Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 02. 18:28 #6741
- törölt felhasználó -    
nah megnéztem a A sötét lovag: Felemelkedés-t!és tetszett!bár kissé túl zsúfolt volt a film ami a szereplőket illeti!
de a Nolan franchise méltó darabja és lezárása a film!
az külön tetszett hogy belerakták Bane gerinc "roppantós"jelenetét! végre valami tényleges utalás a képregényre! meghajolo.gif
bár azt hittem hogy a fiatal rendőr lesz az aki Batman nyomdokaiba lép és nem ő lesz "R"!de jó volt így is a film vége!
szórakoztató látványos remek színészekkel telepakolt mozi!
de semmivel sem jobb mint a Kezdődik vagy a Sötét lovag.a verekedések továbbra sem valami eget rengetőek.Nolan ehhez is hűen ragaszkodott sajnos. sad.gif Bane és Macskanő háá továbbra is azt gondolom hogy ez a két karakter nem versenyezhet Jokerrel Rébusszal vagy Két/arccal!nem a legjobb párosítás ez a két Batman ellenfél legalábbis szerintem de most már indegy!Amúgy Hardy és Hathaway hozták a kötelezőt nem lehet panasz rájuk!
A sötét lovag: Felemelkedés
8/10
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Kiim, patrícia4
2012. augusztus 02. 18:43 #6742
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Kedvencek temetője

Már láttam egy párszor,és nekem tetszik. Emlékszem először kb 7-8 éves lehettem amikor láttam, na akkor rendesen féltem utána, nem lett volna szabad olyan fiatalon megnéznem

De egyébként nem rossz film, csak nem gyerekeknek való
4 felhasználónak tetszik: ophely88, patrícia4, csicsi20, zsanata
2012. augusztus 02. 19:11 #6743
SzMo99
SzMo99
Hozzászólás: 536
Csatolások: 86
Azonosító: 181441
Péntek 13 még a legelső a 1980-as.
már vagy ötször láttam ,nagyon jó film érdemes megnézni thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Kiim, patrícia4
2012. augusztus 02. 22:32 #6744
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Virgin Territory (Szűzlányok ajándéka)

Kifejezetten nem rossz. Hayden Christensen nagy kedvencem és bebizonyította, hogy ezen kosztümös filmek is mennek neki. A sztori nem éppen mindennapi de számomra kiszámítható volt, a romcom világa sajnos ilyen. Ez annyiban másabb, hogy igazi poénok voltak benne, ami szerintem ritka romantikus vígjátékokban. Misha Bartont továbbra sem szeretem, most sem csinált többet mint szemöldök emelést de Tim Roth komikus oldala meglepett. Egyszer nézhető de nem rossz. biggrin.gif

10/6

Brave (Merida, a Bátor)

Azt mondták, hogy ez nem olyan Disney/Pixar film, mint a többi. A történet ugyan nem sablonos és a főhős nő, de sok különbséget sajnos nem látok. Nagyon gyengén kezdődik, a film első fele kész szenvedés, a második fele már jó, ömlenek belőle a jó poénok és végre érdekes lesz a történet. Mivel nincs hozzá felirat és a minőség sem túl jó, egyszer még meg kell néznem mert nem értettem mindent. Ha Kelly MacDonald sorozatát elkaszálják, menjen szinkronszínésznek is, mert ő a szinkronizáláshoz is ért. rohog.gif Meglepő hogy milyen nagy színészek adják hangjukat a karakterekhez és mennyire szép skót akcentusuk van még mindig, tisztelet a kivételnek (Kevin McKiddé nagyon is sántít). Többet és jobbat vártam. A két kedvenc 'mostani' mesém tehát maradt a The Illusionist és a Wall E. biggrin.gif

10/6
2012. augusztus 02. 22:44 #6745
Bijja0405
Bijja0405
TWD♥

StátuszThe Walking Dead ♥
Hozzászólás: 4107
Csatolások: 1549
Azonosító: 85950
Kedves John smileeee.gif nagyon szeretem wub.gif
3 felhasználónak tetszik: nicol bellox, SmileyZ, Évike12
2012. augusztus 02. 22:56 #6746
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Dream House
10/3
Nagyon rossz film és semmi értelme sincs dry.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, ophely88, Kiim
2012. augusztus 02. 23:14 #6747
- törölt felhasználó -    
Dream House - Álmok otthona - nehogy megnézzétek. Igazi sablon.

az első húsz perc, mondhatni "tüneményes". 4 fős, amerikai család kiköltözik a városból vidékre. Gondoskodó, kedves anyuka, édi-bédi gyerkőcök, természetesen, írónak készülő, a belét is szétdolgozó apuka.
A háznak múltja van. legyilkoltak benne egy családot, a gyanúsított az apa. később, (ne kérdezzétek, hogy) hirtelen ugrottunk egy 5 évet. kiderül, hogy Will (apa) igazából Peter a gyilkos. Huu... 5 évig szanatóriumban (vagy hol) kezelték. Álnevet kreált a tudatalattia, így lett Will. Amit ő varázslatos családi fészeknek lát, igazából romokban álló ház. Egyedül egyetlen ember hisz neki, a szembe szomszéd, aki egy kedves, szőke nő.
A főszereplő pasi, közben társalog a családjával, akik szellemek. A film végére persze kiderül az igazság, Will, immáron Peter neve tisztázódik. Híres író lesz, Álmok otthona című könyvvel.
Ezt az igazi "gyöngyszemet" a thiller kategóriában találtuk. 3 jó rész volt benne, 1 ijesztő (mikor neki csapódott az ablaknak a napellenző vagy mi a tök.) 2 jó, mikor a pasi mutogatja a kockahasát.
3 pont.
Szörnyű, életemben, büszkén kiérdemelné, a 3. sz*r film helyét.
Készüljetek fel, a 20. perc után azt sme lehet tudni, ki-kivel van!
4 felhasználónak tetszik: gonzales7, patrícia4, Kiim, ophely88
2012. augusztus 02. 23:22 #6748
kismano2
kismano2
otaku

Státusztoo much anime, not enough time :c ♥
Hozzászólás: 2054
Csatolások: 396
Azonosító: 156859
Már megint egy dilis amcsi film
(most adták a TV-ben)

Röviden: A tipikus tinifilmeket parodizálják.biggrin.gif

Chris Evans. heart.gif
4 felhasználónak tetszik: patrícia4, nicol bellox, Évike12, Ági5
2012. augusztus 03. 00:57 #6749
- törölt felhasználó -    
Átnevelő tábor
9/10
Szinte hihetetlen, hogy ez a film igaz történet alapján készült.Én biztos vagyok benne, hogy nagyon nehezen vagy sehogy sem bírnám ki azt a szenvedést, amit az ilyen táborokban élő fiatalok átélnek.Mindenkinek csak ajánlani tudom a filmet.
3 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Teora, Corby
2012. augusztus 03. 10:25 #6750
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Feleannyira sem volt jó, mint az első rész. Pedig anno, azzal sem erőltették meg magukat annyira. Elképesztően idióta sztori, egyetlen pozitívum van benne, az pedig a szellemlovas kinézete. Az valami rohadjól meg van csinálva.
10/4
2 felhasználónak tetszik: Kiim, House Of Wax
2012. augusztus 03. 12:08 #6751
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Törés/ Fracture

Nem részletezném túlságosan.. Anthony Hopkins, Ryan Gosling. Nagyon ajánlott a megnézése!!! Anthony hozza a formáját, imádom ezt az embert, nem is hiszem hogy ő valaha csalódást okozott volna. Annyira illenek rá ezek a szerepek, ráadásul rohadt hiteles az egész alakítás, nem szájbarágós, könnyen emészthető. Egy pillanatig sem untat, és ugyanez elmondható Goslingról akinek egyébként nagyon szép jövőt "jósolók" ebben a szakmában. smileeee.gif

8/10.
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, ophely88
2012. augusztus 03. 12:13 #6752
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Ez egy kicsit hosszú lesz mivel nem volt mostanában netem így megnéztem egy csomó filmet.Ezek mellett még sorozatokat is néztem például a Hetedik Mennyország teljes 5. évadát smileeee.gif

Amiket már láttam:
Honey2
The Lucky One heart.gif - Nem is egyszer néztem meg rohog.gif
Charlie St. Cloud halála és élete heart.gif
Álomháború heart.gif : Nem érdekel ki mit mond,én akkor is szeretem pardon.gif
Az utolsó dal heart.gif
Oscar : A Sylvester Stallone féle.Imádom,megunhatatlan a számomra laugh.gif Szerintem nagyon vicces film rohog.gif
Sátánka - Pokoli poronty
Ufók a padláson heart.gif : Bár magáért a srácért nem rajongok,de Austin Butler karakterét imádom itt a legjobban smileeee.gif Meg Robert Hoffman-ét. smileeee.gif Most jöttem rá ezt nézve,hogy mennyire nem bírom már Ashley Tisdale-t... pardon.gif

Amiket már láttam de még nem értékeltem itt:

Little Secrets/Ajkamon lakat

6 éve rengeteget láttam ezt a filmet az egyik kedvencem volt,aztán egyszer csak nem néztem többet,de most úgy éreztem ideje újra megnéznem smileeee.gif David Gallagher heart.gif miatt vettem meg a DVD-t amin a film csak felirattal tekinthető meg.Azóta kijött már szinkronosan is,de egyszer sem néztem meg úgy és nem is fogom,mert nekem tökéletes eredeti hangon smileeee.gif David mellett Evan Rachel Wood játszik a filmben aki itt lett az egyik kedvencem,szerintem nagyszerű színésznő smileeee.gif Michael Angarano-t is eléggé megkedveltem itt,bár kedvencem sose lett.
Aranyos kis film smileeee.gif

10/9

Alice csodaországban - a mese

Ha már a filmet is megnéztem pár hete gondoltam ez se maradjon ki.Azt ugye imádom mint mondtam is,de a mesét nem igazán.Még a filmnél is furcsább.Persze jó mese ez,de a kedvenceim közelébe sem ér blush.gif

10/8

Transamerica

Kevin Zegers miatt smileeee.gif Imádom azt a srácot,bár ennek az okait inkább hagyjuk rohog.gif A film sokszor unalmas és van jó pár jelenet benne ami nekem nem jön be,ettől függetlenül szeretem és még biztos megnézem majd párszor smileeee.gif
Felicity Huffman nagyszerű alakítást nyújt meghajolo.gif Nagyon hiteles plusz annyira jól elmaszkírozták ohmy.gif

10/8

Richie Rich 2 - A rosszcsont karácsonya

Itt már David Gallagher heart.gif alakítja Richie-t. smileeee.gif Oké ez csak gyerekeknek való film,mikor először láttam még én is az voltam,de nekem még most is tetszik. smileeee.gif Jó nagy baromság,de nem érdekel rohog.gif

10/9

Felhangolva

Még 2010-ben láttam.Nem azért mert annyira érdekelt volna,más oka volt.Akkor egyáltalán nem tetszett,de gondoltam most újra megnézem.Sokkal jobban most se tetszett rohog.gif Volt benne 1-2 rész amin jót nevettem.Főleg mikor a film vége felé mindenki összeverekszik mindenkivel,de azt leszámítva semmi jó nem volt a filmben. pardon.gif

10/5 - Csak mert ennél már sokkal rosszabbakat is láttam.

Könnyű nőcske

Tavaly már láttam,most pedig kétszer néztem meg,először egyedül aztán anyuval.Mikor először láttam ez sem tetszett különösebben.Jónak tartottam,de rengeteg ennél jobb film van.Most viszont IMÁDOM laugh.gif És Emma Stone-t is heart.gif
Annak meg külön örülök,hogy több kedvencem is van a filmben,pl: Aly Michalka,Amanda Bynes heart.gif
És még több olyan színész akik bár nem kedvenceim de kedvelem őket smileeee.gif

10/10

Tucatjával olcsóbb 2

Taylor Lautner
miatt szeretem ezt a részt smileeee.gif Meg amúgy is vicces kis film,máskor már láttam az egész családdal is és mindenkinek tetszett smileeee.gif

10/9

Dr.Szöszi

Itt szerettem meg Reese Witherspoon-t anno,de jelenleg nem igazán kedvelem blush.gif A komoly filmeket szeretőknek persze nem ajánlom,de amúgy szerintem semmi gond nincs a filmmel...Amíg valaki el nem kezdi utánozni Elle-t. rohog.gif

10/8.5

Dr.Szöszi 2

Ezt a részt sokkal jobban szeretem smileeee.gif

10/9

Transformers

Az első részt néztem meg újra.Imádom ezt a filmet. heart.gif
Talán főleg azért mert a robotok kocsikká változnak és mindig is imádtam az autókat,meg az autós filmeket így ennek is garantált volt a sikere nálam laugh.gif A robotok közül Űrdongó és Optimus a kedvenceim smileeee.gif Megan,Josh,Shia heart.gif

10/10*

Amiket még nem láttam:

Thor

Ideje volt már megnéznem.Nagyon tetszett w00t.gif Chris Hemsworth... drool.gif Natalie Portman-ben pedig most sem csalódtam smileeee.gif Amúgy nekem Loki is szimpatikus ám rohog.gif Nem is én lennék ha nem így lenne rohog.gif Biztos,hogy nem most láttam utoljára a filmet,még nagyon sokszor megnézem majd laugh.gif

10/10

A szingli fejvadász

Többet vártam,de igazából nem volt rossz.Egyszer nézhető film,bár azért anyának is megmutatom majd hátha utána jobban tetszik. smileeee.gif Katherine Heigl-t nagyon kedvelem,annyira aranyos nő smileeee.gif

10/7.5

Bel Ami - A szépfiú

_nevet.gif _nevet.gif A szépfiú Robert Pattinson
lenne?? nevet2.gif Jó vicc volt.Ez a film...valami borzalom.Annyira rossz,ilyen rossz filmet már régen láttam. blink.gif Egyetlen jó volt benne és az a szereplők alakítása.Abba nem kötök bele mert mindenkivel megvoltam elégedve még Robert-tel is annak ellenére is,hogy sokszor gőzöm nem volt mi baja van blink.gif A film számomra az utolsó 2 percben nyert értelmet mellow.gif Soha többet ne lássam...

10/1 - Az alakításukra azért ennyit adok rohog.gif

Repeaters

Érdekes film,elnyerte a tetszésemet. smileeee.gif Amanda Crew játszik benne akit nagyon szeretek heart.gif és Dustin Milligan akit kedvelek smileeee.gif Aki akarja nézze meg,én ajánlom mindenkinek meghajolo.gif
A lényeg,hogy egy este a rehabon lévő 3 fiatalt áramütés éri és másnap az előző napra ébrednek.Folyamatosan ismétlődni fog ez a nap így mindegy mit fognak csinálni másnapra már úgy sem emlékszik senki,csak ők hárman.Az egyik fiú úgy érzi majd,hogy ő bármit megtehet és ebből lesz a baj.
SPOILER!!! : A végén nagyon tetszik mikor elkezd esni a hó pedig azon a napon ami ismétlődik nem is esett,ami azt jelenti,hogy kiléptek az "idő csapdájából". blush.gif
Néha azért kicsit unalmas volt,és 1-2 dolgot máshogy oldottam volna meg,de attól még:

10/9

Segédszerkesztőnő megosztaná

Sarah Michelle Gellar mennyire gyönyörű volt barna hajjal w00t.gif Bár amúgy is az heart.gif Aranyos film,de semmi extra nincs benne blush.gif Egyszer elég volt látnom.

10/7

Ennyi lenne rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lady Suzy, nicol bellox, patrícia4, Évike12, Lindsay019
2012. augusztus 03. 12:28 #6753
Dorothy6
Dorothy6
visszatérő vendég
Hozzászólás: 319
Csatolások: 306
Azonosító: 158072
Sweeney Todd- A Fleet Street démoni borbélya heart.gif heart.gif

Számtalan filmet láttam már Johnny Depp-től, mindegyiket egytől egyig szeretem, de a Sweeney Todd, a Karib-tenger kalózai mellett az a film, amely mégis kiemelkedik közülük. Egyszerűen imádom, számtalanszor láttam már, nem tudom megunni. wub.gif Lenyűgöző a film története és látványa, valamint ámulatba ejtőek a zenés számok. Mondjon bárki bármit, szerintem Johnny Depp-nek és Helena Bonham Carter-nek egyaránt nagyszerű hangja van. heart.gif meghajolo.gif

Egyértelműen 10/10! thumbsup.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, patrícia4, Kiim, csicsi20, zsanata
2012. augusztus 03. 12:49 #6754
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Geek Charming/Bájos törtető (2011)
Az ilyen kis Disney filmek közül szerintem ez a legjobb, a Brittany Robertson film mellett. Habár eléggé alap, van egy lány, aki a suli legmenőbb lánya és egy fiú, akit senki nem ismer, valami úton-módon elkezdenek barátkozni, először a csaj kihasználja, majd beleszeret a végén pedig összejönnek, mindenki hepi, pipacsos rét, szép szivárvány, vattacukor. De ettől még én imádom ezt a filmet, fogalmam sincs, hogy miért, de tetszik. Sasha Pieterse miatt pluszpont a rendezőknek és még Sarah Hyland-et is megkedveltem. Szerintem nem rossz film, ahhoz képest, hogy milyen sz*rokat adnak a Disney-n.
7/10
2 felhasználónak tetszik: nicol bellox, iannina
2012. augusztus 03. 13:27 #6755
- törölt felhasználó -    
Idézet (csibus0128 @ 2012.08.03. 00:57)
Átnevelő tábor
9/10
Szinte hihetetlen, hogy ez a film igaz történet alapján készült.Én biztos vagyok benne, hogy nagyon nehezen vagy sehogy sem bírnám ki azt a szenvedést, amit az ilyen táborokban élő fiatalok átélnek.Mindenkinek csak ajánlani tudom a filmet.

Ezt tegnap megnéztem, de egyszerűen lesokkolt. Bocsánat, nincs más szó rá, de úgy felb.szta az agyamat ez a film. dry.gif Már az eleve lelkileg összeroppant gyerekeket még jobban tönkreteszik. Spoiler! Ezek nem ok nélkül drogoztak, meg ittak alkoholt... Vagy meghalt valamelyik szülője, vagy verték meg ilyenek. De az, hogy az "alkalmazottak" verték, megerőszakolták a lányokat, hazudtak, hogy saját maguknak jó legyen, miközben a főnök a szülőknek úgy reklámozza a tábort, mint valami paradicsom. Nem értem miért volt jó az a főnöknek, hogy ártatlan tinédzsereket kínoz. blink.gif Meg a szülők ilyen felelőtlenek, hogy 1-2 évre egy idegenre hagyják a gyereküket, hogy nevelje meg. A szülőknek nem az a dolguk, hogy felneveljék a gyereküket?? pardon.gif Viszont a végére nagyon kíváncsi voltam, hogy megjavulnak vagy meg meg tudnak szökni.. Nem mondom, hogy érdemes megnézni, mert utána én hosszú ideig sokk alatt voltam, csak ez járt a fejemben, de azért érdekes egy film. De ami még jobban felidegesített, az hogy igaz történet alapján készült, és hogy ma is vannak ilyen táborok, ahol ha jól emlékszem évente 40en halnak meg. Mi ez már? blink.gif Tiltsák be az összeset azt ott roh@djanak meg a tábor vezetői. Mila Kunist most láttam először színészkedni, hát nem volt olyan rossz, viszont Gregory Smith-ben most sem csalódtam. smileeee.gif Én is egy 9-et tudok adni.
Átnevelő tábor 9/10
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2012. augusztus 03. 15:19 #6756
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
LOL 10/6

Eleinte tetszett a film, mint sokan Miley Cyrus miatt néztem meg, mert tudom, hogy tehetséges, viszont ebben a filmben, inkább Demi Moore alakítása tetszett jobban.Szerintem jó film volt alapjába véve, de nem nyerte el tetszésemet. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Hannuusshh
2012. augusztus 03. 15:52 #6757
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Barátok babával 10/6
Nem nagy szám. Egyszer meg lehet nézni..
2012. augusztus 03. 15:54 #6758
- törölt felhasználó -    
Hajrá csajok.
10/9. thumbsup.gif
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, nicol bellox, zsanata, Teora
2012. augusztus 03. 16:59 #6759
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Tőzsdecápák 2 - A pénz nem alszik * Wall Street: Money Never Sleeps /2010/

Hát 5X futottam neki de végül befejeztem laugh.gif
Nem azért néztem meg ennyi részletben, mert nem tetszett, csak valahogy mindig minden közbejött blush.gif
Maga a brókervilág és a tőzsde sosem érdekelt, nem is értettem, de nem is akartam, mert én sosem hittem, hogy a pénz mindennél fontosabb pardon.gif És annak ellenére, hogy így gondolom és nem érdekel maga a téma, mégis tudtam élvezni a filmet! Shia LaBeouf rendesen tett azért persze, hogy jó legyen számomra a film, ha ő nem lett volna benne, nem hinném, hogy ennyire lekötött volna blush.gif
Nagy tehetség a srác, egyszerűen imádom heart.gif
A film tanulsága is elgondolkoztató, benne van minden a filmben, a kapzsi, zsarnok ember aki csak későn döbben rá, mindent elveszített a pénz miatt, a feltörekvő kölyök aki tele van lelkesedéssel de amint mélyebbre ás rájön ez az élet maga a pokol, és egy lány akit nem érdekel a pénz, csakis az igaz érzelmek meghajolo.gif
Nekem nagyon tetszett a film, a legjobb jelenet számomra egyértelműen a film végén lejátszódó közös jelenet volt beer.gif

8*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2012. augusztus 03. 17:16 #6760
Biuss1999
Biuss1999
visszatérő vendég

Státusz"Ha egy ember semmit sem talál, amiért meg tudna halni, akkor élnie sem érdemes"
Hozzászólás: 219
Csatolások: 56
Azonosító: 178730
A Felhők felett 3 méterrel <3
2 felhasználónak tetszik: nicol bellox, zsanata
710 oldal 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!