Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. augusztus 21. 19:34
|
|
Andee McDannovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 159 Csatolások: 138 Azonosító: 180561 offline
|
Merlin kalandjai 4. évad.
2012. augusztus 21. 21:36
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Total Recall
Hú, hát ez lapos volt. Hiába a látvány, nekem valahogy nem tetszett. Nem sok kémia volt a szereplők között, lehet ez tett be. Kate tetszett, mint mindig, nagyon badass a csaj. Viszont a halála valami iszonyat idióta volt.
10/6
Hú, hát ez lapos volt. Hiába a látvány, nekem valahogy nem tetszett. Nem sok kémia volt a szereplők között, lehet ez tett be. Kate tetszett, mint mindig, nagyon badass a csaj. Viszont a halála valami iszonyat idióta volt.
10/6
2012. augusztus 21. 21:47
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Project X – A buli elszabadul * Project X /2012/
Drága barátnőm (SmileyZ) azt mondta, hogy nem fog tetszeni, és igaza lett
Egyszer elég volt megnéznem
Egyrészről szörnyen zavart a trágár beszéd
Szerintem az nem tesz viccessé egy filmet
A másik meg az, hogy alapból ebből a témából nem lehet túl sok mindent kihozni, de azért ennél többet lehetett volna
Egyetlen dolog amit imádtam : a zenék
Imádom a film Track-jét
3*10
Drága barátnőm (SmileyZ) azt mondta, hogy nem fog tetszeni, és igaza lett
Egyrészről szörnyen zavart a trágár beszéd
A másik meg az, hogy alapból ebből a témából nem lehet túl sok mindent kihozni, de azért ennél többet lehetett volna
Egyetlen dolog amit imádtam : a zenék
3*10
2012. augusztus 22. 10:09
|
|
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline
|
2012. augusztus 22. 15:19
A hongkongi grófnő
Nekem kifejezetten tetszett.Marlon Brando, Sophia Loren és a többi színész is remek alakítást nyújtanak.
9/10
Nekem kifejezetten tetszett.Marlon Brando, Sophia Loren és a többi színész is remek alakítást nyújtanak.
9/10
2012. augusztus 22. 17:34
Merida, a bátor 10/10
Ez egy nagyon aranyos és vicces film volt, azonkívül még tanulságos is volt. Nagy plusz, hogy barátnőmmel közösen voltunk megnézni, így még jobban élveztem, mint ha csak egyedül néztem volna. Szerintem még meg fogom nézni minimum még egyszer, de talán még többször is.
Ez egy nagyon aranyos és vicces film volt, azonkívül még tanulságos is volt. Nagy plusz, hogy barátnőmmel közösen voltunk megnézni, így még jobban élveztem, mint ha csak egyedül néztem volna. Szerintem még meg fogom nézni minimum még egyszer, de talán még többször is.
2012. augusztus 22. 18:40
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
500 Days of Summer
Mindenhol azt hallottam róla, hogy milyen jó, folyamatosan dícsérgették. Hát nem tudom, engem nem kötött le, lehet, hogy én vártam túl sokat, én egy drámánál elvárom, hogy mély érzelmet váltoson ki belőlem. Ez a film nem tette meg.
Az egyetlen pozitívumának Matthew Gray Gubler jeleneteit tartom...
10/6
Shame
Egyszerűen nem tudok mit mondani, sokadik megnézés után is imádom, csodálatos film, hihetetlen színészi játékkal.
10/10
Mindenhol azt hallottam róla, hogy milyen jó, folyamatosan dícsérgették. Hát nem tudom, engem nem kötött le, lehet, hogy én vártam túl sokat, én egy drámánál elvárom, hogy mély érzelmet váltoson ki belőlem. Ez a film nem tette meg.
Az egyetlen pozitívumának Matthew Gray Gubler jeleneteit tartom...
10/6
Shame
Egyszerűen nem tudok mit mondani, sokadik megnézés után is imádom, csodálatos film, hihetetlen színészi játékkal.
10/10
2012. augusztus 22. 18:41
Chicken Little
Húgom bekapcsolta, nekem meg épp nem volt kedvem semmihez, úgyhogy megnéztük. Szerintem aranyos film, eredeti a története. Olyan régen láttam már, hogy szinte újnak hatott. Azon a mondaton pedig, hogy "Még azt akartam mondani, hogy különben nagyon vonzónak talállak" valamilyen különös oknál fogva fél percig röhögtem.
10/10
Húgom bekapcsolta, nekem meg épp nem volt kedvem semmihez, úgyhogy megnéztük. Szerintem aranyos film, eredeti a története. Olyan régen láttam már, hogy szinte újnak hatott. Azon a mondaton pedig, hogy "Még azt akartam mondani, hogy különben nagyon vonzónak talállak" valamilyen különös oknál fogva fél percig röhögtem.
10/10
1 felhasználónak tetszik:
Teora
2012. augusztus 22. 18:47
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Project X - A buli elszabadul
Sokáig tartott,míg sikerült eljutnom odáig,h megnézzem.Lehet velem van a baj,de nekem személy szerint tetszett amit látok.Imádtam a film összes zenéjét is,a track felét már le is töltöttem.
Maga a sztori nem akkora nagy durranás,mint ahogy beharangozták,de nekem kifejezetten tetszett.Persze,nem éppen a "kultúra tetőfoka",amit sokan kifogásolnak benne.De ezzel meg úgy vagyok,h mondhatni engem nem zavar az ilyen beszédstílus és felfogás,ami a filmben volt,már megszoktam,h szinte mindenki így beszél és így viselkedik.Én élveztem megnézni,szeretem a pörgést,és a bulikat,amiben pedig nem volt benne hiány.Összességében ha nem is az évszázad filmje,nem ez volt az utolsó alkalom,h megnéztem
10/10
Sokáig tartott,míg sikerült eljutnom odáig,h megnézzem.Lehet velem van a baj,de nekem személy szerint tetszett amit látok.Imádtam a film összes zenéjét is,a track felét már le is töltöttem.
Maga a sztori nem akkora nagy durranás,mint ahogy beharangozták,de nekem kifejezetten tetszett.Persze,nem éppen a "kultúra tetőfoka",amit sokan kifogásolnak benne.De ezzel meg úgy vagyok,h mondhatni engem nem zavar az ilyen beszédstílus és felfogás,ami a filmben volt,már megszoktam,h szinte mindenki így beszél és így viselkedik.Én élveztem megnézni,szeretem a pörgést,és a bulikat,amiben pedig nem volt benne hiány.Összességében ha nem is az évszázad filmje,nem ez volt az utolsó alkalom,h megnéztem
10/10
2012. augusztus 23. 11:18
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
LOL(2012)
Már annyi pozitív és negatív kritikát hallottam erről a filmről,h úgy éreztem,muszáj megnéznem
Úgy alapból semmi problémám nem volt az egésszel,nekem tetszett.A szereplőgárda nem a legjobb,volt 1-2 "gyengébb" alakítás,de összességében szerintem nem rossz film.Miley-t nem értem miért kifogásolják benne annyian,nem volt katasztrófa amit csinált.
Az alapsztori ha remake is,nekem tetszett amit kihoztak belőle.
10/9
Már annyi pozitív és negatív kritikát hallottam erről a filmről,h úgy éreztem,muszáj megnéznem
Úgy alapból semmi problémám nem volt az egésszel,nekem tetszett.A szereplőgárda nem a legjobb,volt 1-2 "gyengébb" alakítás,de összességében szerintem nem rossz film.Miley-t nem értem miért kifogásolják benne annyian,nem volt katasztrófa amit csinált.
Az alapsztori ha remake is,nekem tetszett amit kihoztak belőle.
10/9
2012. augusztus 23. 16:12
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Rég nem jártam erre, de az elmúlt döglődős napok alatt sok dvd-met előkotortam a szobám kaotikusabb bugyraiból.
Mystic River / Titokzatos folyó
9/10
Todo Sobre Mi Madre / Mindent anyámról
10/10
Donnie Darko
American Beauty / Amerikai szépség
Snatch / Blöff
9/10
Se7en / Hetedik
10/10
Sisters / Nővérek (2006)
5/10
Brick / Beépülve
6/10
Mystic River / Titokzatos folyó
9/10
Todo Sobre Mi Madre / Mindent anyámról
10/10
Donnie Darko
American Beauty / Amerikai szépség
Snatch / Blöff
9/10
Se7en / Hetedik
10/10
Sisters / Nővérek (2006)
5/10
Brick / Beépülve
6/10
2012. augusztus 23. 18:01
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Fight Club (Harcosok klubja)
Két órányi móka és kacagás. Összecsókolnám Finchert, ennyire jó adaptációt talán még sosem láttam. A könyvet előbb olvastam el, a lezárás ott jobban tetszett, de a film egészéről alkotott képbe nem kavart bele. Zseniális.
10/10
Két órányi móka és kacagás. Összecsókolnám Finchert, ennyire jó adaptációt talán még sosem láttam. A könyvet előbb olvastam el, a lezárás ott jobban tetszett, de a film egészéről alkotott képbe nem kavart bele. Zseniális.
10/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.