Idézet (sophiej @ 2012.07.02. 14:24)
John Carter (2012)
Az első pár másodperc nekem kicsit unalmas volt, mert nem értettem, hogy miért harcol a két város, aztán később kiderült és akkor már megnyugodtam.
A főszereplő igazából a könyv írója volt, akiről csak a film leges legvégén jutott eszembe, hogy játszott a Kémkölykökben. Az ehhez hasonló filmek általában nem az én stílusaim, de rászántam magam és nem bántam meg. Nem az volt, hogy feleslegesen húzták el 2 órásra a movie-t, hanem tényleg izgalmas volt. A Mars hercegnője (már nem emlékszem a nevére, de hasonlított a Deja Vu szóra) nekem teljes mértékben Nicole Scherzinger volt. Még át is futott az agyamon, hogy "Annak a nőnek nincs iker testvére, mert ez a csaj teljesen úgy néz ki, mint ő". Taylor Kitsch előtt le a kalappal, mert nagyon jól játszott és nem mellesleg nagyon jól nézett ki . Disney filmhez képest nagyon jól volt kidolgozva. Nekem tetszett.
Szerk.: Azt még hozzátenném, hogy látszott rajta, hogy a megálmodója ugyanaz volt, mint a Tarzané, hisz' a főszereplő nagyokat ugrott, félhosszú volt a haja és egy szál ágyékkötő volt csak rajta.
10/10

Az első pár másodperc nekem kicsit unalmas volt, mert nem értettem, hogy miért harcol a két város, aztán később kiderült és akkor már megnyugodtam.
Szerk.: Azt még hozzátenném, hogy látszott rajta, hogy a megálmodója ugyanaz volt, mint a Tarzané, hisz' a főszereplő nagyokat ugrott, félhosszú volt a haja és egy szál ágyékkötő volt csak rajta.
10/10

Érdekes. Én elhiszem neked hogy ez jó de a Disney milliárdokat bukott vele és a fejes is lemondott eme film bukása miatt.

0 felhasználónak tetszik: