|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Project X - A buli elszabadul
Mostanában, csak erről a filmről hallottam. Hát én végig röhögtem, a beszólások, a srácok nagyon viccesek voltak. Igaz kicsit csúnyán beszéltek benne, de ez engem különösebben nem zavart. A buli tényleg elszabadult, bár nem hiszem, hogy a való életben ilyen tényleg megtörténne, hisz ki az a hülye, aki egy 'fuck you' jelet mutató törpe miatt felgyújtaná más házát, és a közelben lévő dolgokat, egy kocsi tetején állva, bár ezt leszámítva még ilyesmi bulik csinálhatnak...
10/8.5
A felhők fölött 3 méterrel
Erről a filmről is sokat hallottam. Nagyon kevés romantikus film van, amit imádok! Megértem miért láttam szinte mindenhol, nekem nagyon tetszik a film, és remélem nem sokára a második részét is látni fogom. H.-nak a beszólásai bejöttek (Valentínónak meg üzenem , hogy ez a ruha százszór jobb vizesen. stb...), meg H. is bejött/bejön (Mario♥), a stílusa, a személyisége néha kevésbé... A végét végig sírtam, onnantól, hogy megszólalt a Forever Young... Pepito nagyon cuki volt. Bár a végében kicsit csalódtam, de remélem a második rész végén már nem fogok. Az egyik kedvenc filmem lett.!
10/10*
0 felhasználónak tetszik: