10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. augusztus 01. 17:11
The Women In Black
Nos, ijesztő bruuhuhuu (szellem hang akart lenni).
Tisztára beharangozták meg minden, hogy ilyen meg olyan jó. Hát igazuk volt! Nekem nagyon bejött. Az első 40 perc inkább csak a kísérteties zene miatt ijesztő, vagy hogyis mondjam.
Aztán kb utána kezd el tényleg sikítós lenni.
Vannak benne érthetetlen részek (számomra, de szerintem aki megnézi annak sem lesz teljesen világos. Többen is mondták. )
Izgalmas, ijesztő, és egyet kérek : NE EGYEDÜL NÉZD!
8/10
Nos, ijesztő bruuhuhuu (szellem hang akart lenni).
Tisztára beharangozták meg minden, hogy ilyen meg olyan jó. Hát igazuk volt! Nekem nagyon bejött. Az első 40 perc inkább csak a kísérteties zene miatt ijesztő, vagy hogyis mondjam.
Aztán kb utána kezd el tényleg sikítós lenni.
Vannak benne érthetetlen részek (számomra, de szerintem aki megnézi annak sem lesz teljesen világos. Többen is mondták. )
Izgalmas, ijesztő, és egyet kérek : NE EGYEDÜL NÉZD!
8/10
2012. augusztus 01. 17:27
Idézet (Ariana @ 2012.08.01. 15:04)
1408
Stephen King alapján ugyebár, John Cusackkel és Samuel L. Jacksonnal, remek választás volt ez a két színész. A szokásos King féle csavar és homály a végén egész jó volt, ez is egyszer nézhető.
10/7
Ömmm, ha ez esetleg meg van valakinek üzenetben elmondhatná, hogy honnan sikerült beszerezni
2012. augusztus 01. 19:12
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (LeoM @ 2012.08.01. 17:27)
Ömmm, ha ez esetleg meg van valakinek üzenetben elmondhatná, hogy honnan sikerült beszerezni
Mert anno kerestem pár helyen de nem találtam 
Online is jó?
1 felhasználónak tetszik:
LeoM
2012. augusztus 01. 22:24
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Ariana @ 2012.08.01. 15:04)
Rosszbarátok
Nekem ez a film nagyon tetszett! Semmi sem annak tűnt, aminek látszott, a sztori is nagyon tetszett, semmi kivetnivalót nem találtam benne. Nagyon vicces is volt és a színészek is fantasztikusak voltak.
10/10
Nekem ez a film nagyon tetszett! Semmi sem annak tűnt, aminek látszott, a sztori is nagyon tetszett, semmi kivetnivalót nem találtam benne. Nagyon vicces is volt és a színészek is fantasztikusak voltak.
10/10
Végre valaki
2012. augusztus 01. 23:35
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Susi és Tekergő
10/10
Ne ítéljetek el!
Hiányzik a gyerekkor...:|
Ne ítéljetek el!
12 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Lady Suzy,
nicol bellox,
House Of Wax,
Vampiregirl1,
Teora,
pink_bunny,
Black Hearth2,
SmileyZ,
Lindsay019,
fashionbébíí,
Jessy
2012. augusztus 01. 23:44
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Golyóálló
9/10
Nem vagyok egy Sandler rajongó, az új filmjeit pláne rühellem, de amíg ez a film létezik, akkor sem tudnám megutálni, ha akarnám.
Az ilyen tipusú vígjátékok miatt nem utálom a műfajt.
justsayin'
9/10
Nem vagyok egy Sandler rajongó, az új filmjeit pláne rühellem, de amíg ez a film létezik, akkor sem tudnám megutálni, ha akarnám.
justsayin'
2012. augusztus 02. 01:14
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
LOL (2012)
Na, végül én is rávettem magam, hogy megnézzem, mert láttam, hogy elég vegyes vélemények születtek róla. Hát, nem tudom.. Nekem nem tetszett. Nagyon untam az egészet, a végén már nem bírtam kivárni, hogy vége legyen. Azt reméltem, hogy Ashley sokkal több szerepet fog benne kapni, mert egyébként miatta néztem meg a filmet, így csalódtam, hogy alig volt benne. Miley-t, mint színésznő egyáltalán nem tartom nagyra, eléggé erőltetett volt a játéka néhány jelenetben. Meg úgy az egész olyan összecsapottnak tűnt, se eleje, se vége. Elpocsékolt egy és fél óra az életemből.
2/10
Na, végül én is rávettem magam, hogy megnézzem, mert láttam, hogy elég vegyes vélemények születtek róla. Hát, nem tudom.. Nekem nem tetszett. Nagyon untam az egészet, a végén már nem bírtam kivárni, hogy vége legyen. Azt reméltem, hogy Ashley sokkal több szerepet fog benne kapni, mert egyébként miatta néztem meg a filmet, így csalódtam, hogy alig volt benne. Miley-t, mint színésznő egyáltalán nem tartom nagyra, eléggé erőltetett volt a játéka néhány jelenetben. Meg úgy az egész olyan összecsapottnak tűnt, se eleje, se vége. Elpocsékolt egy és fél óra az életemből.
2/10
2012. augusztus 02. 08:44
A Hannah Montana-The Movie-t. A húgom már tisztára ki van tőle.Szinte mindennap megnézem.benne van a kedvenc énekesnőm Taylor Swift.Vn hogy cak azért nézem, hogy idegesítsem a húgom.Amúgy szeretem.
K002-Kitti
2012. augusztus 02. 09:47
Grupo 7 - 10/8
Végre egy izgalmas, forgulatos thriller és persze muszáj, hozzátenni, hogy spanyol. A film végén tátva maradt a szám. Talán az angol felirat nehezítette a történetvezetés megértését, de megérte.
Az ehhez hasonló szerepei miatt (is) bízom abban, hogy Mario Casasból nem fognak avanzsálni üres szépfiút, nem fogják arra kényszeríteni, hogy a tinilányok bugyiját nedvesítse. Már így is a 3MSC miatt megindult iránta egy tiniveszély hadjárat. Ettől sokkal többre hivatott.
Lazacfogás Jemenben - 10/8
Igazi kis kedves, szórakoztató film jó történettel és jó színészekkel. Ewan-nel egyébként sem nehéz "halat fogatni" hiszen csúcs színész. Emily Blunt egy egészen más oldalát mutatta meg. Kristin Scott Thomast pedig nem lehet nem szeretni. Még párszor biztos, hogy meg fogom nézni.
Jin líng shí san chai - The Flowers of War - 10/9
Kész műalkotás ez a film. Az oké, hogy a Christian Bale a Fighterben mindenkit "kiütött" és megérdemelten kapott Oscar-t, de ezért a filmért is simán elvihette volna, főleg úgy, hogy a tavalyi mezőny így utólag elég gyengus volt. Aki szereti a propaganda filmeket annak ez nagy kedvence lesz az biztos, akkor is ha hosszú.
Végre egy izgalmas, forgulatos thriller és persze muszáj, hozzátenni, hogy spanyol. A film végén tátva maradt a szám. Talán az angol felirat nehezítette a történetvezetés megértését, de megérte.
Az ehhez hasonló szerepei miatt (is) bízom abban, hogy Mario Casasból nem fognak avanzsálni üres szépfiút, nem fogják arra kényszeríteni, hogy a tinilányok bugyiját nedvesítse. Már így is a 3MSC miatt megindult iránta egy tiniveszély hadjárat. Ettől sokkal többre hivatott.
Igazi kis kedves, szórakoztató film jó történettel és jó színészekkel. Ewan-nel egyébként sem nehéz "halat fogatni" hiszen csúcs színész. Emily Blunt egy egészen más oldalát mutatta meg. Kristin Scott Thomast pedig nem lehet nem szeretni. Még párszor biztos, hogy meg fogom nézni.
Kész műalkotás ez a film. Az oké, hogy a Christian Bale a Fighterben mindenkit "kiütött" és megérdemelten kapott Oscar-t, de ezért a filmért is simán elvihette volna, főleg úgy, hogy a tavalyi mezőny így utólag elég gyengus volt. Aki szereti a propaganda filmeket annak ez nagy kedvence lesz az biztos, akkor is ha hosszú.
2012. augusztus 02. 09:52
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.08.02. 09:47)
Én e film megtekintéséig nem szerettem Emilyt de ez megváltozott. Megkedveltem.
Idézet (Norah @ 2012.08.02. 09:47)
Mondtam neked, hogy nagyszerű film csak sokat kellett rá várni.
2012. augusztus 02. 10:00
|
|
crazygirl444új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 131599 offline
|
You Got Served 2 - Beat the World Mas neven : Utcai tanc 2
Mindenkinek szivesen ajanlom nagyon jo folm .. nallam 10/10 es pontszamot kapta
itt megtalalhatod www.filmezz.eu
es egy masik nagyon jo film, ugyanezen az oldalon,Hachiko: A Dog's Story < Mas neven:Hacsi-A leghusegesebb barat.. est is erdemes megnezni
igaz, ket kulon stilust kepvisel mind a 2 film de mind a 2 nagyon jo !AJANLOM!!
Mindenkinek szivesen ajanlom nagyon jo folm .. nallam 10/10 es pontszamot kapta
itt megtalalhatod www.filmezz.eu
es egy masik nagyon jo film, ugyanezen az oldalon,Hachiko: A Dog's Story < Mas neven:Hacsi-A leghusegesebb barat.. est is erdemes megnezni
igaz, ket kulon stilust kepvisel mind a 2 film de mind a 2 nagyon jo !AJANLOM!!
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. augusztus 02. 12:51
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Mörkt vatten (Helena af Sandeberg…)
2012. augusztus 02. 12:58
Fido - Hasznos a zombi a háznál
Film+, most sem csalódtam benned. Pár héttel ezelőtt csak úgy belelestem, és gondoltam, hogy nem lesz valami értelmes film, így tegnap megnéztem online is. Először is: ki ez a pihent agyú, aki kitalál olyan sztorit, hogy az az ember a menő, akinek van a háznál zombija?! Főleg az, hogy a kertvárosban ott sétáltatják pórázon ezeket a zombikat. Na itt már besírtam.
Amúgy tetszett a történet, de talán amiért értékelhető ez film, az az, hogy a főszereplő zombit majdnem megkönnyeztem, olyan aranyos volt.
10/5
Kegyenc Fegyenc
Ennek a filmnek a fénypontja Jackson Rathbone volt.
Na jó, komolyan. Mivel Rob Schneider film, ezért sem számítottam valami értelemtől túlfűtött filmre. De pozitívan csalódtam, nekem tetszett ez a film. Jó, mondjuk én imádom az ilyen baromságokat.
És Robnak kimondottan jól állt ez a "kemény fiú" szerep.
10/8
Film+, most sem csalódtam benned. Pár héttel ezelőtt csak úgy belelestem, és gondoltam, hogy nem lesz valami értelmes film, így tegnap megnéztem online is. Először is: ki ez a pihent agyú, aki kitalál olyan sztorit, hogy az az ember a menő, akinek van a háznál zombija?! Főleg az, hogy a kertvárosban ott sétáltatják pórázon ezeket a zombikat. Na itt már besírtam.
10/5
Kegyenc Fegyenc
Ennek a filmnek a fénypontja Jackson Rathbone volt.
10/8
2012. augusztus 02. 13:07
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
A sötét lovag: Felemelkedés
Nem fogok most rizsázni, legyen annyi elég, hogy ez hibátlan befejezése a trilógiának. Bár az előző Batman-filmet nem múlta felül, de befejezésnek tökéletesen megfelelt.
10/10
Nem fogok most rizsázni, legyen annyi elég, hogy ez hibátlan befejezése a trilógiának. Bár az előző Batman-filmet nem múlta felül, de befejezésnek tökéletesen megfelelt.
10/10
2012. augusztus 02. 14:37
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
The Roommate / A szobatárs
Már régóta meg akartam nézni, mert szinte mindenkit ismerek/szeretek a szereplők közül... Leighton fantasztikusan alakította Rebeccát, néha a hideg is kirázott tőle. Egyedül azt sajnáltam, hogy Nina olyan keveset szerepelt a filmben, de ettől függetlenül egyáltalán nem bántam meg, hogy végre rávettem magam, hogy megnézzem.
10/9
Már régóta meg akartam nézni, mert szinte mindenkit ismerek/szeretek a szereplők közül... Leighton fantasztikusan alakította Rebeccát, néha a hideg is kirázott tőle. Egyedül azt sajnáltam, hogy Nina olyan keveset szerepelt a filmben, de ettől függetlenül egyáltalán nem bántam meg, hogy végre rávettem magam, hogy megnézzem.
10/9
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.