Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 06. 10:57 #6321
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Vampire Suck

A barátnőim már régóta nyaggatnak, hogy nézzem már meg. Mivel most volt egy kis időm rászántam magam. Mindenhol azt olvastam erről a filmről, hogy ezen szétröhögöd magad. Velem sem volt másképp. Az Alkonyatból is csak az első részt láttam, de merőben állíthatom, hogy ez jobb volt, mint az eredeti.
10/10 _nevet.gif
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, ItsLénaa, SmileyZ, ophely88, Vampiregirl1, LadyAlexa, Pöttömke
2012. július 06. 11:04 #6322
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
X - men kezdetek:Farkas. 10/10 meghajolo.gif

Őszintén nekem nagyon tetszett, bár mondjuk sok volt benne a gyilkolás, de nagyon jól alakított Will.I.Am, Ryan Reynolds, Hugh Jackman.Szerintem ez tényleg, érdekes jó film volt, úgy hogy 10/10-et adok smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Vampiregirl1, gonzales7, Black Hearth2, Mia
2012. július 06. 11:41 #6323
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.04. 22:26)
meghajolo.gif  meghajolo.gif

Egyik kedvenc mesém : )

És ez még mesének nevezhető, nem úgy mint a mai agybutító mesének nem nevezhető micsodák..
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. július 06. 11:43 #6324
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Forráskód
10/10
Imádom, Jake egyik legjobb filmje heart.gif

Szilveszter éjjel
8/10
Nem rossz, tetszett smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, Eszter655, Blackbird03, duracell, Jessy
2012. július 06. 13:17 #6325
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Előre is bocsi, de az elmúlt 2 hét "termését" most egybe zúdítom rátok. smileeee.gif

Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens (2012)
Nekem ez a mese az, aminek a folytatásai is ugyanúgy tetszettek, mint az első rész. Ez a rész mondjuk jobb volt, mint az előző. wub.gif Hihetetlen, hogy mennyire megszerettem a karaktereket és hogy az újak is milyen jók voltak. Sokat sírtam a nevetéstől... rohog.gif
10/10

Csatahajó (2012)
Rosszabbra számítottam, és nem is akartam úgy igazán megnézni, de aztán Apa csak rávett, hogy megnézzem vele. Nem igazán bírom az ilyen műfajú filmeket, de nem volt rossz.
7/10

Szerencsecsillag (2012)
Zac Efron felnőtt és szerintem sokat fejlődött, szóval eloszlatta a kételyeimet a színészkedéséről.
8/10

Vadászlak az erdőben (2011)
Láttam, hogy House Of Wax kiírta és mivel nagyon bírom Christ, megnéztem. (Még úgy is, hogy én aztán mindentől megijedek, szóval a horror nem nekem való.) Az a vicces, hogy végigröhögtem a filmet, tele volt azzal a tipikus "túl hülye az élethez" halálokkal, tudjátok amikor tudjuk, hogy nem kéne leugratni egy motorral a szikláról, de azért is megtesszük vagy tudjuk, hogy a lift hozta fel a rémségeket, de azért csak lemegyünk és ráadásul kiengedjük az összes akármit oda, ahol mi vagyunk... De még sorolhatnám. rohog.gif Csakis Chris Hemsworth miatt vagyok ilyen jó szívű a pontokkal.
5/10

Szerelem az Alpokban (2011)
Nem volt rossz, de ez is elég kiszámítható volt, ráadásul a főszereplő csaj nagyon-nagyon-nagyon idegesített.
7/10

Anasztázia (1997)
Örök kedvenc. heart.gif Egyszerűen nem bírtam már nézni az unokahúgomat, ahogy mindenféle sz*rt megnéz, úgyhogy szépen leültem vele és megmutattam neki, mi a JÓ MESE. (A végére már kicsit unta, de azért tetszett neki, szóval félsiker. biggrin.gif)
10/10

Életrevalók (2011)
Tökéletes. Életszerű. Megható. Vicces.
(Még a nyers poén is nevettető volt, és hol a nevetéstől, hol a meghatódottságtól sírtam.)
10/10

A kútásó lánya (2011)
Szép film volt.
8/10
6 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Teora, House Of Wax, duracell, Mia, pink_bunny
2012. július 06. 13:25 #6326
Catherine
Catherine
boobtana

StátuszCas, buddy, I need you.
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 30
Azonosító: 137378
Hófehér és a Vadász
Magam sem tudom, miért ültem be a filmre, de nagy hiba volt. A film önmagában nem lett volna rossz, de Kristen középszerű alakítása és az összesen két darab arckifejezése nagyon lehúzta. A királynő szerepe meg jó lett volna, de kb egész végig csak ordibált és csúnyán nézett. rohog.gif
4/10
1 felhasználónak tetszik: Jessy
2012. július 06. 13:30 #6327
- törölt felhasználó -    
Fűrész 1 10/10
Hát én az ilyen filmektől kapok sokkot. Szeretem a horrort meg minden, de ennyi csavart benne...talán a Death Note-ban láttam ennyit. Így az 5. rész után egy felüdülés volt, mert szerintem ez a legjobb része. laugh.gif

10 dolog, amit utálok benned 10/9

Most láttam először a filmet, eddig mindig azt hittem, hogy csak a sorozat van. De pozitívan csalódtam. Kb a film felénél rájöttem, hogy a sorozatot erről mintázták. omg.gif Julia Stiles és Heath Ledger már egy nyerő páros volt, a filmet sehogy se tudták volna elrontani.

Jószomszédi iszony 10/10
Már vagy századjára látom, de még mindig tudok rajta nevetni smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, janet7, Eszter655, nicol bellox, Jessy
2012. július 06. 13:31 #6328
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Street Dance
Hát nem tudom.Őszintén szólva többet vártam a filmtől.Sok táncos filmet láttam már,az igaz,de valahogy számomra elmaradt az eddig látottaktól.A koreográfia nagyon jó,de a történet számomra kissé sablonos.Annyira kiszámítható mikor mi történik,hogy egy idő után már nem volt izgalmas.
Lehet,hogy megnézem majd a 2. részt,bár az első rész kicsit csalódás volt számomra,ezért nem hiszem,hogy lenyűgözne majd.
5/10
2 felhasználónak tetszik: Catherine, Évike12
2012. július 06. 17:07 #6329
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Csatolások: 0
Azonosító: 156653
Idézet (ophely88 @ 2012.07.06. 01:30)
…Az ékes példa arra hogy igen is készülnek jó romcom filmek csak svédeknek kell rendezni és britekkel kell megtömni a projektet.  biggrin.gif

…a sok brit kultúrsznobi-tömegcucc legalizálására eléggé átlátszó próbálkozás a svédekre való hivatkozás rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2012. július 06. 19:27 #6330
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se
10/10
Akkor is imádom biggrin.gif
9 felhasználónak tetszik: Kikiih, Teora, nicol bellox, ophely88, SmileyZ, Blackbird03, Pöttömke, csicsi20, An_d_a
2012. július 06. 20:49 #6331
- törölt felhasználó -    
Hacsi, a leghűségesebb barát

Most bátran kijelentem, hogy a legjobb film a barátságról, a hűségről és a reménykedésről. smileeee.gif Igaz történet alapján készült és Richard Gere neve szerintem sokak számára garancia arra, hogy egy jó filmet fognak látni.

5 felhasználónak tetszik: Teora, nicol bellox, Kyra99, Jessy, tya04
2012. július 06. 20:56 #6332
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Barátság extrákkal
Valami hihetetlen film,imádom. heart.gif Nem maradt el a várttól,szerintem nagyon jó az alapsztori.
Mila remek színésznő és jó nő,Justin úgyszint jó pasi és jó színész,szóval tökéletes párosítás biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, House Of Wax, SmileyZ, Blackbird03, NiceandCute, duracell, Jessy, Évike12
2012. július 06. 22:39 #6333
- törölt felhasználó -    
Az asztronauta

Még nem láttam ezt a filmet, habár imádom Johnny Deppet. De ma végre sikerült megtekintenem ezt a filmjét is, amely nagyon izgalmasnak, és érdekesnek ígérkezett. Nekem nagyon tetszett, a végéig oda tudott szegezni a monitor elé. Depp ismét parádésan játszott, és Charlize Theronra sem lehet egy rossz szavam sem. Bár a film 1999-es, mégis ütős még mai szemmel nézve is.

10/10
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 07. 01:19 #6334
- törölt felhasználó -    
próbálom kitalálni hogy mi az ördög történt ezzel a John Singleton nevű fazonnal!mert hogy elfelejtett filmet rendezni az egyszer biztos! sad.gif
ez az ember olyan filmeket készített mint a Fekete vidék,a Megoldatlan egyenletek,a Rosewood az égő város,a Négy tesó!
persze voltak itt borzalmas filmek is már korábban is tőle a pl.a Shaft remake vagy a Halálosabb iramban! rolleyes.gif de ezeket még el néztem neki hiszen nehéz mindig "fekete"problémákról filmet készíteni fehéreknek ezért rá ment a mainstream vonalra rendben John semmi gond! smileeee.gif deee bazz Niggga mit műveltél itt??? ohmy.gif w00t.gif rolleyes.gif sad.gif mad.gif
a fazon 2012-ben olyan mélyre süllyedt ahonnét szerintem nincs vissza út. rolleyes.gif sad.gif
megnéztem az Elhurcolva című "film" borzalmat! rolleyes.gif csak is Singleton neve és Maria Bello miatt!de bár ne tettem volna! rolleyes.gif Sigourney Weaver pedig hááá én nem is értem hogy mit keres itt ok ok hogy nem kapkodnak utána már a rendezők nahh deee az jó ízlésnek vannak határai!de hááá a zöld hasú beszél! rolleyes.gif
háá most komolyan rögtön a film első pár percében tudatosult bennem hogy itt nagyon nagy bajok lesznek ezzel a filmmel! rolleyes.gif
de...de...most nézzétek meg hogy kezdődik a film hááá ez valami borzalmas gratulálok:

de nem is szaporítanám tovább a firkálmányt egyszerűen ez a film borzalmas műfaját tekintve akciófilm de olyan ember aki látta a Rambo 4-et a z Elrabolva filmet a Börtönregényt a Védhetetlent a Bourne filmeket a Feláldozhatók-at a Crank filmeket az ezt a filmet kiröhögi ahogy én!szándékosan nem olyan régi filmeket soroltam fel vagyis 2000 utániakat!
igazából nem tudom mit vártam ettől a filmtől nem tudom!de nem azt amit ez a Lautner kölök színészkedés címszó alatt művel a filmben szerintem neki nagyon gyorsan el kéne tűnni a film iparból és elmenni modellnek vagy testépítőnek vagy férfi rúd táncosnak akárhova csak a filmektől el! mert Pattinson és Stewart legalább próbálkoznak vagy mittuomén de ez a srác hááá ez kínlódik! rolleyes.gif
ez a film nem nekem készült és nem az én korosztályomnak és megkockáztatom hogy ez a film csak tiniknek készült! rolleyes.gif
nahh jó erről elég ennyi!aki teheti még véletlen se nézze meg!
Singleton te pedig dobd be a törölközőt és takarodj vissza a gettóba hátha észhez térsz!
Elhurcolva
0/10
2 felhasználónak tetszik: tya04, Christo
2012. július 07. 07:29 #6335
otyg
otyg
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
na most konkrétan lehet, hogy off topik leszek, mert magát a filmet nem láttam végig, de mégiscsak ide kívánkozik. A Sikoly 4-ről van szó, amire minden ódzkodásom ellenére rá lettem beszélve (ez a tinihorror vagy mi a szösz műfaj amúgy nem igazán hoz lázba, viszont a szereplőgárda elég impozánsra sikerült, de a 3 húzónév nálam Alison Brie, Lucy Hale és Emma Roberts voltak). Már a kezdés is borzalmas volt (és most nem a műfajhoz tartozó borzalomra gondolok, hanem arra, hogy ez bizony nagyon tré volt), az egyik húzónév rögtön ki is esett, de már ekkor reménykedtem benne, hogy remélhetőleg a többiekkel is ez lesz, mert akkor nem kell tovább szenvednem. A telefonálós jelenetek nagyjából annyira voltak ijesztőek, mint a paródiaként készült Scary movie-ban. 20 perc után szünetet kellett tartanom, aztán nagy lelkesültséggel megint belevágtam, egészen addig a jelenetig, amíg meg nem találják a telefont Neve Campbell kocsijának csomagtartójában. A rendőrnő azzal a dög nagy mordállyal olyan kommandózást hajtott végre, mintha Osama Bin-Ladent akarná kézre keríteni. És ekkor azt gondoltam, hogy köszönöm, de nekem ennyi bőven elég volt. Láttam benne szinte mindenkit, aki érdekelt (Courtney Cox feltöltött ajkai legalább egy kicsit megrémítettek - ha már horrorról van szó), de nem nagyon hiszem, hogy a véleményemen a film maradék része változtatott volna. Rémületkeltésből egyes, ha pedig magát a filmet kéne értékelnem, akkor arra 0-1/10, de az is csak azért mert túl sok kedvenc volt benne.

De legyen egy ontopik is
Rocksuli
Nagy kedvenc, rengetegszer láttam már, de Jack Black egy állat, nincs mese. biggrin.gif Ahogy feltúrja a színpadot, ahogy gitározik, ahogy pofákat vág, ráadásul végig szól a rock!
A gyerekszereplőknek is jár a pirospont, Miranda Cosgrove is hihetetlen aranyos volt.
9/10
3 felhasználónak tetszik: Teora, nicol bellox, szavy
2012. július 07. 07:49 #6336
- törölt felhasználó -    
Titánok Harca smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. július 07. 08:59 #6337
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Északi Lovag @ 2012.07.06. 17:07)
…a sok brit kultúrsznobi-tömegcucc legalizálására eléggé átlátszó próbálkozás a svédekre való hivatkozás rolleyes.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Brit kultúrsznob-tömegcucc? Láttál valaha egyetlen filmet is vagy csak úgy mondod hogy tömegcucc? Elég nagy a gond ha szerinted ők csak tömegcuccokat képesek alkotni mert akkor egyértelmű hogy nem láttál semmi mást csak a Harry Pottert és a Bridget Jones naplóját, bár a Harry Potter is jobb lehetett volna ha az amcsik nem nyúlnak bele, rendesen szétbaxták a negyedik epizódtól, ez igaz. Az angolok Európa egyik legjobb filmkésztői a spanyolok, franciák és svédek mellett, sokrétűek mint imént említett országok, igazi száraz, vontatott de élethű drámákat készítenek és angol humoros filmeket ami egy teljesen más dimenzió, ha úgy vesszük mert a humorukat csak ők szeretik nagyjából és mondhatjuk hogy csak sajátmaguknak csinálják ahogyan a romcom filmeket is. A romcomokat nem szeressem de brit és franvia változatban néha jók. Pont hogy ők nem készítenek sok szemetet mert nekik nincs pénzük szuperhősös meg milliárdos filmek elkészítésére. Abszolút nem mondanám giccsnek. A giccs az amit Amerikából kapsz.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. július 07. 10:04 #6338
- törölt felhasználó -    
High School Rock/BandSlam (2009)

Egészen eddig óvakodtam ettől a filmtől, mert nagyon lehúzták mindenhol, ahol eddig olvastam róla. Sőt, valami olyasmit is hallottam, hogy Amerikában még a hardcore Vanessa Hudgens-rajongók, se voltak hajlandóak megnézni, na hogy most ebből mi igaz...? A címét nagyon gázul fordították. Eleve nem értem, hogy ha a filmben magyarul is BandSlam volt a sulis bandák összecsapásának a neve, akkor magyarul miért nem maradhatott meg? S ha már lefordítják, akkor már miért nem lehet rendes magyar címet adni neki? Miért kell újabb angol szavakat belekeverni? blink.gif Nem számít. Szóval a film: a főszereplő srác valamiért irritált. Fogalmam sincs miért, egyszerűen csak nem jött be. Az anyja sem volt különösebben szimpatikus. A kedvenc karakterem a Vanessa által megformált Sa5m volt (az 5-ös néma!! rohog.gif ) Ez szerintem jó volt benne. De tényleg, hogy valakinek ilyen ökörség eszébe jusson... good.gif Aztán megjelent Charlotte (Aly Michalka). Aly nekem nem annyira szimpatikus, de tény, hogy (véleményem szerint) nagyon tehetséges énekesnő és színészként sem annyira borzalmas. Persze volt egy-két pillanata, amit nem igazán értettem, de alapvetően semmi bajom nem volt a karakterével. Azt tartottam nagyon furcsának, hogy a srác szinte minden áldott nap írt e-mailt David Bowie-nak, amaz pedig mikor befutott a banda (Nem megy tovább, megyek tovább: erről csak annyit szeretnék, hogy semmi értelme. Mármint így magyarul talán, de angolul I Can't Go On, I'll Go On. huh.gif ) akkor csak simán írt egy e-mailt és még csak nem is említette, hogy "Egyébként köszönöm a sok nekem címzett leveledet, vagy valami ilyesmi. Ez nekem fura volt, de lehet, hogy csak túl hülye vagyok és nem értek dolgokat. Azt az egyet nem tudom, hogy miért hívták tintásnak a srácot. Oké, hogy az apja elütött részegen egy gyereket az utcán, de... mindegy, lehet hogy csak lemaradtam valamiről. Az elején sok mindent nem hallottam, sokszor vissza kellett tekernem, mert beszéltek mellettem és nem értettem mit beszélnek a filmben. Talán akkor majd megnézem még egyszer. A pontozáson sokat gondolkodtam, de nagyon szeretem Vanessát ( pardon.gif ) és ebben a filmben sem okozott csalódást. Igazán jól játszotta Sa5met, szóval...

10/9
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2012. július 07. 10:13 #6339
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Azonosító: 156653
http://www.pophalo.hu/kepek/hirek/10/10062/Osvart%20Andrea_1.jpg

A tigrisszívűek / Two Tigers (Osvárt Andrea…) blink.gif ohmy.gif drool.gif drool.gif drool.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Törpemókus
2012. július 07. 10:37 #6340
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Ottalvós buli /Sleepover/
Ez egy tipikus kamaszfilm. Egész jó kis szereplőgárda jött össze, bár nem mondom, hogy falrengető volt a színészi játék, de azért én nem mondanám rossznak sem. Az alaptörténet tökre jó, nagyon bejött, mert nem az a tipikus sablonos sztori, vannak benne meglepetések, és fordulópontok. A tizenéveseknek kifejezetten találó film, csak ajánlani tudom a korosztály számára. smileeee.gif Emellett bele van csempészve pár humoros jelenet is. Nekem tetszett biggrin.gif
8.5/10
http://www.kepkezelo.com/images/ofjbo5jos70lvj42930.jpeg
8 felhasználónak tetszik: Teora, Pöttömke, nicol bellox, LadyAlexa, Minimanó94, Adrianna, Spongya, pink_bunny
710 oldal 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!