A gyávaság tollai - 10/8
Jó film, rossz marketinggel. Heath Ledger egyik legjobb alakítása. Kár, hogy ilyen fiatalon távozott. Generációja legjobbja volt. Jó forgatókönyv, még jobb zenékkel és elég jó színészekkel. Sajnálom, hogy anno bukta volt.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. július 30. 22:38
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Ace Ventura 2- Hív a természet
Az egyik kedvenc filmem Jim Carrey-től. Akárhányszor megnézem, mindig tudok nevetni rajta. Számomra megunhatatlan.
10/10
Az egyik kedvenc filmem Jim Carrey-től. Akárhányszor megnézem, mindig tudok nevetni rajta. Számomra megunhatatlan.
10/10
14 felhasználónak tetszik:
gonzales7,
Teora,
csicsi20,
Vampiregirl1,
Kiim,
nicol bellox,
Hustler,
duracell,
patrícia4,
fender,
zsanata,
SmileyZ,
Lindsay019,
dóóra
2012. július 31. 10:19
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Lol
Jobb volt mint amire számítottam, olyan mint a felhők felett három méterrel, kellemesen csalódtam benne, nem hittem hogy ennyire jó lesz. Viszont egy dolog van ami furcsa. Miley ki akar törni a kis gyerek imidzsből, akkor miért tini filmekben szerepel? ez rejtély számomra..
10/8
Jobb volt mint amire számítottam, olyan mint a felhők felett három méterrel, kellemesen csalódtam benne, nem hittem hogy ennyire jó lesz. Viszont egy dolog van ami furcsa. Miley ki akar törni a kis gyerek imidzsből, akkor miért tini filmekben szerepel? ez rejtély számomra..
10/8
2012. július 31. 10:26
Herkules
10/567483
10/567483
2012. július 31. 12:01
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
A gépész/ The Machinist
A napokban jutott eszembe hogy milyen régen láttam már, de még mindig Christian Bale egyik legjobb alakítása számomra!
8/10
Beetlejuice - Kísértethistória
Elég csak annyi, hogy Tim Burton!
A gyerekkorom egyik legjobb filmjéről beszélünk!! Imádom!
9/10
Felon/ Az elítélt
Többet vártam volna, mint amit végül kaptam a filmtől. A sztori nem volt rossz, viszont nekem néhol összecsapottnak tűnt a film, sőt inkább úgy mondanám hogy a legtöbb helyen az volt. Az események egymás után nekem túl gyorsak voltak, és túl könnyen ment minden. Sokkal megrázóbb hatást vártam, de így sem volt feltétlenül rossz.
7/10.
A napokban jutott eszembe hogy milyen régen láttam már, de még mindig Christian Bale egyik legjobb alakítása számomra!
8/10
Beetlejuice - Kísértethistória
Elég csak annyi, hogy Tim Burton!
A gyerekkorom egyik legjobb filmjéről beszélünk!! Imádom!
9/10
Felon/ Az elítélt
Többet vártam volna, mint amit végül kaptam a filmtől. A sztori nem volt rossz, viszont nekem néhol összecsapottnak tűnt a film, sőt inkább úgy mondanám hogy a legtöbb helyen az volt. Az események egymás után nekem túl gyorsak voltak, és túl könnyen ment minden. Sokkal megrázóbb hatást vártam, de így sem volt feltétlenül rossz.
7/10.
2012. július 31. 12:20
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A csontrabló * The Bone Snatcher /2003/
Soha, senkinek nem ajánlom
Tömény egy és fél órás szenvedés
0*10
LOL /2012/
Nekem nagyon is tetszett
Nem az a tipikus kis történt. Alapjába véve több életigazság volt benne mint a hasonló filmekben
Imádom Miley arcjátékát és színészkedését
Igazából mindenki jól játszott, Demit nem kedvelem de ez a szerep illett rá
Nekem nagyon tetszett, szívesen megnézem újra bármikor
8*10
0*10
LOL /2012/
Nekem nagyon is tetszett
Nem az a tipikus kis történt. Alapjába véve több életigazság volt benne mint a hasonló filmekben
8*10
2012. július 31. 13:21
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.07.31. 12:20)
A csontrabló * The Bone Snatcher /2003/
Tömény egy és fél órás szenvedés
0*10
LOL /2012/
Nekem nagyon is tetszett
Imádom Miley arcjátékát és színészkedését
8*10
0*10
LOL /2012/
Nekem nagyon is tetszett
8*10
Nagyon köszi a feliratot!
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. július 31. 15:05
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.07.28. 18:24)
Inception
Csak mellékesen: még mindig nem értem, hogy miért nem lehetett Incepció a film címe... Szerintem nem hangzik hülyén és több köze van magához a sztorihoz, mint az Eredetnek...
Csak mellékesen: még mindig nem értem, hogy miért nem lehetett Incepció a film címe... Szerintem nem hangzik hülyén és több köze van magához a sztorihoz, mint az Eredetnek...
…pedig nem annyira bonyolult
…egyfelől: olyan műszót, hogy incepció, a magyarban senki sem használ
…másfelől az inception: valaminek az eleje, valaminek a kezdete, vagyis az „eredet” lényegében egy tükörfordítás, ami a pontos jelentés szinonímája,
és persze sokkal hatásosabb/misztikusabb a hangzása/csengése, mint akár annak, hogy „kezdet”
2012. július 31. 15:16
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
En ganske snill mann (A Somewhat Gentle Man)
Stellan Skarsgård miatt néztem meg a filmet, a svéd dramedy-crime kategóriát még szokni kell és őt is, hasonló filmekben. Nem is kicsit. Ettől függetlenül nem rossz.
Alakítás tökéletes csak némi hanyatlást éreztem a sztoriban félúton, Keresztes Ildikó szavaival élve 'saláta' lett de kifejezetten nem rossz.
10/7.5
Stellan Skarsgård miatt néztem meg a filmet, a svéd dramedy-crime kategóriát még szokni kell és őt is, hasonló filmekben. Nem is kicsit. Ettől függetlenül nem rossz.
10/7.5
2012. július 31. 15:20
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Becsületesen, elejétől végéig? Valamelyik Jackasst
Elpoénkodtunk pár délutánt az osztály felével.
2012. július 31. 19:06
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Jégkorszak 4.
Az előző 3 részhez képest kicsit unalmas volt, nagyon látszott, hogy már kifogytak az ötletekből, de ettől függetlenül megnevettetett és jót szórakoztam rajta.
Főleg a végén a Makklantiszos cuccon.
De az első résszel még összehasonlítani sem lehet.
7/10
Az előző 3 részhez képest kicsit unalmas volt, nagyon látszott, hogy már kifogytak az ötletekből, de ettől függetlenül megnevettetett és jót szórakoztam rajta.
7/10
2012. július 31. 19:13
Büszkeség és balítélet /2005/ (a nővérem negyedjére is megnézette velem
) 10/10
Jane Eyre /2011/ 10/9
Gattaca 10/7
Jane Eyre /2011/ 10/9
Gattaca 10/7
7 felhasználónak tetszik:
nicol bellox,
ophely88,
duracell,
csicsi20,
pink_bunny,
zsanata,
Lindsay019
2012. július 31. 19:24
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Project x
Ekkora hüleséget : D Nem hiszem, hogy még egyszer megnézem
Nem volt azért annyira nagyon vészes, de nem nekem való
Hűűű, ha én ilyen pusztítást csinálnék itthon, anyám kitekerné a nyakam kb : D
Ekkora hüleséget : D Nem hiszem, hogy még egyszer megnézem
Nem volt azért annyira nagyon vészes, de nem nekem való
Hűűű, ha én ilyen pusztítást csinálnék itthon, anyám kitekerné a nyakam kb : D
2012. július 31. 21:35
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Északi Lovag @ 2012.07.31. 15:05)
…pedig nem annyira bonyolult
…másfelől az inception: valaminek az eleje, valaminek a kezdete, vagyis az „eredet” lényegében egy tükörfordítás, ami a pontos jelentés szinonímája,
és persze sokkal hatásosabb/misztikusabb a hangzása/csengése, mint akár annak, hogy „kezdet”
Engem ez nem érdekel, a filmben többször használják az incepció szót mint az eredetet.
ophely88
2012. augusztus 01. 10:23
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
LOL: 10/10
House Of Wax
2012. augusztus 01. 10:45
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
LOL
Miután imdb-n megláttam hogy 2.8-at kapott, itt meg mindenki 10-esekkel dobálózik, gondoltam hát akkor nem hagyhatom ki!
Nos, ez a "film" borzasztó! Egy selejt, egy kaka kupac. Sokszor felmerült bennem a kérdés, hogy WHY??? és hogy
.. Nem is megyek már bele abba, hogy valaki hogy mondhatja erre hogy jó film és társai, mert nem akarok megint magamra zúdítani egy egész tini közönséget és MC fant.
Emellett Demi Moore szerintem elbújhatna a föld alá, hogy ilyen szerepet képes volt elvállalni. Szánalmas ránézve. Másodszor, tényleg minden rosszindulatomat félre teszem Miley Cyrussal kapcsolatosan, de ez a lány nem tud színészkedni, egyáltalán. Próbáltam valami pozitívumot is keresni a filmben, de nem találtam. Talán egyedül akibe szorult valami színészi képesség, az a tanár csóka volt és ennyi. Soha többet nem akarom ezt a filmet látni, de még véletlenül sem.
Számomra értékelhetetlen volt ez a film!
Miután imdb-n megláttam hogy 2.8-at kapott, itt meg mindenki 10-esekkel dobálózik, gondoltam hát akkor nem hagyhatom ki!
Nos, ez a "film" borzasztó! Egy selejt, egy kaka kupac. Sokszor felmerült bennem a kérdés, hogy WHY??? és hogy
Számomra értékelhetetlen volt ez a film!
9 felhasználónak tetszik:
Catherine,
Vampiregirl1,
ophely88,
fuckingworld,
Lady Suzy,
Black Hearth2,
dave095,
MadHatter,
Blary
2012. augusztus 01. 15:04
Rosszbarátok
Nekem ez a film nagyon tetszett! Semmi sem annak tűnt, aminek látszott, a sztori is nagyon tetszett, semmi kivetnivalót nem találtam benne. Nagyon vicces is volt és a színészek is fantasztikusak voltak.
10/10
Project X
Úristen, hogy ez milyen jó volt! Imádom. Csak ennyi.
10/10
21 Jump Street
Sokkal viccesebbre számítottam Jonah Hilltől, de végül is 2 perj Johnny Deppért megérte.
Na meg azért voltak jó poénok. Egyszer nézhető.
10/6
A doboz
Jajj, ez milyen szar volt. Se eleje, se vége. 2 órányi szenvedés.
10/2
1408
Stephen King alapján ugyebár, John Cusackkel és Samuel L. Jacksonnal, remek választás volt ez a két színész. A szokásos King féle csavar és homály a végén egész jó volt, ez is egyszer nézhető.
10/7
Nekem ez a film nagyon tetszett! Semmi sem annak tűnt, aminek látszott, a sztori is nagyon tetszett, semmi kivetnivalót nem találtam benne. Nagyon vicces is volt és a színészek is fantasztikusak voltak.
10/10
Project X
Úristen, hogy ez milyen jó volt! Imádom. Csak ennyi.
10/10
21 Jump Street
Sokkal viccesebbre számítottam Jonah Hilltől, de végül is 2 perj Johnny Deppért megérte.
10/6
A doboz
Jajj, ez milyen szar volt. Se eleje, se vége. 2 órányi szenvedés.
10/2
1408
Stephen King alapján ugyebár, John Cusackkel és Samuel L. Jacksonnal, remek választás volt ez a két színész. A szokásos King féle csavar és homály a végén egész jó volt, ez is egyszer nézhető.
10/7
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.