Ütközések/ Crash
Remek film, többet nem is kell róla mondanom. Beszéljenek a pontok.
7,5/10
A szabadság útjai/ Revolutionary Road
Az egyik kedvenc filmem, már többször is láttam, és valahogy mindig aktuális. Mindig találok benne olyat, ami felkelti a figyelmemet sokadjára is.
8/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. július 19. 21:19
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.07.19. 12:27)
Underworld 4: Az ébredés * Underworld: Awakening /2012/
Hát hol is kezdjem
Maga az alapsztori jó volt, de azt nagyon sajnáltam, hogy számomra ez már nemigazán sikerült Underworld filmre, nem tudom miért, de nem éreztem folytatásnak
Bár hozzá kell tennem, a harmadik részt Kate kihagyása miatt meg sem néztem, nem tudom volt-e esetleg köze ennek ahhoz, bár nem hiszem
Hatalmas fekete pont, hogy teljesen kihagyták Scott-ot
Jó persze, kaptunk belőle max. 5 percet, hát nekem az nem volt elég
A másik negatív dolog a szinkronhoz kapcsolódik, már fogtam a fejemet mikor a pasi 10X elmondta, hogy Szelin
Már nem azért, de az első és a második részben is Szilén volt a neve, nem tudom mit kellett most ebben a részben Szelinezni
Viszont ezeket leszámítva tetszett
Kate fantasztikus volt, mindig is imádtam ezt a nőt : gyönyörű és nagyon tehetséges
Külön örültem Wes Bentleynek, csak hát nem sokáig élvezhettük a társaságát
Na mindegy, azért a rosszak mellett sok jót is tapasztaltam, több jót mint rosszat
És úgy láttam lesz folytatása, remélem Scott főszerepet játszik majd Kate mellett ismételten
8.5*10
Hát hol is kezdjem
Maga az alapsztori jó volt, de azt nagyon sajnáltam, hogy számomra ez már nemigazán sikerült Underworld filmre, nem tudom miért, de nem éreztem folytatásnak
Hatalmas fekete pont, hogy teljesen kihagyták Scott-ot
A másik negatív dolog a szinkronhoz kapcsolódik, már fogtam a fejemet mikor a pasi 10X elmondta, hogy Szelin
Viszont ezeket leszámítva tetszett
Külön örültem Wes Bentleynek, csak hát nem sokáig élvezhettük a társaságát
Na mindegy, azért a rosszak mellett sok jót is tapasztaltam, több jót mint rosszat
8.5*10
A Szelin az még hagyján, de a likánok... én már ott fogtam a fejem...
2012. július 19. 22:12
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Elfújta a szél (1939)
Nemrég véletlenül rátaláltam a francia musical változatára, s mivel az nagyon tetszett, így megnéztem ezt is. Egyáltalán nem bántam meg, még úgyse hogy rohadt hosszú film volt. A ruhák csodálatosak voltak.
Szinte minden pillanatát élveztem, viszont az érdekes, hogy soha nem utáltam és imádtam még úgy főszereplőt, mint Scarlettet. Néha olyan ostoba volt, hogy már a fejemet fogtam.
A vége viszont nem volt bejövős, nekem túl összecsapottnak tűnt, nem tudom hogy azért-e mert elég későn néztem vagy azért, mert a könyvben jól meg van csinálva és az a filmben nem jött át.
Ezért viszont nem vonnék le pontot, mert minden más kárpótol.
Úgy voltam vele, hogyha ez tetszeni fog, akkor időt kerítek a könyvre is, szóval most jöhet az.
10/10
Nemrég véletlenül rátaláltam a francia musical változatára, s mivel az nagyon tetszett, így megnéztem ezt is. Egyáltalán nem bántam meg, még úgyse hogy rohadt hosszú film volt. A ruhák csodálatosak voltak.
Úgy voltam vele, hogyha ez tetszeni fog, akkor időt kerítek a könyvre is, szóval most jöhet az.
10/10
2012. július 19. 23:41
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
A Cinderella Story: Once Upon a Song (Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal)
Igazából Lucy miatt néztem meg, szükségem volt arra, hogy ne csak a Pretty Little Liars-ben lássam. Benne nem csalódtam, bájos volt, mint mindig. A történet tipikus, de ettől függetlenül egyszer meg lehet nézni - persze annak, aki nem riad vissza modern Hamupipőke történetektől. A dalok is hallgathatóak voltak, Freddie Stroma hangja engem elvarázsolt. A Knockin' című szám szerintem aranyos lett, elhallgatom szívesen. Szóval aki vágyik egy ilyen filmre, én nyugodt szívvel ajánlom.
7/10
What's Your Number? (Számos pasas)
Már régóta porosodott a film az egyik meghajtómon, így eldöntöttem, hogy végre megnézem. Semmit nem tudtam róla, csak az évjáratát. Még a filmben szereplő színészek listáját sem néztem meg, a leírást meg főleg nem! Elkezdtem nézni és felragyogott a szemem.. Chris Evans. A Captain America: The First Avenger óta imádom. Úgyhogy amikor megláttam a nevét, megörültem. A történet egész jó, hasonló filmet még nem láttam. A végét természetesen előre lehetett tudni, de ettől függetlenül végigizgultam. Chris csodás-mesés pasi benne, az első jeleneit egyszerűen imádtam. Könnyed vígjáték, egy kis romantikával fűszerezve. Akik ezt csípik, lessék meg. Akik pedig szekszi pasi(k)ra vágynak, ők is
8/10 (Chris Evans miatt!)
Igazából Lucy miatt néztem meg, szükségem volt arra, hogy ne csak a Pretty Little Liars-ben lássam. Benne nem csalódtam, bájos volt, mint mindig. A történet tipikus, de ettől függetlenül egyszer meg lehet nézni - persze annak, aki nem riad vissza modern Hamupipőke történetektől. A dalok is hallgathatóak voltak, Freddie Stroma hangja engem elvarázsolt. A Knockin' című szám szerintem aranyos lett, elhallgatom szívesen. Szóval aki vágyik egy ilyen filmre, én nyugodt szívvel ajánlom.
7/10
What's Your Number? (Számos pasas)
Már régóta porosodott a film az egyik meghajtómon, így eldöntöttem, hogy végre megnézem. Semmit nem tudtam róla, csak az évjáratát. Még a filmben szereplő színészek listáját sem néztem meg, a leírást meg főleg nem! Elkezdtem nézni és felragyogott a szemem.. Chris Evans. A Captain America: The First Avenger óta imádom. Úgyhogy amikor megláttam a nevét, megörültem. A történet egész jó, hasonló filmet még nem láttam. A végét természetesen előre lehetett tudni, de ettől függetlenül végigizgultam. Chris csodás-mesés pasi benne, az első jeleneit egyszerűen imádtam. Könnyed vígjáték, egy kis romantikával fűszerezve. Akik ezt csípik, lessék meg. Akik pedig szekszi pasi(k)ra vágynak, ők is
8/10 (Chris Evans miatt!)
2012. július 20. 10:14
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
A felhők fölött 3 méterrel/ Tres metros sobre el cielo
Miután annyian ajánlották, és istenítették, muszáj volt megnéznem, habár nem vagyok egy nagy romantikus film rajongó..
A film megnézése után, sőt inkább már az első 10 perc után úgy éreztem hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja.. amennyire beharangozták, az ember kicsit többet várt volna a filmtől. Ha jól tudom ez is egy könyvből készült, amit én nem olvastam, tehát magát a sztorit ez miatt nem firtatom. Őszintén, voltak olyan részek a filmben amik tetszettek, meg is lepődtem, de igazából a vége volt az ami miatt nem kellett kidobnom végül az ablakon a monitort
Viszont, utána olvastam és lesz második része, így annak már muszáj Happy Endnek lennie..()-spoiler: mégsem lesz az, tévedtem:D:D
Összességében, akik nagyon romantikus beállítottságúak, azoknak ajánlott és Mario Casas fanoknak.
6/10.
Miután annyian ajánlották, és istenítették, muszáj volt megnéznem, habár nem vagyok egy nagy romantikus film rajongó..
A film megnézése után, sőt inkább már az első 10 perc után úgy éreztem hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja.. amennyire beharangozták, az ember kicsit többet várt volna a filmtől. Ha jól tudom ez is egy könyvből készült, amit én nem olvastam, tehát magát a sztorit ez miatt nem firtatom. Őszintén, voltak olyan részek a filmben amik tetszettek, meg is lepődtem, de igazából a vége volt az ami miatt nem kellett kidobnom végül az ablakon a monitort
Összességében, akik nagyon romantikus beállítottságúak, azoknak ajánlott és Mario Casas fanoknak.
6/10.
2012. július 20. 10:27
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Prometheus
Látványos film, de kicsit olyan, mintha írtak volna több különböző forgatókönyvet és azokból egy-egy jelenetet vettek ki, majd véletlenszerű sorrendben egymás után rakták. Az egész történetnek se füle, se farka, nem valami nagy alkotás.
2/10
Látványos film, de kicsit olyan, mintha írtak volna több különböző forgatókönyvet és azokból egy-egy jelenetet vettek ki, majd véletlenszerű sorrendben egymás után rakták. Az egész történetnek se füle, se farka, nem valami nagy alkotás.
2/10
2012. július 20. 11:19
Míg végül semmid sem marad
A Morning Showban volt szó a szcientológiáról és erről a filmről. Maga a film átlagos (nálam 6/10), a szcientológia meg egy beteges baromság.
A Morning Showban volt szó a szcientológiáról és erről a filmről. Maga a film átlagos (nálam 6/10), a szcientológia meg egy beteges baromság.
2012. július 20. 14:13
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (LeoM @ 2012.07.20. 14:07)
Erre én is csak annyit tudok mondani, hogy: LOL!
Nem igazán értem mit dobálózik mindenki az IMDB-vel
És ha ott lehúzták, nem mindegy, attól még jó pár embernek tetszeni fog, én speciel sosem nézek meg semmilyen kritikát egy film előtt, nem hagyom, hogy egy idegen ember véleménye befolyásoljon
Nem vagyunk egyformák, lesz olyan ember akinek ez lesz a kedvenc filmje és konkrétan magasról tojni fog a pontszámokra
2012. július 20. 15:01
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
A felhők fölött három méterrel: 10/10
A szobatárs: 9/10
A szobatárs: 9/10
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Lady Suzy,
Black Hearth2,
pink_bunny,
zsofeeh,
nicol bellox,
csicsi20,
zsanata
2012. július 20. 15:44
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
The Cabin in the Woods (2011)
Már amennyit láttam belőle. Nem néztem végig, mert egyszerűen nem tudott lekötni, pedig szeretem az ilyen filmeket. A sztorija is jó, már akkor megfogott, mikor csak olvastam róla, de ennél sokkal többet vártam volna. Legalább Chris Hemsworth dobott rajta valamennyit, pont ezért is akkor mondtam magamnak, hogy 'na, inkább elég volt', amikor kinyírták a karakterét. Még ijesztőnek sem mondanám, bár volt benne 1-2 olyan rész, amitől kirázott a hideg, pl. attól a tükrös dologtól, amin keresztül át lehetett látni a másik szobába. Na annál éreztem, hogy végigfut a hátamon a hideg, de máshol nem nagyon. Összességében, jobbra számítottam.
3/10 - az a 3 is csak Chris miatt.
Már amennyit láttam belőle. Nem néztem végig, mert egyszerűen nem tudott lekötni, pedig szeretem az ilyen filmeket. A sztorija is jó, már akkor megfogott, mikor csak olvastam róla, de ennél sokkal többet vártam volna. Legalább Chris Hemsworth dobott rajta valamennyit, pont ezért is akkor mondtam magamnak, hogy 'na, inkább elég volt', amikor kinyírták a karakterét. Még ijesztőnek sem mondanám, bár volt benne 1-2 olyan rész, amitől kirázott a hideg, pl. attól a tükrös dologtól, amin keresztül át lehetett látni a másik szobába. Na annál éreztem, hogy végigfut a hátamon a hideg, de máshol nem nagyon. Összességében, jobbra számítottam.
3/10 - az a 3 is csak Chris miatt.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. július 20. 16:53
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Séta a múltba
2002
A legszebb film amit valaha láttam, egyszerűen csodálatos. Nem most látom először, de a története a mai napig magával tud ragadni, és mindig sírva jövök el a végén a képernyőtől.
Aki még nem látta, annak csak ajánlani tudom
10/10
2002
A legszebb film amit valaha láttam, egyszerűen csodálatos. Nem most látom először, de a története a mai napig magával tud ragadni, és mindig sírva jövök el a végén a képernyőtől.
2012. július 20. 17:30
Nyomás utána
8/10
Séta a múltba
9/10
8/10
Séta a múltba
9/10
2012. július 20. 17:57
Idézet (House Of Wax @ 2012.07.20. 14:13)
Nem igazán értem mit dobálózik mindenki az IMDB-vel
És ha ott lehúzták, nem mindegy, attól még jó pár embernek tetszeni fog, én speciel sosem nézek meg semmilyen kritikát egy film előtt, nem hagyom, hogy egy idegen ember véleménye befolyásoljon
Nem vagyunk egyformák, lesz olyan ember akinek ez lesz a kedvenc filmje és konkrétan magasról tojni fog a pontszámokra
Nekem sok olyan kedvenc filmem van ami ott nem szerepelt jól, és ettől egyáltalán nem érzem rosszul magamat, sőt, legalább különbözöm a tömegtől
Semmi kedvem vitatkozni. Sokszor tényleg születnek érdekes értékelések az IMDB-n. Nem csak a pontszám miatt dobálóztam vele, van ott más is.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.