Idézet (ophely88 @ 2012.08.23. 20:44)
Kedves barátom, foglalj helyet mellettem, hozok egy pohárral az új házi eperpálinka szállítmányból és megírjuk a forgatókönyvet. Jó lesz?

Eperpálinka? Hol? Jöhetek én is besegíteni a forgatókönyvbe?
És akkor egy "filmélmény":
LOL (2012)
Annyian döngölték sárba ezt a filmet, hogy birizgálta a fantáziámat az a kérdés, hogy vajon tényleg olyan agysorvasztóan szörnyű-e, ahogy a kisvárosi legenda tartja, vagy csak egy Miley Cyrus-ellenes kampány van feltámadóban, hogy úgy döntöttem, leszek olyan erős és bátor, hogy bepróbálkozom vele. Megtekintettem. Íme a reakcióm:
Kicsikét rövidebben: OMG (De csak azért, hogy hű legyek a három betűből álló címhez.)
Hogy az ördög vinné el a mazochista hajlamomat a vakmerőségemmel együtt, ilyen förtelmeset még a kalendáriumban se lehet találni. Miley Cyrustól nem vártam mást, viszont azt a szociopata kondomszökevényt, aki arra motiválta a "művésznőt", hogy színésznőnek álljon, úgy csapkodnám a betonhoz mint ahogy Hulk tette a nyikhaj istenkével az Avengersben. Zseniális ellenellenkampánya az emberiségnek, mivel prímán élezi azt a felfogást, ami szerint fontosabb az önképünknél a mások által kialakított kép rólunk. Különdíjat ér az a gondolat, miszerint Franciaország földművelésből él meg, illetve egy Down-kóros beteg köszönése „biztosan a franciákra jellemző”. Kikérem ezt a franciák nevében!
Kötelező elkerülni. No kidding.
10/1 (Szigorúan Thomas Jane miatt, aki a legnagyobb sajnálatomra most nem vette fel a Megtorlós hacukát, és nem irtotta ki az egész bagázst. Pedig mekkora fordulat lett volna

)