Never Let Me Go
Újra megnéztem. A kedvenc filmjeim közé tartozik, de inkább csak a színészi alakítás miatt. Andrew tökéletesen hozta Tommy karakterét, ahogy szökdécselt, ahogy megvolt benne az a gyermeki naivitás. Carey szintén bámulatos volt Kathy-ként.
Na, de problémák, azok voltak vele.
Azt hiszem a legnagyobb bakit ott követtem el, hogy előtte elolvastam a könyvet (szintén kedvenc lett). Ha nem tettem volna, biztosan megérintett volna a film, úgy igazán. Így viszont azt kell mondjam, a könyv jobb. A film 90%-ban hű volt a könyvhöz, és tudom, hogy meg kell változtatni dolgokat, hogy erőteljesebb érzelmi hatást érjenek el a nézőnél, de itt szerintem pont a fontos részeket változtatták meg/el illetve hagyták ki. Kezdjük például Norfolkkal (a talált tárgyas jelentésében). Hiányoltam a filmből, talán azt a legjobban. Hiszen Norfolk kulcsfontossággal bír (szerintem) Kath és Tommy kapcsolatában. Együtt akadnak rá arra a kazettára, és erősebbé válik köztük a kötődés is. Ezt szerintem belerakhatták volna a filmbe is.
Aztán azt sem értettem, miért nem a Madame látta meg, amint Kath a párnával táncol. Meglátásom szerint ez is nagyon fontos pont. Az, hogy Ruth meglátta, nem járt semmilyen következménnyel, akár ki is hagyhatták volna. Ráadásul aki nem olvasta a könyvet, azt hihetné, Kathy Tommy-ra gondol a párnát ringatva, holott teljesen más a helyzet, sokkal összetettebb.
És igen, itt van az is, hogy nagyon rámentek a szerelem-vonalra. A könyvben ez kevésbé fontos, Kath sosem mondja ki, igazán mit érzett Tommy iránt.
Valaki (azt hiszem Norah, de ha nem, akkor elnézést) írta, hogy az élni akarás hiánya zavaró. Szerintem azért törődnek bele a sorsukba, mert kicsi koruk óta erre készítették fel őket, tudták, hogy meg fognak halni. Ezért lettek teremtve. Eszükbe sem jutott lázadni a sorsuk ellen, nem volt miért, és nem lett volna terük sem. Nem tették fel soha a kérdést, hogy "miért kell nekem 30 éves korom előtt bevégezni?". Az ő világukban ez a normális.
Összességében ez egy gyönyörű film, tessék megnézni, a színészek fantasztikus munkát végeztek. Nem akarom én lehúzni, csak azért voltam ennyire kritikus, mert akaratlanul is a könyvvel hasonlítottam össze. Engem papír formában a történet sokkal jobban megérintett, több könnyet is hullattam felette, mint a filmen.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. június 28. 20:50
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Piranha 3DD 10/6,5
Eleinte fogtam a fejem, hogy mi ez a hülyeség. Aztán rájöttem, hogy nem komoly filmként kell rátekintenem, horror-vígjáték kategóriában megfelelő egyszeri megnézésre
Super 8 10/9,5
A főszereplő gyerekek tehetségesek, érdemes rájuk figyelni
Nagyon jó volt felépítve az egész sztori. Az elejétől a végéig izgalmas volt, bátran ajánlom mindenkinek
Eleinte fogtam a fejem, hogy mi ez a hülyeség. Aztán rájöttem, hogy nem komoly filmként kell rátekintenem, horror-vígjáték kategóriában megfelelő egyszeri megnézésre
Super 8 10/9,5
A főszereplő gyerekek tehetségesek, érdemes rájuk figyelni
2012. június 29. 00:30
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Bajos Csajok 10/8[/i]
Most végre megnéztem.
mert ahányszor volt a Tv-ben vagy elfelejtettem vagy nem volt kedvem megnézni, kíváncsi voltam már rá és nagyon tetszett
Bajos Csajok 2. 10/10[i]
Sokkal több volt az ismerős arc mint az elsőben, és ez jobba is tetszett, mint az első megérte megnézni
Az elit alakulat 6. 10/10[i][/i]
Nem sok mindent kell mondanom róla sokan nem láttok egyik részét sem, de én mindig is imádni fogok az összeset, és ez az egyik kedvenc részem a 10ből
Most végre megnéztem.
Bajos Csajok 2. 10/10[i]
Sokkal több volt az ismerős arc mint az elsőben, és ez jobba is tetszett, mint az első megérte megnézni
Az elit alakulat 6. 10/10[i][/i]
Nem sok mindent kell mondanom róla sokan nem láttok egyik részét sem, de én mindig is imádni fogok az összeset, és ez az egyik kedvenc részem a 10ből
2012. június 29. 08:59
American Beauty - 10/10*
A szinkronnal sem volt ugyan semmi gond, de most angolul néztem, felirat nélkül. (Már úgy is betépve tudom a párbeszédeket
) Most írjam azt, hogy még átütőbb?! - Ha egyszer így van. Sam Mendes ezzel a filmmel nagyon betalált. Felesleges tovább áradoznom a szereplőkről, Kevin Spacey-ről, a sztoriról, a zenékről. Ezt látni kell!
A szinkronnal sem volt ugyan semmi gond, de most angolul néztem, felirat nélkül. (Már úgy is betépve tudom a párbeszédeket
2012. június 29. 11:53
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Nicsak ki beszél most
Mindhárom filmet imádom hiszen Travolta is kedvencem és Kirstie Alley-t is mindig kedveltem,mégis ez a kedvenc részem
Ami nem meglepő mivel ebben a részben benne van egy imádni való kutya aki mindig az én régi kutyusomra emlékeztet
és benne van David Gallagher
is,aki itt még olyan édes pici fiú volt
Nem tudom megunni ezt a filmet
Friss hús,friss hús
10/10*
Mindhárom filmet imádom hiszen Travolta is kedvencem és Kirstie Alley-t is mindig kedveltem,mégis ez a kedvenc részem
Friss hús,friss hús
10/10*
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
ophely88,
Teora,
patrícia4,
Sally Sparrow,
zsuzsye,
Hustler,
Vampiregirl1
2012. június 29. 12:09
|
|
Muffin977visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 348 Csatolások: 426 Azonosító: 152100 offline
|
Rémségek cirkusza 10/10
Személy szerint imádom a filmet, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó, nem szeretem a vámpírokat :3 De ez tetszett... nagyon is. Annyira, hogy 2,5 hét alatt elolvastam a 12 kötetes könyvet is xD A film az első 3 könyvből készült
Ráadásul vagy6× megnéztem 2 hét alatt
A villámtolvaj - Percy Jackson és az Olimposziak 10/10
Ezt a filmet is nagyon szeretem, most olvasom belőle az első könyvet és meg kell mondanom, nagyon jó
Sose olvastam ennyit, mint most
Egyáltalán nem is olvastam, szóval :$
Segítség terhes vagyok 10/8
Volt benne pár ismerős arc, jó film, de akkor is hiányzott belőle valami :| Nem tudom mi, de a végét jobban meg lehetett volna csinálni
Személy szerint imádom a filmet, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó, nem szeretem a vámpírokat :3 De ez tetszett... nagyon is. Annyira, hogy 2,5 hét alatt elolvastam a 12 kötetes könyvet is xD A film az első 3 könyvből készült
A villámtolvaj - Percy Jackson és az Olimposziak 10/10
Ezt a filmet is nagyon szeretem, most olvasom belőle az első könyvet és meg kell mondanom, nagyon jó
Segítség terhes vagyok 10/8
Volt benne pár ismerős arc, jó film, de akkor is hiányzott belőle valami :| Nem tudom mi, de a végét jobban meg lehetett volna csinálni
2012. június 29. 12:18
|
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline
|
hát nem tom merrt minden nap nézek valami jót:)
2012. június 29. 14:40
Távkapcs/Click (2006)
Először úgy ültem neki, hogy "Á, Adam Sandler-film, nézzük meg, legalább jót tudunk nevetni rajta." Nem is csalódtam, hiszen Adam hozta a formáját, jók voltak benne a poénok (a kutya és a kacsa volt a kedvencem) és érdekes is volt. Megörültem, amikor láttam, hogy Christopher Walken is játszik benne, hiszen ő is nagy kedvencem. Vicces volt, ahogyan Michael (Adam Sandler) össze-vissza tekergette az életét, lehalkította a kutyát, alacsonnyá és kövérré változtatta a főnökét, egészen addig, amíg el nem kezdődtek a bonyodalmak. Persze, azt a részt, amikor lepause-olja a főnökét és felpofozza meg belef*ngik az arcába, nem hagyhatom ki, hiszen még most is elmosolyodom, ha eszembe jut. Aztán amikor a távkapcs átvette felette az irányítást, meghalt az apja és Christopher Walkenről kiderült, hogy a halál angyala, azután már nem igen tudtam nevetni rajta. Amikor szívrohamot kapott a fia esküvőjén és a fia bement meglátogatni a kórházba, hogy közölje valami munka miatt még a nászútját is le kell mondania, akkor már tudtam, hogy Sandler úgysem fogja hagyni és utána megy, hát igazam lett. Nem tudom mi lett velem, de amikor a zuhogó esőben haldoklott és azt ismételgette, hogy "A család az első" akkor elkezdtem sírni. De nem úgy, mint tegnapelőtt a Truman Show-n, ezen már levegőt sem kaptam. Pedig semmi extra nem volt benne. Viszont amikor a végén kiderült, hogy csak álmodta, hozzá vágtam a párnámat a tv-hez.
Mindenesetre nagyon tanulságos kis film volt. Nekem tetszett.
10/9
Először úgy ültem neki, hogy "Á, Adam Sandler-film, nézzük meg, legalább jót tudunk nevetni rajta." Nem is csalódtam, hiszen Adam hozta a formáját, jók voltak benne a poénok (a kutya és a kacsa volt a kedvencem) és érdekes is volt. Megörültem, amikor láttam, hogy Christopher Walken is játszik benne, hiszen ő is nagy kedvencem. Vicces volt, ahogyan Michael (Adam Sandler) össze-vissza tekergette az életét, lehalkította a kutyát, alacsonnyá és kövérré változtatta a főnökét, egészen addig, amíg el nem kezdődtek a bonyodalmak. Persze, azt a részt, amikor lepause-olja a főnökét és felpofozza meg belef*ngik az arcába, nem hagyhatom ki, hiszen még most is elmosolyodom, ha eszembe jut. Aztán amikor a távkapcs átvette felette az irányítást, meghalt az apja és Christopher Walkenről kiderült, hogy a halál angyala, azután már nem igen tudtam nevetni rajta. Amikor szívrohamot kapott a fia esküvőjén és a fia bement meglátogatni a kórházba, hogy közölje valami munka miatt még a nászútját is le kell mondania, akkor már tudtam, hogy Sandler úgysem fogja hagyni és utána megy, hát igazam lett. Nem tudom mi lett velem, de amikor a zuhogó esőben haldoklott és azt ismételgette, hogy "A család az első" akkor elkezdtem sírni. De nem úgy, mint tegnapelőtt a Truman Show-n, ezen már levegőt sem kaptam. Pedig semmi extra nem volt benne. Viszont amikor a végén kiderült, hogy csak álmodta, hozzá vágtam a párnámat a tv-hez.
10/9
2012. június 29. 16:22
A felhők fölött 3 méterrel
Még csak most fejeztem be a filmet így nagyon frissek még a kapott impulzusok. De annyit azért le tudok írni, hogy ez a film eszméletlen!!
Rengeteg romantikus filmet láttam már, lévén, hogy anyukám imádja őket. Megszokhattam, hogy általában jó vége lesz a sztorinak, bár ez sem mindig igaz. Ez a film teljesen életszagú volt, nem volt benne semmilyen amerikai máz. A spanyol filmek eleve jók tudnak lenni. Nem is akarok többet írni: nézze meg, aki tudja, engem nagyon lenyűgözött!!
A történet szerintem nem tipikus, a szereplők is jók.
10/10*
Még csak most fejeztem be a filmet így nagyon frissek még a kapott impulzusok. De annyit azért le tudok írni, hogy ez a film eszméletlen!!
10/10*
2012. június 30. 09:58
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Csajok háborúja
Egyik kedvenc filmem.Imádom
Azért is,mert imádom az esküvőket és az ilyen témájú filmeket,imádom a főszereplőket és Kate Hudson karaktere 90%-ban hasonlít rám
Ami nem mondom,hogy mindig túl jó,de ez van
Ez után a film után mindig esküvői lázam van
10/10*
Egyik kedvenc filmem.Imádom
Ez után a film után mindig esküvői lázam van
10/10*
2012. június 30. 10:53
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Men in Black 3. : Back in Time
Nos, eléggé húztam a számat, hogy elmenjek rá, de ha más is eljön velem valami olyan filmre, ami kevésbé érdekli, nekem is ez a legkevesebb, hogy elkísérem. Nos, magam nem vagyok valami nagy MIB rajongó, de meg kell mondanom őszintén, hogy a manóba is, egész jó volt a film. Hihetetlenül ötletes és összerakott a sztori. Diszkrét, de ütős poénok vannak benne és van benne remek érzelmi vonal is, ami végigkíséri az egészet. A sci-fi része is bejött, annak ellenére, hogy meglehetősen gusztustalanra sikeredett. Kukoricát ne nagyon majszoljunk közben, hátha visszaköszön...
Emma Thompsont nem nagyon értettem, miért vállalta el ezt a szerepet, de végülis nem is volt rossz...
Tekintve, hogy nem vagyok MIB fan, adok a filmre 7,5 pontot a 10-ből.
Nos, eléggé húztam a számat, hogy elmenjek rá, de ha más is eljön velem valami olyan filmre, ami kevésbé érdekli, nekem is ez a legkevesebb, hogy elkísérem. Nos, magam nem vagyok valami nagy MIB rajongó, de meg kell mondanom őszintén, hogy a manóba is, egész jó volt a film. Hihetetlenül ötletes és összerakott a sztori. Diszkrét, de ütős poénok vannak benne és van benne remek érzelmi vonal is, ami végigkíséri az egészet. A sci-fi része is bejött, annak ellenére, hogy meglehetősen gusztustalanra sikeredett. Kukoricát ne nagyon majszoljunk közben, hátha visszaköszön...
Emma Thompsont nem nagyon értettem, miért vállalta el ezt a szerepet, de végülis nem is volt rossz...
Tekintve, hogy nem vagyok MIB fan, adok a filmre 7,5 pontot a 10-ből.

1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. június 30. 10:54
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline
|
nem tom minden nap nézek valami jó filmet
2012. június 30. 10:58
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
A testvériség. 10/10
Ez a film még akár a milliomodik nézésre is izgalmas és fantasztikus. Egyszerűen nem tudom megunni. Ennél többet szerintem nem is tudok mondani, mindenkinek ajánlani tudom ...
Ez a film még akár a milliomodik nézésre is izgalmas és fantasztikus. Egyszerűen nem tudom megunni. Ennél többet szerintem nem is tudok mondani, mindenkinek ajánlani tudom ...
2012. június 30. 11:00
|
|
Idézet (Ayame.01 @ 2012.06.30. 10:58)
A testvériség. 10/10
látam már és tényleg nagyon jó film.)
2012. június 30. 11:01
|
|
|
Idézet (katherine132 @ 2012.06.30. 10:54)
nem tom minden nap nézek valami jó filmet 
Ezt már tegnap is leírtad
Minden nap újra leírod majd?
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Lizania,
gonzales7,
tya04,
Adrianna,
Black Hearth2,
Eszter655,
rencsi95
2012. június 30. 11:03
|
|
Idézet (SmileyZ @ 2012.06.30. 11:01)
Ezt már tegnap is leírtad
igen adig amíg nem tetszik egy olyan film amit le is írnék
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.