Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. július 22. 23:49
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.07.22. 20:33)
The Help
Ha nem bőgtem el magam legalább háromszor, akkor egyszer sem. Gyönyörű film.
10/10*
Ha nem bőgtem el magam legalább háromszor, akkor egyszer sem. Gyönyörű film.
10/10*
A segítség
Én is ma néztem meg és egyet kell, hogy értsek! Valóban gyönyörű film. Levetíteném néhány embernek, talán elgondolkodnának rajta, mi értelme van a rasszizmusnak...
10/10
2012. július 23. 01:21
gondoltam megnézek a héten egy pár westernt olyat is amit még nem láttam és ezt még nem láttam. talán jobb is lett volna ha így marad!
öö háá izzé Steve Zahn-t irigyeltem a filmben de kb.ennyi az egész!
nagyon butácska film ami enyhe jó indulattal sem lehet mondani westernnek!
egy jelenet volt benne ami tetszett egy ilyen bullet-time-os megoldás a vége felé a vonaton nahhh az jó volt.
úgy egyébként már azt sem tudnám elmondani hogy mi történt a filmben Salma Hayek-en és Penelope Cruz-on kívül!
Las Bandidas
4/10
öö háá izzé Steve Zahn-t irigyeltem a filmben de kb.ennyi az egész!
nagyon butácska film ami enyhe jó indulattal sem lehet mondani westernnek!
egy jelenet volt benne ami tetszett egy ilyen bullet-time-os megoldás a vége felé a vonaton nahhh az jó volt.
úgy egyébként már azt sem tudnám elmondani hogy mi történt a filmben Salma Hayek-en és Penelope Cruz-on kívül!
Las Bandidas
4/10
2012. július 23. 14:40
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Third Wacth / Harmadik Műszak
10/10
Most nyáron elkezdtem nézni a harmadik műszak című sorozatot, és ma reggel mivel nem volt áram, ezért a laptopon az utolsót ami rajta volt részt megnéztem, és a kedvenc karakterem meghalt, és ez a kedvenc dalom volt benne, és kétszer elkezdtem sírni, olyan szép, meg annyira sajnálom, és ezek a jó filmek/sorozatok amik pusztán egy jelent miatt megtudják siratni az embert, és oda képzelni magunkat. Gyönyörű.
(tudom hogy sorozat, de leakartam írni)
10/10
Most nyáron elkezdtem nézni a harmadik műszak című sorozatot, és ma reggel mivel nem volt áram, ezért a laptopon az utolsót ami rajta volt részt megnéztem, és a kedvenc karakterem meghalt, és ez a kedvenc dalom volt benne, és kétszer elkezdtem sírni, olyan szép, meg annyira sajnálom, és ezek a jó filmek/sorozatok amik pusztán egy jelent miatt megtudják siratni az embert, és oda képzelni magunkat. Gyönyörű.
(tudom hogy sorozat, de leakartam írni)
2012. július 24. 12:14
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Les Tuche/Reszkess Monaco! (2011)
Hát néha voltak benne jó poénok, de inkább csak idegesíteni tudott a család az alpári viselkedéssel.
A sztori magában is elég gyatra volt, mert hát miért ne a leglustább, leghülyébb emberek nyerjenek 100 milliót a lottón... Kiszámítható volt nagyon, hogy mi lesz a vége. Szigorúan 1x nézős, főleg mivel ebből többet is ki lehetett volna hozni, egy jó vígjátékot, de az érdekes szálakat pont befejezetlenül hagyták. Pl. a hercegnő is megjelenhetett volna, legalább az utcán vagy valami, meg a zsenigyerek üzlete is csak úgy megszakadt, pedig ha annyira zseni lett volna tuti hogy kihúzza a csávából az egész familyt...
5/10
Hát néha voltak benne jó poénok, de inkább csak idegesíteni tudott a család az alpári viselkedéssel.
5/10
2012. július 24. 13:24
Fűrész 6
Igazából már csak a végét nem láttam, de újra megnéztem. Fantasztikus film, imádom. Bár reggel 8 órakor üres gyomorra nem igazán ajánlom..
Igazából már csak a végét nem láttam, de újra megnéztem. Fantasztikus film, imádom. Bár reggel 8 órakor üres gyomorra nem igazán ajánlom..
2012. július 24. 13:44
Egyik kopó, másik eb
10/10
Imádom!Rengeteget lehet nevetni rajta.
10/10
Imádom!Rengeteget lehet nevetni rajta.
2012. július 24. 13:53
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Jól áll neki a halál, Meryl Streep, Bruce Willis és Goldie Hawn főszereplésével. Az értékelésem 6/10, mert kissé ijesztőek voltak benne a jelenetek és azt csodáltam, hogy három ekkora színész miért ilyen "idétlen" filmben szerepel?
2012. július 24. 14:12
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
A csodálatos Pókember
Jobb volt, mint amire számítottam, de így se volt túl jó. A zene iszonyat rossz volt benne (Danny Elfman, come back
), Emma Stone magyar hangja no comment. A lovestory engem kikészített. Ez inkább Andrew-Emma kapcsolatát mutatta be. Ahogy összejöttek, minden jelenetben falni akarták egymást. Túlzás. A Hírharsonát kihagyni vétek volt.
Tobey is the real Spider-Man.
10/7
Jobb volt, mint amire számítottam, de így se volt túl jó. A zene iszonyat rossz volt benne (Danny Elfman, come back
Tobey is the real Spider-Man.
10/7
2012. július 24. 14:17
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Minimanó94 @ 2012.07.16. 14:40)
Nem azt mondom, hogy Oscar-díjas film, de nézhető volt.
Pedig az
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2012. július 24. 14:26
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Lopott idő
10/10
Imádom, a mai életet foglalja magában, csak kicsit súlyosabban.
Fekete ruhás nő
9/10
Imádom, múlthéten háromszor néztem meg, de még mindig jó
10/10
Imádom, a mai életet foglalja magában, csak kicsit súlyosabban.
Fekete ruhás nő
9/10
Imádom, múlthéten háromszor néztem meg, de még mindig jó
2012. július 24. 16:22
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Atlantisz: Az elveszett birodalom *-* régi kedvenc
2012. július 24. 17:22
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
A felhők fölött három méterrel 10/10
Juj már azt sem tudom, hogy hanyadszor néztem meg. Imádom, nekem való film. Mario Casas meg teljesen elbűvölt azzal a mosolyával
Hippi túra
Én nem tudom mi volt ez a förtelmesen rossz film, ez vígjáték? Ne nevetessenek már. Semmi vicces nem volt benne, a sztori ettől laposabb nem is lehetett volna.
Nem ajánlom a filmet, de aki megnézi ne számítson nagy poénokra. 10/2, de csak Jennifer miatt
Juj már azt sem tudom, hogy hanyadszor néztem meg. Imádom, nekem való film. Mario Casas meg teljesen elbűvölt azzal a mosolyával
Hippi túra
Én nem tudom mi volt ez a förtelmesen rossz film, ez vígjáték? Ne nevetessenek már. Semmi vicces nem volt benne, a sztori ettől laposabb nem is lehetett volna.
2012. július 24. 17:25
|
|
LoveSelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 178030 offline
|
Lol
A kedvenc filmem.Imádoom!!!
A kedvenc filmem.Imádoom!!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.