, mit hoznak ki belőle. Ma Prometheus újrázok.

Jól van akkor. Még egy folytatást neki. Miért ne? Reboot? Előzményfilmet neki aztán meg remake-t. _nevet.gif A Total Recall engem is érdekel, a trailer alapján nem tűnik rossznak de nem igyunk előre a medve bőrére. A Frászkarika is jónak tűnt trailer alapján aztán kissé csalódás volt az eredetihez képest bár Colin nagyszerűen alakított és azóta is vannak rémálmaim Colinnal mikor vámpírosat akarna játszani velem, kerget a házában és hiába kiabálok, ez a szerencsétlen Peter Vincent nem jelenik meg hogy megölje és elszökjünk együtt, Mexikóba. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, tya04
2012. július 05. 16:42 #6317
- törölt felhasználó -    
Szerelem az Alpokban (2011)

Rohadt nyálas filmnek tűnt így első hallásra, de Ed Westwick, Sophie Bush és Bill Nighy miatt belevágtam. A sztori aranyos volt, bár nekem egy az egyben a Raise Your Voice című Hilary Duff film jutott róla eszembe. Meghalt egy családtagja aki közel állt hozzá, aztán vissza akart lépni a versenytől, aztán elképzelte, hogy a halott rokona milyen büszke lenne rá... Csak itt a csaj snowboardozott, Hilary meg énekelt. Ezen kívül annyiban volt talán csak más, hogy csúnyábban beszéltek benne, meg volt benne egy-két "piszkos" jelenet. tongue.gif

10/5
2012. július 05. 21:58 #6318
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
1408

Egyik kedvenc thrillerem, valami eszméletlen jól meg van csinálva. Jó párszor láttam már, de még mindig libabőrös tudok lenni pár jelenetnél. Cusack pedig nagyon jól játszik.
10/10***
http://www.kephost.com/images4/2012/7/5/wgknhwr853kc73kzyjfk.gif
7 felhasználónak tetszik: dave095, House Of Wax, gonzales7, tya04, csicsi20, Vampiregirl1, nicol bellox
2012. július 05. 23:53 #6319
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Pszichoszingli/Young Adult - 2011
Ez elvileg egy vígjáték,volt is benne 2 poén...Charlize jó volt benne,hitelesen hozta a zakkant csajt,de kb. ennyi. Semmi nem történik benne azon kívül,hogy minden este berúg és próbálja visszaszerezni a volt pasiját,amire 0% esélye van. Vontatott volt és elég unalmas is,egy ideig még vártam,hogy na majd most biztos lesz valami,de nem.
3/10

Bérgyilkosék/Killers - 2010
Először is,szerintem tök jó lett a magyar címe,jobb,mint az ereeti. smileeee.gif Egyébként pedig aranyos,vicces film volt,egy kis gyilkolászással fűszerezve. biggrin.gif Bár se Katherine,se Ashton nem különösebben a kedvencem,ebben a filmben tetszettek,jók voltak együtt.Egy laza délutáni filmnek tökéletes. smileeee.gif
7/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Blackbird03
2012. július 06. 01:30 #6320
ophely88
ophely88
time lady

Salmon Fishing in the Yemen (Lazacfogás Jemenben)

Az ékes példa arra hogy igen is készülnek jó romcom filmek csak svédeknek kell rendezni és britekkel kell megtömni a projektet. biggrin.gif Lasse Hallström minőséget vártam, és megkaptam, reméltem hogy a Csokoládé, Casanova és a Gilbert Grape rendezője nem okoz csalódást. És nem. Nem olvastam a könyvet de nem is fogom. Filmként nagyon tetszett, régen láttam ennyire élethű és remek romcom filmet pedig azokat általában nem szeressem de ez egy igen erős kivétel. Imádtam minden percét. Végre sikerült rájönni hogy miért nem szerettem eddig Emily Bluntot. Ő a pontos Keira Knightley is eset, csak alacsony költségvetésű és indie filmekben tud alakítani, blockbusterekben nem. rolleyes.gif Engem meggyőzött. Kirsten Scott Thomas nagyszerű volt mint mindig és Ewan McGregor is. Úgy olvastam hogy csak ezért a filmért tanult meg csellózni pedig kb 2 percen keresztül muzsikált ?? és azt sem jóL de ki tudja, az lehet hogy része volt a történetnek hogy ne tudjon jól csellózni. rohog.gif El nem tudtam képzelni hogy lehet a halászatot egy lapon emlegetni a politikával, most már tudom, bár mindkettőt elég unalmasnak találom, még mindig. Érdekes ötlet, lazacokat telepíteni Skóciából Jemenbe, politikai viszályok a skótok és az arabok közt. 110.gif A film nagyon szép lett, kellően vicces és drámai de csak azoknak fog tetszeni akik vevők az efféle poénokra. Száraz dráma angol humorral. Perfect. Nem is vártam mást. A film mögöttes tartalmán még gondolkodni kell, amúgy könnyen emészthető film, lassú lefolyással, rám effektíve hatott, sok újat tanultam belőle és persze megerősítette bennem azt a tényt, hogy Ewan McGregoros film nézése után meg se próbáljam megtartani a napi esti vérnyomás és pulzus mérő procedúrát. _nevet.gif Scott nagyon vicces volt és plusz pont jár Ewannek is a saját akcentusáért ami sajnos már nem az igazi de még nagyot szól.

10-10
2 felhasználónak tetszik: tya04, duracell
710 oldal 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!