Sárkányszív 10/6.
Nem nyűgözött le. 'Csöppet' unalmas is.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. augusztus 20. 17:44
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
21 Jump Street - A kopasz osztag
Eddig is kíváncsi voltam rá,de úgy voltam vele majd megnézem egyszer,aztán drága barátnőm House Of Wax ajánlotta,hogy nézzem meg mert nagyon jó film.Igaza is volt,annyit röhögtem míg néztem,hogy apa is kérdezte,hogy mi bajom van már
Nagyon vicces volt.Mindkét főszereplő alakítása tetszett,bár szegény Channing-et sajnáltam,hogy ilyen butuskát kellett játszania
Jól állt neki mondjuk,jól játszotta.
Az külön tetszett,hogy egy számomra nagyon kedves film egyik mellékszereplője alakította Ericet
10/9
Eddig is kíváncsi voltam rá,de úgy voltam vele majd megnézem egyszer,aztán drága barátnőm House Of Wax ajánlotta,hogy nézzem meg mert nagyon jó film.Igaza is volt,annyit röhögtem míg néztem,hogy apa is kérdezte,hogy mi bajom van már
Az külön tetszett,hogy egy számomra nagyon kedves film egyik mellékszereplője alakította Ericet
10/9
2012. augusztus 20. 19:07
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Bújj Bújj ördög (Repossessed)
2012. augusztus 20. 19:08
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Idézet (MadHatter @ 2012.08.18. 18:45)
Komolyan van 2. része?
És mi van benne? Jack visszatér, vagy mi...? 
Hát igen én láttam tegnap a Titanicot, és úgy volt kiírva hogy Titanic 2 x'DDD
2012. augusztus 20. 21:18
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Sur la piste du Marsupilami
Ááá, de aranyos film volt ez. Tipikus francia vígjáték túljátszással meg minden, de én olyanokat tudok az ilyeneken röhögni.
Aztán meg ki gondolná, hogy a leopárd és a koala összevonásából egy ilyen cuki lényt lehet létrehozni.
10/8
Ááá, de aranyos film volt ez. Tipikus francia vígjáték túljátszással meg minden, de én olyanokat tudok az ilyeneken röhögni.
10/8
2012. augusztus 20. 21:24
|
Dávida Tündeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 179693 offline
|
Dear John...nagyon jó film
2012. augusztus 21. 08:00
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Elvetemült voltam, és repülőn bedobtam pár filmet:
Amerika kapitány 7,5/10
Na, ez jól sikerült. Nagyon ügyesen és szépen összedobott történet, a főszereplők karakterizációja mérsékelten megfelelt. És persze Sebastian Stan.
Mindenkinek van egy gyengéje, no.
Young Adult 9/10
Vááá, ez beteg volt. Charlize olyan kiválóan játszik pszichopatákat, hogy azt tanítani nem lehet. Már csak ezért felül kell értékelnem ezt a drámát. Tipikusan az a nem tudod eldönteni, hogy nevess, sírj, a falba verd a fejed vagy kiabálj darab.
Amerika kapitány 7,5/10
Na, ez jól sikerült. Nagyon ügyesen és szépen összedobott történet, a főszereplők karakterizációja mérsékelten megfelelt. És persze Sebastian Stan.
Young Adult 9/10
Vááá, ez beteg volt. Charlize olyan kiválóan játszik pszichopatákat, hogy azt tanítani nem lehet. Már csak ezért felül kell értékelnem ezt a drámát. Tipikusan az a nem tudod eldönteni, hogy nevess, sírj, a falba verd a fejed vagy kiabálj darab.
2012. augusztus 21. 13:34
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Magic Mike /2012/
Hát egy tény biztos: a hölgy nézők 98%-a elégedett lesz a férfiak .. hát, hogy is mondjam, külsejével
Az tény, hogy nem kellett túlzottan színészileg megerőltetniük magukat, de ettől függetlenül mindenki ügyes volt
Channing Tatum (
) mostanában mindegy egyes szerepében meggyőz
Nagyon jó mozgása van a srácnak, az egyszer biztos
Matthew McConaughey (
) karaktere nagyon tetszett
Alex Pettyfer (
) alakítása mondható szokványosnak
Mivel rengeteg filmben mindig ilyen : először csendes, szolid kisfiú majd átváltozik egy igazán érett férfivá
Nem rossz ez végtére is, hiszen ezt nagyon jól alakítja
Joe Manganiello (
) pedig hiányzott, nagyon kevéske szerepet kapott
A film maga nem olyan, amit minden nap megfogok nézni, a látvány ellenére, mert igazából egy kicsit vontatott volt
Kettő olyan dolog van nálam ami borzalmasan leviszi a pontozást: az egyik a zene
Egyetlen egy zene sem tetszett, amelyekre pedig táncoltak azok meg siralmasak voltak
Én azt hittem, hogy itt tombolok majd a fiúk zenéire, de semmi
A másik pedig: a film vége
Úgy fejezték be, hogy még minimum 30 perc simán lehetett volna, egyszerűen semmitmondó lett a vége
Nem is értem, hiszen annyi szál elvarratlanul maradt, és ebből nem tudom, hogyan csinálnak második részt
Hát ennyi lett volna a rövid értékelésem, talán én egy picit többet vártam tőle, pláne így, hogy ennyi (4) kedvencem benne volt
6*10
Fogadom * The Vow /2012/
Igen, igen, még egy Channing Tatum film
Nagyon szép film, ezzel nem is vitázhatok
Azon amin a fiú keresztül megy a baleset után, az szörnyű
Channing pedig tökéletes választás volt, nagyon hitelesen játszott
Rachel McAdams pedig alapból a kedvencem, vele nagyon elfogult vagyok, mert ő mindig tetszik nekem, ez most sem volt másképpen
Ezzel a filmmel is volt problémám: szintén a vége
Annyira reménykedtem benne, hogy Page visszanyeri az emlékeit, de nem így lett
Ezt nagyon sajnáltam, szebb vége lett volna, bár azért így is szép lett
Scott Speedman-nek nagyon örültem, még akkor is ha ilyen görény szerepe volt
Picit az is probléma volt, hogy helyenként vontatott lett, de ez nem volt annyira nagy gond
7*10
LOL - Zűrös kamaszok * LOL (Laughing Out Loud) /2008/
Én azon kevéske emberek közé tartozom akiknek igen is tetszett a Miley Cyrus-os verzió
És nagyon örülök, hogy azt láttam előbb, mert ha ezt látom előbb, 100%, hogy nem rohanok megnézni a 2012-es filmet
Ez valami borzalmasan erőltetett volt
Mindenki Miley-t támadja, hogy milyen rémes színész, meg, hogy a 2012-es film volt az erőltetett, meg a megjátszott
Hát ebben a verzióban amikor Lola ler*bancozta az édesanyját, hát én mondom nektek, valami förtelem volt
Na, azt nevezem én erőltetett színjátszásnak
Ráadásul azt nem is mutatták, hogy az anyja megtalálta a naplót
Ez a verzió nem jött be, a 2012-es sem lett a legjobb film nálam, de ennél jobb volt, az biztos
3*10
Magyar Vándor /2004/
Azon kevés magyar filmek közé tartozik amit imádok
8*10
Shrek 2 /2004/
Kedvenc Shrek részem
Nagyon sajnálom, hogy Kandúr külön filmjét úgy elrontották, egyszerűen nem lehet utálni ezt a macsekot
10*10
Hát egy tény biztos: a hölgy nézők 98%-a elégedett lesz a férfiak .. hát, hogy is mondjam, külsejével
Channing Tatum (
Matthew McConaughey (
Alex Pettyfer (
Joe Manganiello (
A film maga nem olyan, amit minden nap megfogok nézni, a látvány ellenére, mert igazából egy kicsit vontatott volt
Kettő olyan dolog van nálam ami borzalmasan leviszi a pontozást: az egyik a zene
Hát ennyi lett volna a rövid értékelésem, talán én egy picit többet vártam tőle, pláne így, hogy ennyi (4) kedvencem benne volt
6*10
Fogadom * The Vow /2012/
Igen, igen, még egy Channing Tatum film
Azon amin a fiú keresztül megy a baleset után, az szörnyű
Rachel McAdams pedig alapból a kedvencem, vele nagyon elfogult vagyok, mert ő mindig tetszik nekem, ez most sem volt másképpen
Ezzel a filmmel is volt problémám: szintén a vége
Scott Speedman-nek nagyon örültem, még akkor is ha ilyen görény szerepe volt
7*10
LOL - Zűrös kamaszok * LOL (Laughing Out Loud) /2008/
Én azon kevéske emberek közé tartozom akiknek igen is tetszett a Miley Cyrus-os verzió
Ez valami borzalmasan erőltetett volt
Hát ebben a verzióban amikor Lola ler*bancozta az édesanyját, hát én mondom nektek, valami förtelem volt
Ez a verzió nem jött be, a 2012-es sem lett a legjobb film nálam, de ennél jobb volt, az biztos
3*10
Magyar Vándor /2004/
Azon kevés magyar filmek közé tartozik amit imádok
8*10
Shrek 2 /2004/
Kedvenc Shrek részem
10*10
2012. augusztus 21. 14:56
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Apa ég! 5/10
Kétszer is láttam, nem is tudom mivel érdemeltem ki, mert hogy másodszorra sem lett jobb
egyszernézősnek tökéletes volt, másodszorra meg a leghülyébb részleteken kezdtem el röhögni és mindig ott, ahol nem kellett volna
a nagyika meg Vanilla Ice azért...
szóval egy borzalmas poénokkal teleszórt film, egyszer meg lehet nézni, másodszorra nem ajánlom...
Az ajtó 9/10
És hogy a magyarok nem tudnak jó filmet csinálni? Na ezt kikérném magamnak, ez igenis jól sikerült! És a végét magamban meg is könnyeztem
nagyon szép film volt és a házak, meg a ruhák külön tetszettek
el kell olvasnom a könyvet is...
Nyitott ajtók, ablakok 8/10
Nagyon lassan indult be a film, de az utolsó fél órára már nagyon jó lett. De szerintem az elejéből elég sok jelenetet ki lehetett volna vágni, mert semmi értelmük volt, de amúgy tetszett. Bár a végét nem értettem, hogy miért ott hagyták abba, valahogy befejezetlennek éreztem...
Nathalie második élete 9/10
Hogy én azon a balf@sz svéden mennyit röhögtem
nagyon szerencsétlen volt a pasi, de éppen ezért volt jó a film, messze ő vitte el, amúgy csak valami nyálas kis szerelmesfilm lett volna... viszont annak örültem, hogy az lett a vége, ami
Kétszer is láttam, nem is tudom mivel érdemeltem ki, mert hogy másodszorra sem lett jobb
Az ajtó 9/10
És hogy a magyarok nem tudnak jó filmet csinálni? Na ezt kikérném magamnak, ez igenis jól sikerült! És a végét magamban meg is könnyeztem
Nyitott ajtók, ablakok 8/10
Nagyon lassan indult be a film, de az utolsó fél órára már nagyon jó lett. De szerintem az elejéből elég sok jelenetet ki lehetett volna vágni, mert semmi értelmük volt, de amúgy tetszett. Bár a végét nem értettem, hogy miért ott hagyták abba, valahogy befejezetlennek éreztem...
Nathalie második élete 9/10
Hogy én azon a balf@sz svéden mennyit röhögtem
1 felhasználónak tetszik:
Kiim
2012. augusztus 21. 15:55
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.08.21. 13:34)
Magic Mike /2012/
Az tény, hogy nem kellett túlzottan színészileg megerőltetniük magukat, de ettől függetlenül mindenki ügyes volt
Channing Tatum (
) mostanában mindegy egyes szerepében meggyőz
Nagyon jó mozgása van a srácnak, az egyszer biztos
Matthew McConaughey (
) karaktere nagyon tetszett
Alex Pettyfer (
) alakítása mondható szokványosnak
Mivel rengeteg filmben mindig ilyen : először csendes, szolid kisfiú majd átváltozik egy igazán érett férfivá
Nem rossz ez végtére is, hiszen ezt nagyon jól alakítja
Joe Manganiello (
) pedig hiányzott, nagyon kevéske szerepet kapott
Egyetlen egy zene sem tetszett, amelyekre pedig táncoltak azok meg siralmasak voltak
Én azt hittem, hogy itt tombolok majd a fiúk zenéire, de semmi
Úgy fejezték be, hogy még minimum 30 perc simán lehetett volna, egyszerűen semmitmondó lett a vége
Nem is értem, hiszen annyi szál elvarratlanul maradt, és ebből nem tudom, hogyan csinálnak második részt
6*10
Channing Tatum (
Matthew McConaughey (
Alex Pettyfer (
Joe Manganiello (
6*10
Tegnap én is elkezdtem megnézni, a pasik miatt természetesen. Channing és Matthew miatt megérte, de bevallom nekem unalmas volt, és nem néztem végig.
Kevin Nash expankrátoron visítoztam a nevetéstől, mikor próbálta eljátszani a sztrippes pasit.
Channing mozgása nagyon ott van
Matthew számomra azért tetszett, mert nagy beszólásai voltak. Azon is fetrengtem. Sajnos a többiek Alex P., Joe M., Matthew B., Adam R. nagyon közömbös volt, pedig általában szeretem őket és jó színésznek tartom.
Ez bizony tipikusan egyszernézős film. Talán Channing miatt kétszernézős.
6/10
2012. augusztus 21. 18:03
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Magic Mike
Nem szoktak tetszeni az ilyen semmitmondó filmek, de őszintén meg kell vallanom, ez most valahogy le tudott ültetni arra a majdnem két órára, és nem a pucér férfi testek látványa miatt..
Channing Tatumban pont azt szeretem, hogy tisztában van a saját színészi képességeivel, és nem is vállal olyan szerepet amit ne tudna esetleg hitelesen hozni a képernyőn. Az ő filmjei tipikusan a jó erős 6-os kategóriába tartoznak! Matthew McConaughey viszont számomra meglepően jól tejesített. Sosem voltam vele kibékülve mint színész, de az utóbbi időben akadt egy-két jó filmje, és szerintem ahhoz képest hogy egy sztrip filmről beszélünk, ultra magasan hozta a karakterét!
Alex Pettyfer tipikusan lányok kedvence, de én nem látok benne semmi fantáziát..talán jobb lenne ha tényleg elmenne chippendale fiúnak.
Összességében szerintem egy szórakoztató film, ha többször nem is, de egyszer érdemes megnézni egy unalmas délutánon!
6/10.
Nem szoktak tetszeni az ilyen semmitmondó filmek, de őszintén meg kell vallanom, ez most valahogy le tudott ültetni arra a majdnem két órára, és nem a pucér férfi testek látványa miatt..
Channing Tatumban pont azt szeretem, hogy tisztában van a saját színészi képességeivel, és nem is vállal olyan szerepet amit ne tudna esetleg hitelesen hozni a képernyőn. Az ő filmjei tipikusan a jó erős 6-os kategóriába tartoznak! Matthew McConaughey viszont számomra meglepően jól tejesített. Sosem voltam vele kibékülve mint színész, de az utóbbi időben akadt egy-két jó filmje, és szerintem ahhoz képest hogy egy sztrip filmről beszélünk, ultra magasan hozta a karakterét!
Alex Pettyfer tipikusan lányok kedvence, de én nem látok benne semmi fantáziát..talán jobb lenne ha tényleg elmenne chippendale fiúnak.
Összességében szerintem egy szórakoztató film, ha többször nem is, de egyszer érdemes megnézni egy unalmas délutánon!
6/10.
2012. augusztus 21. 18:05
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (nothingcanstopme @ 2012.08.21. 14:56)
Az ajtó 9/10
Úúú, imádom ezt a filmet! Lehet, hogy az is benne van hogy Szabó Magda az egyik kedvencem
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 21. 18:22
A nyaralásban a mozizás a kedvenc részem...
Bel Ami
Istenem... Én olvastam a Maupassant regényt, és az tetszett is, de ez a film az erőltetettség szobra volt!! A párbeszédekben brillírozhattak volna, például Uma Thurman karaktere is sokkal okosabbnak van feltüntetve a könyvben, és ugyebár az egész film Georges Duroy vonzereje köré épül, amint elcsavarja a nők fejét és ezzel egyre feljebb jut a ranglétrán. Hát nekem nem jött át Pattinson/Duroy vonzereje. Nagyon nem!! Ebbe a filmbe több jelenet untatott, mint amennyi tetszett. Ennek ellenére a zene hibátlan volt, és a női szereplők is jók voltak, bár nem sok mindent tudtak kihozni ebből. Egyszer, anya-lánya programként okés volt megnézni, de többször nem valószínű, hogy megtekintem.
10/5
A Sötét Lovag - Felemelkedés
Elfogultan mentem be a moziba és tökéletesen elégedetten távoztam. Nagyon régóta mondogatom, hogy Nolan Batman filmjei a legjobb szuperhősös mozitrilógia, és ez a befejező rész is ezt támasztotta alá. A legjobb szó, amit erre a filmre használni lehet az a nagyszabású. Minden téren. A színészek nagyon jók, a látványvilág is csodás. Bár a lyukak a történetben (pl. amikor Batman a börtönben sínylődött) összezavarhatták a nézőket, ennek ellenére nem nagyon akarok több hibát mondani. Szerintem nagyon jó film, bár a Sötét Lovag maradt meg a favoritnak a trilógiából. Kár, hogy vége van ennek, bár Nolan (szerintem) hagyott kiskapukat, lásd: Robin... Na, ez egy összeszedetlen "kritika" lett, de aki teheti nézze meg mindhárom Nolan által rendezett Batman filmet, megéri!!
10/9.5
Bel Ami
Istenem... Én olvastam a Maupassant regényt, és az tetszett is, de ez a film az erőltetettség szobra volt!! A párbeszédekben brillírozhattak volna, például Uma Thurman karaktere is sokkal okosabbnak van feltüntetve a könyvben, és ugyebár az egész film Georges Duroy vonzereje köré épül, amint elcsavarja a nők fejét és ezzel egyre feljebb jut a ranglétrán. Hát nekem nem jött át Pattinson/Duroy vonzereje. Nagyon nem!! Ebbe a filmbe több jelenet untatott, mint amennyi tetszett. Ennek ellenére a zene hibátlan volt, és a női szereplők is jók voltak, bár nem sok mindent tudtak kihozni ebből. Egyszer, anya-lánya programként okés volt megnézni, de többször nem valószínű, hogy megtekintem.
10/5
A Sötét Lovag - Felemelkedés
Elfogultan mentem be a moziba és tökéletesen elégedetten távoztam. Nagyon régóta mondogatom, hogy Nolan Batman filmjei a legjobb szuperhősös mozitrilógia, és ez a befejező rész is ezt támasztotta alá. A legjobb szó, amit erre a filmre használni lehet az a nagyszabású. Minden téren. A színészek nagyon jók, a látványvilág is csodás. Bár a lyukak a történetben (pl. amikor Batman a börtönben sínylődött) összezavarhatták a nézőket, ennek ellenére nem nagyon akarok több hibát mondani. Szerintem nagyon jó film, bár a Sötét Lovag maradt meg a favoritnak a trilógiából. Kár, hogy vége van ennek, bár Nolan (szerintem) hagyott kiskapukat, lásd: Robin... Na, ez egy összeszedetlen "kritika" lett, de aki teheti nézze meg mindhárom Nolan által rendezett Batman filmet, megéri!!
10/9.5
2012. augusztus 21. 18:26
Avalon Gimi
Szerintem nagyon jó kis film. Tetszik, hogy egy történelmi témáról szól.
Brittany Robertson nagyon jól játszik benne.
10/10
Szerintem nagyon jó kis film. Tetszik, hogy egy történelmi témáról szól.
Brittany Robertson nagyon jól játszik benne.
10/10
2012. augusztus 21. 18:27
Rocker Csajok
:D
Nem fogok ódákat zengeni legyen annyi elég, hogy 10/8 nálam.Aztán lehet, hogy nekem van pocsék ízlésem .
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.