A sötét lovag - Felemelkedés
10/5
Inkább Robinról szólt
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. augusztus 08. 19:22
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
2012. augusztus 08. 21:13
|
|
Orionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.07. Hozzászólás: 29 Csatolások: 5 Azonosító: 34081 offline
|
Az elnök emberei
Az 1976-os Dustin Hoffman és Robert Redford-os filmről van szó. Ők alakítják azt a két újságírót, akik a Watergate-ügyben nyomoztak. Szinte dokumentumfilm, a játékidőt kérdezősködések, telefonálgatások teszik ki. Elég lassú lefolyású film, konkrétan az is be van mutatva, ahogy az egyik főszereplő szép nyugisan odasétál egy fülkéhez, dobálja bele az aprópénzt, tárcsáz, a mai felgyorsult világban ez kb úgy nézne ki, mint a Blöff jellegzetes snittjei mikor Angliába utaznak meg vissza
Minden esetre lekötött, aki szereti a politikai filmeket (a Frost/Nixon óta tudom, hogy én igen, miután láttam a JFK-t, azóta meg pláne!
) annak ajánlom. 8/10
Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni
Ez az első Kubrick filmem, a Mechanikus narancsot régen kikapcsoltam a felénél (de valószínű kap még egy esélyt). Dr Strangelove, avagy rájöttem, hogy kár volt félni ettől a filmtől, látnom kellet volna már hamarabb is! Hidegháborús politikai szatíra. A műfajból nagyon kevés van, ami bejött, de ez valami zseniálisan elborult volt! Egy fölösleges képkocka nincs benne. Poénokat nem lövök le belőle, viszont senki ne mai stílusú vígjátékot képzeljen el, mert csalódni fog. 9/10
Az 1976-os Dustin Hoffman és Robert Redford-os filmről van szó. Ők alakítják azt a két újságírót, akik a Watergate-ügyben nyomoztak. Szinte dokumentumfilm, a játékidőt kérdezősködések, telefonálgatások teszik ki. Elég lassú lefolyású film, konkrétan az is be van mutatva, ahogy az egyik főszereplő szép nyugisan odasétál egy fülkéhez, dobálja bele az aprópénzt, tárcsáz, a mai felgyorsult világban ez kb úgy nézne ki, mint a Blöff jellegzetes snittjei mikor Angliába utaznak meg vissza
Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni
Ez az első Kubrick filmem, a Mechanikus narancsot régen kikapcsoltam a felénél (de valószínű kap még egy esélyt). Dr Strangelove, avagy rájöttem, hogy kár volt félni ettől a filmtől, látnom kellet volna már hamarabb is! Hidegháborús politikai szatíra. A műfajból nagyon kevés van, ami bejött, de ez valami zseniálisan elborult volt! Egy fölösleges képkocka nincs benne. Poénokat nem lövök le belőle, viszont senki ne mai stílusú vígjátékot képzeljen el, mert csalódni fog. 9/10
2012. augusztus 08. 21:50
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
The Dark Knight Rises / A sötét lovag: Felemelkedés
Őszintén csalódtam. Wayne a kedvenc szuperhősöm, de ez a film annyira összekapott, hogy nem nevezném méltónak, mint a trilógia lezárása. Persze vannak pozitívumok: Tom Hardy és Bale briliáns, a zene monumentális, JGL pedig teljesen Robin alkat, bár a karakterért sosem voltam oda túlzottan. A macskanőt, a giccses csókjelenetet és a szintén elkapkodott lezárást ki lehetett volna hagyni...
7/10
The Usual Suspects / Közönséges bűnözők
Sálálá...
10/10
Őszintén csalódtam. Wayne a kedvenc szuperhősöm, de ez a film annyira összekapott, hogy nem nevezném méltónak, mint a trilógia lezárása. Persze vannak pozitívumok: Tom Hardy és Bale briliáns, a zene monumentális, JGL pedig teljesen Robin alkat, bár a karakterért sosem voltam oda túlzottan. A macskanőt, a giccses csókjelenetet és a szintén elkapkodott lezárást ki lehetett volna hagyni...
7/10
The Usual Suspects / Közönséges bűnözők
Sálálá...
10/10
2012. augusztus 08. 21:56
Idézet (Christo @ 2012.08.05. 20:46)
Chronicle
Fú, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz. Nehezen indult be de 20 perc után már egész jó volt, beszippantott a film hangulata. Az erejük felfedezése alatt jókat röhögtem, aztán már nem nem volt játszadozás.
Egyébként szerintem én is megleckéztetném azt, aki szívózik velem, persze nem mennék ilyen messzire, csak úgy szépen, kiss csínytevésekkel.
A filmben ugyanaz idegesít, ami anno a Cloverfieldben is: nem tudjuk meg a miértet és a hogyant.
10/8
Fú, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz. Nehezen indult be de 20 perc után már egész jó volt, beszippantott a film hangulata. Az erejük felfedezése alatt jókat röhögtem, aztán már nem nem volt játszadozás.
Egyébként szerintem én is megleckéztetném azt, aki szívózik velem, persze nem mennék ilyen messzire, csak úgy szépen, kiss csínytevésekkel.
10/8
úgy néz ki hogy a film rendezője Josh Trank fogja rendezni a Fantasztikus négyes reboot-ot!amire nem mondom hogy szükség van de lehet hogy egy jó dolog fog belőle ki sülni!
és most olvastam a droidon hogy a Marvel visszakapja Galactus jogait a FOX-tól!EZAZZ
és Galcatus lehet a főellenség a Bosszúállók harmadik részében legalábbis gondolom miután legyűrik Thanos-t!EZZZAZZ!
nézz utána Galactusnak egyszerűen imádni való a pasi nem lehet őt nem szeretni!
2012. augusztus 08. 23:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.08. 21:56)
és most olvastam a droidon hogy a Marvel visszakapja Galactus jogait a FOX-tól!EZAZZ
és Galcatus lehet a főellenség a Bosszúállók harmadik részében legalábbis gondolom miután legyűrik Thanos-t!EZZZAZZ!
nézz utána Galactusnak egyszerűen imádni való a pasi nem lehet őt nem szeretni!
És azt olvastad dárga barátom, hogy a Warner Brothers Ben Afflecket akarja a Justice League rendezőjének? Ahhoz mit szólsz haver?
Én pedig úgy döntöttem, hogy ezen a héten kellene nézni valamit, ami most kivételes alkalommal nem SICKO ezért Shakespeare II. Richárd király 2012-es feldolgozását néztem meg, ami inkább TV film de nem bánom, mert jó lett. Az első II. Richárd király feldolgozás amit láttam és Isten látja lelkem, nem rajongok annyira a rögzített színdarabokért, mert élőben sokkal jobb lenne de ez kifejezetten TV filmként készült, Shakespeare tiszteletére, aki 400 évvel ezelőtt örvendeztette ?? meg elsőként a jónépet munkájával ÁLLÍTÓLAG. Sir Patrick Stewart előtt emelem kalapom, a halál jelenetet pedig végigsírtam, jó újra olyan arcokat látni Shakespeare drámákban mint Lindsay Duncan vagy David Morrisey vagy Ben Whishaw aki fiatal de a legkisebb ujjában több tehetség van mint a most népszerű színészeknek csúfolt gyártósoron készült sztároknak vagy egyes színészeknek.
10/10
2012. augusztus 09. 00:13
Szerelem és más drogok
Nekem nagyon tetszett ez a film. Bevallom csak Anne miatt néztem meg, de a története nagyon megfogott. A története szerintem nagyon jó, és jól meg is lett csinálva. Anne pedgi nagyon jól szerepelt benne.
10/10
Nekem nagyon tetszett ez a film. Bevallom csak Anne miatt néztem meg, de a története nagyon megfogott. A története szerintem nagyon jó, és jól meg is lett csinálva. Anne pedgi nagyon jól szerepelt benne.
10/10
2012. augusztus 09. 00:21
Nyomás Alatt /It's kind of a funny story/
Szóval ezt a filmet Thomas Mann miatt néztem meg (bár nem szerepel benne sokat,nagyon ügyes és aranyos volt.)
Az egész filmnek volt valamiféle varázsa ami rettentően lekötött,és úgy összességében nagyon tetszett nekem. Emma Roberts elragadó,nem véletlenül imádom. Szerintem 10/10
Szóval ezt a filmet Thomas Mann miatt néztem meg (bár nem szerepel benne sokat,nagyon ügyes és aranyos volt.)
Az egész filmnek volt valamiféle varázsa ami rettentően lekötött,és úgy összességében nagyon tetszett nekem. Emma Roberts elragadó,nem véletlenül imádom. Szerintem 10/10
2012. augusztus 09. 01:37
Idézet (ophely88 @ 2012.08.08. 23:02)
És azt olvastad dárga barátom, hogy a Warner Brothers Ben Afflecket akarja a Justice League rendezőjének? Ahhoz mit szólsz haver?
azt nem!
de közben már olvastam mást hogy még is a FOX-nál maradnak a bolygó faló jogai!szóval korai volt az örömöm!
2012. augusztus 09. 01:54
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
That's My Boy
Nekem nagyon tetszett ezerszer jobb volt mint a Jack és Jill (bár annál kevés rosszabb film van) a poénok nem voltak erőltetettek és közhelyesek illetve a történet és a szereplőgárda is jó volt
10/10
Nekem nagyon tetszett ezerszer jobb volt mint a Jack és Jill (bár annál kevés rosszabb film van) a poénok nem voltak erőltetettek és közhelyesek illetve a történet és a szereplőgárda is jó volt
10/10
2012. augusztus 09. 13:16
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Made in Hungaria 10/7
Harmadjára láttam, és még mindig megunhatatlan.
Harmadjára láttam, és még mindig megunhatatlan.
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. augusztus 09. 15:42
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
~ Holt költők társasága
~ Anna és a király
Mindkettőt nagyon szeretem!!
~ Anna és a király
Mindkettőt nagyon szeretem!!
2012. augusztus 09. 16:50
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Ted
Jobbra számítottam, de ez is egész jó volt, bár nem a kedvemc filmem.
Jobbra számítottam, de ez is egész jó volt, bár nem a kedvemc filmem.
2012. augusztus 09. 18:14
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.09. 01:37)
azt nem!
de közben már olvastam mást hogy még is a FOX-nál maradnak a bolygó faló jogai!szóval korai volt az örömöm!
Akkor csak pletyka volt? Én is úgy olvastam pedig tegnap hogy vihetik cserébe a Daredevilt. Érdekes.
2012. augusztus 09. 20:48
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
A szép szörnyeteg 10/10
A két kedvenc színészem, színésznőm játszik benne, Alex Pettyfer, és V hudgens, meg Mary Kate miatt, akikben nem csalódtam.Nagyon jó volt ez a film, és tanulságos, mert nem mindig a külső a lényeg, hanem a belső.Ajánlani tudom mindenkinek!
A két kedvenc színészem, színésznőm játszik benne, Alex Pettyfer, és V hudgens, meg Mary Kate miatt, akikben nem csalódtam.Nagyon jó volt ez a film, és tanulságos, mert nem mindig a külső a lényeg, hanem a belső.Ajánlani tudom mindenkinek!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.