Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 18. 20:25 #6041
dóóra
dóóra
gallavich.
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Prom - A végzős buli
Csak is Cameron Monaghan miatt néztem meg...hát Cameron-al nem volt bajom,de inkább kerülje a Disney-s filmeket.:S Nem tenne jót neki még egy-két ilyen film...nálam ilyen egyszer nézős volt.xD 10/7
2012. június 18. 20:31 #6042
- törölt felhasználó -    
Idézet (Running Fool @ 2012.06.18. 20:14)
Térden állva és esdeklő tekintettel kérem meg a fórumtagokat, hogy csak akkor olvassák el ezt a firkálmányt, ha látták a filmeket, és ha van idejük. Előre is köszönöm.

Először is gratulálok. Imádom olvasni a kritikáiadat. Bámulatosak, igényesek és annyira te vagy:D Ezt nevezem. beer.gif Amelyiket pedig még nem láttam, azt is elolvastam, mert fix, hogy nem is fogom megnézni:) pölö' Cosmopolis.
2 felhasználónak tetszik: Running Fool, ophely88
2012. június 18. 20:51 #6043
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2012.06.18. 20:31)
Először is gratulálok. Imádom olvasni a kritikáiadat. Bámulatosak, igényesek és annyira te vagy:D Ezt nevezem. beer.gif Amelyiket pedig még nem láttam, azt is elolvastam, mert fix, hogy nem is fogom megnézni:) pölö' Cosmopolis.

Köszi smileeee.gif

Egyébként a Cosmopolistól mi tart vissza? Cronenberg, vagy Pattinson? rohog.gif (Ments Isten, hogy rábeszéljelek, csak kérdem.)
2012. június 18. 21:05 #6044
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Running Fool @ 2012.06.18. 20:14)

Little Miss Sunshine/A család kicsi kincse
Amolyan „bármikor-bárhol jöhet”-típusú film ez. Kellemesen hat a maró gúny, mókás a görbe tükör, mosolyogva gondolkodtatja el a nézőt. Eltúlzott, ámde mégis életszagú, karikaturisztikus karakterein lehet nevetni, sírni, megrökönyödni. A jól sikerült forgatókönyv és a korrekt színészi alakítások a film célját elérik: domináns világossárga színeivel - melyek egyúttal mintha keserű citromként is értelmezhető - jó időre baranyozza a mindennapi szürkeséget. A kislány Olive pedig, mint a napjainkra oly jellemző plasztik-világban öntudatra ébredő duci szörnyike felejthetetlen.
9/10

Brutálisan jó film meghajolo.gif A nagyapa karaktere felülmúlhatatlan biggrin.gif

Idézet
(ugye nem csak én emlékszem a rendező bá’ „csodásra” sikeredett Psycho-remake-jére?)

Már ha rá gondolok sírva fakadok 110.gif reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
2012. június 18. 21:10 #6045
cukorka55
cukorka55
visszatérő vendég

StátuszForever young, I wanna be, Forever young ONE DIRECTION! <3
Hozzászólás: 434
Csatolások: 37
Azonosító: 131383
SZUPERFELSŐTAGOZAT
2 felhasználónak tetszik: nicol bellox, patrícia4
2012. június 18. 21:20 #6046
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.06.18. 21:05)
Brutálisan jó film meghajolo.gif A nagyapa karaktere felülmúlhatatlan biggrin.gif
Már ha rá gondolok sírva fakadok 110.gif  reklamalo.gif

A nagypapit én is bírtam, de egyébként az egész család, úgy ahogy van, lepipálja az Addams-familyt rohog.gif

A Psycho-remake-ről meg csak egy szó jut az eszembe: FÖLÖSLEGES. Vince Vaughn mint Norman Bates, Anthony Perkins után? 110.gif Menjenek a "nem-mondom-ki-hogy-hova".
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. június 18. 22:56 #6047
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
The Hunger Games heart.gif és Journey 2: The Mysterious Island. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, patrícia4
2012. június 18. 23:35 #6048
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Céges buli - de rég láttam ilyen jó kis nézős filmet. Light, de mégsem, mert történt 1-2 izgalmas történés benne, amin elmosolyodtam. A színészek nagyon jól alakítottak, és ez a film a példa arra, hogy nem kellene 20 éves szőke cicababák a filmbe, hogy nézhető, és szórakoztató legyen. Nekem abszolút bejött, és én akár vevő lennék egy folytatásra is. 10/10
2012. június 19. 00:25 #6049
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Galaxis Útikalauz stopposoknak
Készülvén a szerdai előrehozott érettségimre ami nem lenne elég ahoz, hogy a szívem a nap 24 órájában a torkomban dobogjon mert annyira ideges vagyok, én még azért ráérek megnézni egy filmet! tongue.gif Még ha a témája stimmelne a választott tantárgyhoz, de néhány rövid másoderctől eltekintve köze sincs a hittanhoz! Ami, első hallásra ugye mnegint könnyűnek tűnik, pedig nem az, elárulom! biggrin.gif Na de, eléggé eltértem a témától! Szóval, a film! Megmondom őszintén, hogy nem most láttam először! Körülbelül olyan..ötvenharmadjára de még mindig nem tudom megunni! A könyv hatására kezdtem bele a filmbe és mit ne mondjak, meg voltam elégedve! Martin Freemanben még sosem csalódtam és Mos Defet végre sikerült újra elcsípnem! smileeee.gif A poénok eredetiek és olyannyira viccesek, hogy még 5 év után is halálra röhögjük magunkat nagybátyámmal amikor valaki más, vagy legtöbbször mi felhozzuk a témát! Sőt, nálunk ez már egyfajta hagyomány, hogy a Galaxis Útikalauz Stopposoknak, vagy bármilyen Simon Pegges film poénjaival köszöntjük egymást! Hihetetlenül egy idióta film, természtesen jó értelemben!
10/10
8 felhasználónak tetszik: Running Fool, janet7, ophely88, Vampiregirl1, Grace Benning, Xabi, patrícia4, Johinna
2012. június 19. 10:03 #6050
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
A kopasz osztag / 21 Jump Street

Aranyos kis limonádé, egy estés szórakozásnak tökéletesen megfelel. Semmi mélyenszántó gondolat, csak egy egyszerű, sablonos kis történet a barátságról, bájos, vicces köntösben. Néha lehetett rajta jókat nevetni, bár a színészek nem igazán álltak mesterségük magaslatán. Ezt azonban ellensúlyozta az a tény, hogy a cast tulajdonképpen ettől függetlenül tökéletes volt, hiszen a szerepek nem követeltek meg túl nagy melót a színészektől, ugyanakkor abszolút odafigyeléssel válogatták meg őket a karakterek alapján. Hiába gyengébb képességű egy színész, ha a szerep totálisan illik rá, hiteles lesz, amit csinál. Legjobb példa Channing Tatum - nem rendelkezik túl széles repertoárral, vagy fényes színészi kvalitásokkal, de ezt a karaktert korrektül képes volt eljátszani. A butácska, szeretetre méltó, kedves melák szerepét mintha ráöntötték volna. Johnny Depp feltűnése a film vége felé hatalmas poén volt és üde színfoltot jelentett a történetben. Rajta nevettem a legjobbakat. Szerintem ez a film jó példa arra, hogyan kell normális közönségfilmet csinálni. Úgy értem a készítők nem képzelték túl magukat, nem akarták, hogy az alkotás többnek látszon, mint ami, de azért igényesen elkészítették a lehetőségeikhez mérten. Egyszer biztosan nézhető, helyes kis sztori, kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel. Ilyen filmek is kellenek. smileeee.gif
10/7 (a maga műfajában)
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, janet7, Johinna
2012. június 19. 11:01 #6051
mayaa.
mayaa.
optimistic.™

StátuszMosolyogj ha kérlek, a mosolyodból élek...
Hozzászólás: 2178
Csatolások: 1309
Azonosító: 160044
Szex és New York 1-2.
Nem láttam a sorozatból egy részt se, de így is érthető volt, és tetszett a sztorija biggrin.gif
azért egy kicsit rossz, hogy a filmben látott élet a többségünk számára csak egy álom marad unsure.gif
de azért nagyon tetszett a film, de főleg a második rész thumbsup.gif
2012. június 19. 14:33 #6052
- törölt felhasználó -    
JGL estét tartottam:)

500 nap nyár - 10/8
Fifti-fifti - 10/8

Across the Universe - 10/8

A mai napig nem gyógyulok ki belőle. Erről pedig Jim és a Beatles dalok tehetnek elsősorban.
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning, janet7, Johinna
2012. június 19. 14:34 #6053
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Norah @ 2012.06.19. 14:33)
JGL estét tartottam:)
500 nap nyár - 10/8
Fifti-fifti - 10/8
Across the Universe - 10/8
A mai napig nem gyúgyulok ki belőle. Erről pedig Jim és a Beatles dalok tehetnek elsősorban.

JGL és Fifi-fifti = erős lájk! thumbsup.gif thumbsup.gif
2012. június 19. 14:57 #6054
- törölt felhasználó -    
Adéle és a múmiák rejtélye

Nem gondoltam volna hogy erről fog szólni. Azt hittem egy átlagos múmiás film, hát nem az. Nagyon jó kikapcsolódás és humoros is. Ajánlom mindenkinek, nálam abszolút nyerő film.

10/10

thumbup2.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2012. június 19. 15:14 #6055
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Fogadósok 10/5
2012. június 19. 15:15 #6056
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
I Am Number Four / A negyedik (2011)
Régebben már meg akartam nézni, de aztán semmi nem lett belőle, most viszont rávettem magam, legalább Dianna miatt. A színészekkel semmi bajom nem volt, viszont a szinkronnal annál inkább. Ilyen sz.r szinkront még életemben nem hallottam. Tragédia volt.
Már az első 20 percben mondom magamban, hogy 'na, megint találtam egy olyan filmet, amiben csak úgy röpködnek az emberek', gondolkoztam is, hogy nézzem e tovább, de végül is érdekelt, úgyhogy végignéztem. Azokat a lényeket, amik benne voltak, annyira ízlésesen megcsinálták, főleg, hogy akkor épp ettem. biggrin.gif
8/10

Friends with Benefits / Barátság extrákkal (2011)
Imádtam. Remekül összeválogatták a szereplőket, voltak benne olyan beszólások, amiken szakadtam és a története is tetszik, pedig alapból nem szeretem az ilyen filmeket, de ez most nagyon tetszett.
10/10
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, patrícia4, duracell
2012. június 19. 15:23 #6057
- törölt felhasználó -    
Karib-tenger kalózai:Ismeretlen Vizeken
1 felhasználónak tetszik: duracell
2012. június 19. 15:38 #6058
- törölt felhasználó -    
Fogadom / The Vow (2012)

Az igaz történetű filmeket mindig is előnyben részesítettem. rolleyes.gif Ezt a filmet barátnőm unszolására néztem meg és nem okozott csalódást. Maga a sztori és a Szerelmünk lapjai c. szintén Rachel McAdams film között éreztem egy kis déjá vut, de mivel az utóbb említett film az egyik kedvencem ezt figyelmem kívül hagytam. Egyszerűen magával ragadott a történet. Érzelmekkel, szomorúsággal teli a film, de tetszett ahogyan belevitt néhány poént.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, nicol bellox
2012. június 19. 15:58 #6059
- törölt felhasználó -    
Cyberbully (2011)

Még úgy egy éve elkezdtem nézni angolul, de elég döcögősen indult az eleje, így inkább hagytam az egészet. Ma viszont rávettem magam és megpróbálkoztam vele újból. Bevallom őszintén, voltak részek, amiket áttekertem, mert úgy éreztem csak felesleges időhúzásként tették bele a filmbe, de alapvetően tetszett. Emily Osmentet nagyon szerettem még úgy a Hannah Montana-korszakban és tetszett, hogy végre valami másban is láthatom. Sokkal hitelesebben alakította itt Taylort abban a 86 percben, mint Lily-t mind a négy évadban összevéve. De persze ez a karaktertől függ. Nagyon szeretem az olyan filmeket, amelyeknek van mondanivalójuk és el tud rajtuk gondolkodni az ember. Ez pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozott. Saját tapasztalatból tudom, hogy tényleg vannak olyan lányok, akik egy apró baki miatt rád szállnak és nem hagynak békén amíg szó szerint el nem tűnsz. A film ugyebár ahogy az a címében is megmutatkozik az internetes zaklatásról szól, ami szerintem itt Magyarországon is előfordul néha. Kifejezetten veszélyesnek találom, hogy az én korosztályomban lévő lányok is minden félét kiírnak magukról közösségi portálokra, nem törődve azzal, hogy bárki meg tudja nézni és hogy ennek súlyos következményei lehetnek. A filmben azonban Taylor nem szándékosan írt ki félreérthető dolgokat magáról, hiszen az öccse hekkelte meg a profilját. Azt viszont nevetségesnek találtam, hogy a legjobb barátnője(!!) képes volt azért zaklatni egy kamu profilt készítve, mert féltékeny volt. Ez számomra felfoghatatlan. Valami jobbat is kitalálhattak volna. Akkor már tényleg legalább az lehetett volna, hogy a gazdag liba zaklatta, mert "ler*bancozták". mellow.gif A legjobban az a jelenet tetszett, amikor Taylor (Emily Osment) csinált egy búcsúzó videót és utána bement a fürdőszobába, hogy megölje magát. Oké, ez így kicsit morbidnak tűnik, de azért tetszett, mert nem tudta kinyitni a gyógyszeres dobozt. rofl.gif Komolyabbra fordítva a szót: egyszer nézhető film volt, de igazán elgondolkodtató. 10-11 éves tagoknak nem igazán ajánlom, mert úgyse fogják érteni, de 14-től fölfelé szerintem mindenki nézze meg legalább egyszer. wink.gif

10/8,5
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, Hustler
2012. június 19. 16:05 #6060
Catherine
Catherine
boobtana

StátuszCas, buddy, I need you.
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 30
Azonosító: 137378
A Minden6ó
Már másodszorra láttam és azon lepődtem meg, hogy pár jelenetet kivéve szinte az egész újszerűen hatott, mert olyan rég láttam először... rohog.gif De jó volt megint látni, ismét sokat röhögtem és igazából jó volt, hogy a film nagy része kiesett, mert újnak tűnt a dolog. tongue.gif
10/10
6 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Vampiregirl1, SmileyZ, duracell, nicol bellox, Hustler
710 oldal 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!