Ez egy kicsit hosszú lesz mivel nem volt mostanában netem így megnéztem egy csomó filmet.Ezek mellett még sorozatokat is néztem például a
Hetedik Mennyország teljes
5. évadát
Amiket már láttam:
Honey2
The Lucky One 
- Nem is egyszer néztem meg
Charlie St. Cloud halála és élete
Álomháború 
: Nem érdekel ki mit mond,én akkor is szeretem
Az utolsó dal
Oscar : A
Sylvester Stallone féle.Imádom,megunhatatlan a számomra

Szerintem nagyon vicces film
Sátánka - Pokoli poronty
Ufók a padláson 
: Bár magáért a srácért nem rajongok,de
Austin Butler karakterét imádom itt a legjobban

Meg
Robert Hoffman-ét.

Most jöttem rá ezt nézve,hogy mennyire nem bírom már
Ashley Tisdale-t...
Amiket már láttam de még nem értékeltem itt:
Little Secrets/Ajkamon lakat
6 éve rengeteget láttam ezt a filmet az egyik kedvencem volt,aztán egyszer csak nem néztem többet,de most úgy éreztem ideje újra megnéznem
David Gallagher 
miatt vettem meg a DVD-t amin a film csak felirattal tekinthető meg.Azóta kijött már szinkronosan is,de egyszer sem néztem meg úgy és nem is fogom,mert nekem tökéletes eredeti hangon

David mellett
Evan Rachel Wood játszik a filmben aki itt lett az egyik kedvencem,szerintem nagyszerű színésznő
Michael Angarano-t is eléggé megkedveltem itt,bár kedvencem sose lett.
Aranyos kis film
10/9
Alice csodaországban - a mese
Ha már a filmet is megnéztem pár hete gondoltam ez se maradjon ki.Azt ugye imádom mint mondtam is,de a mesét nem igazán.Még a filmnél is furcsább.Persze jó mese ez,de a kedvenceim közelébe sem ér
10/8
Transamerica
Kevin Zegers miatt

Imádom azt a srácot,bár ennek az okait inkább hagyjuk

A film sokszor unalmas és van jó pár jelenet benne ami nekem nem jön be,ettől függetlenül szeretem és még biztos megnézem majd párszor
Felicity Huffman nagyszerű alakítást nyújt

Nagyon hiteles plusz annyira jól elmaszkírozták
10/8
Richie Rich 2 - A rosszcsont karácsonya
Itt már
David Gallagher 
alakítja Richie-t.

Oké ez csak gyerekeknek való film,mikor először láttam még én is az voltam,de nekem még most is tetszik.

Jó nagy baromság,de nem érdekel
10/9
Felhangolva
Még 2010-ben láttam.Nem azért mert annyira érdekelt volna,más oka volt.Akkor egyáltalán nem tetszett,de gondoltam most újra megnézem.Sokkal jobban most se tetszett

Volt benne 1-2 rész amin jót nevettem.Főleg mikor a film vége felé mindenki összeverekszik mindenkivel,de azt leszámítva semmi jó nem volt a filmben.
10/5 - Csak mert ennél már sokkal rosszabbakat is láttam.
Könnyű nőcske
Tavaly már láttam,most pedig kétszer néztem meg,először egyedül aztán anyuval.Mikor először láttam ez sem tetszett különösebben.Jónak tartottam,de rengeteg ennél jobb film van.Most viszont IMÁDOM

És Emma Stone-t is
Annak meg külön örülök,hogy több kedvencem is van a filmben,pl:
Aly Michalka,Amanda Bynes
És még több olyan színész akik bár nem kedvenceim de kedvelem őket
10/10
Tucatjával olcsóbb 2
Taylor Lautner miatt szeretem ezt a részt

Meg amúgy is vicces kis film,máskor már láttam az egész családdal is és mindenkinek tetszett
10/9
Dr.Szöszi
Itt szerettem meg
Reese Witherspoon-t anno,de jelenleg nem igazán kedvelem

A komoly filmeket szeretőknek persze nem ajánlom,de amúgy szerintem semmi gond nincs a filmmel...Amíg valaki el nem kezdi utánozni Elle-t.
10/8.5
Dr.Szöszi 2
Ezt a részt sokkal jobban szeretem
10/9
Transformers
Az első részt néztem meg újra.Imádom ezt a filmet.
Talán főleg azért mert a robotok kocsikká változnak és mindig is imádtam az autókat,meg az autós filmeket így ennek is garantált volt a sikere nálam

A robotok közül Űrdongó és Optimus a kedvenceim
Megan,Josh,Shia
10/10*
Amiket még nem láttam:
Thor
Ideje volt már megnéznem.Nagyon tetszett
Chris Hemsworth...
Natalie Portman-ben pedig most sem csalódtam

Amúgy nekem Loki is szimpatikus ám

Nem is én lennék ha nem így lenne

Biztos,hogy nem most láttam utoljára a filmet,még nagyon sokszor megnézem majd
10/10
A szingli fejvadász
Többet vártam,de igazából nem volt rossz.Egyszer nézhető film,bár azért anyának is megmutatom majd hátha utána jobban tetszik.
Katherine Heigl-t nagyon kedvelem,annyira aranyos nő
10/7.5
Bel Ami - A szépfiú

A szépfiú
Robert Pattinson
lenne??

Jó vicc volt.Ez a film...valami borzalom.Annyira rossz,ilyen rossz filmet már régen láttam.

Egyetlen jó volt benne és az a szereplők alakítása.Abba nem kötök bele mert mindenkivel megvoltam elégedve még Robert-tel is annak ellenére is,hogy sokszor gőzöm nem volt mi baja van

A film számomra az utolsó 2 percben nyert értelmet

Soha többet ne lássam...
10/1 - Az alakításukra azért ennyit adok
Repeaters
Érdekes film,elnyerte a tetszésemet.
Amanda Crew játszik benne akit nagyon szeretek

és
Dustin Milligan akit kedvelek

Aki akarja nézze meg,én ajánlom mindenkinek
A lényeg,hogy egy este a rehabon lévő 3 fiatalt áramütés éri és másnap az előző napra ébrednek.Folyamatosan ismétlődni fog ez a nap így mindegy mit fognak csinálni másnapra már úgy sem emlékszik senki,csak ők hárman.Az egyik fiú úgy érzi majd,hogy ő bármit megtehet és ebből lesz a baj.
SPOILER!!! : A végén nagyon tetszik mikor elkezd esni a hó pedig azon a napon ami ismétlődik nem is esett,ami azt jelenti,hogy kiléptek az "idő csapdájából".
Néha azért kicsit unalmas volt,és 1-2 dolgot máshogy oldottam volna meg,de attól még:
10/9
Segédszerkesztőnő megosztaná
Sarah Michelle Gellar mennyire gyönyörű volt barna hajjal

Bár amúgy is az

Aranyos film,de semmi extra nincs benne

Egyszer elég volt látnom.
10/7
Ennyi lenne