Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 20. 15:17 #7081
Bella99
Bella99
Fjarna
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
Sárkányszív 10/6.

Nem nyűgözött le. 'Csöppet' unalmas is.
1 felhasználónak tetszik: fender
2012. augusztus 20. 15:19 #7082
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (janet7 @ 2012.08.19. 11:07)
Óóóó Sick Boy wub3.gif  wub.gif  drool.gif

örülök, hogy nemcsak én vagyok így vele. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. augusztus 20. 15:20 #7083
- törölt felhasználó -    
Drágán add a rétedet
ilyen gyökér egy filmet omg.gif
10/1

Hippolyt
meghajolo.gif meghajolo.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: LeoM
2012. augusztus 20. 17:44 #7084
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
21 Jump Street - A kopasz osztag

Eddig is kíváncsi voltam rá,de úgy voltam vele majd megnézem egyszer,aztán drága barátnőm House Of Wax ajánlotta,hogy nézzem meg mert nagyon jó film.Igaza is volt,annyit röhögtem míg néztem,hogy apa is kérdezte,hogy mi bajom van már rohog.gif Nagyon vicces volt.Mindkét főszereplő alakítása tetszett,bár szegény Channing-et sajnáltam,hogy ilyen butuskát kellett játszania rohog.gif Jól állt neki mondjuk,jól játszotta. smileeee.gif
Az külön tetszett,hogy egy számomra nagyon kedves film egyik mellékszereplője alakította Ericet blush.gif

10/9
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, nicol bellox, An_d_a
2012. augusztus 20. 17:55 #7085
petra0103
petra0103
új tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 183578
Project X thumbsup.gif
2012. augusztus 20. 19:07 #7086
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
Bújj Bújj ördög (Repossessed) thumbsup.gif
2012. augusztus 20. 19:08 #7087
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
Idézet (MadHatter @ 2012.08.18. 18:45)
Komolyan van 2. része?  ohmy.gif  És mi van benne? Jack visszatér, vagy mi...?  blink.gif

Hát igen én láttam tegnap a Titanicot, és úgy volt kiírva hogy Titanic 2 x'DDD
2012. augusztus 20. 21:18 #7088
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Sur la piste du Marsupilami

Ááá, de aranyos film volt ez. Tipikus francia vígjáték túljátszással meg minden, de én olyanokat tudok az ilyeneken röhögni. rohog.gif Aztán meg ki gondolná, hogy a leopárd és a koala összevonásából egy ilyen cuki lényt lehet létrehozni. rohog.gif
10/8
5 felhasználónak tetszik: Teora, duracell, Bessie, An_d_a, Jessy
2012. augusztus 20. 21:24 #7089
Dávida Tünde
Dávida Tünde
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 179693
Dear John...nagyon jó film thumbsup.gif
5 felhasználónak tetszik: nicol bellox, House Of Wax, Évike12, csicsi20, An_d_a
2012. augusztus 21. 08:00 #7090
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Elvetemült voltam, és repülőn bedobtam pár filmet:

Amerika kapitány 7,5/10

Na, ez jól sikerült. Nagyon ügyesen és szépen összedobott történet, a főszereplők karakterizációja mérsékelten megfelelt. És persze Sebastian Stan. wub.gif Mindenkinek van egy gyengéje, no. biggrin.gif

Young Adult 9/10

Vááá, ez beteg volt. Charlize olyan kiválóan játszik pszichopatákat, hogy azt tanítani nem lehet. Már csak ezért felül kell értékelnem ezt a drámát. Tipikusan az a nem tudod eldönteni, hogy nevess, sírj, a falba verd a fejed vagy kiabálj darab. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Bessie
2012. augusztus 21. 13:34 #7091
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Magic Mike /2012/

Hát egy tény biztos: a hölgy nézők 98%-a elégedett lesz a férfiak .. hát, hogy is mondjam, külsejével laugh.gif Az tény, hogy nem kellett túlzottan színészileg megerőltetniük magukat, de ettől függetlenül mindenki ügyes volt meghajolo.gif
Channing Tatum ( heart.gif ) mostanában mindegy egyes szerepében meggyőz laugh.gif Nagyon jó mozgása van a srácnak, az egyszer biztos laugh.gif
Matthew McConaughey ( heart.gif ) karaktere nagyon tetszett laugh.gif
Alex Pettyfer ( heart.gif ) alakítása mondható szokványosnak blush.gif Mivel rengeteg filmben mindig ilyen : először csendes, szolid kisfiú majd átváltozik egy igazán érett férfivá blush.gif Nem rossz ez végtére is, hiszen ezt nagyon jól alakítja smileeee.gif
Joe Manganiello ( wub.gif ) pedig hiányzott, nagyon kevéske szerepet kapott unsure.gif
A film maga nem olyan, amit minden nap megfogok nézni, a látvány ellenére, mert igazából egy kicsit vontatott volt blush.gif
Kettő olyan dolog van nálam ami borzalmasan leviszi a pontozást: az egyik a zene blink.gif Egyetlen egy zene sem tetszett, amelyekre pedig táncoltak azok meg siralmasak voltak blink.gif Én azt hittem, hogy itt tombolok majd a fiúk zenéire, de semmi unsure.gif
A másik pedig: a film vége blink.gif Úgy fejezték be, hogy még minimum 30 perc simán lehetett volna, egyszerűen semmitmondó lett a vége unsure.gif Nem is értem, hiszen annyi szál elvarratlanul maradt, és ebből nem tudom, hogyan csinálnak második részt think.gif
Hát ennyi lett volna a rövid értékelésem, talán én egy picit többet vártam tőle, pláne így, hogy ennyi (4) kedvencem benne volt unsure.gif

6*10

Fogadom * The Vow /2012/

Igen, igen, még egy Channing Tatum film laugh.gif Nagyon szép film, ezzel nem is vitázhatok smileeee.gif
Azon amin a fiú keresztül megy a baleset után, az szörnyű sad.gif Channing pedig tökéletes választás volt, nagyon hitelesen játszott smileeee.gif
Rachel McAdams pedig alapból a kedvencem, vele nagyon elfogult vagyok, mert ő mindig tetszik nekem, ez most sem volt másképpen smileeee.gif
Ezzel a filmmel is volt problémám: szintén a vége dry.gif Annyira reménykedtem benne, hogy Page visszanyeri az emlékeit, de nem így lett sad.gif Ezt nagyon sajnáltam, szebb vége lett volna, bár azért így is szép lett blush.gif
Scott Speedman-nek nagyon örültem, még akkor is ha ilyen görény szerepe volt pardon.gif Picit az is probléma volt, hogy helyenként vontatott lett, de ez nem volt annyira nagy gond smileeee.gif

7*10

LOL - Zűrös kamaszok * LOL (Laughing Out Loud) /2008/

Én azon kevéske emberek közé tartozom akiknek igen is tetszett a Miley Cyrus-os verzió pardon.gif És nagyon örülök, hogy azt láttam előbb, mert ha ezt látom előbb, 100%, hogy nem rohanok megnézni a 2012-es filmet cool.gif
Ez valami borzalmasan erőltetett volt blink.gif Mindenki Miley-t támadja, hogy milyen rémes színész, meg, hogy a 2012-es film volt az erőltetett, meg a megjátszott unsure.gif
Hát ebben a verzióban amikor Lola ler*bancozta az édesanyját, hát én mondom nektek, valami förtelem volt blink.gif Na, azt nevezem én erőltetett színjátszásnak pardon.gif Ráadásul azt nem is mutatták, hogy az anyja megtalálta a naplót unsure.gif
Ez a verzió nem jött be, a 2012-es sem lett a legjobb film nálam, de ennél jobb volt, az biztos cool.gif

3*10

Magyar Vándor /2004/

Azon kevés magyar filmek közé tartozik amit imádok _nevet.gif
8*10

Shrek 2 /2004/
Kedvenc Shrek részem meghajolo.gif Nagyon sajnálom, hogy Kandúr külön filmjét úgy elrontották, egyszerűen nem lehet utálni ezt a macsekot laugh.gif
10*10
7 felhasználónak tetszik: Teora, Évike12, Bessie, SmileyZ, An_d_a, pink_bunny, rencsi95
2012. augusztus 21. 14:56 #7092
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Apa ég! 5/10

Kétszer is láttam, nem is tudom mivel érdemeltem ki, mert hogy másodszorra sem lett jobb biggrin.gif egyszernézősnek tökéletes volt, másodszorra meg a leghülyébb részleteken kezdtem el röhögni és mindig ott, ahol nem kellett volna biggrin.gif a nagyika meg Vanilla Ice azért... biggrin.gif szóval egy borzalmas poénokkal teleszórt film, egyszer meg lehet nézni, másodszorra nem ajánlom...

Az ajtó 9/10

És hogy a magyarok nem tudnak jó filmet csinálni? Na ezt kikérném magamnak, ez igenis jól sikerült! És a végét magamban meg is könnyeztem blush.gif nagyon szép film volt és a házak, meg a ruhák külön tetszettek smileeee.gif el kell olvasnom a könyvet is...

Nyitott ajtók, ablakok 8/10

Nagyon lassan indult be a film, de az utolsó fél órára már nagyon jó lett. De szerintem az elejéből elég sok jelenetet ki lehetett volna vágni, mert semmi értelmük volt, de amúgy tetszett. Bár a végét nem értettem, hogy miért ott hagyták abba, valahogy befejezetlennek éreztem...

Nathalie második élete 9/10

Hogy én azon a balf@sz svéden mennyit röhögtem rohog.gif nagyon szerencsétlen volt a pasi, de éppen ezért volt jó a film, messze ő vitte el, amúgy csak valami nyálas kis szerelmesfilm lett volna... viszont annak örültem, hogy az lett a vége, ami smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2012. augusztus 21. 15:55 #7093
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (House Of Wax @ 2012.08.21. 13:34)
Magic Mike /2012/
Hát egy tény biztos: a hölgy nézők 98%-a elégedett lesz a férfiak .. hát, hogy is mondjam, külsejével  laugh.gif Az tény, hogy nem kellett túlzottan színészileg megerőltetniük magukat, de ettől függetlenül mindenki ügyes volt  meghajolo.gif 
Channing Tatum ( heart.gif ) mostanában mindegy egyes szerepében meggyőz  laugh.gif Nagyon jó mozgása van a srácnak, az egyszer biztos  laugh.gif 
Matthew McConaughey ( heart.gif ) karaktere nagyon tetszett  laugh.gif 
Alex Pettyfer ( heart.gif ) alakítása mondható szokványosnak  blush.gif Mivel rengeteg filmben mindig ilyen : először csendes, szolid kisfiú majd átváltozik egy igazán érett férfivá  blush.gif Nem rossz ez végtére is, hiszen ezt nagyon jól alakítja  smileeee.gif 
Joe Manganiello ( wub.gif ) pedig hiányzott, nagyon kevéske szerepet kapott  unsure.gif 
A film maga nem olyan, amit minden nap megfogok nézni, a látvány ellenére, mert igazából egy kicsit vontatott volt  blush.gif 
Kettő olyan dolog van nálam ami borzalmasan leviszi a pontozást: az egyik a zene  blink.gif Egyetlen egy zene sem tetszett, amelyekre pedig táncoltak azok meg siralmasak voltak  blink.gif Én azt hittem, hogy itt tombolok majd a fiúk zenéire, de semmi  unsure.gif 
A másik pedig: a film vége  blink.gif Úgy fejezték be, hogy még minimum 30 perc simán lehetett volna, egyszerűen semmitmondó lett a vége  unsure.gif Nem is értem, hiszen annyi szál elvarratlanul maradt, és ebből nem tudom, hogyan csinálnak második részt think.gif
Hát ennyi lett volna a rövid értékelésem, talán én egy picit többet vártam tőle, pláne így, hogy ennyi (4) kedvencem benne volt  unsure.gif

6*10

Tegnap én is elkezdtem megnézni, a pasik miatt természetesen. Channing és Matthew miatt megérte, de bevallom nekem unalmas volt, és nem néztem végig. _nevet.gif
Kevin Nash expankrátoron visítoztam a nevetéstől, mikor próbálta eljátszani a sztrippes pasit. nevet2.gif
Channing mozgása nagyon ott van w00t.gif . De hát azt mindenki tudja, hogy nagyon jó táncos. meghajolo.gif
Matthew számomra azért tetszett, mert nagy beszólásai voltak. Azon is fetrengtem. Sajnos a többiek Alex P., Joe M., Matthew B., Adam R. nagyon közömbös volt, pedig általában szeretem őket és jó színésznek tartom. pardon.gif
Ez bizony tipikusan egyszernézős film. Talán Channing miatt kétszernézős. biggrin.gif Ma azért megnézem a végét.Viszont több pontot én sem adnék rá.

6/10
3 felhasználónak tetszik: Twilight6, Adrianna, House Of Wax
2012. augusztus 21. 15:58 #7094
bettike99
bettike99
unicorn.

Státuszyou see me standing but i'm dying on the floor
Hozzászólás: 3977
Csatolások: 159
Azonosító: 151860
Titanic heart.gif smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, nicol bellox, An_d_a, MadHatter
2012. augusztus 21. 18:03 #7095
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Magic Mike

Nem szoktak tetszeni az ilyen semmitmondó filmek, de őszintén meg kell vallanom, ez most valahogy le tudott ültetni arra a majdnem két órára, és nem a pucér férfi testek látványa miatt..
Channing Tatumban pont azt szeretem, hogy tisztában van a saját színészi képességeivel, és nem is vállal olyan szerepet amit ne tudna esetleg hitelesen hozni a képernyőn. Az ő filmjei tipikusan a jó erős 6-os kategóriába tartoznak! Matthew McConaughey viszont számomra meglepően jól tejesített. Sosem voltam vele kibékülve mint színész, de az utóbbi időben akadt egy-két jó filmje, és szerintem ahhoz képest hogy egy sztrip filmről beszélünk, ultra magasan hozta a karakterét! good.gif
Alex Pettyfer tipikusan lányok kedvence, de én nem látok benne semmi fantáziát..talán jobb lenne ha tényleg elmenne chippendale fiúnak. dry.gif

Összességében szerintem egy szórakoztató film, ha többször nem is, de egyszer érdemes megnézni egy unalmas délutánon! smileeee.gif cool.gif

6/10.
2012. augusztus 21. 18:05 #7096
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Idézet (nothingcanstopme @ 2012.08.21. 14:56)

Az ajtó 9/10
És hogy a magyarok nem tudnak jó filmet csinálni? Na ezt kikérném magamnak, ez igenis jól sikerült! És a végét magamban meg is könnyeztem blush.gif nagyon szép film volt és a házak, meg a ruhák külön tetszettek smileeee.gif el kell olvasnom a könyvet is...

Úúú, imádom ezt a filmet! Lehet, hogy az is benne van hogy Szabó Magda az egyik kedvencem blush.gif , de szerintem feltétlenül olvasd el a könyvet! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. augusztus 21. 18:22 #7097
- törölt felhasználó -    
A nyaralásban a mozizás a kedvenc részem... smileeee.gif

Bel Ami
Istenem... Én olvastam a Maupassant regényt, és az tetszett is, de ez a film az erőltetettség szobra volt!! A párbeszédekben brillírozhattak volna, például Uma Thurman karaktere is sokkal okosabbnak van feltüntetve a könyvben, és ugyebár az egész film Georges Duroy vonzereje köré épül, amint elcsavarja a nők fejét és ezzel egyre feljebb jut a ranglétrán. Hát nekem nem jött át Pattinson/Duroy vonzereje. Nagyon nem!! Ebbe a filmbe több jelenet untatott, mint amennyi tetszett. Ennek ellenére a zene hibátlan volt, és a női szereplők is jók voltak, bár nem sok mindent tudtak kihozni ebből. Egyszer, anya-lánya programként okés volt megnézni, de többször nem valószínű, hogy megtekintem.
10/5

A Sötét Lovag - Felemelkedés
Elfogultan mentem be a moziba és tökéletesen elégedetten távoztam. Nagyon régóta mondogatom, hogy Nolan Batman filmjei a legjobb szuperhősös mozitrilógia, és ez a befejező rész is ezt támasztotta alá. A legjobb szó, amit erre a filmre használni lehet az a nagyszabású. Minden téren. A színészek nagyon jók, a látványvilág is csodás. Bár a lyukak a történetben (pl. amikor Batman a börtönben sínylődött) összezavarhatták a nézőket, ennek ellenére nem nagyon akarok több hibát mondani. Szerintem nagyon jó film, bár a Sötét Lovag maradt meg a favoritnak a trilógiából. Kár, hogy vége van ennek, bár Nolan (szerintem) hagyott kiskapukat, lásd: Robin... Na, ez egy összeszedetlen "kritika" lett, de aki teheti nézze meg mindhárom Nolan által rendezett Batman filmet, megéri!! meghajolo.gif
10/9.5
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, ophely88
2012. augusztus 21. 18:26 #7098
- törölt felhasználó -    
Avalon Gimi
Szerintem nagyon jó kis film. Tetszik, hogy egy történelmi témáról szól.
Brittany Robertson nagyon jól játszik benne.
10/10
2012. augusztus 21. 18:27 #7099
- törölt felhasználó -    
Rocker Csajok biggrin.gif:D heart.gif Nem fogok ódákat zengeni legyen annyi elég, hogy 10/8 nálam.Aztán lehet, hogy nekem van pocsék ízlésem .
2012. augusztus 21. 18:34 #7100
- törölt felhasználó -    
A Gondozoo/The Zookeeper - 10/8
1 felhasználónak tetszik: rencsi95
710 oldal 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!