Ezeket még a nyaralás alatt láttam, de nem írtam véleményt.
Szerelem nélkül soha
A francia filmekben mindig van valami, ami megfog. Lehet, hogy a zenéjük teszi, vagy a nyelv, de ez a film is magával ragadott. Súlyos témája van, amiket jó kis dalokkal dobtak fel. Nagyon élveztem, a két és fél óra elég is volt az egészre, szépen levezették szerintem a történetet. Sajnáltam a főszereplőket, egyszer-kétszer összeszorult a torkom. Nem szoktam ilyet írni, de ezt a filmet csakis komoly gondolkodású emberek nézzék meg, mert csak azoknak lesz benne valami érték. Másoknak unalmas lehet!! (De érdemes megnézni, már a színészek miatt is: Chiara Mastroianni, Catherine Deneuve, Paul Schneider és Milos Forman is jól játszik.)
10/9
Hófehér és a Vadász
Megkaptam, amire számítottam: egy szórakoztatásra szánt fantasy, Kristen Stewart arcjáték nélküli főszereplésével. De komolyan: nekem semmi bajom nincsen Kristennel, de egyszerűen képtelen érzelmeket erőltetni az arcára!!!

Na, de sebaj, ez van!!

Azt hittem nem tudnak már ebbe a történetbe valami újat suvasztani, de ez is megdőlt, igenis tudtak újat mutatni: a főgonosz, Ravenna, messze a legjobb volt, már az eredeti, Disney-mesés boszorkán kívül.

Charlize jó színésznő és sokkal, de sokkal szebb, mint Miss Stewart!!

A Vadász karaktere nagyon tetszett, érdekes színfolt volt. Számomra egyébként mindenki érdekesebb és jobb volt, mint Hófehér, de lehet, hogy velem van a baj!!!

Ez a film arra tökéletes volt, hogy elmenjünk a légkondis moziba 40 fokba és kikapcsoljuk az agyunkat. Nem borzasztó film, van ennél rosszabb is!!
10/6.5