Jó volt újra nézni, ráadásul imádom Ian és Tom alakítását
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. július 29. 01:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Few best man
Gondoltam megnézem, mert nagyon szeretem Olivia Newton John-t és furdalta az oldalam a kíváncsiság hogy mennyiben hasonlít a Másnaposokra. Jól gondoltam én, szinte semmiben csak egyszerűbb rámondani azt, hogy arra hasonlít. Alapból ez a mondat is hibádzik, hiszen nem a Másnaposok az első film ami ebben a témában készült de mindegy. Jogtalannak tartom összehasonlítani a filmeket, azt pedig főleg nem helyeslem, hogy ahhoz kelljen igazítani a film mércéjét. Engem inkább az Vejedre ütökre emlékeztetett, semmint a Másnaposokra, néha azt hiszem, hogy külföldön sem néznek filmeket csak megnézik a trailert és rámondják hogy nem jó, mert utánzat. A Few Best Man nem utánzat és nem tudom mire fel kapta a Harmadnaposok címet mert nem kapcsolódik a cím a filmhez.
Ez a film egy esküvő előtti, közbeni és utáni eseményeket mutat be viccesen, kezdve azzal hogy a főszereplő egy ausztrál csóka akit betettek britnek (??), karaktere hozzámegy egy asusztrál lányhoz akit alig ismer, az esküvőre a barátai is odautaznak, sikeresen elbaltázzák azt. Ez az esküvős vicces filmek ausztrál-angol verziója. Az angol humort érteni és szeretni kell, az ausztrál filmeket pedig szokni. Egy igazán vicces film kis melodrámával de tényleg csak annak aki vevő az efféle stílusra. Én jól szórakoztam rajta és Olivia megint hozta a formáját, karaktere bedrogozva lógott egy csillárról, soha nem gondoltam hogy ezt egyszer az életben látni fogom.
Néhol kicsit gyengének éreztem a filmet, erőltetett jelenetekkel de nem rossz.
10/6
Gondoltam megnézem, mert nagyon szeretem Olivia Newton John-t és furdalta az oldalam a kíváncsiság hogy mennyiben hasonlít a Másnaposokra. Jól gondoltam én, szinte semmiben csak egyszerűbb rámondani azt, hogy arra hasonlít. Alapból ez a mondat is hibádzik, hiszen nem a Másnaposok az első film ami ebben a témában készült de mindegy. Jogtalannak tartom összehasonlítani a filmeket, azt pedig főleg nem helyeslem, hogy ahhoz kelljen igazítani a film mércéjét. Engem inkább az Vejedre ütökre emlékeztetett, semmint a Másnaposokra, néha azt hiszem, hogy külföldön sem néznek filmeket csak megnézik a trailert és rámondják hogy nem jó, mert utánzat. A Few Best Man nem utánzat és nem tudom mire fel kapta a Harmadnaposok címet mert nem kapcsolódik a cím a filmhez.
10/6
2012. július 29. 17:26
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Zöld zóna * Green Zone /2010/
Ezzel a filmmel kezdem az elemzést, erről talán tisztábbak az érzéseim. Matt Damon mindig is nagyon közel állt a szívemhez, nagyszerű színész, mindig 100%-osan odateszi magát, ebben a filmben sem volt ez másképpen
Az alapsztori jó volt, nem mondom, hogy nem láttunk már hasonló próbálkozást, de ehhez a tényhez viszonyítva is remekül megoldották
Sokan mondták, hogy olyan Bourne jellegű film, hát ezzel a ténnyel vitába szállnék, szerintem egyáltalán nem olyan. Picit több akciót vártam volna, de részemről csak ennyi a hiba a filmben
8*10
A Szellemlovas 2: A bosszú ereje * Ghost Rider: Spirit of Vengeance /2011/
Na, ezzel a filmmel már nehezebb a dolgom értékelés szempontjából
Az első részét a filmnek nagyon sokszor láttam, be kell valljam, az első részt imádom
Ha az első részhez kell viszonyítani, márpedig én erősen ahhoz viszonyítottam akkor az ember nagyot koppan
Ez számomra nem folytatás, ez egy új, egy másmilyen film. Sok olyan effekt volt benne ami egyáltalán nem tetszett, most maga a Szellemlovas sem, az egész film alatt érződött : csak azért csináltuk meg, hogy elmondhassuk megcsináltuk. De kb. ennyi is az értelme!
A legnagyobb baki, amin tényleg 10 percig röhögtem, mikor Johnny Whitworth által megformált Ray megkapta a hiper-szuper porlasztós képességét, amivel bármihez is ér hamuvá válik. Na mármost ezzel a képességével olyan vígan elvezette a kocsit
Érdekes, a kormány nem vált hamuvá a kezei között
A lényeg ami lényeg, nagy csalódás volt, Cage rengeteg szerepben bizonyította tehetségét, én imádom őt, de ezzel most mellényúlt
4*10
Ezzel a filmmel kezdem az elemzést, erről talán tisztábbak az érzéseim. Matt Damon mindig is nagyon közel állt a szívemhez, nagyszerű színész, mindig 100%-osan odateszi magát, ebben a filmben sem volt ez másképpen
Az alapsztori jó volt, nem mondom, hogy nem láttunk már hasonló próbálkozást, de ehhez a tényhez viszonyítva is remekül megoldották
Sokan mondták, hogy olyan Bourne jellegű film, hát ezzel a ténnyel vitába szállnék, szerintem egyáltalán nem olyan. Picit több akciót vártam volna, de részemről csak ennyi a hiba a filmben
8*10
A Szellemlovas 2: A bosszú ereje * Ghost Rider: Spirit of Vengeance /2011/
Na, ezzel a filmmel már nehezebb a dolgom értékelés szempontjából
Az első részét a filmnek nagyon sokszor láttam, be kell valljam, az első részt imádom
Ha az első részhez kell viszonyítani, márpedig én erősen ahhoz viszonyítottam akkor az ember nagyot koppan
A legnagyobb baki, amin tényleg 10 percig röhögtem, mikor Johnny Whitworth által megformált Ray megkapta a hiper-szuper porlasztós képességét, amivel bármihez is ér hamuvá válik. Na mármost ezzel a képességével olyan vígan elvezette a kocsit
A lényeg ami lényeg, nagy csalódás volt, Cage rengeteg szerepben bizonyította tehetségét, én imádom őt, de ezzel most mellényúlt
4*10
1 felhasználónak tetszik:
Évike12
2012. július 29. 22:45
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Gagyi mami.
2012. július 29. 23:29
ez egy iszonyat beteg film!
nagyon meg kell erőltetni magát a nézőnek hogy egyáltalán végignézze!
nekem sikerült!
hááá a filmben szereplő apa talán az egyik leggonoszabb karakter amit filmben láttam!de zseniálisan hozza a fickó a szerepet le a kalappal előtte komolyan!egyszerűen frászt kaptam tőle há a szadista fiától pedig még inkább.
az a bizonyos jelenet amikor érzed hogy most megfogja ütni a az emberi méltóságában már rég megalázott feleségét hiába tudtam hogy most lezúzza az is egyszerűen hirtelen és váratlanul jön.ilyen apró dolgok remekül sikerültek a filmben.
ez a film nagyszerűen bemutatja a látszatboldogság mögött meglapuló szennyet.
szóval nem tudom csak ínyenceknek ajánlom másnak nem nagyon.
mert egyszer nézős kategória!
The Woman
6/10
ez egy nagyon jóféle bosszúállós film egy remek Kevin Bacon-el!az akció jelenetek remekül vannak kivitelezve több jóféle látványos "real" üldözéses és verekedős és lövöldözős jelenet is van a filmben.ez egy remek iparos munka!
és a filmben van egy két fordulat is nekem nagyon tetszett.
Halálos ítélet
8/10
nekem sikerült!
hááá a filmben szereplő apa talán az egyik leggonoszabb karakter amit filmben láttam!de zseniálisan hozza a fickó a szerepet le a kalappal előtte komolyan!egyszerűen frászt kaptam tőle há a szadista fiától pedig még inkább.
az a bizonyos jelenet amikor érzed hogy most megfogja ütni a az emberi méltóságában már rég megalázott feleségét hiába tudtam hogy most lezúzza az is egyszerűen hirtelen és váratlanul jön.ilyen apró dolgok remekül sikerültek a filmben.
ez a film nagyszerűen bemutatja a látszatboldogság mögött meglapuló szennyet.
szóval nem tudom csak ínyenceknek ajánlom másnak nem nagyon.
mert egyszer nézős kategória!
The Woman
6/10
ez egy nagyon jóféle bosszúállós film egy remek Kevin Bacon-el!az akció jelenetek remekül vannak kivitelezve több jóféle látványos "real" üldözéses és verekedős és lövöldözős jelenet is van a filmben.ez egy remek iparos munka!
Halálos ítélet
8/10
2012. július 29. 23:53
The Roommate - A Szobatárs
Dióhéjban annyi a történet, hogy egy lány, Sara (Minka Kelly) beköltözik egy kollégiumba ahol új szobatársat kap akit Rebeccának (Leighton Meester) hívnak. Először nagyon kedves lánynak tűnik, segítőkész, bemutatja Saranak a környéket. Aztán hirtelen elkezd pszichopata módjára viselkedni: rátámad fürdés közben Sara egyik barátnőjére, kitépi a haspiercingjét és megmondja neki, hogy szerinte nincs jó hatással a lányra ezért távolról kerülje el... Aztán kirúgatja a tanárát, kicsinálja a volt barátját, és persze ezeket mind titokban. Durva birtoklási vágy veszi hatalmába. Erre a viselkedésre egy idő után sokan gyanakodni kezdenek...
Szerintem nagyon jó film, sokszor kicsit hátborzongató és ijesztő.. Nagyon tetszett, még biztos meg fogom nézni egyszer! A másik meg, hogy Leighton nagyon jól alakít benne, szinte ijesztően élethű a játéka...
2012. július 30. 07:50
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Túlméreted Szöszi
Ez nekem az az egyszer nézős kategóriába tartozik.Számomra nem volt túl sok értelme a filmnek,amit pedig elmondtak benne,azt már eddig is tudtam a kövérekről.Jóindulattal és Kaley miatt 4/10
A felhők fölött 3 méterrel
Egyik itteni ember javasolta,meg már máshol is olvastam róla,így hát megnéztem.A főszereplő férfit ismertem egy másik sorozatból,amit rajtam kívül minden családtagom néz
Ezért is volt furcsa ez a szinkron.A film nekem tetszett,érdekes történet.A lány egy picit hasonlított rám
(nem külsőleg).Elkezdtem könnyezni,mikor Csirke meghalt,és közben H-ék kapcsolata elkezdett széthullni.De egyébként jól fejezték be,először nem annyira tetszett,mivel a happy endek híve vagyok,hogy a végén újra legyenek egy pár,de egy picit később rájöttem,hogy ennek így kell lennie,így nem olyan sablonos.
Határozottan többször nézős kategória.
10/10
Ez nekem az az egyszer nézős kategóriába tartozik.Számomra nem volt túl sok értelme a filmnek,amit pedig elmondtak benne,azt már eddig is tudtam a kövérekről.Jóindulattal és Kaley miatt 4/10
A felhők fölött 3 méterrel
Egyik itteni ember javasolta,meg már máshol is olvastam róla,így hát megnéztem.A főszereplő férfit ismertem egy másik sorozatból,amit rajtam kívül minden családtagom néz
10/10
2012. július 30. 08:06
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Felon
Nekem tetszett, bírom az ilyen fajta filmeket, izgalmasak, és kiadják azt az embernek ami tényleg a börtönökben történik; remek film. Imádtam.
10/9
Taken
Ez egy nagyon király film. A valóságot ábrázolja film vásznon. Nagyon jó maga a történet, és minden lányos apukának ajánlom, bár az enyém inkább ne nézze meg
Szívesen nézek ilyen filmeket, mert amiben van igazság alap az már jó film. De ez remek.
10/10
Felhők felett három méterrel
Nagyon meglepődtem mikor megnéztem, mert kellemesen csalódtam benne, nem számítottam rá hogy ennyire meg tetszik, vagy hogy ennyire élvezni fogom ezt a filmet. Fura, mert mindenki úgy felkapta ezt a filmet, és általában az ilyen filmek sz.rok. De ez egy kivételes eset, mert tetszett
Lehet közre játszott benne Mario, főleg azok a jelenetek maradtak ki mikor levette a pólóját.
De ettől függetenűl, maga a történet is tetszett, kíváncsi vagyok a második részre.!
10/9.5
Nekem tetszett, bírom az ilyen fajta filmeket, izgalmasak, és kiadják azt az embernek ami tényleg a börtönökben történik; remek film. Imádtam.
10/9
Taken
Ez egy nagyon király film. A valóságot ábrázolja film vásznon. Nagyon jó maga a történet, és minden lányos apukának ajánlom, bár az enyém inkább ne nézze meg
10/10
Felhők felett három méterrel
Nagyon meglepődtem mikor megnéztem, mert kellemesen csalódtam benne, nem számítottam rá hogy ennyire meg tetszik, vagy hogy ennyire élvezni fogom ezt a filmet. Fura, mert mindenki úgy felkapta ezt a filmet, és általában az ilyen filmek sz.rok. De ez egy kivételes eset, mert tetszett
10/9.5
2012. július 30. 10:18
Simba's Pride
10/10
10/10
2012. július 30. 13:29
Gagyi mami 6/10
Annyiszor adták már, de még egyszer sem láttam, így most úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt. Nem mondom, hogy szörnyű volt, mert jó benne pár elég jó rész, de úgy összességében nem volt nagy szám, tehát nem vesztettem volna sokat azzal, hogy ha most is kimaradt volna az életemből.
Annyiszor adták már, de még egyszer sem láttam, így most úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt. Nem mondom, hogy szörnyű volt, mert jó benne pár elég jó rész, de úgy összességében nem volt nagy szám, tehát nem vesztettem volna sokat azzal, hogy ha most is kimaradt volna az életemből.
2012. július 30. 17:42
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Az esemény/ The Happening
Mostanában sz*rabbnál sz*rabb filmekbe futok bele.. a film első 5 perce után megfogadtam, hogy jó, nem kapcsolom ki, simán végig nézem... Hát már a sírás kerülgetett, annyira rossz ez a film.
Satnya, még zs kategóriásnak sem illik be, egyszer SEM nézhetős!
2/10 - Csak is Zooey miatt.
A keresztapa/ The Godfather
Sokadjára látom már, nálam alapműveltségnek számít a trilógia, sosem tudom megunni, és ebben a filmben még valódi színészek játszottak, nem úgy mint a mai hulladékwood-i filmekben..
10/10.
Mostanában sz*rabbnál sz*rabb filmekbe futok bele.. a film első 5 perce után megfogadtam, hogy jó, nem kapcsolom ki, simán végig nézem... Hát már a sírás kerülgetett, annyira rossz ez a film.
2/10 - Csak is Zooey miatt.
A keresztapa/ The Godfather
Sokadjára látom már, nálam alapműveltségnek számít a trilógia, sosem tudom megunni, és ebben a filmben még valódi színészek játszottak, nem úgy mint a mai hulladékwood-i filmekben..
10/10.
2012. július 30. 19:24
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Titkos ablak
A története nagyon szokatlan volt,de egyben kissé ijesztő és érdekes,de hát Stephen King írta,ezen már meg sem lepődök
És még hogy Johnny Depp volt a főszereplő,na az is egy plusz pont
10/10
Szerelem az alpokban
Ed miatt már egy ideje meg akartam nézni.Nem volt rossz film,de nem is olyan eget rengető
A csajnak meg nagyon nem tetszett a szinkronhangja,valamiért idegesített
A történet is ilyen alap,a végén happy endel
Szóval nem volt sok újdonság
10/6 Jó indulattal,plusz még Ed miatt
A története nagyon szokatlan volt,de egyben kissé ijesztő és érdekes,de hát Stephen King írta,ezen már meg sem lepődök
10/10
Szerelem az alpokban
Ed miatt már egy ideje meg akartam nézni.Nem volt rossz film,de nem is olyan eget rengető
10/6 Jó indulattal,plusz még Ed miatt
2012. július 30. 19:29
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Menyasszony csaléteknek 10/4
A sztori annyira nem tetszett, ami nagyon kiszámítható is volt. A film egyetlen pozitívuma David
A sztori annyira nem tetszett, ami nagyon kiszámítható is volt. A film egyetlen pozitívuma David
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.