Nagyon nem tetszett. Igazából végig sem néztem, mert számomra unalmas volt és már nem bírtam tovább
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. augusztus 30. 12:38
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
A párizsi mumus 10/1
Nagyon nem tetszett. Igazából végig sem néztem, mert számomra unalmas volt és már nem bírtam tovább
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2012. augusztus 30. 14:53
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Holtak napja remake (Day of the dead) 10/2 Vigyázat, néhol spoilerveszély!
Egy regényt tudnék erről a halálosan béna filmről írni...kezdjük az alaptörténettel. Az addig oké, hogy van egy "influenza", de mégis miféle baktréium csinál ilyet? Inkább más nevet adtak volna neki. Az első 20 perc nagyon unalmas, már éppen ott tartottam, hogy "egye fene, kikapcsolom", de végül eljött az, amire vártam: tombolt az őrület! Na, de álljunk meg egy szóra, mivel itt is volt pár rossz momentum. WTF, ezek az emberek időzített bombák voltak, mert mindenki egyszerre lett zombi. Ez nagyon elvette a varázsát a filmnek, mert a lakosság háromnegyede egyszerre lett élőhalott és a vírus nem fokozatosan terjedt. Nagy hiba, ez abszolút nem jött be! Ja, hozzáteszem, hogy persze a főszereplők immuninsak rá, milyen meglepő, azta! A másik meg az, hogy mi a fene az, hogy átváltoznak és a fél húsuk secc-perc alatt lerohad? Azért azt érteném, ha fokozatosan esnének szét, de hirtelen...egyetlen vírus se csinál ilyet, szóval bukta. Ott van az a csaj is, aki nagy keménynek adja ki magát, de néhol akkora egy h.p. tud lenni, hogy nem igaz. Annyira nem is tűnik valóságosnak, mivel a csaj lead egy pisztollyal egymás után majdnem 20 lövést és utána jut eszébe azt mondani, hogy "Kifogytam!". Na, ez már több a soknál. Nem mellesleg, amikor szétvágják a zombikat annyira meglátszik, hogy számítógéppel csinálták. Nagyon sok kiszámítható rész van benne, annyira tudtam, hogyha valaki odamegy az üres ablakhoz csak azért, hogy kinézzen egy zombi fog felugrani, hogy megijessze. Búúú, de megijedtem. A végén nagyon röhögtem, de a rendező szerintem inkább azt akarta volna elérni, hogy a gatyámba csináljak. Bukta...meg mi a csoda az, hogy a végefelé felbukkan egy ilyen fővezér zombiszerűség, aki ha int, mert zombiként nem engedelmeskedsz neki vagy elárulod, akkor letépik a fejedet? Uramisten, ezt már biztos, hogy kínjukba írták bele. Ez meg hogy a csaj egyből kitalálja, hogy "Személységük egy része megmarad"...biztos valami nagy zseni. Ja, és pardon, nem mondtam azt a legnagyobb hülyeséget, hogy van benne vegazombi (igen, jól olvastad) is, btw ő volt a kedvenc szereplőm. Azt a srácot sajnáltam a legjobban, mert olyan kis aranyos volt és persze pont neki kellett meghalni. Visszatérve erre a személység dologra...azt hiszem, két zombi a plafonon is járt, szóval ez azt jelenti, hogy ők Pókemberek voltak, vagy mi?? A személységük része volt?? BUKTA! Meg a csaj rokona se valami nagy lángész, mert tudja nagyon jól, hogy az anyja egy szétmállott zombi, de ő csak azért is kirohan hozzá, hogy bevigye. Oké, értem, hogy az anyja, de azért ilyen hülyének lenni...egyetlen jól kitalált rész volt benne: az, amikor a csaj nem tudta eldönteni, hogy a három ember közül ki a fertőzött. Ez amolyan Cry Wolf momentum volt, aki ismeri tudja miről beszélek. Meg atyaúristen, a fegyverboltnál, amelyik a halálos ítélet a zombiknak, nem is voltak zombik. Tiszta kihalt volt! Ja, még OMG, ha a zombik beléptek a tűzbe, akkor felrobbantak! Mik ezek, mozgó dinamitok? Továbbá a színészek alakítása sem olyan nagy egetrengető valami, sőt, inkább semmitmondóak. A jelmez nem rossz, de lehetett volna jobb is. A sztori egy nagy semmi, a rendező pedig megérdemelne egy jó alapos fejmosást a film miatt.
Mindezeket összegezve a film nagyon unalmas és egyszerűen borzalmas. A nagy zombifanok messziről kerüljék el. Megjegyzem, csak azért adok 2 nyavalyás pontot, mert nagyon édes volt a vegasrác és egészen a szívemhez nőtt. Miatta megér 2 pontot a film, de amúgy egy nagy nulla!
Egy regényt tudnék erről a halálosan béna filmről írni...kezdjük az alaptörténettel. Az addig oké, hogy van egy "influenza", de mégis miféle baktréium csinál ilyet? Inkább más nevet adtak volna neki. Az első 20 perc nagyon unalmas, már éppen ott tartottam, hogy "egye fene, kikapcsolom", de végül eljött az, amire vártam: tombolt az őrület! Na, de álljunk meg egy szóra, mivel itt is volt pár rossz momentum. WTF, ezek az emberek időzített bombák voltak, mert mindenki egyszerre lett zombi. Ez nagyon elvette a varázsát a filmnek, mert a lakosság háromnegyede egyszerre lett élőhalott és a vírus nem fokozatosan terjedt. Nagy hiba, ez abszolút nem jött be! Ja, hozzáteszem, hogy persze a főszereplők immuninsak rá, milyen meglepő, azta! A másik meg az, hogy mi a fene az, hogy átváltoznak és a fél húsuk secc-perc alatt lerohad? Azért azt érteném, ha fokozatosan esnének szét, de hirtelen...egyetlen vírus se csinál ilyet, szóval bukta. Ott van az a csaj is, aki nagy keménynek adja ki magát, de néhol akkora egy h.p. tud lenni, hogy nem igaz. Annyira nem is tűnik valóságosnak, mivel a csaj lead egy pisztollyal egymás után majdnem 20 lövést és utána jut eszébe azt mondani, hogy "Kifogytam!". Na, ez már több a soknál. Nem mellesleg, amikor szétvágják a zombikat annyira meglátszik, hogy számítógéppel csinálták. Nagyon sok kiszámítható rész van benne, annyira tudtam, hogyha valaki odamegy az üres ablakhoz csak azért, hogy kinézzen egy zombi fog felugrani, hogy megijessze. Búúú, de megijedtem. A végén nagyon röhögtem, de a rendező szerintem inkább azt akarta volna elérni, hogy a gatyámba csináljak. Bukta...meg mi a csoda az, hogy a végefelé felbukkan egy ilyen fővezér zombiszerűség, aki ha int, mert zombiként nem engedelmeskedsz neki vagy elárulod, akkor letépik a fejedet? Uramisten, ezt már biztos, hogy kínjukba írták bele. Ez meg hogy a csaj egyből kitalálja, hogy "Személységük egy része megmarad"...biztos valami nagy zseni. Ja, és pardon, nem mondtam azt a legnagyobb hülyeséget, hogy van benne vegazombi (igen, jól olvastad) is, btw ő volt a kedvenc szereplőm. Azt a srácot sajnáltam a legjobban, mert olyan kis aranyos volt és persze pont neki kellett meghalni. Visszatérve erre a személység dologra...azt hiszem, két zombi a plafonon is járt, szóval ez azt jelenti, hogy ők Pókemberek voltak, vagy mi?? A személységük része volt?? BUKTA! Meg a csaj rokona se valami nagy lángész, mert tudja nagyon jól, hogy az anyja egy szétmállott zombi, de ő csak azért is kirohan hozzá, hogy bevigye. Oké, értem, hogy az anyja, de azért ilyen hülyének lenni...egyetlen jól kitalált rész volt benne: az, amikor a csaj nem tudta eldönteni, hogy a három ember közül ki a fertőzött. Ez amolyan Cry Wolf momentum volt, aki ismeri tudja miről beszélek. Meg atyaúristen, a fegyverboltnál, amelyik a halálos ítélet a zombiknak, nem is voltak zombik. Tiszta kihalt volt! Ja, még OMG, ha a zombik beléptek a tűzbe, akkor felrobbantak! Mik ezek, mozgó dinamitok? Továbbá a színészek alakítása sem olyan nagy egetrengető valami, sőt, inkább semmitmondóak. A jelmez nem rossz, de lehetett volna jobb is. A sztori egy nagy semmi, a rendező pedig megérdemelne egy jó alapos fejmosást a film miatt.
Mindezeket összegezve a film nagyon unalmas és egyszerűen borzalmas. A nagy zombifanok messziről kerüljék el. Megjegyzem, csak azért adok 2 nyavalyás pontot, mert nagyon édes volt a vegasrác és egészen a szívemhez nőtt. Miatta megér 2 pontot a film, de amúgy egy nagy nulla!
2012. augusztus 30. 17:06
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.08.30. 12:08)
Halálos Fegyver * Lethal Weapon /1987/
Abszolút kedvenc, fantasztikus film
10*10
/ Nem mellesleg akik annyira szeretnek az IMDB-re hivatkozni, csak mondanám, ez a film az IMDB 7.6-os
Hát én mondom, gratulálok, ezért szeretek én a saját véleményemre hagyatkozni
/
10*10
/ Nem mellesleg akik annyira szeretnek az IMDB-re hivatkozni, csak mondanám, ez a film az IMDB 7.6-os
IMDB-n a 7 fölötti értékelés már jónak számít szerintem...
2012. augusztus 30. 18:47
Idézet (House Of Wax @ 2012.08.30. 12:08)
Halálos Fegyver * Lethal Weapon /1987/
10*10
Hát én mondom, gratulálok, ezért szeretek én a saját véleményemre hagyatkozni
/
10*10
eszméletlen ez a film olyan egyedi hangulata van hogy az hihetetlen.
House Of Wax
2012. augusztus 30. 18:47
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Adrianna @ 2012.08.30. 12:38)
Az emlékmás (2012)
Eddig 2x indítottam el, mind a kétszer kb. 10 perc után kikapcsoltam, mert rájöttem, hogy inkább nézek beauty vlogot. Az jobban érdekelt.
Egyelőre nem pontoznám, mert 1x csak végignézem.
Almás ciderrel, sörrel vagy pálinkával lecsúszik az.
2012. augusztus 30. 18:52
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.30. 18:47)
eszméletlen ez a film olyan egyedi hangulata van hogy az hihetetlen.
a zenéje is kiváló és há Gibson-Glover párosa felejthetetlen!!! 
Ne is mond
Halálos Fegyver 2 * Lethal Weapon 2 /1989/
Talán egy leheletnyit rosszabb, de ugyan úgy megérdemli a 10 pontot
10*10
2012. augusztus 30. 18:56
ez az egyik olyan film amit ha megnézek utána rögtön még egyszer megtudnám nézni!
egyszerűen imádom. imádom a castingját,a zenéjét,a látványvilágát az elképesztő tengeri csatákat!
annyira jól néznek ki ebben a filmben a csata jelenetek mintha festmények lennének ááááááá zseniális.nagyon szeretem több tucatszor láttam már és még több tucatszor megfogom nézni!
de most nézzétek meg a poszterét és így néz ki a film fantasztikus!!!
Kapitány és katona
10/10
de most nézzétek meg a poszterét és így néz ki a film fantasztikus!!!
Kapitány és katona
10/10
Kazuo
2012. augusztus 30. 18:59
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Gladiátor
Nagy kedvencem!!
10/10
Nagy kedvencem!!
10/10
2012. augusztus 30. 19:00
Idézet (House Of Wax @ 2012.08.30. 18:52)
Ne is mond
10*10
10*10
szerintem épp ellenkezőleg jobb lett mint az 1!!!valahogy itt még jobban működik a kémia Gibson és Glover között!
én egyébként mindegyik részét imádom jó a 3 és a 4 teljese átmegy egy ilyen poénkodásba de mindkettő illik a franchise-ba és kiváló filmek a műfajukban!
de én elfogult vagyok Mel Gibson a kedvenc színészem míg világ a világ!
House Of Wax
2012. augusztus 30. 19:02
Idézet (nicol bellox @ 2012.08.30. 18:59)
Gladiátor
Nagy kedvencem!!
10/10
Nagy kedvencem!!
10/10
4-szer néztem meg moziban!
nicol bellox
2012. augusztus 30. 19:07
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.30. 19:00)
szerintem épp ellenkezőleg jobb lett mint az 1!!!valahogy itt még jobban működik a kémia Gibson és Glover között!
én egyébként mindegyik részét imádom jó a 3 és a 4 teljese átmegy egy ilyen poénkodásba de mindkettő illik a franchise-ba és kiváló filmek a műfajukban!
Én nem tudom miért érzem a másodikat picit gyengébbnek
És azért az is ritka, hogy mind a négy rész elérje a 10 pontot nálam
2012. augusztus 30. 19:13
Idézet (House Of Wax @ 2012.08.30. 19:07)
Én nem tudom miért érzem a másodikat picit gyengébbnek
És azért az is ritka, hogy mind a négy rész elérje a 10 pontot nálam
azért akad egy pár a Pár dollárral többért, a Birodalom visszavág,A bolygó neve halál,Az Indiana Jones:A végzet temploma vagy a Mad Max 2 ezek szerintem azért mind jó folytatások sőt jobbak mint az elsők!
de valóban manapság viszont ritka hogy a folytatások jobbak lennének mint az eredeti film!
jahh bocsánat egy mindenképp van a Sötét lovag!
House Of Wax
2012. augusztus 30. 19:19
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.28. 19:26)
A sorozatot nem láttam, a filmeket pedig most is imádom. Annak idején édesapám felvette VHS-re a filmeket. Éljen a VHS. 
Nekünk is megvan a teljes kollekció. Meg azért letöltve is, biztos, ami biztos...
ophely88
2012. augusztus 30. 19:22
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (duracell @ 2012.08.27. 16:28)
[b]Tamara Drewe
Nem valami extra sztori, néhol kiszámítható is, de a színészeket eltalálták, a humor megvolt, nekem pedig a negatívumok ellenére is tetszett. Ennél jobb már csak felirattal lehetett volna, de legalább Gemma hangja Pikali Gerda volt, aminek kifejezetten örültem. Dominic Cooper szemei kipingálva... hát már őmiatta megérte.
Nem valami extra sztori, néhol kiszámítható is, de a színészeket eltalálták, a humor megvolt, nekem pedig a negatívumok ellenére is tetszett. Ennél jobb már csak felirattal lehetett volna, de legalább Gemma hangja Pikali Gerda volt, aminek kifejezetten örültem. Dominic Cooper szemei kipingálva... hát már őmiatta megérte.
Ó... Jó is az. Nekem megvan DVD-n is.
duracell
2012. augusztus 30. 19:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.30. 19:19)
Nekünk is megvan a teljes kollekció. Meg azért letöltve is, biztos, ami biztos...
Próbáltam beszerezni DVD-n is, de egyben az egészet egyelőre képtelenség, szóval ez még várat magára. 
Az utolsó film nincs meg végig de nem is bánom, az nem a kedvencem.
Sally Sparrow
2012. augusztus 30. 19:27
|
|
|
Hogy írjak is valamit én is... Nem film, sorozat, filmet nézni mostanában nem nagyon volt időm. Szóval:
Dallas
Eléggé csalódás volt. Pedig anno nagyon lelkesen néztem. Ma már egyáltalán nem köt le... Sőt, a régi részek sem... Akiben még "ég a tűz" a széria iránt, biztos lelkesebb lesz nálam. Szóval én egy olyan 5,5 pontot adnék rá...
De hogy ne sértődjön meg senki és ne szomorkodjon senki, hogy így lehúztam a sorozatot, ezért a fanok fogadják tőlem szeretettel az alábbi kis filmecskét...
(nem is rossz
)
Dallas
Eléggé csalódás volt. Pedig anno nagyon lelkesen néztem. Ma már egyáltalán nem köt le... Sőt, a régi részek sem... Akiben még "ég a tűz" a széria iránt, biztos lelkesebb lesz nálam. Szóval én egy olyan 5,5 pontot adnék rá...
De hogy ne sértődjön meg senki és ne szomorkodjon senki, hogy így lehúztam a sorozatot, ezért a fanok fogadják tőlem szeretettel az alábbi kis filmecskét...
2012. augusztus 30. 19:29
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.30. 19:23)
Az utolsó film nincs meg végig de nem is bánom, az nem a kedvencem. 
Melyik karakter a kedvenced? Nekem abszolút Harris és Proctor...
2012. augusztus 30. 19:36
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.08.30. 19:29)
Melyik karakter a kedvenced? Nekem abszolút Harris és Proctor... 
Tacklbery és Hooks.
Sally Sparrow
2012. augusztus 30. 20:46
III. Richárd (1995) - 10/9
Igazi gyöngyszemre akadtam, úgy hogy RDJ volt a húzóerő, de kaptam egy igényes kosztümös-háborús filmet, jobbnál jobb színészekkel. Csak néhány név: Ian McKellen, Maggie Smith, Kristin Scott Thomas. RDJ pedig csak a hab a tortán. Méltó Shakespeare adaptáció.
Igazi gyöngyszemre akadtam, úgy hogy RDJ volt a húzóerő, de kaptam egy igényes kosztümös-háborús filmet, jobbnál jobb színészekkel. Csak néhány név: Ian McKellen, Maggie Smith, Kristin Scott Thomas. RDJ pedig csak a hab a tortán. Méltó Shakespeare adaptáció.
2012. augusztus 30. 20:54
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
A Shreket.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.