Pörgök, de valahogy mégsem vagyok kifejtős kedvemben.
Everyone says I love you
Édes.
7/10
Red eye
6,5/10
Beastly
6/10
50/50
7,5/10
State Of Grace
9/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. június 26. 23:16
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Másnaposok 2
2012. június 27. 08:36
Idézet (tya04 @ 2012.06.26. 22:59)
Szeretem azt a filmet. Nem a sztori a megfogó, nem a megvalósítás.. Van valami szívszorító hangulata az egésznek, amit mai napig nem bírok kiverni a fejemből, azt hiszem, Domcicc mondta róla anno hogy miközben nézed, olyan érzés fog el, hogy nyúlsz valamiért, de sosem éred el. Rachel Portman filmzenéje pedig zseniális. A stáblista alatt csak lehajtottam a fejem, könnyes szemmel hallgattam a zenét.
Nálam úgy 8,5-9 körül mozog a film.
Nem is a hangulatával volt bajom, inkább magával a sztorival. Az élet ellen való neveléssel. Ebben a kategóriában láttam már sokkal jobb filmet is, (A sziget) amelyben azért előtörtek az emberekből a legalapvetőbb emberi ösztönök. Köztük az élni akarás. A sertések sem mennek a vágóhídra vígan fütyürészve. Az egyoldalú depresszív ábrázolás, ami nem igazán tetszett. Beletörődés, megnyugvás, de az élni akarást teljesen mellőzték. A szereplőkkel semmi gond nem volt.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2012. június 27. 10:26
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Chalet Girl/Szerelem az Alpokban
Többet vártam,vagy inkább mást és csalódtam is rendesen.Tetszett,és Ed Westwick miatt megnézem még párszor,de biztos,hogy nem szinkronosan mert szerintem az rontotta el az egészet.A főszereplő csaj hangja nekem irritáló volt,vagy talán maga a csaj volt az akit nem találtam túl szimpatikusnak.De legalább Sophia Bush is benne volt,akit Ed-hez hasonlóan nagyon szeretek
10/8
Többet vártam,vagy inkább mást és csalódtam is rendesen.Tetszett,és Ed Westwick miatt megnézem még párszor,de biztos,hogy nem szinkronosan mert szerintem az rontotta el az egészet.A főszereplő csaj hangja nekem irritáló volt,vagy talán maga a csaj volt az akit nem találtam túl szimpatikusnak.De legalább Sophia Bush is benne volt,akit Ed-hez hasonlóan nagyon szeretek
10/8
2012. június 27. 12:00
Ponyvaregény 8,5/10
Nem volt rossz, de kedvenc azért nem lett.
Nem volt rossz, de kedvenc azért nem lett.
2012. június 27. 13:16
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Megint 17
Nos, megint megnéztem
Ez tipikus évis filmnek számít, hogy folyton kiabálok a TV-vel hogy miért ez csinálod? ;csókold meg!! szóval tetszik, vicces és jó film, nagyon aranyos benne Zac.
9/10
Nos, megint megnéztem
9/10
2012. június 27. 14:28
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Mindörökké rock
Szombaton néztük meg a moziban a tesómmal és hát őszintén szólva szívesebben maradtam volna itthon Doctor Whot nézni de mivel már megvettük a jegyeket muszáj volt elmenni és nem rossz film csak a szőke csaj engem nagyon irritált és kb annyira nézett ki rockernek mint Britney Spears
viszont a dalok nagyon jók voltak és a történet is tetszett bár szerintem kicsit túl sok volt benne a romantika
10/8
Szombaton néztük meg a moziban a tesómmal és hát őszintén szólva szívesebben maradtam volna itthon Doctor Whot nézni de mivel már megvettük a jegyeket muszáj volt elmenni és nem rossz film csak a szőke csaj engem nagyon irritált és kb annyira nézett ki rockernek mint Britney Spears
10/8
2012. június 27. 20:29
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Journey 2: The Mysterious Island
Voltak benne izgalmas részek, néhol volt pár poén, de az első rész színvonalát nekem nem tudta hozni. Lehet, hogy 3D-ben jobb lett volna megnéznem, mert így csak 10/6.
Chalet Girl
Könnyed nyári kikapcsolódásnak tökéletes. A sztori egész jó volt. Bill Nighy hatalmas figura még mindig, Ed meg hozta a szokásos formáját
10/7
Voltak benne izgalmas részek, néhol volt pár poén, de az első rész színvonalát nekem nem tudta hozni. Lehet, hogy 3D-ben jobb lett volna megnéznem, mert így csak 10/6.
Chalet Girl
Könnyed nyári kikapcsolódásnak tökéletes. A sztori egész jó volt. Bill Nighy hatalmas figura még mindig, Ed meg hozta a szokásos formáját
10/7
2012. június 27. 21:56
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Daisy Diamond
Még mindig úgy gondolom, hogy ez Noomi Rapace eddigi legátütőbb alakítása. Szörnyen megrázó film.
10/10
Haywire
Elegánsan megoldott akciófilm. Soderbergh sosem tartozott a kedvenc rendezőim közé, de bírom a munkáit, ez is magán hordozza a stílusjegyeit. Gina Carano eleinte furcsa a főszerepben, viszont nem kell tőle elvárni hatalmas alakítást, amit tennie kell, azt hitelesen és profin meg is teszi. Eleinte elvesztettem a fonalat, unalmassá vált a sok akció és a gyatra dialógusok sem váltak segítségemmé a nagy megvilágosodásban. Mindegy is, mert a végére összeáll a kép.
7,5/10
Még mindig úgy gondolom, hogy ez Noomi Rapace eddigi legátütőbb alakítása. Szörnyen megrázó film.
10/10
Haywire
Elegánsan megoldott akciófilm. Soderbergh sosem tartozott a kedvenc rendezőim közé, de bírom a munkáit, ez is magán hordozza a stílusjegyeit. Gina Carano eleinte furcsa a főszerepben, viszont nem kell tőle elvárni hatalmas alakítást, amit tennie kell, azt hitelesen és profin meg is teszi. Eleinte elvesztettem a fonalat, unalmassá vált a sok akció és a gyatra dialógusok sem váltak segítségemmé a nagy megvilágosodásban. Mindegy is, mert a végére összeáll a kép.
7,5/10
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. június 27. 21:59
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
'Honnan tudod?'
2012. június 27. 22:10
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Valentin nap
7/10
Most nagyon rá kattantam az olyan filmekre ahol smárolnak mert imádok kiabálni a TV-vel meg sikítozni hogy
Alice csodaországban
6/10
Néhol unalmas volt, de sok érdekes rész volt, végül is nézhető de csak egyszer..
Amerikai Pite - találkozó
10/10
Istenem, ilyen jó filmet még nem láttam, és ennyit röhögni
Nagyon nagyon a film mindenkinek ajánlom aki már 12 min. elmúlt, és tényleg megéri a 16-os karika
7/10
Most nagyon rá kattantam az olyan filmekre ahol smárolnak mert imádok kiabálni a TV-vel meg sikítozni hogy
Idézet
meg csókolta, meg csókolta
... nem rossz film, de sokszor követhetetlen volt, amúgy jó Alice csodaországban
6/10
Néhol unalmas volt, de sok érdekes rész volt, végül is nézhető de csak egyszer..
Amerikai Pite - találkozó
10/10
Istenem, ilyen jó filmet még nem láttam, és ennyit röhögni
2012. június 28. 08:21
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A farm, ahol élünk: Karácsonyi kaland
Régen nagyon szerettem a sorozatot. Tegnap délután kapcsolatgattam a tévét és belebotlottam ebbe a filmbe. (nem sorozat, ez egy külön film) Azt hiszem, kiskoromban már láttam, mert ismerős volt, de mindenesetre könnyekig meghatódtam.
Az édesanya, aki elveszti a magzatát és kétségbeesésében elrabol egy kisgyereket a szüleitől. Akik persze rátalálnak. Az árva kisfiú viszont családra lel így, s mindezt Karácsony Szentestéjén. Gyönyörű történet, szívfacsaró és könnyfakasztó.
10/10
Régen nagyon szerettem a sorozatot. Tegnap délután kapcsolatgattam a tévét és belebotlottam ebbe a filmbe. (nem sorozat, ez egy külön film) Azt hiszem, kiskoromban már láttam, mert ismerős volt, de mindenesetre könnyekig meghatódtam.
Az édesanya, aki elveszti a magzatát és kétségbeesésében elrabol egy kisgyereket a szüleitől. Akik persze rátalálnak. Az árva kisfiú viszont családra lel így, s mindezt Karácsony Szentestéjén. Gyönyörű történet, szívfacsaró és könnyfakasztó.
10/10
2012. június 28. 10:29
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Nikita - régóta meg szerettem volna nézni (főleg a sorozat miatt, mert azt imádom), és bár kicsit kétkedve álltam hozzá, hogy biztos valami uncsi, lövöldözős akciófilm, kellemesen csalódtam. Nagyon jó film, érdemes megnézni.
10/9
Pofa be - Rengetegszer láttam már, hatalmas film. Mindig szétröhögöm magamat rajta!
10/10
Pofa be - Rengetegszer láttam már, hatalmas film. Mindig szétröhögöm magamat rajta!
2012. június 28. 13:04
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Védhetetlen/Safe House
Már azóta megakartam nézni,hogy volt a mozikba,de csak most jött össze
Kicsit más volt mint vártam,de egy nagyon jó filmet kaptunk,remek színészi játékokkal
Denzel Washington nem tartozik a kedvenceim közé,mivel nem is nagyon ismerem,de itt nagyon bírtam.
Ryan meg egyértelműen jól játszott,ezen meg sem lepődök.
Jól állt neki ez a karakter,a film izgalmas volt,bár a sztori azért több filmben előfordult már,annyira újat nem mutattak mégis nagyon jó volt.
A verekedős jelenetek pedig nem tudom miért de szokásomtól eltérően nagyon tetszettek.
10/8.5
Már azóta megakartam nézni,hogy volt a mozikba,de csak most jött össze
Denzel Washington nem tartozik a kedvenceim közé,mivel nem is nagyon ismerem,de itt nagyon bírtam.
10/8.5
2012. június 28. 13:17
A Truman Show (1998)
Nem is tudom mit írhatnék róla, hiszen gondolom már az emberek jelentős százaléka itt a fórumon látta már. Talán csak annyit tudnék: szégyellem magam amiért csak most tudtam megnézni, de hát jobb később, mint soha. Jim Carrey hozta a megszokott formáját, de most olyat mutatott, amit még nem láttam tőle és ez nagyon tetszett, mert mindig is látni akartam egy olyan filmet, amiben egy kicsit komolyabb. Ez az "álmom" pedig most teljesült. Voltak részek, amiken kicsit elérzékenyültem, ami fura volt, mert filmeken abszolút nem sírtam még. (A Marley és én kivételével.) Gyönyörű film volt és igazán páratlan.
10/10
Nem is tudom mit írhatnék róla, hiszen gondolom már az emberek jelentős százaléka itt a fórumon látta már. Talán csak annyit tudnék: szégyellem magam amiért csak most tudtam megnézni, de hát jobb később, mint soha. Jim Carrey hozta a megszokott formáját, de most olyat mutatott, amit még nem láttam tőle és ez nagyon tetszett, mert mindig is látni akartam egy olyan filmet, amiben egy kicsit komolyabb. Ez az "álmom" pedig most teljesült. Voltak részek, amiken kicsit elérzékenyültem, ami fura volt, mert filmeken abszolút nem sírtam még. (A Marley és én kivételével.) Gyönyörű film volt és igazán páratlan.
10/10
2012. június 28. 15:45
|
|
|
A macskám, a családom és a fiúk
5/10
Tipikus gáz az életem és egyszer csak megváltozik sztoris film.. de nézhető, vagyis egyszer nézhetős
Holdhercegnő
10/10
Örök szerelmem
A kihívás
8/10
Nem rossz, bírtam
meg pár filmet néztem még, de olyan sok volt hogy nem emlékszem
5/10
Tipikus gáz az életem és egyszer csak megváltozik sztoris film.. de nézhető, vagyis egyszer nézhetős
Holdhercegnő
10/10
Örök szerelmem
A kihívás
8/10
Nem rossz, bírtam
meg pár filmet néztem még, de olyan sok volt hogy nem emlékszem
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.