Adams Family
Örök klasszikus, imádom!! Számomra megunhatatlan, komolyan mondom az egész film úgy ahogy van nagyon szuper!!A betétdalt is imádom!!!
Talpig Zűrben
Kiskorom nagy kedvence, ezt is nagyon szeretem. Jajj Junior, a kis csínytevő : D De azért aranyos : DDD
2. része is jó, na de a 3., na azt nem szeretem.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. augusztus 15. 17:57
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
2012. augusztus 16. 06:46
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Rém hangosan és irtó közel
Tetszett a film de eléggé megrázó, a kisfiú színész nagyon jól játszotta a szerepét. A történet is jól ki lett találva, lényegében minden tetszett amennyiben ugye drámára vágyik az ember. 9/10
Tetszett a film de eléggé megrázó, a kisfiú színész nagyon jól játszotta a szerepét. A történet is jól ki lett találva, lényegében minden tetszett amennyiben ugye drámára vágyik az ember. 9/10
2012. augusztus 16. 06:58
|
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline
|
Az özvegy asszony átka
2012. augusztus 16. 06:59
Nagyfiúk!
10/10
ezt a filmet sosem fogom megunni annyira imádom a kedvenc filmem!
10/10
ezt a filmet sosem fogom megunni annyira imádom a kedvenc filmem!
2012. augusztus 16. 09:02
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline
|
hogyan lopjunk felhő karcolókat
2012. augusztus 16. 09:11
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Bajos csajok 10/7
Még régebben láttam félig-meddig (a másodikat meg valamikor tavaly), és mivel unatkoztam, megnéztem az elsőt, azt, amiben Lindsay szerepel. Valóban elég régi film, Lindsay még merőben más volt, mint most. Helyes, kis kerek pofija volt, igazán élettel teli a filmben. Mint színésznő, nem tartom valami nagyra. Volt olyan szereplő a filmben, akinek az alakítása sokkal jobban tetszett. Meg lehet nézni. Nem mondom, hogy a kedvenc filmem lesz, de jó volt.
Még régebben láttam félig-meddig (a másodikat meg valamikor tavaly), és mivel unatkoztam, megnéztem az elsőt, azt, amiben Lindsay szerepel. Valóban elég régi film, Lindsay még merőben más volt, mint most. Helyes, kis kerek pofija volt, igazán élettel teli a filmben. Mint színésznő, nem tartom valami nagyra. Volt olyan szereplő a filmben, akinek az alakítása sokkal jobban tetszett. Meg lehet nézni. Nem mondom, hogy a kedvenc filmem lesz, de jó volt.
9 felhasználónak tetszik:
nicol bellox,
House Of Wax,
Teora,
Peszti,
SmileyZ,
Lady Suzy,
pink_bunny,
rencsi95,
MadHatter
2012. augusztus 16. 09:28
Hugo
Budget: $170,000,000 (estimated)
Nem vagyok nagy kalandfilm őrült, de ez akkor sem nagy szám. Ennyi pénzből lehetett volna szerintem látványosabb, izgalmasabb. Egy kalandfilmben szerintem fontos, hogy izgalmas legyen, de ez a két óra engem untatott. A trailer elég becsapós..jobbat vártam, de egyszer nézhető.
Budget: $170,000,000 (estimated)
Nem vagyok nagy kalandfilm őrült, de ez akkor sem nagy szám. Ennyi pénzből lehetett volna szerintem látványosabb, izgalmasabb. Egy kalandfilmben szerintem fontos, hogy izgalmas legyen, de ez a két óra engem untatott. A trailer elég becsapós..jobbat vártam, de egyszer nézhető.
2012. augusztus 16. 13:31
Katasztrófafilm (2008)
Hát igen. Katasztrófa az rengeteg volt benne. Elég unalmas, és erőltetett poénokat sütöttek el. Nagyon lehetett érezni, hogy az volt a céljuk, hogy a néző visítva röhögjön, de ez nem sikerült. Legalábbis nálam nem. Kim Kardashian alakítása meg...
Mindegy is. Nézhetetlen. Nagyon nem nyerte el a tetszésemet ez a film.
10/-1
Hát igen. Katasztrófa az rengeteg volt benne. Elég unalmas, és erőltetett poénokat sütöttek el. Nagyon lehetett érezni, hogy az volt a céljuk, hogy a néző visítva röhögjön, de ez nem sikerült. Legalábbis nálam nem. Kim Kardashian alakítása meg...
10/-1
2012. augusztus 16. 16:50
A hallgatás köteléke
Nem igazán szeretem a drámákat, de ez a film nagyon tetszett.
Szerintem jó kis története van.
10/10
Nem igazán szeretem a drámákat, de ez a film nagyon tetszett.
Szerintem jó kis története van.
10/10
2012. augusztus 16. 16:57
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Harry Potter és a Tűz Serlege: Igeen, tudom hogy már vagy 5x láttam, de én mégis megnéztem mert az az egyik kedvenc filmem az összes rész közül. Számomra ebben van a legtöbb poén is, néha nagyokat nevettünk rajta a barátnőmmel még így is hogy már egy jópárszor láttuk
Aki még nem látta szerintem pótolja be.
10/10
10/10
2012. augusztus 16. 17:03
Halálos temetés (2007)
Egyik kedvenc filmem, megunhatatlan.
Viszont a 2010-es amcsi verzió szerintem felesleges volt. Martin Lawrence meg Chris Rock a kedvenc színészeim közé tartozik, de valami ritka sz.r lett az a változat. Mindenesetre ez az eredeti megérdemel 9 pontot.
Egyik kedvenc filmem, megunhatatlan.
2012. augusztus 16. 19:30
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Ma Downey napot tartottam, szóval:
A Guide to Recognizing Your Saints/ Őrangyallal, védtelenül
Már régóta halogattam ezt a filmet...Nem feltétlenül lett a kedvenc Downey filmem, de szerintem a sztori jól van felépítve és konkrétan a témája is le tudott kötni! Mindenképpen érdemes megnézni!
6,5/10.
Kiss Kiss Bang Bang/ Durr, durr és csók
Nem vártam túl sokat ettől a filmtől amikor először láttam, de valahogy Robertnek annyira jól áll ez a lúzer Harry figurája, hogy minél többet nézem annál szerethetőbb lesz.
Nem mondom hogy egy oscar díjas alkotás, de sokadjára is jót tudok szórakozni a filmen.
7,5/10.
A Guide to Recognizing Your Saints/ Őrangyallal, védtelenül
Már régóta halogattam ezt a filmet...Nem feltétlenül lett a kedvenc Downey filmem, de szerintem a sztori jól van felépítve és konkrétan a témája is le tudott kötni! Mindenképpen érdemes megnézni!
6,5/10.
Kiss Kiss Bang Bang/ Durr, durr és csók
Nem vártam túl sokat ettől a filmtől amikor először láttam, de valahogy Robertnek annyira jól áll ez a lúzer Harry figurája, hogy minél többet nézem annál szerethetőbb lesz.
Nem mondom hogy egy oscar díjas alkotás, de sokadjára is jót tudok szórakozni a filmen.
7,5/10.
2012. augusztus 17. 13:21
|
|
Titanic 2 tegnap
2012. augusztus 17. 13:33
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
felhők fölött 3 méterrel 2(feliratosan)
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.