Az egyik munkatársam hozott pár DVD-t.Egy kivételével mindet megnéztem már

Az elsőre kíváncsi voltam a másik hármat magától hozta,de ha már elhozta megnéztem
Viasztestek/House of Wax
Kevés horror film az amit hajlandó vagyok megnézni,de ez ott van a 3 kedvenc horror filmem közt

Abban az évben láttam először amikor megjelent.2 kedvencem van benne,Jared és Chad,de Chad volt az aki miatt megnéztem

Az ő karaktere is a kedvencem

A film után úgy érzem nem fogok mostanában viaszszobrok közelébe menni
10/9
Angyalok városa/City of Angels
Még nagyon sok évvel ezelőtt gyerekként láttam a TV-ben.

Egyrészről gyönyörű film,szívhez szóló és néha én is bőgtem,ami nem volt nehéz tekintve milyen jó állapotban voltam mikor néztem

Másrészről viszont vontatott volt,unalmas,és szerintem eléggé elszúrták a végét,habár értem én miért ez lett a vége,és jó megoldás is volt,de azért mégis,hogy néz már ki,hogy Seth
angyalból átváltozik emberré majd 1 nappal később a csaj aki miatt tette meghal?
A leggyönyörűbb részek számomra azok voltak amikor a csaj
meghal és azt mondja Seth-nek : ha majd kérdezik mit szeretettem az életemben a legjobban azt válaszolom téged. Ez olyan gyönyörű

Meg mikor Seth beszélget az angyaltársával,hogy megérte-e
átváltozni és az amit ott Seth mondott,az is olyan szép volt
10/8
Macska-Jaj
Ez a film

Én ezen annyit nevettem,nagyon felvidított,rám is fért már

Állati volt az egész,persze voltak jelenetek amik különösen tetszettek,pl mikor Matko próbálja visszaszerezni a táskáját a hallott pasitól...az a szöveg

A kedvencem Zare volt és Ida.A csaj viselkedése néha nagyon hasonlított az enyémre
10/8.5