Amerikai Pite 10/9
Death Note - Az utolsó név 10/10*
Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se 10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. július 13. 15:23
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Twilight6,
janet7,
nicol bellox,
Eszter655,
Hustler,
Évike12,
SmileyZ
2012. július 13. 15:43
Katasztrófafilm 10/10
2012. július 13. 17:23
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Igazából Szerelem
Egyszerűen megunhatatlan
rengetegszer láttam, de nem unom meg SOHA SOHA SOHA xdd és imádom a legtöbb szereplőt
Egyszerűen megunhatatlan
Sally Sparrow,
duracell,
Teora,
ophely88,
nicol bellox,
Jessy,
Eszter655,
Lindsay019
2012. július 13. 17:25
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Idézet (SmileyZ @ 2012.07.12. 18:31)
Alice csodaországban
Már többször is láttam,először 2010-ben a moziban 3D-ben és ott fantasztikus volt
Nem tudom megunni,nagyszerű film
Egyértelműen Johnny Depp karaktere a legjobb,a másik nagy kedvencem pedig az a bolond nyúl akinek elfelejtettem a nevét
Na az olyan dilis mint én
Minden szereplő jól játszott,Helena Bonham Carter-t a Harry Potter óta nagyon kedvelem,Anne Hathaway pedig nagy kedvencem,bár ebben a filmben nem tetszett,hogy állandóan úgy ment mint aki repülni tanul
Mia Wasikowska tökéletes Alice volt.
A film zenéi és a látványvilága tetszett a legjobban.Bár magáért a meséért annyira sosem rajongtam,de láttam párszor meg meg is van,de ezt a filmet sokkal jobban szeretem
Még tuti megnézem párszor
10/10
Megint 17
Tudom,hogy nemrég láttam,de nem érdekel
10/10*
Már többször is láttam,először 2010-ben a moziban 3D-ben és ott fantasztikus volt
A film zenéi és a látványvilága tetszett a legjobban.Bár magáért a meséért annyira sosem rajongtam,de láttam párszor meg meg is van,de ezt a filmet sokkal jobban szeretem
Még tuti megnézem párszor
10/10
Megint 17
Tudom,hogy nemrég láttam,de nem érdekel
10/10*
a Megint 17 Zac Efrontól a kedvenc filmem egyszerűen imádom*-*
2012. július 13. 17:26
|
|
Smileykaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.19. Hozzászólás: 58 Csatolások: 21 Azonosító: 165504 offline
|
Men in black - Sötét zsaruk 3
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. július 13. 17:31
|
|
selenagomez.forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 90 Azonosító: 159734 offline
|
Szerelem kölcsönbe 10/9
Kiim
2012. július 13. 17:48
Journey 2 - Utazás a rejtélyes szigetre
Igazándiból ahogy olvastam a film tartalmát nem számítottam egy nagy durranásra. És tényleg úgy érzem, kár volt erre a filmre időt pazarolni. Vanessa Hudgens és Josh Hucterson miatt döntöttem úgy, hogy egye-fene végigülöm. Vani és Josh nem okozott csalódást, mindketten nagyon jól alakítottak, de maga a film alapsztorija uncsi volt. Egyáltalán nem élveztem, kiszámítható volt, hogy épp mi fog történni, és már tűkön ültem, hogy ugyan mikor lesz vége. Kövezzetek meg, de nekem herótom van ettől az egész filmtől.
10/4
Igazándiból ahogy olvastam a film tartalmát nem számítottam egy nagy durranásra. És tényleg úgy érzem, kár volt erre a filmre időt pazarolni. Vanessa Hudgens és Josh Hucterson miatt döntöttem úgy, hogy egye-fene végigülöm. Vani és Josh nem okozott csalódást, mindketten nagyon jól alakítottak, de maga a film alapsztorija uncsi volt. Egyáltalán nem élveztem, kiszámítható volt, hogy épp mi fog történni, és már tűkön ültem, hogy ugyan mikor lesz vége. Kövezzetek meg, de nekem herótom van ettől az egész filmtől.
10/4
2012. július 13. 20:50
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Hugi nagyon filmezni akart, ezért megnéztük pár kedvencünket az elmúlt 4 napban : D : )
-A Házinyuszi
-Csáo Lizzie
-Los-Angelesi tündérmese
-Sztár születik
-Amerikai hófehérke
-Micsoda srác ez a lány
Mivel a kedvenceink ezek a filmek, ezért naná,hogy imádjuk az összeset : ) Na és a színésznőket/színészeket is természetesen, főleg Hilary-t , Amanda B-t, és Channing T-t !! : )
Nálunk mindegyik film 10-es : )
-A Házinyuszi
-Csáo Lizzie
-Los-Angelesi tündérmese
-Sztár születik
-Amerikai hófehérke
-Micsoda srác ez a lány
Mivel a kedvenceink ezek a filmek, ezért naná,hogy imádjuk az összeset : ) Na és a színésznőket/színészeket is természetesen, főleg Hilary-t , Amanda B-t, és Channing T-t !! : )
Nálunk mindegyik film 10-es : )
duracell,
House Of Wax,
Rihannna,
Vampiregirl1,
Lady Suzy,
Hustler,
Teora,
SmileyZ
2012. július 13. 23:48
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Hippitúra - 10/10
Imádtam ezt a filmet.
Nagyon sok rossz kritikát kapott a film, azonban szerintem fantasztikus volt.
Hihetetlen jó vígjáték egy kis drámával fűszerezve.
Az pedig plusz pont, hogy nagyon tehetséges színészek/színésznők szerepeltek benne. (pl: Jennifer Aniston, Malin Akerman)
Imádtam ezt a filmet.
Nagyon sok rossz kritikát kapott a film, azonban szerintem fantasztikus volt.
Hihetetlen jó vígjáték egy kis drámával fűszerezve.
Az pedig plusz pont, hogy nagyon tehetséges színészek/színésznők szerepeltek benne. (pl: Jennifer Aniston, Malin Akerman)
2012. július 14. 12:41
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Forráskód
Hú, ez a film! Nekem nagyon tetszett, végre egy film, amin egy kicsit gondolkodni is kellett. Máskor leülök a tv elé, és kábultan bámulok egy értelmetlen filmet, de most tényleg beleéltem magamat ebbe a filmbe,érdekelt, hogy mi lesz a vége, hogy mi történik majd a következő három percben. Kiszámíthatatlan, érdekes, és hiába nem a látványra megy ez film hanem inkább a sztorira, akkor is egy percét sem untam. Megérte megnézni. Maga a sztori legalább 8 pontot ér, a vége miatt (amikor tényleg leesett az állam) még egy plusz pont, és Jake Gyllenhaal miatt még egy pont. Ami összesen:
10/10
Hú, ez a film! Nekem nagyon tetszett, végre egy film, amin egy kicsit gondolkodni is kellett. Máskor leülök a tv elé, és kábultan bámulok egy értelmetlen filmet, de most tényleg beleéltem magamat ebbe a filmbe,érdekelt, hogy mi lesz a vége, hogy mi történik majd a következő három percben. Kiszámíthatatlan, érdekes, és hiába nem a látványra megy ez film hanem inkább a sztorira, akkor is egy percét sem untam. Megérte megnézni. Maga a sztori legalább 8 pontot ér, a vége miatt (amikor tényleg leesett az állam) még egy plusz pont, és Jake Gyllenhaal miatt még egy pont. Ami összesen:
10/10
2012. július 14. 18:17
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Ma ilyen filmezős kedvem volt
Meg ezek olyan filmek voltak,amiket már rég terveztem,hogy megnézem
Los Angeles-i Tündérmese
Nekem nagyon tetszett.Aranyos volt,ahogyan átírták az egész történetet,és az egész,olyan "mai" volt,bár nem teljesen,mivel ez picit régebbi film.Gondoltam,hogy happy end lesz,hisz egy mese az alapja,de egyébként is jobban szeretem a boldog végeket
10/10
Az utolsó dal
Nekem tetszett,bár majdnem elbőgtem magam,mikor kiderült,hogy az apa rákos,de nagy nehezen sikerült visszaszorítani könnyeimet.Eléggé érzelmes típus vagyok
Ronnie az elején unszimpi volt,de végül "megjavult",aminek örültem.Nagyon összeillettek egymással Willel,nagyon édesek voltak
Bár kissé idegesített,hogy Ronnie gyakran taszította el Willt,szegénykét
10/10 Többször nézős lesz szerintem
Megint 17
Az első,aminek szívből örültem,hogy sok szereplőt ismertem: Matthew Perry(Jóbarátok),Sterling Knight(A demis időszakomba a fiúideálom volt
),Mary(Valós nevét nem tudom,GG-ből Georgina),és persze Zack Efron
Úgy látom,Zack szereti a kosarat
Na mindegy,a történet nekem nagyon tetszett.Bejövős volt,többször nézős szerintem ez is
10/10
Nem vagyok valami bőbeszédű kritikákban,meg úgy semmiben sem,remélem,megbocsátható
De a pontszámok mindent leírnak,ma elégedett vagyok a látott filmekkel
Los Angeles-i Tündérmese
Nekem nagyon tetszett.Aranyos volt,ahogyan átírták az egész történetet,és az egész,olyan "mai" volt,bár nem teljesen,mivel ez picit régebbi film.Gondoltam,hogy happy end lesz,hisz egy mese az alapja,de egyébként is jobban szeretem a boldog végeket
10/10
Az utolsó dal
Nekem tetszett,bár majdnem elbőgtem magam,mikor kiderült,hogy az apa rákos,de nagy nehezen sikerült visszaszorítani könnyeimet.Eléggé érzelmes típus vagyok
10/10 Többször nézős lesz szerintem
Megint 17
Az első,aminek szívből örültem,hogy sok szereplőt ismertem: Matthew Perry(Jóbarátok),Sterling Knight(A demis időszakomba a fiúideálom volt
10/10
Nem vagyok valami bőbeszédű kritikákban,meg úgy semmiben sem,remélem,megbocsátható
2012. július 14. 20:40
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
A csodálatos Pókember
Oké, mit mondtam, mikor meghallottam a film elkészítéséről szóló híreket: ezt most minek? Mit mondtam, mikor láttam, hogy Andrew Garfield lesz a főszereplő: na nem már, ez most komoly? Mit mondtam, mikor láttam, hogy Emma Stone lesz Gwen Stacy: nah valaki aki miatt érdemes lesz megnézni... Ma sort is kerítettünk rá, és a helyzet az, hogy most csak ennyit tudok mondani: váó, még... Habár a Bosszúállók nálam még mindig viszi a pálmát, de ez a pókarc mozi 10x jobb, mint az előző. És ezt úgy mondom, hogy szintén azok táborába tartoztam, akik szerint Tobey Maguire a Pókember. Ennek a filmnek minden percét élveztem, a poénok nagyon jók voltak, nem elcsépelt, nem erőltetett. Csak azt sajnáltam, hogy nem csináltak pókos menüt, ezért be kellett érnem jégkorszakossal. De nem gáz, gazdagabb lettem egy motkánnyal.
Nem is értem, pedig a Batmanhez volt...
Mind1...
Szóval 10/10
Oké, mit mondtam, mikor meghallottam a film elkészítéséről szóló híreket: ezt most minek? Mit mondtam, mikor láttam, hogy Andrew Garfield lesz a főszereplő: na nem már, ez most komoly? Mit mondtam, mikor láttam, hogy Emma Stone lesz Gwen Stacy: nah valaki aki miatt érdemes lesz megnézni... Ma sort is kerítettünk rá, és a helyzet az, hogy most csak ennyit tudok mondani: váó, még... Habár a Bosszúállók nálam még mindig viszi a pálmát, de ez a pókarc mozi 10x jobb, mint az előző. És ezt úgy mondom, hogy szintén azok táborába tartoztam, akik szerint Tobey Maguire a Pókember. Ennek a filmnek minden percét élveztem, a poénok nagyon jók voltak, nem elcsépelt, nem erőltetett. Csak azt sajnáltam, hogy nem csináltak pókos menüt, ezért be kellett érnem jégkorszakossal. De nem gáz, gazdagabb lettem egy motkánnyal.
Szóval 10/10

2012. július 14. 21:14
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Jégkorszak 4 - Vándorló kontinens
Ugyan láttam az első három részt is, és mindegyik megfogott a maga módján, de mégis a negyedik rész viszi a pálmát. Nagyon jó film, sokat lehet rajta nevetni, Sid hozza a jól megszokott formáját. Csak ajánlani tudom, nálam 10/10-et érdemel.
Ugyan láttam az első három részt is, és mindegyik megfogott a maga módján, de mégis a negyedik rész viszi a pálmát. Nagyon jó film, sokat lehet rajta nevetni, Sid hozza a jól megszokott formáját. Csak ajánlani tudom, nálam 10/10-et érdemel.
2012. július 14. 21:19
A csodálatos Pókember
Eddigi életem során ez a legjobb film amit láttam. Mindenkinek ajánlom,aki még nem nézte meg! Az egész szereplőgárda ügyes,megvan benne minden. A humor,az akció,a romantika. És ami a legjobb benne,hogy tökre képregényhű. Imádom!
10/10
Eddigi életem során ez a legjobb film amit láttam. Mindenkinek ajánlom,aki még nem nézte meg! Az egész szereplőgárda ügyes,megvan benne minden. A humor,az akció,a romantika. És ami a legjobb benne,hogy tökre képregényhű. Imádom!
10/10
ophely88
2012. július 14. 21:48
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Mindörökké Rock
végül nagyon tetszett
10/9
végül nagyon tetszett
10/9
MacskaNő
2012. július 14. 21:56
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Fejvadászok / Hodejegerne (Synnøve Macody Lund…)
ophely88
2012. július 14. 22:44
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Delfines kaland
A történet nagyon tetszett, érdekes volt, pláne, hogy igaz történet. Nagyon megható volt szerintem. A színészekkel is nagyon elégedett voltam, amúgy is nagyon szeretem Morgan Freemant és Kris Krisstofersont is, de a többiek is jók voltak. És Westlife szám ment a végén, ez olyan jó volt
10/10
A történet nagyon tetszett, érdekes volt, pláne, hogy igaz történet. Nagyon megható volt szerintem. A színészekkel is nagyon elégedett voltam, amúgy is nagyon szeretem Morgan Freemant és Kris Krisstofersont is, de a többiek is jók voltak. És Westlife szám ment a végén, ez olyan jó volt
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.