Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 30. 11:12 #6221
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (katherine132 @ 2012.06.30. 11:03)
igen adig amíg nem tetszik egy olyan film amit le is írnék

Akkor majd leírod azt az egyet ami tetszett wink.gif
Ez a mondat addig fölösleges, csak úgy is ki lesz töröltetve beer.gif
7 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Twilight6, Lizania, gonzales7, Adrianna, Black Hearth2, rencsi95
2012. június 30. 11:17 #6222
katherine132
katherine132
I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥

Státuszmit érne a szar életem nélküled??
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1787
Csatolások: 25
Azonosító: 178955
Idézet (House Of Wax @ 2012.06.30. 11:12)

Akkor majd leírod azt az egyet ami tetszett  wink.gif 
Ez a mondat addig fölösleges, csak úgy is ki lesz töröltetve  beer.gif

jól van
2012. június 30. 11:58 #6223
Judit107
Judit107
daddy steve harrington
Hozzászólás: 2214
Csatolások: 1379
Azonosító: 178984
Bajos Csajok 2.Szerintem nem volt olyan jó,mint az első.A színészek közül is csak egyedül Clair-nek tetszett az alakítása.
2012. június 30. 12:54 #6224
- törölt felhasználó -    
Rossz tanár. Nekem nagyon tetszett smileeee.gif) smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, An_d_a, Teora, Vampiregirl1, Évike12, zsanata, patrícia4
2012. június 30. 14:49 #6225
- törölt felhasználó -    
Én, a robot/I, Robot

Nem igazán szeretem az ilyen robotos filmeket, mert félek a robotoktól. Na jó, nem félek, csak egyszerűen kiráz tőlük a hideg. Ettől a filmtől is óvakodtam, mert annyit már tudtam róla, hogy a robotok fellázadnak és el akarják tüntetni az embereket a Föld színéről. Tegnap azonban beadtam a derekam, mert a tesóm elkezdett piszkálni, hogy "Annyira jó, muszáj megnézned!", szóval megcsináltam. És tetszett! Will Smith-t mint embert annyira nem mindig bírom, de színészként mindig jól teljesít (legalább is szerintem). A robotokkal még mindig nem sikerült megbékélnem, de nem is ezért néztem meg. smileeee.gif

10/8
6 felhasználónak tetszik: Teora, House Of Wax, Christo, Adrianna, Black Hearth2, patrícia4
2012. június 30. 14:58 #6226
Fozi Dodi
Fozi Dodi
ForthePolarbears

StátuszThe Scout
Hozzászólás: 1396
Csatolások: 224
Azonosító: 133896
A testvériség

Unaloműzés kép néztem a tvben és be kell valljam nem rossz film,de nem az én ízlésem. unsure.gif
2012. június 30. 23:57 #6227
- törölt felhasználó -    
hááá ezt a filmet sok helyen lehúzták!
nekem iszonyat tetszett olyan Visszavágó hangulata volt csak éppen Mexikóban és egy börtönben és egy lepukkant Mel Gibsonnal!
komolyan szerintem neki ilyen filmekkel kéne helyreállítani a megtépázott hírnevét ha még lehet azon helyrehozni valamit.nem kell neki blockbuster filmekben vagy ilyen ostoba drámákban játszani mint a Hódkoros vagy az erőltetett A sötétség határán ami végül is nem volt rossz film de olyan semmilyen volt az egész! rolleyes.gif szóval az ilyen barom filmekben szerepeljen a sok túlértékelt agyonsztárolt fiatalabb színész bagázs! rolleyes.gif
ez nekem nagyon bejött amúgy is bírom a börtönös és fordulatos bosszúállós filmeket amiben az egyik legjobb Mel Gibson Visszavágó filmje!
szóval Gibsonnak ilyen filmeket kéne nyomatni engem még mindig be vonz a DVD elé a neve! meghajolo.gif és szerintem a színészi képességeivel továbbra sincs baj! meghajolo.gif
és ez a film nekem ugyanúgy mint a Fehér pokol megint egy üde színfolt volt a sok szét hypeolt meg túlértékelt film között amikbe belemagyaráznak minden hülyeséget és ha nem érted meg nem érdekel akkor te vagy a marha meg a rossz! rolleyes.gif bullshitt! rolleyes.gif
én maradok az ilyen filmeknél mint a Börtönregény a Védhetetlen vagy a Fehér pokol!pardon.gif ilyenekből még jöhetnének sorban!mert van rá igény! meghajolo.gif és nem csak én mondom ezt! meghajolo.gif jó tudom hogy vannak is ilyen filmek mert ez pl.egy tucat film de nekem sokkal szórakoztatóbb volt sok más új filmnél!pardon.gif nahh mind1! unsure.gif
Börtönregény
8/10
2012. július 01. 08:50 #6228
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
The Diary of Anne Frank (Anna Frank naplója)

Szokásom ottragadni az egyik kedvenc csatornám, a Viasat History előtt, ahol éppen ez az angol film volt a soron következő műsor. A sztorit szerintem nem nagyon van olyan, aki nem ismerné, úgyhogy ezt nem feszegetném. Szerintem nagyon jó volt a szereposztás és teljesen hiteles képet festett az akkori időszakról. Megmondom őszintén, örülök, hogy nem éltem még akkor. Folyamatos rettegésben tölteni a mindennapokat borzasztó dolog lehetett. sad.gif Kate Ashfield is nagyon tetszett benne, bár bevallom, először meg sem ismertem barna hajjal, pedig tudtam, hogy játszik benne. smileeee.gif

10/10

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01213/anne1_1213752c.jpg

Hercule Poirot's Christmas (Poirot Karácsonya)

Szokásomhoz híven megint hoztam egy Poirot-s sztorit. Tegnap este az alábbi darabot tekintettem meg, nem elsőre, de még így sokadjára is végig le tudott kötni és nem volt lapos. David Suchet megint csak ajnározni és dicsérni tudnám, tessék ideképzelni, mert ettől most eltekintek.
Nem volt teljesen véletlen, hogy pont ezt választottam megnézésre. Ebben a hőségben ugyanis vágytam egy kis hűvösségre, legalábbis ami az évszakot, időjárást illeti. rohog.gif Elképesztően jó érzés volt nézni az angol/wales-i téli képeket, s átjött a karácsonyi hangulat is. Szóval én már most várom a telet. biggrin.gif Na jó, megelégszem az ősszel is. Csak tűnjön már el ez a hőség... mad.gif

10/10

http://s016.radikal.ru/i335/1011/2e/59d78292cfa0.jpg
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2, Alison Lerman, csicsi20
2012. július 01. 08:53 #6229
katherine132
katherine132
I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥

Státuszmit érne a szar életem nélküled??
Hozzászólás: 1787
Csatolások: 25
Azonosító: 178955
magas feszültség biggrin.gif már láttam ezerszer de ezt nésztem legutóljára biggrin.gif
2012. július 01. 09:21 #6230
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
The Devil Inside

Ez ismét egy wtf.gif élmény volt. Nem is fűznék hozzá sok mindent. Volt egy-két egész jól megcsinált jelenet, de ettől a film még egy rakás értelmetlen, unalmas förmedvény volt. Kiszámítható, semmilyen, korántsem félelmetes, a legkevésbé sem sejtelmes és egyébként minden műfaji sajátosság hiányzott belőle. Egyedit akartak alkotni és összejött. Egyedien unalmas volt. secret.gif Nem is pontoznám. banana_moonwalk.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. július 01. 09:44 #6231
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Védhetetlen * Safe House /2012/

Nagyon vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban!
Pozitívumok:
Ide sorolnám Ryan Reynolds-ot beer.gif Nagyon jól játszott, kicsit úgy éreztem, hogy ezzel a filmmel kilépett a komfortzónájából smileeee.gif A harcjelenetekben is nagyon jól helyt állt, bár erre azért már volt példa (Blade * X-Men), és mindezek mellet mint mindig, most is nagyon helyes volt wub2.gif
A pozitív listához csatlakozik Denzel is meghajolo.gif Be kell valljam, sosem kedveltem őt, itt azonban számomra meggyőző és hiteles alakítást nyújtott smileeee.gif
A történet is jó volt, akárcsak a harcjelenetek smileeee.gif
Negatívumok:
Kevés akciójelenet, a túlzott vontatottság és a fölösleges szerelmi szál unsure.gif Én az akció jelenetekből hiányt éreztem unsure.gif Nagyon kevés olyan jelenet volt amire én is rá tudtam volna pörögni. Sokszor volt, hogy unatkoztam blush.gif Két akciójelenet között sokszor nagyon sok idő eltelt, ami nekem nem volt izgalmas unsure.gif És végül a fölösleges szerelmi szál. Szerintem semmi értelme nem volt ezt beleszőni unsure.gif Jó, a végén tetszett, de nem kellett volna szerintem ekkora hangsúlyt fektetni rá meghajolo.gif

Összességében tetszett, bár néhol nagyon untam unsure.gif
Biztos megnézem még egy párszor, de örülök neki, hogy anno nem mentem el rá a moziba és nem dobtam rá ki külön pénzt beer.gif
7*10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, gonzales7
2012. július 01. 13:52 #6232
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
A királynő

Hát nézzük csak: a szereposztás jó volt, Helen Mirren csodálatos alakítása tényleg Oscar-t érdemel. A cselekményben tetszett, hogy elég időt szántak a királynő és Tony viszonyának bemutatására. Azt hiszem épp annyi politika volt a filmben mint amennyi szükséges. Diana és az angol nép viszonya is jól lett bemutatva szerintem, és csak kicsit szépítették Diana és Károly viszonyát azt hiszem, bár a film erre annyira nem tér ki. Nekem tetszett 9/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2012. július 01. 15:43 #6233
- törölt felhasználó -    
Dr. No (1962) 9/10
Dr. Dolittle 8,5/10
Marple: A kristálytükör meghasadt 10/10

Ma nincs kedvem értékeléseket írni, úgyhogy helyettem most a számok beszélnek. smileeee.gif
2012. július 01. 16:24 #6234
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Camino
Ezer és egy hála a Duna TV-nek, amiért műsorra tűzték ezt a szépséget, ráadásul eredeti nyelven, plusz a szemeimnek, amiért kiszúrták a filmet az újságban.
A történet valós eseményekből merített ihletet: egy rákos kislány boldoggá avatásához vezető útjáról szól, megfűszerezve némi -nem nyílt- kritikával az Opus Deiről.
Annyira mély hatást gyakorolt rám az egész, hogy a végén úgy éreztem magam, mintha valaki fagyiskanállal kiszedett volna mindent a mellkasomból - szívet, lelket, tüdőt, mindent. A hozzám hasonló labilis lelkivilágúaknak javaslom, hogy NE az éjszaka közepén nézzék meg, ahhoz túl megrázó.
Tetszett, hogy a rendező mindent a nézőre bízott. Kérdéseket vet fel, de azt akarja, hogy te válaszolj rá, a saját értékrended, gondolkodásmódod, vallási beállítottságod szerint. Nem jelenti ki: az Istenben való hitnek nincs értelme, de egyértelműen jelzi, a bigottság több rosszhoz vezet, mint jóhoz.
A szimbólumokat remekül alkalmazták: a kislányt Caminónak hívják, ami spanyolul utat jelent, egy híres spanyol keresztény zarándokútnak is ez a neve (El Camino). Ez az út utalhat a boldoggá avatás felé vezető útra, amit a lány él át, de arra az útra is, amin az anya eljut a már-már fanatikus Isten-imádattól az igazi anyai szeretetig. Aztán ott van a Jézus (Jesus)-szimbólum. Mindenki azt hiszi, a kislány emberfeletti hittel bír, holott csak a szerelmével szeretne találkozni. Ez felvetheti a vallásosak körében a kérdést: kinek mit jelent Jézus, és vajon baj-e az, ha másképp értelmezzük a vallást. Bennem legalábbis ez vetődött fel. Nem vagyok vallásos, illetve hiszek Istenben, de sok mindenben szkeptikus vagyok. Most mégis valahogy felkavart ez a film. Nem rág a szádba semmit, nem erőltet rád semmit, csak eléd tart egy kicsi tükröt. Azt látsz benne, amit akarsz.
Elnézést, ha a leírásom csöpögősséget sugall, erről egyáltalán nincs szó. Ez egy nagyon megható, megdöbbentő film, néhány érdekes megoldással (rossz értelemben), de mindenképpen érdemes megnézni. Utánanéztem, és 6 Goya-díjat nyert, úgyhogy csak nincs ízlésficamom smileeee.gif
Értékelésem: 10/10
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. július 01. 19:30 #6235
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Fritt vilt II 10/8
Little Manhattan 10/8
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. július 01. 20:04 #6236
- törölt felhasználó -    
Mr. Dollitle tongue.gif biggrin.gif Tökjóó volt!biggrin.gif
2012. július 02. 07:55 #6237
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Hollow Crown: Richard II. 2012

Végre lement az egyik általam kevésbé szeretett Shakespeare könyv új filmes verziója. A sztori továbbra sem tetszik de a film toronymagasan veri az összes eddigi II. Richard király filmet, talán azért mert egy színdarab rendező készítette és bozasztó jól sikerült összeszedni a castot. Patrick Stewart, Lindsay Duncan, David Morrissey és Ben Whishaw. biggrin.gif
Megérte végigülni a két és fél órát. biggrin.gif

10-10
2012. július 02. 10:01 #6238
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
John lennon - Imagine

Ez egy dokumentumfilm John Lennon és a Beatles sikereiről, híressé válásáról és botrányairól. Angolul nézem és nagyon tetszett smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, ophely88, Teora
2012. július 02. 14:07 #6239
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
Hozzászólás: 2487
Csatolások: 0
Azonosító: 156653
http://www.uv.es/capelo/Vilma.jpg

Fesztivál / Festival biggrin.gif (Ebba Hultkvist…) drool.gif drool.gif drool.gif
2012. július 02. 14:24 #6240
- törölt felhasználó -    
John Carter (2012)

Az első pár másodperc nekem kicsit unalmas volt, mert nem értettem, hogy miért harcol a két város, aztán később kiderült és akkor már megnyugodtam. rohog.gif A főszereplő igazából a könyv írója volt, akiről csak a film leges legvégén jutott eszembe, hogy játszott a Kémkölykökben. Az ehhez hasonló filmek általában nem az én stílusaim, de rászántam magam és nem bántam meg. Nem az volt, hogy feleslegesen húzták el 2 órásra a movie-t, hanem tényleg izgalmas volt. A Mars hercegnője (már nem emlékszem a nevére, de hasonlított a Deja Vu szóra) nekem teljes mértékben Nicole Scherzinger volt. Még át is futott az agyamon, hogy "Annak a nőnek nincs iker testvére, mert ez a csaj teljesen úgy néz ki, mint ő". Taylor Kitsch előtt le a kalappal, mert nagyon jól játszott és nem mellesleg nagyon jól nézett ki . Disney filmhez képest nagyon jól volt kidolgozva. Nekem tetszett.
Szerk.: Azt még hozzátenném, hogy látszott rajta, hogy a megálmodója ugyanaz volt, mint a Tarzané, hisz' a főszereplő nagyokat ugrott, félhosszú volt a haja és egy szál ágyékkötő volt csak rajta. biggrin.gif
10/10

http://www.jerrycomovie.com/images/cikk/john_carter_image.jpg
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Grace Benning
710 oldal 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!