Előre is bocsi, de az elmúlt 2 hét "termését" most egybe zúdítom rátok.
Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens (2012)
Nekem ez a mese az, aminek a folytatásai is ugyanúgy tetszettek, mint az első rész. Ez a rész mondjuk jobb volt, mint az előző.

Hihetetlen, hogy mennyire megszerettem a karaktereket és hogy az újak is milyen jók voltak. Sokat sírtam a nevetéstől...
10/10
Csatahajó (2012)
Rosszabbra számítottam, és nem is akartam úgy igazán megnézni, de aztán Apa csak rávett, hogy megnézzem vele. Nem igazán bírom az ilyen műfajú filmeket, de nem volt rossz.
7/10
Szerencsecsillag (2012)
Zac Efron felnőtt és szerintem sokat fejlődött, szóval eloszlatta a kételyeimet a színészkedéséről.
8/10
Vadászlak az erdőben (2011)
Láttam, hogy
House Of Wax kiírta és mivel nagyon bírom Christ, megnéztem. (Még úgy is, hogy én aztán mindentől megijedek, szóval a horror nem nekem való.) Az a vicces, hogy végigröhögtem a filmet, tele volt azzal a tipikus "
túl hülye az élethez" halálokkal, tudjátok amikor tudjuk, hogy nem kéne
leugratni egy motorral a szikláról, de azért is megtesszük vagy tudjuk, hogy a lift hozta fel a rémségeket, de azért csak lemegyünk és ráadásul kiengedjük az összes akármit oda, ahol mi vagyunk... De még sorolhatnám.

Csakis Chris Hemsworth miatt vagyok ilyen jó szívű a pontokkal.
5/10
Szerelem az Alpokban (2011)
Nem volt rossz, de ez is elég kiszámítható volt, ráadásul a főszereplő csaj nagyon-nagyon-nagyon idegesített.
7/10
Anasztázia (1997)
Örök kedvenc.

Egyszerűen nem bírtam már nézni az unokahúgomat, ahogy mindenféle sz*rt megnéz, úgyhogy szépen leültem vele és megmutattam neki, mi a JÓ MESE. (A végére már kicsit unta, de azért tetszett neki, szóval félsiker.

)
10/10
Életrevalók (2011)
Tökéletes. Életszerű. Megható. Vicces.
(Még a nyers poén is nevettető volt, és hol a nevetéstől, hol a meghatódottságtól sírtam.)
10/10
A kútásó lánya (2011)
Szép film volt.
8/10