DJ testőrbőrben
Usher miatt nézhető, amúgy light-os a story. 6/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. július 14. 23:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Haywire
Ez meg mi volt?
Ki volt az aki kitalálta hogy ennyi tehetséges embert tegyünk be egy ennyire gyenge filmbe?
Szerintem sugárzott a filmről hogy a nagy nevek csak figyelemfelhívásnak lettek odatéve. Douglas karaktere volt csak talán helytálló és kb volt az egyetlen aki hitelesen alaktotta a figurát, még ha nem is volt sokat képernyőn. Ezért a projektért késett Ewan a Kezdőkkel?
Emiatt halogatták Fassbender 9-ik légió filmjének bemutatóját?
Michaelnek talán elment az 'alakítása' (ha ezt lehet annak nevezni), Ewan meg nevetséges volt, már elnézést.
Ewan bármit el tud játszani de ez .. nagy melléfogás volt. Banderas sem hozzá megfelelő szerepet kapott. Sok jó színész egy rossz filmben. Pocsék. Borzasztó. Douglas alakítása emel a ratyi színvonalon.
10/3
Ez meg mi volt?
10/3
2012. július 14. 23:32
Idézet (ophely88 @ 2012.07.14. 23:23)
Haywire
Ez meg mi volt?
Ki volt az aki kitalálta hogy ennyi tehetséges embert tegyünk be egy ennyire gyenge filmbe?
Szerintem sugárzott a filmről hogy a nagy nevek csak figyelemfelhívásnak lettek odatéve. Douglas karaktere volt csak talán helytálló és kb volt az egyetlen aki hitelesen alaktotta a figurát, még ha nem is volt sokat képernyőn. Ezért a projektért késett Ewan a Kezdőkkel?
Emiatt halogatták Fassbender 9-ik légió filmjének bemutatóját?
Michaelnek talán elment az 'alakítása' (ha ezt lehet annak nevezni), Ewan meg nevetséges volt, már elnézést.
Ewan bármit el tud játszani de ez .. nagy melléfogás volt. Banderas sem hozzá megfelelő szerepet kapott. Sok jó színész egy rossz filmben. Pocsék. Borzasztó. Douglas alakítása emel a ratyi színvonalon.
10/3
Ez meg mi volt?
10/3
Ha igazán szörnyűt akarsz látni, ajánlom figyelmedbe Az utolsó akkord című „remeket”. A színészgárda láttán az ember megnyalná mind a tíz ujját (Jessica Lange, Ed Harris, Penélope Cruz, Jeff Bridges, John Goodman, Val Kilmer), a végeredmény viszont siralmas, vallatásra több, mint megfelelő
2012. július 14. 23:37
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Running Fool @ 2012.07.14. 23:32)
Ha igazán szörnyűt akarsz látni, ajánlom figyelmedbe Az utolsó akkord című „remeket”. A színészgárda láttan az ember megnyalná mind a tíz ujját (Jessica Lange, Ed Harris, Penélope Cruz, Jeff Bridges, John Goodman, Val Kilmer), a végeredmény viszont siralmas, vallatásra több, mint megfelelő 
Köszi a remek ajánlatot de tudod nekem csak 1 szívem van, vigyáznom kell rá.
2012. július 15. 00:22
|
|
Alszi666HIMster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 241 Azonosító: 170194 offline
|
I Love You Phillip Morris/Szeretlek Phillip Morris
Először a cím alapján azt hittem a cigarettához van valami köze a filmnek,de tévedtem. Elkezdtem nézni Jim Carrey miatt és szerintem jó kis vígjáték ez. Mit ne mondjak azért nem egy szokványos film.
Ráadásul életrajzi film,ami hihetetlen egy kicsit hogy ez tényleg megtörtént.
Elég humoros volt számomra,főleg ahogyan mindig megszökik.
A vége is nagyszerű,nem erre számítottam,hanem happy endre,eléggé csavaros volt. Nekem tetszett a film,a történet is jó,véleményem szerint Jim Carrey és Ewan McGregor hatalmasat alakított benne. Bár feliratos volt, ez nem zavart, az elejétől a végéig le tudott kötni. Lehet nem mindenki nézné meg,de nálam 10/10
Először a cím alapján azt hittem a cigarettához van valami köze a filmnek,de tévedtem. Elkezdtem nézni Jim Carrey miatt és szerintem jó kis vígjáték ez. Mit ne mondjak azért nem egy szokványos film.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 15. 00:31
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Elhurcolva
Nem tudtam, hogy ennyire ki tud töni Taylor Lautner a kis Twilight Jacob szerepéből.Engem nagyon lenyűgözött alakítása, mellette Lily Collins is nagyot nőtt a szememben.A film megható, és nagyon jó volt, ezért is, ajánlom mindenkinek!
10/9.5
Nem tudtam, hogy ennyire ki tud töni Taylor Lautner a kis Twilight Jacob szerepéből.Engem nagyon lenyűgözött alakítása, mellette Lily Collins is nagyot nőtt a szememben.A film megható, és nagyon jó volt, ezért is, ajánlom mindenkinek!
10/9.5
2012. július 15. 12:56
A tökéletes trükk/The Prestige (2006)
Christian Bale, Hugh Jackman... Jó színészekből (vagy mondhatnám: jóképű színészekből
) nem volt hiány az biztos. Nekem nagyon tetszett. Hihetetlen volt, hogy egy trükkért meddig képes elmenni az ember (vagy jelen esetben "a bűvész"). Nem tudom mit írhatnék még. Mindenkinek ajánlom!
10/10
Christian Bale, Hugh Jackman... Jó színészekből (vagy mondhatnám: jóképű színészekből
10/10
2012. július 15. 14:25
Jégkorszak 4 - Vándorló kontinens
10/4
Az utolsó dal
10/9
10/4
Az utolsó dal
10/9
2012. július 15. 17:38
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
A csodálatos pókember
A képregényeket szeretem, Raimi előző trilógiájáért nem vagyok oda túlzottan. Nagyon féltem a filmtől, viszont Marc Webb neve adott egy kisebb reménysugarat a stáblistán. Eléggé érdekes lett a végeredmény, mivel pont, hogy Webb-ben csalódtam és a film pedig tetszett.
Andrew Garfield meg lehet engem nyugodtan kövezni sokkal jobb Parker, mint Tobey volt anno, pedig mint színész Tobey tehetségesebb. Meg van benne az a nyegleség, ami a Pókember sajátja, és ami elég gázul jött ki az előző három filmben. Emma mindig jó, de nem is érdekes a dolog, mert pörgünk ezerrel, a látvány gyönyörű, a zene lehengerlő, barátnőm háromszor be is sírt rajta. Azonban csalódtam, mivel a film teljesen üres. Mit várhatnék, persze, de valamiért súlytalanul telt el az az x perc. Azt mondják, minden a második filmen áll vagy bukik, ha egy rendezőről van szó. Tom és Summer ide vagy oda, ez egy kissé jellegtelenre sikeredett.
Mindegy, mellékes, van humor, jó karakterek és színészek, nem csöpögős drámai jelenetek - teljesen korrekten összehozták.
7.5/10
A képregényeket szeretem, Raimi előző trilógiájáért nem vagyok oda túlzottan. Nagyon féltem a filmtől, viszont Marc Webb neve adott egy kisebb reménysugarat a stáblistán. Eléggé érdekes lett a végeredmény, mivel pont, hogy Webb-ben csalódtam és a film pedig tetszett.
Andrew Garfield meg lehet engem nyugodtan kövezni sokkal jobb Parker, mint Tobey volt anno, pedig mint színész Tobey tehetségesebb. Meg van benne az a nyegleség, ami a Pókember sajátja, és ami elég gázul jött ki az előző három filmben. Emma mindig jó, de nem is érdekes a dolog, mert pörgünk ezerrel, a látvány gyönyörű, a zene lehengerlő, barátnőm háromszor be is sírt rajta. Azonban csalódtam, mivel a film teljesen üres. Mit várhatnék, persze, de valamiért súlytalanul telt el az az x perc. Azt mondják, minden a második filmen áll vagy bukik, ha egy rendezőről van szó. Tom és Summer ide vagy oda, ez egy kissé jellegtelenre sikeredett.
Mindegy, mellékes, van humor, jó karakterek és színészek, nem csöpögős drámai jelenetek - teljesen korrekten összehozták.
7.5/10
2012. július 15. 18:45
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Narnia Krónikái - Az Oroszlán, a boszorkány, és a ruhásszekrény
10/10
Régi kedvenc:)
10/10
Régi kedvenc:)
2012. július 15. 22:10
It's Kind of a Funny Story
Sajnos ebbe a filmbe is bele tudtam élni magam és nem nevettem rajta túl sokat. A trailer után egy minőségi poénokkal teli filmet vártam, de nem azt kaptam. Hiányérzetem van. Nem tudom, hogy mi hiányzik a filmből de valami biztos. Talán sok komolyság és a végén egy drámai befejezés?!
Sajnos ebbe a filmbe is bele tudtam élni magam és nem nevettem rajta túl sokat. A trailer után egy minőségi poénokkal teli filmet vártam, de nem azt kaptam. Hiányérzetem van. Nem tudom, hogy mi hiányzik a filmből de valami biztos. Talán sok komolyság és a végén egy drámai befejezés?!
2012. július 15. 22:49
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
A zenekar látogatása
Ez egyszerűen... Nem találok méltó szavakat, a csodálatos, nagyszerű mind elcsépeltnek tűnnek. Azok is. Érdemes m1-et vagy Dunát nézni, mert igazi kincsekre bukkan az ember, mint legutóbb a Camino esetében.
Az operatőri munka előtt leborulok, minden egyes képet megcsókoltam volna feje búbjától a lábujja körmének hegyéig, ha lett volna fejebúbja meg lábakörme. A színek megkomponálása, a tárgyak és személyek elhelyezése... mestermunka. Semmi giccs, semmi felesleges pompa, csak a letisztultság. Annyira tetszett, hogy végig a szívemen volt a kezem, és lelkendeztem, mint frissen szerelmes szűzlány. Egyszóval átcsúsztam érzelgősbe.
A történet is hasonlóan kiváló. Kisemberek életének néhány pillanatával mutatja be a zsidók és arabok kulturális viszonyát. A színészek remekül végezték munkájukat, mindegyik karakter szerethető volt. A történet végén változnak is a dolgok, meg nem is.
A nem világmegváltó film ötvözi a humort a rezignáltsággal, kever bele némi szenvedélyt, konfliktust és drámát. És okosan kihagyja a tanulságot. Aki fordulatos, eseménydús cselekményre számít, csalódni fog. Álmos, késő esti nézőknek szintén nem ajánlott.
10/10.
Ez egyszerűen... Nem találok méltó szavakat, a csodálatos, nagyszerű mind elcsépeltnek tűnnek. Azok is. Érdemes m1-et vagy Dunát nézni, mert igazi kincsekre bukkan az ember, mint legutóbb a Camino esetében.
Az operatőri munka előtt leborulok, minden egyes képet megcsókoltam volna feje búbjától a lábujja körmének hegyéig, ha lett volna fejebúbja meg lábakörme. A színek megkomponálása, a tárgyak és személyek elhelyezése... mestermunka. Semmi giccs, semmi felesleges pompa, csak a letisztultság. Annyira tetszett, hogy végig a szívemen volt a kezem, és lelkendeztem, mint frissen szerelmes szűzlány. Egyszóval átcsúsztam érzelgősbe.
A történet is hasonlóan kiváló. Kisemberek életének néhány pillanatával mutatja be a zsidók és arabok kulturális viszonyát. A színészek remekül végezték munkájukat, mindegyik karakter szerethető volt. A történet végén változnak is a dolgok, meg nem is.
A nem világmegváltó film ötvözi a humort a rezignáltsággal, kever bele némi szenvedélyt, konfliktust és drámát. És okosan kihagyja a tanulságot. Aki fordulatos, eseménydús cselekményre számít, csalódni fog. Álmos, késő esti nézőknek szintén nem ajánlott.
10/10.
2012. július 15. 23:15
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Third Star/Utolsó Utazás
Hű, hát nem tudom mit írjak, nagyon tetszett. A story talán elcsépeltnek tűnhet, de végül nem volt az. A táj és a képek csodálatosak voltak. 4 karakter, ebből kettő jött át, a másik kettő kicsit elhanyagolt volt szerintem, vagy csak a színészek nem tudták átadni. Akik viszont nagyot alkottak számomra: Benedict Cumberbatch és JJ Feild, köszönöm nekik is komolyan
A szomorú story ellenére néha megmosolyogtatott. Megnézem máskor is. 9/10
Hű, hát nem tudom mit írjak, nagyon tetszett. A story talán elcsépeltnek tűnhet, de végül nem volt az. A táj és a képek csodálatosak voltak. 4 karakter, ebből kettő jött át, a másik kettő kicsit elhanyagolt volt szerintem, vagy csak a színészek nem tudták átadni. Akik viszont nagyot alkottak számomra: Benedict Cumberbatch és JJ Feild, köszönöm nekik is komolyan
ophely88
2012. július 15. 23:58
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
A csodálatos pókember
Kérem vissza azt a 2 órát az életemből komolyan ennél rosszabb filmet csak egyet láttam pedig én imádom a Pókembert de ez egy bugyuta tini vígjáték lett és a felénél azt hittem hogy elalszok na mindegy legalább már tudom mit nézzek ha éjszaka nem tudok elaludni
10/2 és még kedves voltam
Kérem vissza azt a 2 órát az életemből komolyan ennél rosszabb filmet csak egyet láttam pedig én imádom a Pókembert de ez egy bugyuta tini vígjáték lett és a felénél azt hittem hogy elalszok na mindegy legalább már tudom mit nézzek ha éjszaka nem tudok elaludni
10/2 és még kedves voltam
prézli
2012. július 15. 23:58
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Mörkt vatten (Helena af Sandeberg…)
2012. július 16. 09:43
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Gyilkosság az Orient expresszen/Murder on the Orient Express (1974)
Még anyukán mondta, hogy nézzem meg ezt a filmet (igaz Ő imádja Agatha Christie-t, mondjuk én is nagyon szeretem). Mivel nem bírtam megjegyezni az időpontot, hogy hánykor lesz a tv-ben, ezért félórás késéssel indítottam a filmet, de szerencsére a gyilkosságról nem maradtam le.
Nagyon jók a színészek és a filmet is jól megrendezték, de sajnos a könyvet még nem olvastam el, így nem volt ahhoz viszonyítási alapom. A végén, amikor Poirot (Albert Finney) elmondta, hogy ki ölte meg Cassettit (Richard Widmark), akkor nagyon meglepődtem a végkifejletten..még álmomban sem gondoltam erre. Nagyon jó film, mindenkinek csak ajánlani tudom!
10/10
Még anyukán mondta, hogy nézzem meg ezt a filmet (igaz Ő imádja Agatha Christie-t, mondjuk én is nagyon szeretem). Mivel nem bírtam megjegyezni az időpontot, hogy hánykor lesz a tv-ben, ezért félórás késéssel indítottam a filmet, de szerencsére a gyilkosságról nem maradtam le.
10/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.