Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 22. 23:00 #6101
antonia12
antonia12
brooklyn baby.

StátuszLet The Flames Begin
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2177
Csatolások: 73
Azonosító: 171293
Kegyenc Fegyenc
10/10
Föszereplők:
Rob Schneider(Big Stan)
David Carradine (Mester)
Scott Wilson (Warden Gasque)
Jennifer Morrison (Mindy)
Itt a teljes film:

Stan Mintont a kisstílű szélhámost csalásért elítélik.Agyafúrt ügyvédje segítségével azonban Stannek sikerül némi időt nyernie, így van némi esélye túlélni a börtön kegyetlenségét.Kiképezteti magát amihez Mester segítségét kéri./Nagyon jó film/
5 felhasználónak tetszik: Hustler, digirl, SmileyZ, Évike12, MadHatter
2012. június 22. 23:26 #6102
- törölt felhasználó -    
Idézet (Xabi @ 2012.06.22. 22:14)
Jézus 3/5
Mindig megnézem a film értékelését porton vagy imdb.com-on és ha nem éri el a 6.0-t akkor le sem szedem. Ez nem érte el, mégis kiváncsiságból levadásztam, vétkeztem. Miután megnézek egy filmet elolvasom a történetet mert elsőre nekem ritkán jön át a lényeg, a mondanivaló, blabla (pl. amivel ti is igy lehettetek: Maradj!). És végül amikor már alkottam magamban egy képet a filmről meglesem hogy mennyi lóvét fektettek bele. És ez általában plusz, minusz egy-két pontot számit 10-es skálán.
Pozitivumok: A Biblia volt a forrás (mi más lehetett volna?), most azonban egy másik oldalát láthattuk Jézusnak. Nem a tökéletes, hibátlan szent embert, hanem azt aki megnéz egy nőt, aki bort iszik és mulat egy esküvőn. Aki borrá változtatja a vizet csak hogy bizonyithasson a hitetlen követőjének.
Nekem még a kisértés is elnyerte a tetszésem. Igen. Amikor a topshop tv-s öltönyös sátán jött és próbálkozott.

Negativumok: Egy pár szinész nekem nem tetszett, főleg a Passió után, amire egy rossz szót nem szólhatok. biggrin.gif
"Poncius Pilátus szakállal...a rómaiak pont azért borotválkoztak és vágták a hajukat, hogy megkülönböztessék magukat az őket körülvevő "barbároktó", beleértve még a görögöket is, hiszen minden más nép férfijai az akkor természetes szakállt bajuszt hosszú hajat hordták." - egy port.hu felhasználó. Azért ilyen hibákat nem engedhetnének meg, a nadrágos katonákról meg ne is beszéljünk.

Na és akkor most jön a pofon. 20 millió dollárból készült??? Nem mondok semmit inkább. Ez nagyon fájt nekem. Ha látta már valaki szerintem érti miről beszélek. A Passió volt asszem 30 millás és azon látszott is, de itt? Mindegy, összességében egy átlagos, nézhető film. Ha valakit érdekel a téma ne hagyja ki, biztos tetszeni fog.
SPOILER: A végén meghalt Jézus, de feltámadt.

nagyon rég láttam ezt a filmet tényleg eléggé bárgyúra és gyengére sikerült szóval egyetértek teljesen azzal amiket írtál!maga Jézus figuráját is Jeremy Sistóra bízni háááá nem a legjobb döntés volt! rolleyes.gif sőt! rolleyes.gif
Gary Oldman egyébként nem volt rossz pilátus de ebben a szakáll dologban teljes mértékben egyetértek eleve Pilátus egy eléggé prűd és zsidó ellenes karakter és Pilátus remekül taktikázott és játszotta a szerepét a Jézus elleni "per"során ő csak minél jobb színben akart feltűnni Rómának ez főleg azért volt fontos mert nagyon nagy ellenfele volt a politikában Heródes Antipas akit viszont meglepően Róma kifejezetten kedvelt! szóval helytálló ez a szakáll és hosszú haj a rómaiak kérdésében főleg akkoriban!Aztán Néró császár volt az első olyan uralkodójuk aki próbált görögösíteni a Római kultúrán és onnantól kezdve már Rómában is megszokott volt a szakáll vagy arc szőrzet esetleg hosszabb haj!
de ez főleg a Római arisztokráciára volt jellemző a patríciusokra hogy szőrtelenítettek ahol csak tudtak!

egyébként látom érdekel ez a téma! meghajolo.gif
háá itt van egy nagyon érdekes film téma háá én nem nagyon tudtam mit kezdeni az ötlettel lehet olvastad már de ha nem olvasd el nagyon meglepő film ötlet:
"Paul Verhoeven régebben olyan filmekkel került a figyelem középpontjába, mint az Elemi ösztön (Basic Instinct) vagy a Csillagközi invázió (Starship Troopers), mostanság azonban csend honol környékén.

Roger Avary utoljára a Beowulf forgatókönyvét vetette papírra, azóta megjárta a börtönt, mivel ittas állapotban nekihajtott egy póznának. A baleset következében egyik utasa elhunyt, felesége pedig súlyos sérüléseket szerzett. Az Oscar-díjas forgatókönyvíró a bíróság letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Tehát mindkettejükre ráférne már valami ütős sztori és bizony bátran ki lehet jelenteni: Ha a Názáreti Jézus tervezet nem fogja milliók érdeklődését vagy dühét kiváltani, akkor jobb lenne, ha hátat fordítanának a filmbiznisznek.

Verhoeven 2008-ban készült el a Názáreti Jézus könyvével, az úriember állítása szerint sok éven keresztül vizsgálta a Bibliában leírt történeteket, több dolognak is utánajárt, keresett és kutatott. Az író könyvében leírja, hogy Jézus egy római katona fia volt, aki megerőszakolta Máriát. Megcáfolja Jézusnak tulajdonított csodákat, megpróbálja megdönteni az evangéliumban olvasott érveket, úgy véli, hogy akit Megváltónak hiszünk, csupán egy egyszerű ember volt, aki fegyverkezésre szólította fel követőit.

A filmterv a Muse Productionsnál lelt otthonra, ahol állják a büdzsét. A forgatókönyvre Avary vetette rá magát, ő a Ponyvaregényért (Plup Fiction) vehette át az Oscar-díjat, csinosítgatta a Tiszta románc (True Romance) szkriptjét és lekörmölte a Silent Hill történetét."

forrás:filmdroid

nahh ha ez a film nem fog vallás háborút indítani akkor nem tudom mi fog!
1 felhasználónak tetszik: Xabi
2012. június 22. 23:31 #6103
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Született bankrablók
9/10
Baromi eredeti és sajátos humorú film, csodálkozom, hogy ennyire alábecsült, szerintem majdnem tökéletes. Harrelson jelenetein könnyesre röhögtem magam, Rachael Leigh Cook pedig leírhatatlanul aranyos. Izgalmas, vicces, pihent agyú...JÓ laugh.gif
2012. június 23. 00:38 #6104
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Breakfast On Pluto
Szörnyen provokatív Neil Jordan filmmel állunk szemben. Az emberek/nézők egy bizonyos csoportja biztosan már a sztori hallása után undorodna a dologtól, egyesek ezek közül bátrak lennének, de csúnya káromkodások közepette le is kapcsolnák ezt a figyelemre méltó alkotást. A maradék élvezkedhet a kevély humorban és Cillian Murphy mesés alakításában.
Patrick már gyermekkora óta tisztában van vele, hogy transszexuális. Kittennek - Cicusnak hívatja magát, elég csúnyán alakulnak az iskolás évei, de kezdjük az elején. Egy pap házvezetőnője egy nap az öreg háza előtt hagyja csecsemőjét. Ő lenne főszereplőnk, akiről már a verebek is sejtik, hogy nem lesz semmi. Az íreknek elég gázos volt a helyzetük a 70-es években, Cicus ennek a kellős közepén indul el a maga útján, mely út célja megtalálni édesanyját. Illetve először Londonba, ahol elég valószínű, hogy miként köt ki. Életét úgy fogja fel, mintha egy regény lenne, ezzel szabadul ki a valóságból, figyelmen kívül hagyja a rosszat, amitől megszakadna a szíve. Londonban megismerkedik egy bűvésszel, akivel egy ideig talán még egész jól érzi magát, de később belép életébe valaki, akire nem számított.
Neil Jordan stílusjegyei felfedezhetőek, van valami tündéri báj a filmben, amit csak azok érezhetnek, akik nem utasítják el a főtémáját. Nem is tudom miért, de a Mysterious Skinre emlékeztetett, elejétől fogva a végéig. Ki merem jelenteni, hogy a teljes reciproka annak a filmnek, mégis vannak hidak a két alkotás közt. Míg Joseph Gordon-Levitt szívszorító sorssztorija naturalisztikus, kegyetlen módon ábrázolja egy homoszexuális srác történetét, a Breakfast on Pluto transszexuális főszereplő mesebeli világába ad betekintést. Van valami fertő-feelingje az egésznek, amivel Cicus teljes mértékben tisztában van, de nagyon jól tudja, hogy jobb neki, ha nem foglalkozik vele és él a saját bohókás birodalmában, a maga módján.
Külön bekezdést kell szentelnem Murphynek, rajongásomat és gyermetegségemet félretéve. Minden gesztusa, mozdulata egyszerűen tökéletes, a szinkron - hiába igyekszik Tóth Roland - rontja az összképet. Csodálatos, amit levág, tisztelem az általa megformált karaktert a bátorságáért, de ez egyben az ő tragédiája is, ami tisztán visszatükröződik az ír színész tekintetében. Hihetetlen, mennyire szép nőként. Persze ott van Liam Neeson, aki bár keveset szerepel, fontos adaléka a filmnek.
Szóval... Humoros, de néhol mégis lehangoló mű tele öniróniával, amit biztosan újra fogok még nézni.
8/10
2 felhasználónak tetszik: janet7, ophely88
2012. június 23. 08:12 #6105
- törölt felhasználó -    
Hideg Csontok

10/9
2012. június 23. 09:44 #6106
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
New York-i bújócska

A kedvenc Olsen filmem és az egyetlen amiben Mary-Kate karakterét jobban szeretem mint Ashley-ét. heart.gif

10/10

Gyerek a nyeregben

Nem tartozik a kedvenc Zac filmjeim közé,de már rég láttam így ideje volt megnézni heart.gif

10/8

Testvérek

Ezt most láttam először.Nagyon tetszett bár elég szomorú film blush.gif És azért vannak benne elég durva részek.
Minden szereplő nagyszerűen játszott,de úgy gondolom Tobey számára jelentette a film a legnagyobb kihívást és számomra ő volt az aki a legjobban teljesített,bár a másik két főszereplőre sem lehet panasz smileeee.gif

10/8.5
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, zsanata
2012. június 23. 10:50 #6107
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
Fűrész 2. meghajolo.gif
Újabb tanulságos remekmű. Bár a vége kicsit meglepett, mert Amanda tényleg úgy viselkedett, mintha nem tudna az egészről... Na mindegy, ettől függetlenül nagyon jó!
10/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. június 23. 10:52 #6108
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
Idézet (Xabi @ 2012.06.21. 20:12)
A kör és az ahhoz hasonló filmek 12 év alatt igazán élvezetesek este, amikor nincs felnőtt a házban csak te egyedül, esetleg 1-2 ismerős, haver, barát. smileeee.gif 
A Fűrész megtanít arra, hogy élvezzük az életet? Akkor te sem a Stihl-féle verziót láttad, mert az pont a boldog életet élő fák kivágására tanít.  mad.gif

15 éves vagyok, és egyedül néztem, este...smileeee.gif
2012. június 23. 10:53 #6109
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.22. 23:26)

Gary Oldman egyébként nem volt rossz pilátus

"...Tehát mindkettejükre ráférne már valami ütős sztori és bizony bátran ki lehet jelenteni: Ha a Názáreti Jézus tervezet nem fogja milliók érdeklődését vagy dühét kiváltani, akkor jobb lenne, ha hátat fordítanának a filmbiznisznek.
Verhoeven 2008-ban készült el a Názáreti Jézus könyvével, az úriember állítása szerint sok éven keresztül vizsgálta a Bibliában leírt történeteket, több dolognak is utánajárt, keresett és kutatott. Az író könyvében leírja, hogy Jézus egy római katona fia volt, aki megerőszakolta Máriát. Megcáfolja Jézusnak tulajdonított csodákat, megpróbálja megdönteni az evangéliumban olvasott érveket,  úgy véli, hogy akit Megváltónak hiszünk, csupán egy egyszerű ember volt, aki fegyverkezésre szólította fel követőit. "
forrás:filmdroid

nahh ha ez a film nem fog vallás háborút indítani akkor nem tudom mi fog!

A Passióban én egy félelmetes Pilátust ismertem meg. Ebben meg ha jól emlékszem volt egy jelenet, ahol a tükör előtt nézegette, simogatta a szakállát, egyáltalán nem volt egy félelmetes karakter.

A könyvet majd megpróbálom beszerezni és elolvasni, de a tanutak/hallottak/filmekben látottak alapján hatalmas hülyeség.

De az ilyen témájú filmekről kár vitázni, mert pl. a Passió is a Bibliában leirtak alapján készült, erre sok ateista ember rávágta, hogy ez hülyeség mert nem igy volt és dob rá egy egyes értékelést. biggrin.gif

"black box | Válasz
ápr. 08. 16:13 | 17/19
Ez a film egy bikicsunáj..." - Port.hu-n 1-esre értékelte a Jézus filmet. rohog.gif

Na de visszatérve a témához, az a film pont arról fog szólni, hogy mindenki vegyen egy mozijegyet. Mintha Fluor irna egy dalt Jézusról. A hülye tinilányok (itt majd az ateisták) egyből dobják rá a lájkot és meghallgatják, az értelmes ember (tanult lelkészek, papok, stb.) meg nem azt mondják, hogy Fluor, tinik? rohog.gif Hanem azt, hogy meghallgatom (megveszem a mozijegyet) és csak utána döntöm el hogy jó vagy rossz.
Úgyhogy majd biztos nem kell hogy hátat forditsanak a filmbiznisznek. smileeee.gif Talán ahogy a Passiót alulértékelték ezt úgy fogják felülértékelni.
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. június 23. 10:53 #6110
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (tya04 @ 2012.06.23. 00:38)
Breakfast On Pluto
Szörnyen provokatív Neil Jordan filmmel állunk szemben. Az emberek/nézők egy bizonyos csoportja biztosan már a sztori hallása után undorodna a dologtól, egyesek ezek közül bátrak lennének, de csúnya káromkodások közepette le is kapcsolnák ezt a figyelemre méltó alkotást. A maradék élvezkedhet a kevély humorban és Cillian Murphy mesés alakításában. 
Patrick már gyermekkora óta tisztában van vele, hogy transszexuális. Kittennek - Cicusnak hívatja magát, elég csúnyán alakulnak az iskolás évei, de kezdjük az elején. Egy pap házvezetőnője egy nap az öreg háza előtt hagyja csecsemőjét. Ő lenne főszereplőnk, akiről már a verebek is sejtik, hogy nem lesz semmi. Az íreknek elég gázos volt a helyzetük a 70-es években, Cicus ennek a kellős közepén indul el a maga útján, mely út célja megtalálni édesanyját. Illetve először Londonba, ahol elég valószínű, hogy miként köt ki. Életét úgy fogja fel, mintha egy regény lenne, ezzel szabadul ki a valóságból, figyelmen kívül hagyja a rosszat, amitől megszakadna a szíve. Londonban megismerkedik egy bűvésszel, akivel egy ideig talán még egész jól érzi magát, de később belép életébe valaki, akire nem számított.
Neil Jordan stílusjegyei felfedezhetőek, van valami tündéri báj a filmben, amit csak azok érezhetnek, akik nem utasítják el a főtémáját. Nem is tudom miért, de a Mysterious Skinre emlékeztetett, elejétől fogva a végéig. Ki merem jelenteni, hogy a teljes reciproka annak a filmnek, mégis vannak hidak a két alkotás közt. Míg Joseph Gordon-Levitt szívszorító sorssztorija naturalisztikus, kegyetlen módon ábrázolja egy homoszexuális srác történetét, a Breakfast on Pluto transszexuális főszereplő mesebeli világába ad betekintést. Van valami fertő-feelingje az egésznek, amivel Cicus teljes mértékben tisztában van, de nagyon jól tudja, hogy jobb neki, ha nem foglalkozik vele és él a saját bohókás birodalmában, a maga módján.
Külön bekezdést kell szentelnem Murphynek, rajongásomat és gyermetegségemet félretéve. Minden gesztusa, mozdulata egyszerűen tökéletes, a szinkron - hiába igyekszik Tóth Roland - rontja az összképet. Csodálatos, amit levág, tisztelem az általa megformált karaktert a bátorságáért, de ez egyben az ő tragédiája is, ami tisztán visszatükröződik az ír színész tekintetében. Hihetetlen, mennyire szép nőként. Persze ott van Liam Neeson, aki bár keveset szerepel, fontos adaléka a filmnek.
Szóval... Humoros, de néhol mégis lehangoló mű tele öniróniával, amit biztosan újra fogok még nézni.
8/10

Valaki nagyon szerencsésnek mondhatja magát hogy nem akármilyen jövőbeli férje 'van'. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. június 23. 11:28 #6111
- törölt felhasználó -    
Idézet (Xabi @ 2012.06.23. 10:53)

Na de visszatérve a témához, az a film pont arról fog szólni, hogy mindenki vegyen egy mozijegyet. Mintha Fluor irna egy dalt Jézusról. A hülye tinilányok (itt majd az ateisták) egyből dobják rá a lájkot és meghallgatják, az értelmes ember (tanult lelkészek, papok, stb.) meg nem azt mondják, hogy Fluor, tinik? rohog.gif Hanem azt, hogy meghallgatom (megveszem a mozijegyet) és csak utána döntöm el hogy jó vagy rossz. 
Úgyhogy majd biztos nem kell hogy hátat forditsanak a filmbiznisznek. smileeee.gif Talán ahogy a Passiót alulértékelték ezt úgy fogják felülértékelni.

igen Verhoeven inkább maradjon a Scifi-nél!
a Passió egy remek film! egyszerűen az volt a gond a sok "szent Hollywoodi honatyának" hogy Mel Gibson rendezte akit akkor sokszor megvádoltak hogy antiszemita.és ez rányomta a bélyeget a Passióra is!
én a Passió-t még moziban néztem először és hááá fantasztikus élmény volt mint vizuálisan mint tartalmilag! meghajolo.gif
2012. június 23. 14:24 #6112
- törölt felhasználó -    
Fogadom
5/10
Nekem nagyon csöpögősre sikeredett.

Éjsötét árnyék
10/10
Nekem hihetetlenül tetszett.Tim Burton egy zseni!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. június 23. 14:48 #6113
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (ophely88 @ 2012.06.23. 10:53)
Valaki nagyon szerencsésnek mondhatja magát hogy nem akármilyen jövőbeli férje 'van'.  rohog.gif

Hát te meg ne merj szólalni a duplázásoddal! biggrin.gif Red lights után kutatok, de egyelőre az összes fent lévő link orosz. Vagy spanyol nyelvű, és egy csóka egyfolytában oroszul hablatyol alatta, pedig a spanyolt még egy picit meg is érteném..
2012. június 23. 15:09 #6114
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2012.06.23. 14:48)
Hát te meg ne merj szólalni a duplázásoddal! biggrin.gif Red lights után kutatok, de egyelőre az összes fent lévő link orosz. Vagy spanyol nyelvű, és egy csóka egyfolytában oroszul hablatyol alatta, pedig a spanyolt még egy picit meg is érteném..

Fassy volt az első gondolatom de lássuk be, kissé zűrös a csákó. Cillian más. Fassbender szerény de annál mutogatóbb természet, amit végül is el tudnék neki nézni de szerintem benéznék vele, már csak James McAvoy miatt is. Nem osztozom a férjemen más pasival. rohog.gif A Fassavoy bromance aranyos és akkor inkább lemondok róla, még ott van Guperman is. biggrin.gif Vagy nem tudom. biggrin.gif Ameddig Fassy távol van és mással .. van elfoglalva vagy 'jamesezik', akkor meg jó lesz Ryan -arra az időre-. rohog.gif

Red Lights még nincs fent szivem. Ész nélkül nyomogatom az F5-öt és semmi. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. június 23. 15:13 #6115
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (ophely88 @ 2012.06.23. 15:09)
Fassy volt az első gondolatom de lássuk be, kissé zűrös a csákó. Cillian más. Fassbender szerény de annál mutogatóbb természet, amit végül is el tudnék neki nézni de szerintem benéznék vele, már csak James McAvoy miatt is. Nem osztozom a férjemen más pasival.  rohog.gif A Fassavoy bromance aranyos és akkor inkább lemondok róla, még ott van Guperman is.  biggrin.gif Vagy nem tudom.  biggrin.gif Ameddig Fassy távol van és mással .. van elfoglalva vagy 'jamesezik', akkor meg jó lesz Ryan -arra az időre-.  rohog.gif 
Red Lights még nincs fent szivem. Ész nélkül nyomogatom az F5-öt és semmi.  mellow.gif

Ezek a megoldások... _nevet.gif
Én több linket is kipróbáltam, de mind orosz a spanyol-oroszdumálós kivételével. Erről jut eszembe tegnap évzárón a Shame zenéjére vonultunk be. omg.gif Na de befejeztem az offot.
2012. június 23. 18:54 #6116
- törölt felhasználó -    
Pancserock w00t.gif

Woow, nem is tudom utoljára mikor nevettem ennyit egy filmen. biggrin.gif A Filmmúzeum azt hiszem kedvenc csatornám lesz, ott legalább valamire való, értelmes dolgokat adnak le.
10/10
3 felhasználónak tetszik: fender, Évike12, MadHatter
2012. június 23. 18:58 #6117
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2012.06.23. 15:13)
Ezek a megoldások... _nevet.gif 
Én több linket is kipróbáltam, de mind orosz a spanyol-oroszdumálós kivételével. Erről jut eszembe tegnap évzárón a Shame zenéjére vonultunk be. omg.gif Na de befejeztem az offot.

Shame zenére bevonulni? Cool. Pontosan melyik ha szabad megtudni? unsure.gif

Ezzel a filmmel is úgy járunk majd mint a Marilynes filmmel. Várjuk az Utópiát aztán egyszer végre, valahára, nagysokára megjelenik. reklamalo.gif reklamalo.gif
2012. június 23. 19:02 #6118
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (ophely88 @ 2012.06.23. 18:58)
Shame zenére bevonulni? Cool. Pontosan melyik ha szabad megtudni?  unsure.gif 
Ezzel a filmmel is úgy járunk majd mint a Marilynes filmmel. Várjuk az Utópiát aztán egyszer végre, valahára, nagysokára megjelenik.  reklamalo.gif  reklamalo.gif

A főtémára, tudod, ami annyira hajaz a Journey on the line-ra. Hú, de menő volt..
Szerintem nemsokára feldobják, én anno az Ides Of March-ot is nagyon hamar láttam, mondjuk utána moziban is, de vannak filmek, amikre pénzt nem adnék ki (Hófehér és a vadász, MIB 3). Szerinted a Red Lights-ot lehozzák itthon a mozik? Egyelőre se híre se hamva a bemutatónak...
2012. június 23. 19:12 #6119
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2012.06.23. 19:02)
A főtémára, tudod, ami annyira hajaz a Journey on the line-ra. Hú, de menő volt.. 
Szerintem nemsokára feldobják, én anno az Ides Of March-ot is nagyon hamar láttam, mondjuk utána moziban is, de vannak filmek, amikre pénzt nem adnék ki (Hófehér és a vadász, MIB 3). Szerinted a Red Lights-ot lehozzák itthon a mozik? Egyelőre se híre se hamva a bemutatónak...

Ja, tudom már. Harry Escott Unravelling. biggrin.gif

Tudtommal nem jelenik meg nálunk. Szívás van ezzel a filmmel is. Spanyoloknál már régebben megjelent. Most az angoloknál, de ők biztosan nem teszik neked fel. Jó dolgukban azt sem tudják hogy mitévők legyenek. Nyakukon van a sok jó film és baxnak segíteni a másiknak 110.gif Júliusban USA (limitált előadások), Portugália, Brazília, Szngapúr. Talán Augusztusban ha a németek vagy Szeptemberben a svédek felteszik. Előbb szerintem nem. 110.gif Úgy járunk majd mint a 30 minutes or less filmmel. Az aztán kínlódás volt, rosszabb volt mint a Marilyn film helyzete. mellow.gif reklamalo.gif
2012. június 23. 19:18 #6120
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (ophely88 @ 2012.06.23. 19:12)
Ja, tudom már. Harry Escott Unravelling.  biggrin.gif 
Tudtommal nem jelenik meg nálunk. Szívás van ezzel a filmmel is. Spanyoloknál már régebben megjelent. Most az angoloknál, de ők biztosan nem teszik neked fel. Jó dolgukban azt sem tudják hogy mitévők legyenek. Nyakukon van a sok jó film és baxnak segíteni a másiknak  110.gif Júliusban USA  (limitált előadások), Portugália, Brazília, Szngapúr. Talán Augusztusban ha a németek vagy Szeptemberben a svédek felteszik. Előbb szerintem nem.  110.gif Úgy járunk majd mint a 30 minutes or less filmmel. Az aztán kínlódás volt, rosszabb volt mint a Marilyn film helyzete.  mellow.gif  reklamalo.gif

Emlékszem, mennyit vártunk rá... dry.gif Mondom, spanyolul már megtaláltam, szörnyen minimális szinten értem a nyelvet, talán még fel is fogtam volna, de neeem, valami nagyokos végig fordítja a filmet oroszul, olyan beleéléssel, mint azoknál a régi fapados szinkronoknál. Fincher Salanderjét is végre le tudtam hozni jó minőségben felirattal, így már nem kell azt a szörnyű xvides dvd-met néznem, csak ugye mp4-et át kell konvertálnom ami ront a minőségen áh ma nagyon nyűgös vagyok. rohog.gif
Az angolok tényleg nem szokták feltenni.. Sajna.. Az oroszok bezzeg mindig olyan kis szorgosak, meg ez elmondható rólunk is. Az Avengers a bemutató után pár órával már fent is volt a neten.
710 oldal 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!