Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. augusztus 07. 23:36
|
|
Alszi666HIMster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 241 Azonosító: 170194 offline
|
Mr. Nobody
Ahhoz képest hogy erről a filmről többen is lebeszéltek a megtekintésével kapcsolatban,én megnéztem mégis, főleg Jared Leto miatt és tetszett nagyon is.
Meg kíváncsi voltam ebből most mi is fog kisülni, mert a legelején nem volt világos számomra ez az egész történet.
Szóval 10/9
Ahhoz képest hogy erről a filmről többen is lebeszéltek a megtekintésével kapcsolatban,én megnéztem mégis, főleg Jared Leto miatt és tetszett nagyon is.
2012. augusztus 08. 00:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Death at funeral (2007)
A tegnapi SICKO film után szükségem volt valami másra és az pedig egy fekete komédia lett ami végülis újfent SICKO de másmilyen értelemben.
10/8
A tegnapi SICKO film után szükségem volt valami másra és az pedig egy fekete komédia lett ami végülis újfent SICKO de másmilyen értelemben.
10/8
2012. augusztus 08. 12:25
Karib - tenger kalózai : Holtak kincse
Azt sem tudom hányszor láttam már, de bármikor szívesen megnézem. Megunhatatlan.
Azt sem tudom hányszor láttam már, de bármikor szívesen megnézem. Megunhatatlan.
11 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Hustler,
MadHatter,
SmileyZ,
patrícia4,
Sugarbabes,
zsanata,
fender,
duracell,
Black Hearth2,
An_d_a
2012. augusztus 08. 15:32
Ki a f.szagyerek? 10/7
Egy kosaras naplója 10/5
Most tuti, hogy alul értékeltem mind a kettő filmet, de olyan álmosan néztem, hogy egyik se nagyon kötött le. A Ki a f.szagyereknél még úgy tudtam követni, hogy miről van szó, meg az úgy még tetszett, de az Egy kosaras naplójánál már néztem, hogy most valamit átaludtam vagy mi van? Meg a felénél inkább ki is kapcsoltam, szóval ha újból, normális állapotban megnézném, akkor tudnék rendesen értékelni.
Egy kosaras naplója 10/5
Most tuti, hogy alul értékeltem mind a kettő filmet, de olyan álmosan néztem, hogy egyik se nagyon kötött le. A Ki a f.szagyereknél még úgy tudtam követni, hogy miről van szó, meg az úgy még tetszett, de az Egy kosaras naplójánál már néztem, hogy most valamit átaludtam vagy mi van? Meg a felénél inkább ki is kapcsoltam, szóval ha újból, normális állapotban megnézném, akkor tudnék rendesen értékelni.
2012. augusztus 08. 15:51
Idézet (Teora @ 2012.08.08. 15:32)
Egy kosaras naplója 10/5
Most tuti, hogy alul értékeltem mind a kettő filmet, de olyan álmosan néztem, hogy egyik se nagyon kötött le.
Adott a kérdés: Ha tudod jól, hogy ez nem 10/5-ös film csak álmosan nézted és nem értettél belőle semmit, akkor miért értékeled?
2012. augusztus 08. 16:02
Idézet (LeoM @ 2012.08.08. 15:51)
Adott a kérdés: Ha tudod jól, hogy ez nem 10/5-ös film csak álmosan nézted és nem értettél belőle semmit, akkor miért értékeled?
Szerintem nagyon jó film. Majd nézd meg rendesen.
Én se tudom... nem néz ki jól, ha nincs semmi értékelés mellette.
2012. augusztus 08. 16:23
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
LOL 10/9
Szerintem nagyon jó volt. Először nem igazán akartam megnézni, de barátnőmön láttam mennyire szeretné, ezért rászántam magam és nem csalódtam. Igaz van már pár ilyen film, de mégis lekötött. Sőt, szerintem a színészek is egész tehetségesek voltak.
Ami meg pluszban elvarázsolt az Miley pasiját alakító színész volt Douglas. Na igen, ő elég sok plusz pontot megér.
Szerintem nagyon jó volt. Először nem igazán akartam megnézni, de barátnőmön láttam mennyire szeretné, ezért rászántam magam és nem csalódtam. Igaz van már pár ilyen film, de mégis lekötött. Sőt, szerintem a színészek is egész tehetségesek voltak.
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2012. augusztus 08. 16:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Boroo @ 2012.08.08. 16:23)
LOL 10/9
Ami meg pluszban elvarázsolt az Miley pasiját alakító színész volt Douglas. Na igen, ő elég sok plusz pontot megér.

A 'bájos' sármja, ugye?
Kiim
2012. augusztus 08. 16:36
Idézet (Teora @ 2012.08.08. 16:02)
Én se tudom... nem néz ki jól, ha nincs semmi értékelés mellette.
De lehet, hogy 5öt se adtam volna rá, de mivel Leonardo DiCaprio meg Mark Wahlberg játszott benne, ezért se tudnék kevesebbet adni. Ma nagy valószínűséggel bepótolom. 
akkor ebben az esetben Dicaprio és Wahlberg együttes sármja sem volt elegendő hogy 5-ös fölé kerekítsen az átlagon heehhh pfff viccc...
2012. augusztus 08. 16:43
LOL (2012) - 10/2
Számomra ugyan kész tény, hogy Miley tehetségtelen mint színész és mint énekesnő is. Ultragáz és ellenszenves hörcsögarc. (de úgy voltam vele, hogy hátha a többiek produkálnak valamit.) Már évek óta csak a botrányaival tartja fent magát a rajongói pedig azt is szenzációként kezelik, ha éppen a lábaközötti részét mutagotja. Még semmit nem tett le az asztalra, legfeljebb a valagát. Mindegy... sokan erre a vevők. Azt vettem észre, hogy nagyon népszerű ez a LOL itt mostanság. Hát megnéztem. Bár ne tettem volna! Álom.net amcsi változatban, ami mindenféle színészi képességet nélkülöz. Nem hiszem el, hogy ez valakinek tetszik.
Számomra ugyan kész tény, hogy Miley tehetségtelen mint színész és mint énekesnő is. Ultragáz és ellenszenves hörcsögarc. (de úgy voltam vele, hogy hátha a többiek produkálnak valamit.) Már évek óta csak a botrányaival tartja fent magát a rajongói pedig azt is szenzációként kezelik, ha éppen a lábaközötti részét mutagotja. Még semmit nem tett le az asztalra, legfeljebb a valagát. Mindegy... sokan erre a vevők. Azt vettem észre, hogy nagyon népszerű ez a LOL itt mostanság. Hát megnéztem. Bár ne tettem volna! Álom.net amcsi változatban, ami mindenféle színészi képességet nélkülöz. Nem hiszem el, hogy ez valakinek tetszik.
2012. augusztus 08. 16:45
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.08. 16:29)
A 'bájos' sármja, ugye?
Gondolom hogy nem a színészi 'tehetsége' vett le a lábadról.
Az új Robert Pattinson, 'sármos' de tehetség nuku. 
Drágám, a célközönségnek szerintem tökéletesen megfelel az a film.
2012. augusztus 08. 16:52
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (tya04 @ 2012.08.08. 16:45)
Drágám, a célközönségnek szerintem tökéletesen megfelel az a film.
Én még nem szántam rá magam arra az öngyilkossághoz hasonló tettre, mondjuk az eredeti film se volt valami hűdenagy film. Egyszer meg lehetett nézni, de elég távol állt a reális jelzőtől. Ha a jenki verzióban a rendezőnő még jobban felhájpolta az amúgy is nagy hibákat, akkor tényleg katasztrófa lehet az eredmény.
Talán mazochista leszek és megnézem holnap.
2012. augusztus 08. 17:23
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A halál hullámhosszán * A Lover's Revenge /2005/
Ez az a tipikus "pakolgatás közben szól valami" stílusú film. Kiszámítható volt, és ahhoz képest, hogy én Horrornak töltöttem le, minden volt, csak Horror nem
A 30. perc után kezdtem el pakolgatni a szobámban mert az izgalmasabb tevékenységnek látszott mint ezelőtt a film előtt szenvedni
Úgy hallgatni, meg nem igazán odafigyelni rá tökéletes volt, de ez eléggé nagy nulla
Nem tudok mit értékelni, talán a sztori maga, mert az nem volt olyan vészes, de ennyi
1*10
Ez az a tipikus "pakolgatás közben szól valami" stílusú film. Kiszámítható volt, és ahhoz képest, hogy én Horrornak töltöttem le, minden volt, csak Horror nem
A 30. perc után kezdtem el pakolgatni a szobámban mert az izgalmasabb tevékenységnek látszott mint ezelőtt a film előtt szenvedni
Úgy hallgatni, meg nem igazán odafigyelni rá tökéletes volt, de ez eléggé nagy nulla
1*10
SmileyZ
2012. augusztus 08. 17:29
Egy ropi naplója/Diary of a Wimpy Kid
Mostanában ha van rá időm csak ezt a filmet szoktam nézni. Egyszerűen a tipikus történetével fogott meg lényegében. Szó szerint olyan története van, ami mostanság igencsak felkapott, de nagyon jól lett megcsinálva. Tervezem, hogy megnézem a második részét is, mert úgy vagyok vele ha az első ilyen jó lett akkor a második?
10/10
Mostanában ha van rá időm csak ezt a filmet szoktam nézni. Egyszerűen a tipikus történetével fogott meg lényegében. Szó szerint olyan története van, ami mostanság igencsak felkapott, de nagyon jól lett megcsinálva. Tervezem, hogy megnézem a második részét is, mert úgy vagyok vele ha az első ilyen jó lett akkor a második?
10/10
2012. augusztus 08. 17:38
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Megváltás (The Burning Plain) 8/10
Nem először dobtam be, úgyhogy igen, a szokásosnál is jobban feltűnt az egyes karakterek néhol értelmetlennek tűnő motivációja, és az idő előtt leesett tantuszok. De... én az az ember vagyok, aki a lelkét is eladja néhány pillanatnyi kriksz-kraksz időbeli ugrálásért, rejtélyért, meg persze a kiváló színészi játékért.
Nem először dobtam be, úgyhogy igen, a szokásosnál is jobban feltűnt az egyes karakterek néhol értelmetlennek tűnő motivációja, és az idő előtt leesett tantuszok. De... én az az ember vagyok, aki a lelkét is eladja néhány pillanatnyi kriksz-kraksz időbeli ugrálásért, rejtélyért, meg persze a kiváló színészi játékért.
2012. augusztus 08. 18:25
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Vasember
10/11*
Imádom, annyira jó ez a film, akárhányszor megtudom nézni! Imádom benne Tony stílusát, és karakterét. Vártam mikor először megnéztem hogy összejön-e Pepperrel, de nem jött össze, de a másodikban igen
egyszerűen imádom
10/11*
Imádom, annyira jó ez a film, akárhányszor megtudom nézni! Imádom benne Tony stílusát, és karakterét. Vártam mikor először megnéztem hogy összejön-e Pepperrel, de nem jött össze, de a másodikban igen
2012. augusztus 08. 18:34
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Ted 10/8.5
Mila Kunis miatt néztem meg, és nagyon tetszett a film.Igen, aki látta tudja, hogy nagyon sokat káromkodva, de ettől függetlenül nagyon jó film volt, Mila alakítása nagyon jó volt, és a film is nagyon jól volt megrendezve.
Mila Kunis miatt néztem meg, és nagyon tetszett a film.Igen, aki látta tudja, hogy nagyon sokat káromkodva, de ettől függetlenül nagyon jó film volt, Mila alakítása nagyon jó volt, és a film is nagyon jól volt megrendezve.
2012. augusztus 08. 18:37
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (FruzShina. @ 2012.08.07. 22:18)
Bár a végében kicsit csalódtam, de remélem a második rész végén már nem fogok. Az egyik kedvenc filmem lett.!
10/10*
10/10*
El kell hogy keserítselek, a második résznek a vége sem fog nagy örömet okozni számodra.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.