Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. augusztus 18. 19:07
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Éberség, Hayden Christensennel
10/9, igaz nem szól sok mindenről a film, de nekem nagyon tetszett.
2012. augusztus 18. 19:14
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Battleship
Különösebben nem érdekelt ez a film, de most így délutáni filmnézésre jó volt. A sztorin nem kell sokat agyalni, kliséhegyek vannak dögivel, a színészeknek sem kell befeszülni a szövegkönyv miatt. A látvány az megvan, tisztára mint egy Michael Bay filmben. Ő úgyis olyan profi a rombolásban, aztán meg ez is Hasbro.
Végül is a zenei aláfestés és a felcsendülő zenék miatt már érdemes volt megnézni.
10/7
Különösebben nem érdekelt ez a film, de most így délutáni filmnézésre jó volt. A sztorin nem kell sokat agyalni, kliséhegyek vannak dögivel, a színészeknek sem kell befeszülni a szövegkönyv miatt. A látvány az megvan, tisztára mint egy Michael Bay filmben. Ő úgyis olyan profi a rombolásban, aztán meg ez is Hasbro.
Végül is a zenei aláfestés és a felcsendülő zenék miatt már érdemes volt megnézni.
10/7
2012. augusztus 18. 19:22
|
|
stefan fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 40 Csatolások: 11 Azonosító: 181050 offline
|
én sorozatot néztem és aztis a neten elkeztem ujbol nézni a vámpirnaplo 3.évadot ezutal nem egyedül hanem azoldalon megismert barátnömel aki tök jo fej :XD amikkával
2012. augusztus 19. 10:26
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Keleti nyugalom (Marigold Hotel)
Még anno a moziban láttuk anyuval az előzetesét és egyből kíváncsiak lettünk a filmre.Az egyik moziban még vetítik,így elmentünk rá.Igazából teljesen más volt mint vártam,mégsem csalódtam benne.Annyira természetes volt az egész film
Minden karakter szerethető volt,nem tudnék egyet kiemelni aki jobban tetszett volna mint a többi
Sok életigazság van a filmben,néha nagyon szomorú volt,olyankor a sírás kerülgetett,de sokszor meg olyanokat lehetett rajta nevetni
Én mindenkinek ajánlom,hogy legalább egyszer nézze meg,tényleg nagyon szép film
Ez a filmbeli idézet pedig nagyon tetszik: "A végén minden jóra fordul.Ha valami nem jó,akkor még nincs vége."
10/8
Még anno a moziban láttuk anyuval az előzetesét és egyből kíváncsiak lettünk a filmre.Az egyik moziban még vetítik,így elmentünk rá.Igazából teljesen más volt mint vártam,mégsem csalódtam benne.Annyira természetes volt az egész film
Én mindenkinek ajánlom,hogy legalább egyszer nézze meg,tényleg nagyon szép film
Ez a filmbeli idézet pedig nagyon tetszik: "A végén minden jóra fordul.Ha valami nem jó,akkor még nincs vége."
10/8
2012. augusztus 19. 11:09
most nézem a Transformers 3-at életemben másodszor Istenem hogy mekkora köpedék ez a film még mindig!
2012. augusztus 19. 17:01
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.19. 11:09)
most nézem a Transformers 3-at életemben másodszor Istenem hogy mekkora köpedék ez a film még mindig! 
Nem tetszik a 3-ik Trafó film?
2012. augusztus 19. 19:09
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Meseautó (AutóStohl féle verzió
)
Az eredetit nem láttam, ez tetszett, nem a legjobb. No comment.
10/5
The Avengers
Mekkora poénok voltak benne, eszméletlen.
10/6.5
Az eredetit nem láttam, ez tetszett, nem a legjobb. No comment.
10/5
The Avengers
Mekkora poénok voltak benne, eszméletlen.
10/6.5
2012. augusztus 19. 21:20
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Dirty Dancing
Tegnap lett volna Patrick 60 éves, ezért az Ő emléke miatt megnéztem(pedig 2 héttel ezelőtt is megnéztem).Ez a film életem legelső és legtöbbször látott filmje, és egyben a legeslegnagyobb kedvencem is
Ha nem láttam 100x, akkor 1x sem, egyszerűen lehetetlen megunnom, mert nagyon nagyon imádom. Kiskoromban minden nap megnéztem
Egyébként e film miatt kezdtem el táncolni is : D Patrick itt lett az egyik kedvenc színészem. Ez a film számomra egy örök klasszikus, ezen nőttem fel!! Nem szoktam annyira sírni ezen a filmen, viszont tegnap végig sírtam az egészet, de ezt betudom annak, hogy Patrick már nincs többé köztünk,és nagyon hiányzik...!! Fantasztikus színész volt
Tegnap lett volna Patrick 60 éves, ezért az Ő emléke miatt megnéztem(pedig 2 héttel ezelőtt is megnéztem).Ez a film életem legelső és legtöbbször látott filmje, és egyben a legeslegnagyobb kedvencem is
2012. augusztus 19. 21:22
Idézet (Petraa. @ 2012.08.19. 10:29)
Bájos Törtetők.
És milyen volt?
2012. augusztus 20. 00:56
Sex and death 101
http://www.imdb.com/title/tt0497972/
zseniális, nincs más szó rá.
Simon Bakert szintén ezzel a jelzővel illetném, lassan kedvenc színészem lesz.
http://www.imdb.com/title/tt0497972/
zseniális, nincs más szó rá.
Simon Bakert szintén ezzel a jelzővel illetném, lassan kedvenc színészem lesz.
2012. augusztus 20. 11:16
Éberség
Nekem nem volt annyira nagy szám.
7/10
Oviapu
Eddie Murphy-t egyszerűen imádom!Nagyon vicces ez a filmje is.
9/10
Nekem nem volt annyira nagy szám.
7/10
Oviapu
Eddie Murphy-t egyszerűen imádom!Nagyon vicces ez a filmje is.
9/10
2012. augusztus 20. 12:12
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (LeoM @ 2012.08.20. 11:15)
Egy lányról (An Education)
Nálam ez a 10/10-es film.
Nálam ez a 10/10-es film.
De fura, én is pont most néztem
Még nem láttam eddig, ma valamiért úgy döntöttem megnézem, pedig tök rég ajánlotta egy barátnőm. Nekem nagyon tetszett, a színészek jók voltak, a történet is tetszett, a helyszín meg egyenesen fantasztikus
2012. augusztus 20. 14:25
|
|
Nameniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.18. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 183887 offline
|
The Dark Knight Rises
De fog nekem hiányozni Christian Bale és társai.
A film maga jó volt, bár a történetet kissé túlzásba vitte Christopher Nolan. Még mindig a The Dark Knight a legjobb a trilógia közül. De ez a film méltó befejezés volt a történetnek.
10/9.5
The Last Song
Na erre a filmre nehezen tudtam rávenni magam. De kellemesen csalódtam. A történet jó volt, a színészek is. Csak egy buktatója volt a filmnek. Miley Cyrus. A csaj tehetséges. Az éneklésben, de a színészethez nem ért, az is biztos. Még a kis srác is jobban színészkedett. De ennek ellenére nálam a film 10/7
De fog nekem hiányozni Christian Bale és társai.
10/9.5
The Last Song
Na erre a filmre nehezen tudtam rávenni magam. De kellemesen csalódtam. A történet jó volt, a színészek is. Csak egy buktatója volt a filmnek. Miley Cyrus. A csaj tehetséges. Az éneklésben, de a színészethez nem ért, az is biztos. Még a kis srác is jobban színészkedett. De ennek ellenére nálam a film 10/7
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: