nahh meg volt a Csodálatos pókember ezerféle módon tudnám darabokra szedni ezt a filmet de nem fogom!

annyira!
több sebből is vérzik ez a film kezdve azzal hogy ebben a filmben fontosabb szereplő Peter Parker modern okos telefonja mint Ben Parker!

engem a sírás kerülgetett amikor a telefonon hallgatta a nagybácsi bölcseleteit hááá egy vicc volt az egész!

aztán a másik pedig ha Pókember tényleg Pókember miért tudja ezt szinte "mindenki" a fontosabb szereplők közül?? háá komolyan Peter Parker állandóan maszk nélkül látható miközben Pókember!!WTF??

ezzel a lényegét veszítette el számomra a karakter és ez az amit Raimi viszont nagyon jól megragadott hogy Peter Parker még a szerelmet is képes volt "felfüggeszteni"azzal hogy az utolsó pillanatban is képtelen volt felfedni a kilétét az imádott nő előtt!!

és csak azért hogy ezzel azokat védje akiket szeret!
itt pedig mi történik??? hello Peter Parker vagyok és már a film felénél kiveti a hálóvetőjét Gwenre ohh de sexi jááájjj

és már smárolnak is! :110:ohh!

miért???

HÉYYY TE KÖLYÖK!! "A NAGY ERŐ NAGY FELELŐSSÉGGEL JÁR!!" AZ ANYÁD ISTENIT HÁ TE EZT NEM TUDTAD??UHH DEEE!!!NESZE TE GAZEMBER NESZE NESZE!!! jahh hogy ez nem az a film??

szóval semmi ilyesmi héroszhoz méltó dolog nem volt ebben a filmben és ezt Raimi viszont nagyszerűen megragadta!okééé hogy 3-részen keresztül ezt tolta a képünkbe de legalább volt benne értelem valami tanulság! itt meg semmi gyerünk oszt majd lesz valami!
aztán pedig a végén az epic "szakítás" Gwennel!ami elég szájbarágós volt!
hááá nah szóval ez a film bennem elég sokféle illúziót lerombolt Pókember figurájával kapcsolatban!
és hááá ennek a filmnek még annyi köze sincs a képregényhez mint a Raimi félének!
itt Parker figurájával is komoly gondok vannak itt tisztára olyan benyomásom volt Parkerről mintha egy új gazdag hülye gyerek lenne akinek semmi gondja nincs azon kívül hogy Gwen Stacy még nem adta oda magát neki!

és még ő a háttérkép is a monitoron!!!
hááá én nem tudom Raimi Pókember filmjének egyszerűen volt valami kedves bája humora szerethetőbb karakterekkel!
itt meg hááá így a két öregen is nagyon gyorsan túlléptek!
háá az akció jelenetek is hagytak kívánni valót maguk után!én a végén valami epic fightot vártam erre semmi!
aztán Garfield és Stone elhiszem hogy nagyon élvezték egymás társaságát (úgy tudom ők már az életben is egypár ha nem elnézést) de háá valamikor már ripacskodtak elég keményen!
de komolyan én próbáltam szeretni ezt a filmet és még véletlen se összehasonlítani a Raimi első filmjével!
de egyszerűen nem ment!
ha már az öcsém is azt mondja hogy ez a Pókember a tiniknek készült lebutított változata akkor úgy is van!
nekem nincs bajom azzal ha valakinek tetszik ez a film de én továbbra is azt gondolom Raimi első Pókember filmjénél ezt jobban nem lehet megcsinálni!
amúgy azt sem értem hogy nagy hirtelen honnan került elő az sok fikázodó ember akik lehúzzák a Raimi filmet amikor azt akkoriban az egekig magasztalták és én akkor azt fikáztam ugyanígy mint ezt!

de akkor is jobb feldolgozás!
jahh és még igen a háló vető!!!nahhh én egyszerűen a falramásztam ettől a hülye Stan Lee baromságtól a képregényben is hogy mindent tud amit a Pók tud csak hálót szőni nem! ezért patronokat használ amiket ő fejleszt ki!nahh már most én ennek nagyon örültem hogy Raimi szemet hunyt efölött a baromság fölött és mivel mutáns ezért a csuklojából löveli a cuccot!
háá itt meg belerakták ezt a hiper szuper hálóvetős dolgot de ha már belerakták akkor legalább fogyjon ki vagy cseréljen patront vagy valami de semmi van oszt kééész!

"de mi látjátok beleraktuk Raimi pedig ezzel nem volt hű a képregényhez a mocsok a szemét!"
ez egy felesleges és iszonyat szájbarágós újragondolása a Pókembernek!hagyni kellett volna úgy ahogy volt!
A Csodálatos Pókember
5/10