Idézet (LeoM @ 2012.07.20. 17:57)
Semmi kedvem vitatkozni. Sokszor tényleg születnek érdekes értékelések az IMDB-n. Nem csak a pontszám miatt dobálóztam vele, van ott más is.
De tényleg nem akarok vitatkozni, ha szerinted helyes dolog hogy ilyen szarokkal tömik a gyerekek fejét akkor hajrá, állj mellé! Mert ennek a gyereknek sem hiszem hogy igazán tetszett ez a hulladék...csak a szereplő listán meglátta annak a senkinek a nevét és úgy ült le a tv elé hogy ha már a kedvencem benne van akkor biztos jó és ez nem is fog változni a filmnézés után.
Én sem azért írtam, hogy vitatkozzak, csak a véleményemet írtam le
Én mindig színész alapján választok filmet, csak én már elég érett vagyok ahhoz, hogy tudjam, attól, hogy a kedvencem van benne még nem 100%-os garancia a sikerre, de mégis megnézem mert szeretem
Az meg, hogy ő ennyire jól értékelte a filmet, az meg saját véleménye, ha neki tetszett, hát tetszett, és szerintem ez egyáltalán nem olyan durva film amivel kárt okozhatnának benne
Jön majd olyan film is egy ismert Disney sztártól amire ha a 13-14 éves kislányok beülnek akkor 100%, hogy maradandóan sérülni fognak valamilyen szinten, de ha meg a szüleik elengedik a moziba akkor az az ő bajuk
Csak én úgy vélem attól ,hogy valakinek egy film 10-ből 10-es, és mondjuk ugyan az a film a másiknak csak 3-mas a 10-ből nem kell megszólni, elvégre nincs két egyforma ember, hála az égnek
Az meg, hogy szemmel láthatóan nem kedveled Mileyt az megint csak arra elég, hogy a filmről mondj úgy véleményt hogy nem láttad, nézd meg, és utána mondd, hogy szemét

3 felhasználónak tetszik: