Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 10. 13:23 #6421
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Szerelem és más drogok
Jó kis film thumbsup.gif sőt, nagyon jó biggrin.gif
10/10
3 felhasználónak tetszik: Jessy, SmileyZ, Lindsay019
2012. július 10. 17:25 #6422
- törölt felhasználó -    
A legsötétebb óra.
Csak az elejét láttam,de nem rossz acute.gif
8/10
2012. július 10. 17:57 #6423
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Az ügyfél

Nagyon szeretem ezt a filmet!! Szerintem remek története van, a szereposztás meg tökéletes, komolyan mondom már Tommy Lee Jones és Susan Sarandon miatt is érdemes megnézi ezt a filmet, fantasztikusak!!! De meg kell említenem a kis srác alakítását is, mert ő is nagyot alakít!! Kár,hogy már nem lehet köztünk : S

A lényeg,hogy gyermekkorom óta nagy kedvencem ez a film!! : )
2012. július 10. 18:52 #6424
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Idézet (Blackbird03 @ 2012.07.10. 08:17)
Dirty Dancing - Piszkos tánc
Igen! Ez az a film, amit ötször egymás után is meg tudok nézni mert annyira fantasztikus lett! wub.gif 
Bár kisebb hibákat mégis fel tudnék hozni:
Kezdhetjük mondjuk azzal, hogy a Patrick Swayze-n látszik, hogy annyira mégsincs oda Jennifer Grey-ért, mint a filmben Johnny Baby-ért, ugyanis; ha megnézed a csókolózós jeleneteket, mintha Patrick vonakodna attól, hogy megcsókolja Jennifert.
A másik, hogy Jennifer Grey alapjában véve nem nagy színésznő. Nagyon kevés érzést tud csak átadni a nézőknek, viszont profin megtanulta a táncjeleneteket.
Végülis, egy régi klasszikus film ez, de sosem lehet megunni. A sztorija nem sablonos, és a táncokhoz gyönyörű koreográfiákat sikerült készíteni.
Be kell valljam, hogy egy 'kicsit' elfogult leszek a pontozásnál, de ezt a filmet nem húzhatom le, ugyanis nem sok filmet láttam, amire azt mondanám, hogy akár többször is megnézném egy nap. smileeee.gif
Így 9.5/10

Pedig pont azért választották Patrick Swayze-t,mert vele volt meg a kémia,eredetileg azt olvastam,hogy Billy Zane-t akarták,de ő nem "működött" Jenniferrel,meg nem is táncolt jól.Szerintem jól alakították a szerelmeseket. smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: Adrianna, House Of Wax, SmileyZ, janet7, nicol bellox, duracell, pink_bunny, Lindsay019
2012. július 10. 19:36 #6425
amikkkkka
amikkkkka
új tag

StátuszI'LOVE DAMON SALVATORE AND ELENA GILDBERT
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 56
Csatolások: 145
Azonosító: 176875
én a párduclányok 2
10/10 wub.gif smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ChanelGirl
2012. július 10. 19:41 #6426
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Ideglelés Csernobilban * Chernobyl Diaries /2012/

Még mikor elkezdték vetíteni nagyon szemeztem vele, hogy elmegyek és megnézem. Egyrészről azért mert Csernobil engem nagyon foglalkoztat blush.gif Minden létező cikket elolvastam róla, sok mindennek utána jártam. Másrészről pedig Jessie McCartney-t mindig is kedveltem, kíváncsi voltam már rá, régen láttam új szerepben blush.gif
De mindezek mellett sajnos csalódtam dry.gif
A legrosszabb az volt, hogy a film 90%-a sötétben játszódott. Jó minőségben sikerült megszereznem, de a szép HD kép ellenére volt, hogy semmit nem láttam olyan sötét volt az egész dry.gif Az meg a másik, hogy legelőször a főszereplők közül Jessie halt meg omg.gif
Szóval nem volt a legrosszabb, egyszer jó volt megnézni, de semmi több. Azért pedig hálát adok, hogy nem mentem el és nem dobta ki pénzt rá meghajolo.gif

5*10
2012. július 10. 22:58 #6427
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
The woman in the fifth

Néha a saját orromtól sem látok tovább ha színészekről van szó. omg.gif Ethan Hawke talán legjobban sikerült filmje, azt sajnálom hogy Kirstin Scott Thomas nem szerepelt benne többet már csak azért sem mert egy félig francia, félig magyar fordítót alakított benne. Nagyszerű film lett, érdekes történetvezetés, sok fordulatos cselekménnyel másfél órában összesűrítve. Szánalom hogy fél évet vártam a DVD-re és még csak rendes felirat sem került rá. A filmre valót magát is 7 kisebb európai társaság dobta össze. Hol van ilyenkor a Twilightból befolyt összeg egyharmada? Akkor nem kis lengyel, ír meg francia stúdióknak kellene kiszorítani az összeget és talán lenne felirat is hozzá ami nem csak a francia mondatoknál jelenik meg. dry.gif Én tudok angolul de mekkora szívás már kiadni egy félig angol-félig francia nyelvű filmet részleges felirattal? Nincs pénz erre, sajnos, erre sem ... 110.gif

http://cdn-3.nflximg.com/images/1737/1301737.jpg

10/10
2012. július 10. 23:48 #6428
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.07.10. 22:58)
[b] Ethan Hawke talán legjobban sikerült filmje,

azért volt neki egy Gattaca és egy Kiképzés is! jahh hogy ezek xar Amerikai filmek???bocs elnézést! rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. július 11. 08:41 #6429
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.10. 23:48)
azért volt neki egy Gattaca és egy Kiképzés is! jahh hogy ezek xar Amerikai filmek???bocs elnézést! rolleyes.gif

És hol marad Ó kapitány, kapitányom...? wink.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. július 11. 08:42 #6430
ophely88
ophely88
time lady

Elnézésedet kérem hogy azok nem tetszettek ennyire. Mindjárt beállok a sarokba amiért a filmes ízlésemnek a valósághű drámák jobban megfelelnek mint akciók vagy sci-fi filmek. rolleyes.gif Senki nem mondta hogy rossz amcsi filmek.
2012. július 11. 11:43 #6431
- törölt felhasználó -    
The Death and Life of Charlie St. Cloud (2010)

Már egy ideje nagyon meg akartam nézni és tegnap végre sikerült is kézbe kapnom, így este már belekezdhettem. Hihetetlen, hogy Zac miatt mennyi mindenre képes az ember, mert igazából csak miatta érdeklődtem a film iránt. blush.gif Sajnos, ahogy az előzetesből már kiderült, tudtam, hogy az eleje is szomorú lesz, mert meghal az öccse, a mindössze 11 éves Sam. Nagyon sajnáltam, de tényleg. Főleg amikor a mentőautóban megfogta a kezét és az jéghideg volt, ő pedig kiabált, hogy "Sam! Sam!" cray.gif A temetésen kicsit meglepődtem, hogy az anyjuk nem sírt. Nekem meg szakadt volna a szívem és biztos végigsírtam volna az egész ceremóniát, már csak amiatt a gyönyörű szöveg miatt is, amit a pap mondott. Utána pedig kiderült miért kapott Charlie (Zac) egy második esélyt a Nagyfőnöktől. Először mikor szaladt az erdőben, azt hittem már tudta, hogy látja az öccse itt maradt lelkét, de hamar ráeszméltem, hogy csak a gondolatai elől próbált meg elfutni, vagy valami hasonló. Utána persze aranyos dolog volt, hogy miatta a temetőben vállalt állást és 5 évig halasztott az egyetemen, ahová ösztöndíjjal simán bejuthatott volna régebben. Ilyenkor jön rá az ember, hogy igenis ilyen a jó testvér. Persze nem a legjobb, hogy miatta nem követte az álmait, de ez akkor is nemes cselekedet volt tőle. Később persze jött A Lány, aki szerintem kicsit csúnyácska volt, főleg közelről, de ebbe most ne menjünk bele, hiszen nem a külső számít, hanem, hogy milyen színész. Rögtön tudtam - már az előzetesből is -, hogy ő lesz a befutó Charlie-nál. Aztán persze kiderült, hogy a lány is vitorlázik, ki is ment egyszer a viharban és Charlie az apja sírjánál talált rá. Na már nekem ott gyanús volt a lány. Mert ha hazajön, akkor miért az apja sírkövén akar aludni, ha van egy baromi nagy háza a tengerparton? Persze, utána megtörtént minden ami kell (Bár nálam kissé kiverte a biztosítékot, hogy a temetőben szeretkeznek, de mindegy) Másnap kiderült, hogy a lány hajója nem tért vissza akkor, amikor Charlie megtalálta. Akkor kissé elhúztam a számat, hogy "Ú,a srác lefeküdt egy szellemmel? Ez milyen morbid?!" huh.gif De végül az "adottságának" hála kiderült, hogy csak a jeges vízben van, de nem távozott még el. Mikor utána mentek és Charlie beugrott a vízbe, hogy átkutassa a csónakot és a mellénye beleakadt valamibe, azt hittem szívrohamot kapok. Nem igaz, hogy ilyenkor kell meghalnia. mad.gif Imádkoztam, hogy ne legyen vége, de akkor végre kiszabadította magát, szóval ez csak amolyan "készítsük ki a nézőket" dolog volt. Utána megmentette a lányt, éltek boldogan amíg meg nem halnak. wub3.gif A film végére pedig megértettem, miért az a címe, hogy "Charlie St. Cloud halála és élete." Nagyon szép és tanulságos film volt. smileeee.gif

10/9.5
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, Adrianna
2012. július 11. 14:24 #6432
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.07.11. 08:41)
És hol marad Ó kapitány, kapitányom...? wink.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif

áááá az is csak egy "ócska xar" Amerikai film hagyjad már! rolleyes.gif
Robin Williams pedig egy "xar" Amerikai színész! rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. július 11. 14:34 #6433
Loliita
Loliita
visszatérő vendég

Státusz~Túl rövid az élet ahhoz, hogy más légy~
Hozzászólás: 274
Azonosító: 150943
Amerikai pite xDD biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: gonzales7, Teora, House Of Wax, SmileyZ, Twilight6, fender, Évike12
2012. július 11. 19:13 #6434
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (ophely88 @ 2012.07.11. 08:42)
Elnézésedet kérem hogy azok nem tetszettek ennyire. Mindjárt beállok a sarokba amiért a filmes ízlésemnek a valósághű drámák jobban megfelelnek mint akciók vagy sci-fi filmek. rolleyes.gif Senki nem mondta hogy rossz amcsi filmek.

Nyugi legyen, gyerekek, nincs is gond. Én személy szerint a realisztikus drámát preferálom, nemzetiséget figyelembe nem véve. Ezen felesleges összekapni, a jó filmeket nem lehet kategorizálni ország vagy nyelv alapján. Jó film az jó film, oszt kész. meghajolo.gif

American Beauty
...megunhatatlan. It's hard to stay mad when there is so much beauty in the world.
10/10
5 felhasználónak tetszik: gonzales7, Christo, janet7, ophely88, Bogszics
2012. július 11. 21:56 #6435
Alszi666
Alszi666
HIMster

Státusz"Every time I rise I see you falling. Can you find me..."
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 241
Azonosító: 170194
A pokolból/From Hell
Számomra érdekes és azért izgalmas film volt,már csak Johnny Depp miatt is tetszett. Szerintem a történet is jó, hasfelmetsző Jack-ről szólt,plusz nem az lett a gyilkos akire tippeltem. Bár a legvége annyira nem jött be,de így összességébe egész jó thrillernek tartom,én legalábbis. laugh.gif Nem értem miért húzták le annyira,de hát kinek mi tetszik... smileeee.gif
10/9
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2012. július 11. 22:13 #6436
ophely88
ophely88
time lady

Why stop now?

Fergeteges dramedy két nagy kedvencemmel, Melissa Leo és Jesse Eisenberg főszereplésével. Az idei év legjobb kis büdzsés filmje SZERINTEM ezidáig. Végre egy film, ami pörgős és másfél óra elég volt ahhoz hogy elmesélje a filmbéli 4 óra hossza történetét. Az írás és a forgatókönyv különösen jóra sikerült, a színészekről nem is beszélve. Melissát különösen erősnek érzem a színészgárdában, Jesse pedig hozta a formáját. Leoban nem csalódtam, Jesse-nek pedig egyszerűen jól áll amit csinál, testreszabott szerep. biggrin.gif

10/10
2012. július 11. 22:41 #6437
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Psycho
10/10 meghajolo.gif
Fright Night
Igazából már amikor volt a moziban akkor is meg akartam nézni de mivel nálunk nem adták és annyit nem ért hogy elmenjek érte Pestre ezért inkább kihagytam de most rászántam magam hogy megnézem főleg David miatt és megérte David nagyon állatul nézett ki darkosan rohog.gif azért a film sem volt rossz csak nem az én stílusom blush.gif
10/8
3 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, SmileyZ
2012. július 12. 00:55 #6438
Alszi666
Alszi666
HIMster

Státusz"Every time I rise I see you falling. Can you find me..."
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 241
Azonosító: 170194
A síró ember/The Man Who Cried
Remek film, igazán nagyszerű színészekkel.Tetszett,különös hangulatú dráma.Az elejétől a végéig ugyanolyan figyelemmel néztem meg,de valamiért van egy kicsi hiányérzetem a filmmel amit nem tudok megmagyarázni. laugh.gif
10/9
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 12. 01:07 #6439
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Azonosító: 156653

…a Gattacával mint példával, ezesetben mindössze annyi a problema, hogy az csak annyira amerikai, mint amennyire a Rubik-Kocka amerikai biggrin.gif …vagyis annak ellenére, hogy a világ a Rubik-Kockát egy amerikai cég, az Ideal Toy Corp. termékeként ismerhette csak meg, mivel Rubik Ernő nekik adta el a gyártásra és a forgalmazásra vonatkozó jogokat, viszont ettől még a Rubik Kocka, mint ötlet/projekt/találmány nem lett amerikai biggrin.gif …mint ahogy a Gattaca is egy új-zélandi író/rendező filmje, nem pedig egy amerikaié biggrin.gif

…tehát az a helyzet az amerikai filmekkel, hogy gyakran fordul elő velük az, már amikor esetleg az ember találkozik egy jobbal, hogy bizony nem a saját szellemi termékükről van szó, túl sokszor derül ki, hogy vagy már egy korábban leforgatott, és természetesen amerikában soha benem mutatott film rimékjéről van szó, vagy egy még ezidáig megnem filmesített regényről/novelláról, ami persze még véletlenül sem a saját agyszüleményük biggrin.gif

…szóval az a helyzet az amerikai filmekkel, hogy a gyártás az bár nagyon megy, de az ötletek terén nagyon hurkák, ha látsz valami eredetinek tűnő dolgot tőlük, akkor egy kis kutakodás után szinte rendre bebizonyosodik, hogy az alapötletet vagy vették, vagy lopták biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

…magyarán a filmjeikben annyi az eredetiség, mint amennyire egy fénymásolatban lehet biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2012. július 12. 01:16 #6440
- törölt felhasználó -    
ohh elnézést le Amerikai filmeztem a Gattcát mennyire műveletlen vagyok bazzz! rolleyes.gif
710 oldal 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!