Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 25. 20:37 #6621
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Jane Eyre (2011)

A film eleje egy kicsit unalmas volt, de amikor elkezd nevelőnőként dolgozni Jane, és jobban összemelegedik Mr. Rochesterrel onnantól kezd érdekes lenni. Mia Wasikowska alakításától nem dobtam hanyatt magam, de a többi színészekkel jobban meg voltam elégedve. A film történetét egyszerűen imádom. Mondjuk én elolvastam könyvben is, és az jobban tetszett, mint a film. Összefoglalva jó kis film.

8/10 beer.gif
8 felhasználónak tetszik: tya04, csicsi20, ophely88, duracell, Sally Sparrow, nicol bellox, Kiim, zsanata
2012. július 25. 20:46 #6622
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.25. 19:09)

ezt a filmet eléggé eldugták valamiért!pedig  érdekes dolgokat mutat be!
én nem igazán szerettem az Amerikai história x-et az a film háááá egy kicsit nyögve nyelős és eléggé hatásvadász de mindenképp figyelem felkeltő alkotás. ez a film hasonló főleg azért mert a rendezője is ugyanaz és hasonlóan az Amerikai história X-hez itt is tragikus sorsú embereken keresztül próbálja felhívni a figyelmet egy szociális problémára csak itt nem szélsőjobb Skinhead-ek a szereplők hanem tanárok és szerintem sokkal nagyobb probléma az amiről ez a film szól! itt az Amerikai oktatási rendszer káoszát veszi górcső alá. Brody nagyszerű alakítást nyújt és vannak  egész jól előadott párbeszédek és jelenetsorok amik tényleg elgondolkoztatják az embert!
Detachment
10/8

Nálam ez egy hetes lett, bevallom őszintén hogy nem tetszett ahogyan megoldották az összezsúfolást. Nagyszerű film és Brody is remek de úgy gondolom, hogy ez egy azon filmek közül, amik olyan szempontból nem jók, hogy több ember életét suvasztják bele másfél órába. Valamiért egyik karakterből sem kapsz eleget de persze nem mondom hogy rossz mert inkább maradjon az embernek kérdőjel, mint sem mindent a néző szájába rágjanak, de nálam emiatt vesztett kicsit az értékéből de a tavalyi év egyik legjobb filmje, ehhez kétség sem fér. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. július 25. 20:48 #6623
elcsike
elcsike

StátuszI love Summer
Hozzászólás: 588
Csatolások: 66
Azonosító: 138140
Madagaszkar 3
Allati jo volt!
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2012. július 25. 20:54 #6624
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (silenc @ 2012.07.25. 20:37)
Mia Wasikowska alakításától nem dobtam hanyatt magam, de a többi színészekkel jobban meg voltam elégedve.

Nekem ő is tetszett, főleg mert szerintem nagyon jól működött a kémia közte és Michael között. Bár Michael-t tényleg nem lehet überelni... wub.gif blush.gif
1 felhasználónak tetszik: silenc
2012. július 25. 20:54 #6625
- törölt felhasználó -    
A házibuli és A házibuli folytatódik
Tegnap néztem meg először a második részét és amint vége lett egyből rávágtam, hogy nézzük meg az első részét is.
Az eleje nem volt annyira izgalmas, de aztán egyre jobb és jobb lett. Nagyon imádom, a kedvenc filmjeim közé tartoznak. Szerintem még jó párszor megfogom őket nézni. laugh.gif
10/11* wub.gif
2 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Évike12
2012. július 25. 21:02 #6626
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Project X
Most fejeztem be. Lehet bennem van a hiba, de nekem nem tetszett. Számomra egy átlagon aluli film, de többet nem is fűznék hozzá pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, silenc
2012. július 25. 21:15 #6627
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (csicsi20 @ 2012.07.25. 21:02)
Project X 
Most fejeztem be. Lehet bennem van a hiba, de nekem nem tetszett. Számomra egy átlagon aluli film, de többet nem is fűznék hozzá pardon.gif

Valami felüdülést vártam a filmtől. Hallottam hogy ez valami új és valami más, de nálam sem jött be. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: csicsi20, gonzales7
2012. július 25. 21:23 #6628
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.07.25. 20:46)
Nálam ez egy hetes lett, bevallom őszintén hogy nem tetszett ahogyan megoldották az összezsúfolást. Nagyszerű film és Brody is remek de úgy gondolom, hogy ez egy azon filmek közül, amik olyan szempontból nem jók, hogy több ember életét suvasztják bele másfél órába. Valamiért egyik karakterből sem kapsz eleget de persze nem mondom hogy rossz mert inkább maradjon az embernek kérdőjel, mint sem mindent a néző szájába rágjanak, de nálam emiatt vesztett kicsit az értékéből de a tavalyi év egyik legjobb filmje, ehhez kétség sem fér.  smileeee.gif

igen filóztam a hetesen! biggrin.gif de nekem Lucy Liu legyen az zs-kat film vagy bármi más film amiben játszik ő külön 1 pontot ér nálam!pardon.gif
így ezért lett 8! biggrin.gif
egyébként is miatta ültem neki ennek a filmnek!amúgy a témája nem rossz!

nekem az Amerikai história x nem tetszett igazán ettől a rendezőtől és abban még ráadásul Lucy Liu sincs pedig Edward Norton "megbüntethette" volna mindenféle értelemben! laugh.gif hiszen mégis csak egy "Ázsiai" idegen! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 25. 21:31 #6629
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.07.25. 21:15)
Valami felüdülést vártam a filmtől. Hallottam hogy ez valami új és valami más, de nálam sem jött be. pardon.gif

hááá én úgy felüdültem tőle te! rohog.gif tiszta üdült voltam! rohog.gif
2012. július 25. 21:37 #6630
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.07.25. 21:31)
hááá én úgy felüdültem tőle te! rohog.gif tiszta üdült voltam! rohog.gif

Akkor legalább azért érdemes volt végigszenvedni a filmet. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. július 25. 21:49 #6631
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Felüdülést a fedetlen keblek és formás popsik jelenthették, ami szerintem sokak szemében sokat dob a film értékelésénél. Még én is szívesen elnéztem ezeket a jeleneteket rohog.gif Egy házibulis történetet ennyire nem kellett volna eltúlozni unsure.gif Lehet, ha fiatalabb lennék vagy még nem tapasztaltam volna, hogy milyen egy valódi házibuli talán.. nem-nem akkor sem tetszett volna biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, silenc, ophely88
2012. július 26. 00:00 #6632
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.07.25. 21:37)
Akkor legalább azért érdemes volt végigszenvedni a filmet.  rohog.gif

nem nem volt az! rolleyes.gif
2012. július 26. 00:04 #6633
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.07.26. 00:00)
nem nem volt az! rolleyes.gif

Nem fogom mégegyszer megnézni, az is biztos. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: csicsi20, gonzales7, silenc
2012. július 26. 00:10 #6634
Crazy000._.
Crazy000._.
♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥
Hozzászólás: 1106
Csatolások: 88
Azonosító: 176996
Döglött akták (:
2012. július 26. 00:31 #6635
- törölt felhasználó -    
nahh meg volt a Csodálatos pókember ezerféle módon tudnám darabokra szedni ezt a filmet de nem fogom! smileeee.gif annyira! biggrin.gif
több sebből is vérzik ez a film kezdve azzal hogy ebben a filmben fontosabb szereplő Peter Parker modern okos telefonja mint Ben Parker! rolleyes.gif engem a sírás kerülgetett amikor a telefonon hallgatta a nagybácsi bölcseleteit hááá egy vicc volt az egész! rolleyes.gif aztán a másik pedig ha Pókember tényleg Pókember miért tudja ezt szinte "mindenki" a fontosabb szereplők közül?? háá komolyan Peter Parker állandóan maszk nélkül látható miközben Pókember!!WTF?? w00t.gif ezzel a lényegét veszítette el számomra a karakter és ez az amit Raimi viszont nagyon jól megragadott hogy Peter Parker még a szerelmet is képes volt "felfüggeszteni"azzal hogy az utolsó pillanatban is képtelen volt felfedni a kilétét az imádott nő előtt!! thumbsup.gif és csak azért hogy ezzel azokat védje akiket szeret! meghajolo.gif
itt pedig mi történik??? hello Peter Parker vagyok és már a film felénél kiveti a hálóvetőjét Gwenre ohh de sexi jááájjj wub.gif és már smárolnak is! :110:ohh! wub.gif miért??? reklamalo.gif w00t.gif HÉYYY TE KÖLYÖK!! "A NAGY ERŐ NAGY FELELŐSSÉGGEL JÁR!!" AZ ANYÁD ISTENIT HÁ TE EZT NEM TUDTAD??UHH DEEE!!!NESZE TE GAZEMBER NESZE NESZE!!! jahh hogy ez nem az a film?? unsure.gif szóval semmi ilyesmi héroszhoz méltó dolog nem volt ebben a filmben és ezt Raimi viszont nagyszerűen megragadta!okééé hogy 3-részen keresztül ezt tolta a képünkbe de legalább volt benne értelem valami tanulság! itt meg semmi gyerünk oszt majd lesz valami! rolleyes.gif
aztán pedig a végén az epic "szakítás" Gwennel!ami elég szájbarágós volt!
hááá nah szóval ez a film bennem elég sokféle illúziót lerombolt Pókember figurájával kapcsolatban! rolleyes.gif
és hááá ennek a filmnek még annyi köze sincs a képregényhez mint a Raimi félének!
itt Parker figurájával is komoly gondok vannak itt tisztára olyan benyomásom volt Parkerről mintha egy új gazdag hülye gyerek lenne akinek semmi gondja nincs azon kívül hogy Gwen Stacy még nem adta oda magát neki! rolleyes.gif és még ő a háttérkép is a monitoron!!! rolleyes.gif

hááá én nem tudom Raimi Pókember filmjének egyszerűen volt valami kedves bája humora szerethetőbb karakterekkel!
itt meg hááá így a két öregen is nagyon gyorsan túlléptek!
háá az akció jelenetek is hagytak kívánni valót maguk után!én a végén valami epic fightot vártam erre semmi! rolleyes.gif
aztán Garfield és Stone elhiszem hogy nagyon élvezték egymás társaságát (úgy tudom ők már az életben is egypár ha nem elnézést) de háá valamikor már ripacskodtak elég keményen! rolleyes.gif

de komolyan én próbáltam szeretni ezt a filmet és még véletlen se összehasonlítani a Raimi első filmjével!
de egyszerűen nem ment!
ha már az öcsém is azt mondja hogy ez a Pókember a tiniknek készült lebutított változata akkor úgy is van! biggrin.gif
nekem nincs bajom azzal ha valakinek tetszik ez a film de én továbbra is azt gondolom Raimi első Pókember filmjénél ezt jobban nem lehet megcsinálni!
amúgy azt sem értem hogy nagy hirtelen honnan került elő az sok fikázodó ember akik lehúzzák a Raimi filmet amikor azt akkoriban az egekig magasztalták és én akkor azt fikáztam ugyanígy mint ezt! biggrin.gif de akkor is jobb feldolgozás!
jahh és még igen a háló vető!!!nahhh én egyszerűen a falramásztam ettől a hülye Stan Lee baromságtól a képregényben is hogy mindent tud amit a Pók tud csak hálót szőni nem! ezért patronokat használ amiket ő fejleszt ki!nahh már most én ennek nagyon örültem hogy Raimi szemet hunyt efölött a baromság fölött és mivel mutáns ezért a csuklojából löveli a cuccot!
háá itt meg belerakták ezt a hiper szuper hálóvetős dolgot de ha már belerakták akkor legalább fogyjon ki vagy cseréljen patront vagy valami de semmi van oszt kééész! rolleyes.gif "de mi látjátok beleraktuk Raimi pedig ezzel nem volt hű a képregényhez a mocsok a szemét!" rolleyes.gif

ez egy felesleges és iszonyat szájbarágós újragondolása a Pókembernek!hagyni kellett volna úgy ahogy volt! smileeee.gif
A Csodálatos Pókember
5/10
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Christo, Kiim
2012. július 26. 00:34 #6636
Kyla1998
Kyla1998
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 181396
A diktátor-t láttam,jó film volt:)
2012. július 26. 00:34 #6637
Crazy000._.
Crazy000._.
♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥
Hozzászólás: 1106
Csatolások: 88
Azonosító: 176996
MacsEb ^^ (:
2012. július 26. 03:53 #6638
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
The Dark Knight Rises

Most értem haza az éjféli premierről, és egyszerűen bámulatos film, a színészek egytől egyik a legjobbak, a storylinehoz meg szerintem hozzá se kell szólni, első osztályú az egész film. Minden elvárásomat felülmúlta, pedig nem voltak alacsonyak, sőt. Méltó befejezés, emelem kalapom Christopher Nolan és az egész stáb előtt! meghajolo.gif

10/10
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Johinna, duracell, Christo
2012. július 26. 08:34 #6639
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Veszélyes vágy * A Dangerous Method /2011/

Egy esti kikapcsolódásnak tökéletes volt, de számomra semmi több beer.gif
Sosem szerettem Keira-t, de itt valóban elhittem, hogy jó színésznő meghajolo.gif
Maga a történet érdekes volt, a kivitelezés is, Freud szerepére szánt Viggo Mortensen pedig tökéletes választás volt, azok alapján amit Freud-ról olvastam remekül visszaadta az elvárásaimat meghajolo.gif
Nem hinném, hogy többször megnézném, valahogy egész végig úgy éreztem, hogy egyszer elég lesz látnom, de mondom, egy misét mindenképpen megér beer.gif

6*10
5 felhasználónak tetszik: ophely88, gonzales7, Kiim, duracell, tya04
2012. július 26. 08:43 #6640
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.07.26. 00:31)
nahh meg volt a Csodálatos pókember ezerféle módon tudnám darabokra szedni ezt a filmet de nem fogom! smileeee.gif annyira! biggrin.gif 
több sebből is vérzik ez a film kezdve azzal hogy ebben a filmben fontosabb szereplő Peter Parker modern okos telefonja mint Ben Parker! rolleyes.gif engem a sírás kerülgetett amikor a telefonon hallgatta a nagybácsi bölcseleteit hááá egy vicc volt az egész! rolleyes.gif  aztán a másik pedig ha Pókember tényleg Pókember miért tudja ezt szinte "mindenki" a fontosabb szereplők közül?? háá komolyan Peter Parker állandóan maszk nélkül látható miközben Pókember!!WTF?? w00t.gif  ezzel a lényegét veszítette el számomra a karakter és ez az amit Raimi viszont nagyon jól megragadott hogy Peter Parker még a szerelmet is képes volt "felfüggeszteni"azzal hogy az utolsó pillanatban is képtelen volt felfedni a kilétét az imádott nő előtt!! thumbsup.gif és csak azért hogy ezzel azokat védje akiket szeret! meghajolo.gif 
itt pedig mi történik??? hello Peter Parker vagyok és már a film felénél kiveti a hálóvetőjét Gwenre ohh de sexi jááájjj wub.gif  és már smárolnak is! :110:ohh! wub.gif  miért???  reklamalo.gif  w00t.gif HÉYYY TE KÖLYÖK!! "A NAGY ERŐ NAGY FELELŐSSÉGGEL JÁR!!" AZ ANYÁD ISTENIT HÁ TE EZT NEM TUDTAD??UHH DEEE!!!NESZE TE GAZEMBER NESZE NESZE!!! jahh hogy ez nem az a film?? unsure.gif szóval semmi ilyesmi héroszhoz méltó dolog nem volt ebben a filmben és ezt Raimi viszont nagyszerűen megragadta!okééé hogy 3-részen keresztül ezt tolta a képünkbe de legalább volt benne értelem valami tanulság! itt meg semmi gyerünk oszt majd lesz valami! rolleyes.gif 
aztán pedig a végén az epic "szakítás" Gwennel!ami elég szájbarágós volt!
hááá nah szóval ez a film bennem elég sokféle illúziót lerombolt Pókember figurájával kapcsolatban! rolleyes.gif 
és hááá ennek a filmnek még annyi köze sincs a képregényhez mint a Raimi félének!
itt Parker figurájával is komoly gondok vannak itt tisztára olyan benyomásom volt Parkerről mintha egy új gazdag hülye gyerek lenne akinek semmi gondja nincs azon kívül hogy Gwen Stacy még nem adta oda magát neki! rolleyes.gif és még ő a háttérkép is a monitoron!!! rolleyes.gif 
hááá én nem tudom Raimi Pókember filmjének egyszerűen volt valami kedves bája humora szerethetőbb karakterekkel!
itt meg hááá így a két öregen is nagyon gyorsan túlléptek!
háá az akció jelenetek is hagytak kívánni valót maguk után!én a végén valami epic fightot vártam erre semmi! rolleyes.gif 
aztán Garfield és Stone elhiszem hogy nagyon élvezték egymás társaságát (úgy tudom ők már az életben is egypár ha nem elnézést) de háá valamikor már ripacskodtak elég keményen! rolleyes.gif 
de komolyan én próbáltam szeretni ezt a filmet és még véletlen se összehasonlítani a Raimi első filmjével!
de egyszerűen nem ment!
ha már az öcsém is azt mondja hogy ez a Pókember a tiniknek készült lebutított változata akkor úgy is van! biggrin.gif 
nekem nincs bajom azzal ha valakinek tetszik ez a film de én továbbra is azt gondolom Raimi első Pókember filmjénél ezt jobban nem lehet megcsinálni!
amúgy azt sem értem hogy nagy hirtelen honnan került elő az sok fikázodó ember akik lehúzzák a Raimi filmet amikor azt akkoriban az egekig magasztalták és én akkor azt fikáztam ugyanígy mint ezt! biggrin.gif de akkor is jobb feldolgozás!
jahh és még igen a háló vető!!!nahhh én egyszerűen a falramásztam ettől a hülye Stan Lee baromságtól a képregényben is hogy mindent tud amit a Pók tud csak hálót szőni nem! ezért patronokat használ amiket ő fejleszt ki!nahh már most én ennek nagyon örültem hogy Raimi szemet hunyt efölött a baromság fölött és mivel mutáns ezért a csuklojából löveli a cuccot!
háá itt meg belerakták ezt a hiper szuper hálóvetős dolgot de ha már belerakták akkor legalább fogyjon ki vagy cseréljen patront vagy valami de semmi van oszt kééész! rolleyes.gif "de mi látjátok beleraktuk Raimi pedig ezzel nem volt hű a képregényhez a mocsok a szemét!" rolleyes.gif 
ez egy felesleges és iszonyat szájbarágós újragondolása a Pókembernek!hagyni kellett volna úgy ahogy volt! smileeee.gif 
A Csodálatos Pókember
5/10

Semmi értelme nem volt elkészíteni ezt a filmet. mellow.gif Lebutított verzió a fiataloknak, nem ér fel az előzőekkel.
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Kiim
710 oldal 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!