Neveletlen hercegnő 10/9
Tegnap úgy döntöttem, hogy újra megnézem. Ezt a döntésemet csak akkor bántam meg, mikor az RTL már a negyedik reklámját nyomta.

Ettől függetlenül a filmet még mindig szeretem, csak legközelebb majd reklámmentesen kell megnéznem.
Szörnyek az űrlények ellen 10/5
Egy-két (talán több) éve ült már a polcomon és úgy gondoltam, hogy most már ideje lenne megnézni. Érdekes volt a sztori és a szereplők is, de úgy különösebben nem nyűgözött le, számomra olyan egyszer nézhető kis film.
A tökéletes trükk 10/10
Ezt is nézhettem volna tegnap tele reklámokkal, de úgy döntöttem, hogy inkább megnézem rendesen. Nagyon jó film, lenyűgöző volt. Ezt többször is érdemes megnézni, mert egy nagyon tanulságos, lebilincselő kis film ez.
A sötét lovag 10/10
Oly sok év után végre időt tudtam rá szakítani, továbbá végre megtaláltam úgy, hogy nem hiányzott belőle legalább fél óra. Sokkal jobb és izgalmasabb volt, mint az elődje. Jokert sokan szeretik, de én a falra másztam tőle. Heath nagyszerű színész volt, de a karakter számomra elviselhetetlen volt.
Sötét lovag - Felemelkedés 10/10
Nagyon jó film volt, teljesen magával ragadott. Ha azt vesszük, akkor tényleg lehet ez egy méltó lezárás, ámbár azért egy kicsi hiányérzetem még így is volt. De annak nagyon örülök, hogy ennél a filmnél a színvonal nem romlott és az első rész után képesek voltak jobbakat alkotni. Ez nem sok többrészes filmnél szokott sikerülni, szóval minden elismerésem az övéké.