Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 20. 18:05 #6561
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (LeoM @ 2012.07.20. 17:57)
Semmi kedvem vitatkozni. Sokszor tényleg születnek érdekes értékelések az IMDB-n. Nem csak a pontszám miatt dobálóztam vele, van ott más is. wink.gif De tényleg nem akarok vitatkozni, ha szerinted helyes dolog hogy ilyen szarokkal tömik a gyerekek fejét akkor hajrá, állj mellé! Mert ennek a gyereknek sem hiszem hogy igazán tetszett ez a hulladék...csak a szereplő listán meglátta annak a senkinek a nevét és úgy ült le a tv elé hogy ha már a kedvencem benne van akkor biztos jó és ez nem is fog változni a filmnézés után.

Én sem azért írtam, hogy vitatkozzak, csak a véleményemet írtam le pardon.gif
Én mindig színész alapján választok filmet, csak én már elég érett vagyok ahhoz, hogy tudjam, attól, hogy a kedvencem van benne még nem 100%-os garancia a sikerre, de mégis megnézem mert szeretem smileeee.gif
Az meg, hogy ő ennyire jól értékelte a filmet, az meg saját véleménye, ha neki tetszett, hát tetszett, és szerintem ez egyáltalán nem olyan durva film amivel kárt okozhatnának benne wink.gif
Jön majd olyan film is egy ismert Disney sztártól amire ha a 13-14 éves kislányok beülnek akkor 100%, hogy maradandóan sérülni fognak valamilyen szinten, de ha meg a szüleik elengedik a moziba akkor az az ő bajuk wink.gif
Csak én úgy vélem attól ,hogy valakinek egy film 10-ből 10-es, és mondjuk ugyan az a film a másiknak csak 3-mas a 10-ből nem kell megszólni, elvégre nincs két egyforma ember, hála az égnek meghajolo.gif
Az meg, hogy szemmel láthatóan nem kedveled Mileyt az megint csak arra elég, hogy a filmről mondj úgy véleményt hogy nem láttad, nézd meg, és utána mondd, hogy szemét wink.gif Ha meg nem szereted sem őt sem a filmjeit akkor nézz át a hozzászólásokon amikben szerepelhet, én sok sztárt nem kedvelek, nem is kezdem el minősíteni őket, szépen átlépek rajta, így nem bántok meg senkit aki szereti wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Eszter655, pink_bunny, SmileyZ
2012. július 20. 18:53 #6562
- törölt felhasználó -    
Idézet (House Of Wax @ 2012.07.20. 18:05)
Csak én úgy vélem attól ,hogy valakinek egy film 10-ből 10-es, és mondjuk ugyan az a film a másiknak csak 3-mas a 10-ből nem kell megszólni, elvégre nincs két egyforma ember, hála az égnek  meghajolo.gif

Akkor ez lehet a baj. IMDb-n is akkora tévedések vannak, mint egy iskolai feleletnél. Max. egy jegy plusz minusz (ott a 10-es skálán 2), ami éppen elég lehet a felháborodásra. Ha a tanár azt mondja, hogy sok volt a rizsa és ez kettes, akkor az kettes. Nem jövök majd azzal, hogy 20 másik ember szerint minden fontosat szépen elmondtam, de tényleg zárjuk le ezt mert én biztos nem fogok változtatni a véleményemen és csak mondom majd a magamét.

Amúgy meg értékelni is sokféleképpen lehet. Ésszel, szívvel, a kettővel együtt, vagy ész nélkül, szívtelenül stb..Ha arról a vámpíros szarról, vagy éppen a LOL-ról van szó, akkor az ilyen gyerekek elvesztik az eszüket és istenítenek, túlértékelnek mindenféle szemetet. Ez pedig engem nagyon irritál és próbálok kussban maradni, de sokszor nem megy és valamit (inkább csak lightosan hogy azért ne sértsek meg nagyon senkit) odaszólok. Lehet érte utálni, bannolni, nem érdekel. Ezen nem tudok, nem akarok és nem is fogok változtatni.
2 felhasználónak tetszik: dave095, ophely88
2012. július 20. 19:40 #6563
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Tres metros sobre el cielo wub.gif wub.gif wub.gif nagyon tetszett a film, meg kell néznem a második részét is. blush.gif
4 felhasználónak tetszik: Cintii, nicol bellox, csicsi20, zsanata
2012. július 20. 20:11 #6564
Cintii
Cintii
sibunator ♥

Státusz:)
Hozzászólás: 3528
Csatolások: 56210
Azonosító: 126514
Bajos csajok 2: 8/10
2 felhasználónak tetszik: Teora, SmileyZ
2012. július 21. 09:46 #6565
- törölt felhasználó -    
Die Welle (A hullám)

Az Amerikai história X, Az osztály és az Összeomlás után egy újabb film, amit a magyar középiskolákban kötelezővé lehetne tenni. Olvastam olyan kritikát amiben azzal jöttek, hogy nem is úgy történt minden ahogy a filmben láthattuk, de engem ez picit sem zavar. A film elején azt mondták, hogy megtörtént eseményeken ALAPUL, tehát arra épült a film.

Szóval én mindenkinek ajánlom, ez egy értékes film mondanivalóval.
(((Azért az durva, hogy már egy csomó film -többek közt ez is- fent van youtube-on teljesen hosszában, vágatlanul. ohmy.gif )))

2 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88
2012. július 21. 10:14 #6566
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Idézet (LeoM @ 2012.07.20. 18:53)
Akkor ez lehet a baj. IMDb-n is akkora tévedések vannak, mint egy iskolai feleletnél. Max. egy jegy plusz minusz (ott a 10-es skálán 2), ami éppen elég lehet a felháborodásra. Ha a tanár azt mondja, hogy sok volt a rizsa és ez kettes, akkor az kettes. Nem jövök majd azzal, hogy 20 másik ember szerint minden fontosat szépen elmondtam, de tényleg zárjuk le ezt mert én biztos nem fogok változtatni a véleményemen és csak mondom majd a magamét.
Amúgy meg értékelni is sokféleképpen lehet. Ésszel, szívvel, a kettővel együtt, vagy ész nélkül, szívtelenül stb..Ha arról a vámpíros szarról, vagy éppen a LOL-ról van szó, akkor az ilyen gyerekek elvesztik az eszüket és istenítenek, túlértékelnek mindenféle szemetet. Ez pedig engem nagyon irritál és próbálok kussban maradni, de sokszor nem megy és valamit (inkább csak lightosan hogy azért ne sértsek meg nagyon senkit) odaszólok. Lehet érte utálni, bannolni, nem érdekel. Ezen nem tudok, nem akarok és nem is fogok változtatni.

Az istenért sem szólnék bele, de azért mégis. biggrin.gif Én egyetértek veled abban, hogy az emberek képesek túlértékelni az ilyen filmeket, de ezen ne is lepődjünk meg, amikor csak ilyen hulladékokat néznek.. Hollywoodban meg ebben van a pénz, a sok tini meg bőszen tömi a Box Office-t. Szóval visszatérve a témára, én már nem akadok fent olyanon hogy valaki 9/10-et ad pl Az utolsó dalra, vagy a Bajos csajok 2-re, inkább csak kiül az arcomra az értetlenség és tovább lapozom. biggrin.gif Ahogy pedig írtad, értékelni sokféleképpen lehet, van aki egy helyes srác láttán nedves bugyival már dobálja a 10-eseket, van aki pedig a film felépítése és sztorivonala miatt már sírva futna ki a filmről. Szóval, erről ezért nem érdemes vitatkozni, mert nincs középút biggrin.gif smokin.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Adrianna, Black Hearth2
2012. július 21. 11:06 #6567
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Én, a magam részéről lezártam a témát meghajolo.gif Itt is ugyan az a probléma ütötte fel a fejét ami mindenhol szerte a világon : egyes emberek képtelenek elfogadni mások véleményét, és ez nagyon szomorú dolog! Nekem két nagyon közeli ismerősöm is van akik ugyan ilyenek: azt hiszik csak az a jó film amit ők néznek, azt hiszik csak az a jó zene amit ők hallgatnak, és ez már elnézést de nevetséges dry.gif Aki képtelen elfogadni, hogy más embernek más a véleménye azzal nem érdemes vitába szállni cool.gif

Légörvény * Turbulence /1997/

Esküszöm Ray Liotta egy zseni meghajolo.gif Mindig is imádtam a pasast, de amit ebben a filmben nyújtott w00t.gif Az egyik pillanatban 100%-ig elhiszed, hogy ártatlan aztán a következő percben pedig csak kapkodod a fejed azon, hogyan lehet iylen elmebeteg biggrin.gif Fantasztikus színész heart.gif
Nagyon jó kis film volt ez, izgalmas és pörgős beer.gif Bánom, hogy nem láttam hamarabb blush.gif

9*10
4 felhasználónak tetszik: Évike12, Eszter655, Twilight6, SmileyZ
2012. július 21. 11:18 #6568
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Idézet (House Of Wax @ 2012.07.21. 11:06)
Én, a magam részéről lezártam a témát  meghajolo.gif Itt is ugyan az a probléma ütötte fel a fejét ami mindenhol szerte a világon : egyes emberek képtelenek elfogadni mások véleményét, és ez nagyon szomorú dolog! Nekem két nagyon közeli ismerősöm is van akik ugyan ilyenek: azt hiszik csak az a jó film amit ők néznek, azt hiszik csak az a jó zene amit ők hallgatnak, és ez már elnézést de nevetséges  dry.gif Aki képtelen elfogadni, hogy más embernek más a véleménye azzal nem érdemes vitába szállni  cool.gif
Légörvény * Turbulence /1997/
Esküszöm Ray Liotta egy zseni  meghajolo.gif Mindig is imádtam a pasast, de amit ebben a filmben nyújtott  w00t.gif Az egyik pillanatban 100%-ig elhiszed, hogy ártatlan aztán a következő percben pedig csak kapkodod a fejed azon, hogyan lehet iylen elmebeteg  biggrin.gif Fantasztikus színész heart.gif
Nagyon jó kis film volt ez, izgalmas és pörgős  beer.gif Bánom, hogy nem láttam hamarabb  blush.gif

9*10

Hm..én szeretem a filmeket inkább kicsit szakmai szemmel nézni, ezért lehet az hogy sok filmet lehulladékozok, ami másnak tetszik. Ettől függetlenül, én elfogadom hogy másnak tetszik, ilyenről szó sem volt hogy nem, ahogy írtam is elsiklok felette. Nyilván, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 21. 12:16 #6569
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Na most rátok zúdítom a hét összes filmjét, bocsi biggrin.gif
Picture This
Nem volt rossz, a történet igazából a szokásos, de azért nézhető. smileeee.gif 8/10
HSM 2
Próbáltam sírni de mindig elröhögtem magam rohog.gif
9/10
HSM 3
Imádom meghajolo.gif 10/10
Dear John
Nagyon tetszett a film, jó a történet, és a végre legyilkoltam volna benne Amandát.. De ezen már majd nem sírtam, meg könnyeztem. 10/10
Last Song
Ezen sikerült sírni, imádom, gyönyörű heart.gif 10/10
Fogadom
Nem rég már elírtam a véleményem róla, elég hosszú lett, még egyszer nem akarom wink.gif 10/10
Sztár születik
Maga a történet jó, de a filmben van pár hiba, vagy túl nyálas, de azért nézhető, jó smileeee.gif 7/10
Míg a Jackpot el nem választ
Imádom, mindig szét röhögöm magam rajta biggrin.gif kedvenc jelenetem mikor Ashton a mosogatóba pisil _nevet.gif 10/10
The art of getting by
Elég érdekes film, az elején nem tudtam hova tenni, de a végére megértettem a lényegét. Tetszett, ebben a kedvenc jelenetem mikor mondja a kis srác hogy Megrázott az hogy tudom hogy meghalok rohog.gif 9/10

Még van pár, de most nem jutnak eszembe szóval azt később írom le beer.gif
8 felhasználónak tetszik: House Of Wax, ophely88, Teora, Lady Suzy, pink_bunny, nicol bellox, SmileyZ, MadHatter
2012. július 21. 12:22 #6570
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Spiederwick Krónikái. 10/10 heart.gif
Ez a kedvenc misztikus filmem. Annyira jól meg van csinálva, a lények is iszonyat hitelesek benne. A film ötlete is fenomenális, nagyon kreatív. A színészek is nagyon jól alakítanak benne, egyszerűen tökéletes ez a film. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki még nem látta.
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2012. július 21. 15:06 #6571
- törölt felhasználó -    
Röviden, tömören, tőmondatokban.

The French Lieutenant's Woman - 10/8

Egyszerűen jó film.

As Good As It Gets - 10/10

Kérdés?

The Remains Of The Day - 10/9

Gyönyörű, de fájdalmas film.
3 felhasználónak tetszik: tya04, Évike12, Kiim
2012. július 21. 21:26 #6572
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Lopott Idő / In Time

Olivia Wilde és Justin Timberlake miatt adtam egy esélyt a filmnek. Engem meggyőzött. Nagyon tetszik a nem mindennapi története. Amanda és Justin nagyon jól alakítottak együtt. A végén azt hitem, hogy Sylvia is úgy fog meghalni, mint Will anyja. Akkor eltört volna a mécses. Nem gondoltam, hogy happy end lesz a vége (már amennyire egy ilyen filmnek lehet..) Azt hiszem nemsokára megnézem újból, mert minden percét élveztem. beer.gif

10/10 meghajolo.gif
11 felhasználónak tetszik: House Of Wax, ophely88, Lady Suzy, Évike12, An_d_a, Vampiregirl1, chelseagirl18, nicol bellox, Black Hearth2, zsanata, SmileyZ
2012. július 21. 22:32 #6573
- törölt felhasználó -    
Az Éhezők Viadala/The Hunger Games (2012)

Bevallom nagyon féltem ettől a filmtől. Már nem azért, mert olyan félelmetes, csak mert olvastam a könyvet és úgy gondoltam cseppet se fog hasonlítani hozzá a film. Azt kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam. Igazán jól át volt dolgozva a sztori és még néhány mondat is passzolt a könyvbélivel. Josh Hutchersont nagyra tartom, mert kismillió filmben láttam már és mindet imádtam. Most sem okozott csalódást. Jennifer Lawrence-hez még nem volt szerencsém, de Katniss megformálásával nálam már most tuti befutó. Persze előtte láttam már díjkiosztókon, videókban és ott igazán szimpatikus volt és vicces. Nagyon aranyos lánynak tűnik. A Hunger Gamest úgy gondolom messze nem szabad egy kalap alá venni a Twilighttal, mert sokan azt teszik. Milliószor jobb, de tényleg. De lehet, hogy csak azért, mert én irtózom attól a nyálvámpírokkal telli gagyiságtól (már elnézést pardon.gif ) Nagyon tetszett a film. Tényleg kellemesen csalódtam benne. Elizabeth Banks is valami mesésen alakította Effie-t, Haymitch-ről nem is beszélve. rohog.gif Őt igazán jól eltalálták. Én is hasonló kinézetű emberként képzeltem el. Sőt, a közepe felé abba is beletörődtem, hogy Alexander Ludwig játssza Catót, pedig az elején nem tetszett. blush.gif Az egyetlen bajom az volt vele: kicsit dokumentum film jellegűre próbálták csinálni és nagyon sokszor ide-oda rángatták a kamerát. Na az borzasztóan zavaró volt. Ezért adom neki a következő pontszámot... mellow.gif

10/9
3 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, BunnyGirl, Vampiregirl1
2012. július 21. 23:23 #6574
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
SPOILERES!

A három testőr (2011)
Erősen gondolkodtam rajta, hogy leírjam-e a véleményemet a filmmel kapcsolatban, de mivel gyakorlatilag nekem, meg ennek a filmnek közös múltunk van, hát ennyit már csak megérdemel. Az egész dolog ott indult, hogy Logan miatt végigkísértem a film forgatását, izgatottan vártam az első előzetest, posztereket... Moziba persze nem sikerült eljutni, úgyhogy most jutottam el a megnézéséig, amikor leadta az HBO. Ez persze eddig csak rizsa, de talán megmagyarázza azt, mekkora elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban.
Szóval, elindult a film és elkezdtem várni valamire, nem tudom mire, de biztos, hogy vártam rá, mert nagyon hiányzott belőle. Reméltem, hogy a sztori nem megy majd a 3D-s megvílósítás kárára, ami végülis nem is lett (teljesen) így. A film legnagyobb negatívuma, hogy látszik rajta: ezt bizony 3D-re találták ki. Kezdjük mindjárt a Milady akciódús jeleneténél, amikor végigszalad a golyók között. Az a lassítás... mondom WTF? blink.gif Komolyan mondom egyből eszembe jutott a legklisésebb szerelmes filmek azon jelenete, amikor a két szerelmes szalad egymáshoz és lassítva mutatják őket, a hajuk meg lobog a szélben. rohog.gif Gondolom itt a 3D-ben elsüvítő golyók jelentették volna a fő látványt, így viszont kész röhej volt az egész - ez mondjuk majdnem a film összes lassított jelenetére igaz volt és ha már Miladynél vagyunk, akkor ez volt pl. amikor a tetőn harcolt. A másik negatívum a film hangulátában volt. Tudom, hogy itt nem a történelmi, vagy a regényhez való hűségről van szó, de a léghajók miatt egy percig sem hittem el, hogy ez itt nem a 19. század vége, hanem a 17. század eleje.
És akkor jöjjön egy kis pozitívum, mert a színészekkel viszont meg voltam elégedve, mondjuk most valószínűleg elfogult vagyok, mert majdnem az összes főszereplő nagy kedvencem, de ez van. biggrin.gif Orlando Bloom és Christoph Waltz grimaszai persze vitték a pálmát, de a többiekre sincs panasz. beer.gif
Utolsó kritizálni valóm a magyar szinkron. Ki találta ki, hogy Milla Jovovich-ot Szinetár Dóri szinkronizálja? Milla-ban többek közt a mély hangját szeretem nagyon, erre itt van Dóri... hát ez aztán pazar párosítás! Amin ki voltam még akadva, az Juno Temple magyar hangja, aki szintén nem illett a képbe.

Most egyébként magam sem tudom eldönteni, hogy tetszett-e vagy sem. Elkezdtem nézni, néztem és vége lett, végülis elég hamar elrepült az idő, de ahogy már írtam, hiányzott belőle valami. Pozitívum, hogy valószínűleg többszörnézős lesz. Ki tudja, lehet, hogy a végén még arra is rájövök, hogy ez most vígjáték volt-e vagy kalandfilm... think.gif

10/6
2012. július 21. 23:40 #6575
vampiregirl144
vampiregirl144

StátuszEz lett belőled is...Szavak.
Hozzászólás: 621
Csatolások: 64
Azonosító: 166354
A csodálatos Pókember 10/10
Csak jót tudok írni erről a filmről.Nagyon jó film volt!A főszereplő Andrew Garfield heart.gif nagyon jól játszott a többi szénész is remekül alakított!!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 22. 02:10 #6576
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
The Uninvited/Hívatlan vendég (2009)
Én meg a nagy ötleteim, hogy késő este nézzünk horrorfilmet. rohog.gif Bár nem tudom, horrornak nem igazán nevezném. Voltak ugyan benne olyan részek, amik egy horrorfilmbe valók, de alapból szerintem meg sem közelíti. Viszont ettől még nagyon tetszett. Már régóta szemezgettem vele, főleg Emily Browning miatt, aztán ma nézem a szereplőket, látom Arielle Kebbel és Elizabeth Banks is benne vannak. Na mondom, akkor esti program meg is van. biggrin.gif A végén nem kicsit meglepődtem, eléggé váratlan volt számomra az a fordulat. Egyáltalán nem ilyenre számítottam, de jobb is volt ez így. Ha minden a terv szerint megy, akkor egy nagyon alap filmként írnám le, de szerencsére nem így történt.
10/10
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, BunnyGirl
2012. július 22. 13:46 #6577
tpibii
tpibii
új tag

Státusz♥♥Music is my life ♥♥
Hozzászólás: 5
Azonosító: 181109
Kedves John! ♥♥
3 felhasználónak tetszik: Évike12, nicol bellox, SmileyZ
2012. július 22. 13:59 #6578
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
A gyűrű átka (2004)

Nem tudtam mit várjak a filmtől,kíváncsiságból kezdtem el nézni.Egyáltalán nem azt kaptam,amit vártam,de mindenképpen pozitív csalódás ért. meghajolo.gif
Valami fantasztikus a film,a színészek pedig teljes mértékben át tudták adni az egész történetet.Minden percet végigizgultam.
Tetszett a sztori,nagyon jól ki van dolgozva az egész.Habár leginkább a szerelmi szál felé igyekeztek terelni a néző figyelmét a készítők(legalábbis én így éreztem),nem éreztem sablonosnak a történetet.Sőt heart.gif Egyedül Robert Pattinson lepett meg,mikor képbe került,mert fogalmam sem volt,h ő is szerepel a filmben.De mivel a film jóval az Alkonyatos dolog előtt készült,ezért mindenféle előítélet nélkül mondva,szerintem ő sem alakított rosszul abban a pár jelentben,amiben benne volt.
Lényeg a lényeg,a film fantasztikus,szerintem nem utoljára néztem meg heart.gif meghajolo.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: duracell, nicol bellox
2012. július 22. 14:01 #6579
Blary
Blary
majdnem

Státusz*Nemsokára Ausztráliába költözik*
Hozzászólás: 1107
Csatolások: 11
Azonosító: 141855
Ilyen az élet
10/10 egyik kedvenc filmem lett heart.gif
6 felhasználónak tetszik: duracell, pink_bunny, Kiim, nicol bellox, csicsi20, SmileyZ
2012. július 22. 14:02 #6580
- törölt felhasználó -    
Buffy a vámpírok réme

Rettentően imádom. Hál isten nem az a csöpögös nyálas vámpírsorozat mint amik most vannak. Sajnos az utolsó évadot még nem láttam.

10/10
2 felhasználónak tetszik: Christo, Alison Lerman
710 oldal 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!