Idézet (tya04 @ 2012.07.04. 16:18)
Hát szerintem a könyvhöz képest egy elég gyenge a film, bár először ezt láttam és hátast dobtam tőle. Bale hatalmas alakítást nyújt, de újráztam, miután kétszer is elolvastam BEE klasszikusát, és nagy csalódás.
Nem olvastam a könyvet. Nem tudom felvenni a tempót az amerikaiakkal. Három havonta kiadnak egy könyvadaptációt, így mindig egyre jobban felgyülemlik az olvasnivaló, nem tudok mindent elolvasni. :S Különállóként kezelem, nekem nagyon tetszett de elhiszem neked hogy gyenge a könyvhöz képest. Tegnap olvastam hogy lesz folytatás, nem tudom mit gondoljak, sírjak vagy csak simán, egyből másszak a falra és kaparjam azt

Mibe fogadjunk hogy beteszik Robert Csillagtököt?

Majd az lesz hogy identitás zavar miatt arcát átműttette és folytatja tovább az öldöklést. Mondjuk, valaki ír színészt kellene, ha már Bale után mást ?? akarnak majd, hogy az arc megmaradjon de hasonlítson is az előző főszereplőre de most hirtelen csak C. Farrell neve jut eszembe. Ő ír, ez mindkettejükön látszik, izmos, sármos ?? mindkettő. Colin amúgy is az ügyeletes remake és reboot felelős