Prom - A végzős buli
Csak is Cameron Monaghan miatt néztem meg...hát Cameron-al nem volt bajom,de inkább kerülje a Disney-s filmeket.:S Nem tenne jót neki még egy-két ilyen film...nálam ilyen egyszer nézős volt.xD 10/7
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. június 18. 20:31
Idézet (Running Fool @ 2012.06.18. 20:14)
Térden állva és esdeklő tekintettel kérem meg a fórumtagokat, hogy csak akkor olvassák el ezt a firkálmányt, ha látták a filmeket, és ha van idejük. Előre is köszönöm.
Először is gratulálok. Imádom olvasni a kritikáiadat. Bámulatosak, igényesek és annyira te vagy:D Ezt nevezem.
2012. június 18. 20:51
Idézet (Norah @ 2012.06.18. 20:31)
Először is gratulálok. Imádom olvasni a kritikáiadat. Bámulatosak, igényesek és annyira te vagy:D Ezt nevezem.
Amelyiket pedig még nem láttam, azt is elolvastam, mert fix, hogy nem is fogom megnézni:) pölö' Cosmopolis.
Köszi
Egyébként a Cosmopolistól mi tart vissza? Cronenberg, vagy Pattinson?
2012. június 18. 21:05
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Running Fool @ 2012.06.18. 20:14)
Little Miss Sunshine/A család kicsi kincse
Amolyan „bármikor-bárhol jöhet”-típusú film ez. Kellemesen hat a maró gúny, mókás a görbe tükör, mosolyogva gondolkodtatja el a nézőt. Eltúlzott, ámde mégis életszagú, karikaturisztikus karakterein lehet nevetni, sírni, megrökönyödni. A jól sikerült forgatókönyv és a korrekt színészi alakítások a film célját elérik: domináns világossárga színeivel - melyek egyúttal mintha keserű citromként is értelmezhető - jó időre baranyozza a mindennapi szürkeséget. A kislány Olive pedig, mint a napjainkra oly jellemző plasztik-világban öntudatra ébredő duci szörnyike felejthetetlen.
9/10
Brutálisan jó film
Idézet
(ugye nem csak én emlékszem a rendező bá’ „csodásra” sikeredett Psycho-remake-jére?)
Már ha rá gondolok sírva fakadok
1 felhasználónak tetszik:
Running Fool
2012. június 18. 21:20
Idézet (janet7 @ 2012.06.18. 21:05)
Brutálisan jó film
A nagyapa karaktere felülmúlhatatlan

A nagypapit én is bírtam, de egyébként az egész család, úgy ahogy van, lepipálja az Addams-familyt
A Psycho-remake-ről meg csak egy szó jut az eszembe: FÖLÖSLEGES. Vince Vaughn mint Norman Bates, Anthony Perkins után?
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. június 18. 22:56
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
The Hunger Games
és Journey 2: The Mysterious Island.
2012. június 18. 23:35
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Céges buli - de rég láttam ilyen jó kis nézős filmet. Light, de mégsem, mert történt 1-2 izgalmas történés benne, amin elmosolyodtam. A színészek nagyon jól alakítottak, és ez a film a példa arra, hogy nem kellene 20 éves szőke cicababák a filmbe, hogy nézhető, és szórakoztató legyen. Nekem abszolút bejött, és én akár vevő lennék egy folytatásra is. 10/10
2012. június 19. 00:25
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Galaxis Útikalauz stopposoknak
Készülvén a szerdai előrehozott érettségimre ami nem lenne elég ahoz, hogy a szívem a nap 24 órájában a torkomban dobogjon mert annyira ideges vagyok, én még azért ráérek megnézni egy filmet!
Még ha a témája stimmelne a választott tantárgyhoz, de néhány rövid másoderctől eltekintve köze sincs a hittanhoz! Ami, első hallásra ugye mnegint könnyűnek tűnik, pedig nem az, elárulom!
Na de, eléggé eltértem a témától! Szóval, a film! Megmondom őszintén, hogy nem most láttam először! Körülbelül olyan..ötvenharmadjára de még mindig nem tudom megunni! A könyv hatására kezdtem bele a filmbe és mit ne mondjak, meg voltam elégedve! Martin Freemanben még sosem csalódtam és Mos Defet végre sikerült újra elcsípnem!
A poénok eredetiek és olyannyira viccesek, hogy még 5 év után is halálra röhögjük magunkat nagybátyámmal amikor valaki más, vagy legtöbbször mi felhozzuk a témát! Sőt, nálunk ez már egyfajta hagyomány, hogy a Galaxis Útikalauz Stopposoknak, vagy bármilyen Simon Pegges film poénjaival köszöntjük egymást! Hihetetlenül egy idióta film, természtesen jó értelemben!
10/10
Készülvén a szerdai előrehozott érettségimre ami nem lenne elég ahoz, hogy a szívem a nap 24 órájában a torkomban dobogjon mert annyira ideges vagyok, én még azért ráérek megnézni egy filmet!
10/10
8 felhasználónak tetszik:
Running Fool,
janet7,
ophely88,
Vampiregirl1,
Grace Benning,
Xabi,
patrícia4,
Johinna
2012. június 19. 10:03
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
A kopasz osztag / 21 Jump Street
Aranyos kis limonádé, egy estés szórakozásnak tökéletesen megfelel. Semmi mélyenszántó gondolat, csak egy egyszerű, sablonos kis történet a barátságról, bájos, vicces köntösben. Néha lehetett rajta jókat nevetni, bár a színészek nem igazán álltak mesterségük magaslatán. Ezt azonban ellensúlyozta az a tény, hogy a cast tulajdonképpen ettől függetlenül tökéletes volt, hiszen a szerepek nem követeltek meg túl nagy melót a színészektől, ugyanakkor abszolút odafigyeléssel válogatták meg őket a karakterek alapján. Hiába gyengébb képességű egy színész, ha a szerep totálisan illik rá, hiteles lesz, amit csinál. Legjobb példa Channing Tatum - nem rendelkezik túl széles repertoárral, vagy fényes színészi kvalitásokkal, de ezt a karaktert korrektül képes volt eljátszani. A butácska, szeretetre méltó, kedves melák szerepét mintha ráöntötték volna. Johnny Depp feltűnése a film vége felé hatalmas poén volt és üde színfoltot jelentett a történetben. Rajta nevettem a legjobbakat. Szerintem ez a film jó példa arra, hogyan kell normális közönségfilmet csinálni. Úgy értem a készítők nem képzelték túl magukat, nem akarták, hogy az alkotás többnek látszon, mint ami, de azért igényesen elkészítették a lehetőségeikhez mérten. Egyszer biztosan nézhető, helyes kis sztori, kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel. Ilyen filmek is kellenek.
10/7 (a maga műfajában)
Aranyos kis limonádé, egy estés szórakozásnak tökéletesen megfelel. Semmi mélyenszántó gondolat, csak egy egyszerű, sablonos kis történet a barátságról, bájos, vicces köntösben. Néha lehetett rajta jókat nevetni, bár a színészek nem igazán álltak mesterségük magaslatán. Ezt azonban ellensúlyozta az a tény, hogy a cast tulajdonképpen ettől függetlenül tökéletes volt, hiszen a szerepek nem követeltek meg túl nagy melót a színészektől, ugyanakkor abszolút odafigyeléssel válogatták meg őket a karakterek alapján. Hiába gyengébb képességű egy színész, ha a szerep totálisan illik rá, hiteles lesz, amit csinál. Legjobb példa Channing Tatum - nem rendelkezik túl széles repertoárral, vagy fényes színészi kvalitásokkal, de ezt a karaktert korrektül képes volt eljátszani. A butácska, szeretetre méltó, kedves melák szerepét mintha ráöntötték volna. Johnny Depp feltűnése a film vége felé hatalmas poén volt és üde színfoltot jelentett a történetben. Rajta nevettem a legjobbakat. Szerintem ez a film jó példa arra, hogyan kell normális közönségfilmet csinálni. Úgy értem a készítők nem képzelték túl magukat, nem akarták, hogy az alkotás többnek látszon, mint ami, de azért igényesen elkészítették a lehetőségeikhez mérten. Egyszer biztosan nézhető, helyes kis sztori, kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel. Ilyen filmek is kellenek.
10/7 (a maga műfajában)
2012. június 19. 11:01
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Szex és New York 1-2.
Nem láttam a sorozatból egy részt se, de így is érthető volt, és tetszett a sztorija
azért egy kicsit rossz, hogy a filmben látott élet a többségünk számára csak egy álom marad
de azért nagyon tetszett a film, de főleg a második rész
Nem láttam a sorozatból egy részt se, de így is érthető volt, és tetszett a sztorija
azért egy kicsit rossz, hogy a filmben látott élet a többségünk számára csak egy álom marad
de azért nagyon tetszett a film, de főleg a második rész
2012. június 19. 14:33
JGL estét tartottam:)
500 nap nyár - 10/8
Fifti-fifti - 10/8
Across the Universe - 10/8
A mai napig nem gyógyulok ki belőle. Erről pedig Jim és a Beatles dalok tehetnek elsősorban.
500 nap nyár - 10/8
Fifti-fifti - 10/8
A mai napig nem gyógyulok ki belőle. Erről pedig Jim és a Beatles dalok tehetnek elsősorban.
2012. június 19. 14:34
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.06.19. 14:33)
JGL estét tartottam:)
500 nap nyár - 10/8
Fifti-fifti - 10/8
A mai napig nem gyúgyulok ki belőle. Erről pedig Jim és a Beatles dalok tehetnek elsősorban.
500 nap nyár - 10/8
Fifti-fifti - 10/8
A mai napig nem gyúgyulok ki belőle. Erről pedig Jim és a Beatles dalok tehetnek elsősorban.
JGL és Fifi-fifti = erős lájk!
2012. június 19. 15:15
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
I Am Number Four / A negyedik (2011)
Régebben már meg akartam nézni, de aztán semmi nem lett belőle, most viszont rávettem magam, legalább Dianna miatt. A színészekkel semmi bajom nem volt, viszont a szinkronnal annál inkább. Ilyen sz.r szinkront még életemben nem hallottam. Tragédia volt.
Már az első 20 percben mondom magamban, hogy 'na, megint találtam egy olyan filmet, amiben csak úgy röpködnek az emberek', gondolkoztam is, hogy nézzem e tovább, de végül is érdekelt, úgyhogy végignéztem. Azokat a lényeket, amik benne voltak, annyira ízlésesen megcsinálták, főleg, hogy akkor épp ettem.
8/10
Friends with Benefits / Barátság extrákkal (2011)
Imádtam. Remekül összeválogatták a szereplőket, voltak benne olyan beszólások, amiken szakadtam és a története is tetszik, pedig alapból nem szeretem az ilyen filmeket, de ez most nagyon tetszett.
10/10
Régebben már meg akartam nézni, de aztán semmi nem lett belőle, most viszont rávettem magam, legalább Dianna miatt. A színészekkel semmi bajom nem volt, viszont a szinkronnal annál inkább. Ilyen sz.r szinkront még életemben nem hallottam. Tragédia volt.
Már az első 20 percben mondom magamban, hogy 'na, megint találtam egy olyan filmet, amiben csak úgy röpködnek az emberek', gondolkoztam is, hogy nézzem e tovább, de végül is érdekelt, úgyhogy végignéztem. Azokat a lényeket, amik benne voltak, annyira ízlésesen megcsinálták, főleg, hogy akkor épp ettem.
8/10
Friends with Benefits / Barátság extrákkal (2011)
Imádtam. Remekül összeválogatták a szereplőket, voltak benne olyan beszólások, amiken szakadtam és a története is tetszik, pedig alapból nem szeretem az ilyen filmeket, de ez most nagyon tetszett.
10/10
2012. június 19. 15:38
Fogadom / The Vow (2012)
Az igaz történetű filmeket mindig is előnyben részesítettem.
Ezt a filmet barátnőm unszolására néztem meg és nem okozott csalódást. Maga a sztori és a Szerelmünk lapjai c. szintén Rachel McAdams film között éreztem egy kis déjá vut, de mivel az utóbb említett film az egyik kedvencem ezt figyelmem kívül hagytam. Egyszerűen magával ragadott a történet. Érzelmekkel, szomorúsággal teli a film, de tetszett ahogyan belevitt néhány poént.
10/10
Az igaz történetű filmeket mindig is előnyben részesítettem.
10/10
2012. június 19. 15:58
Cyberbully (2011)
Még úgy egy éve elkezdtem nézni angolul, de elég döcögősen indult az eleje, így inkább hagytam az egészet. Ma viszont rávettem magam és megpróbálkoztam vele újból. Bevallom őszintén, voltak részek, amiket áttekertem, mert úgy éreztem csak felesleges időhúzásként tették bele a filmbe, de alapvetően tetszett. Emily Osmentet nagyon szerettem még úgy a Hannah Montana-korszakban és tetszett, hogy végre valami másban is láthatom. Sokkal hitelesebben alakította itt Taylort abban a 86 percben, mint Lily-t mind a négy évadban összevéve. De persze ez a karaktertől függ. Nagyon szeretem az olyan filmeket, amelyeknek van mondanivalójuk és el tud rajtuk gondolkodni az ember. Ez pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozott. Saját tapasztalatból tudom, hogy tényleg vannak olyan lányok, akik egy apró baki miatt rád szállnak és nem hagynak békén amíg szó szerint el nem tűnsz. A film ugyebár ahogy az a címében is megmutatkozik az internetes zaklatásról szól, ami szerintem itt Magyarországon is előfordul néha. Kifejezetten veszélyesnek találom, hogy az én korosztályomban lévő lányok is minden félét kiírnak magukról közösségi portálokra, nem törődve azzal, hogy bárki meg tudja nézni és hogy ennek súlyos következményei lehetnek. A filmben azonban Taylor nem szándékosan írt ki félreérthető dolgokat magáról, hiszen az öccse hekkelte meg a profilját. Azt viszont nevetségesnek találtam, hogy a legjobb barátnője(!!) képes volt azért zaklatni egy kamu profilt készítve, mert féltékeny volt. Ez számomra felfoghatatlan. Valami jobbat is kitalálhattak volna. Akkor már tényleg legalább az lehetett volna, hogy a gazdag liba zaklatta, mert "ler*bancozták".
A legjobban az a jelenet tetszett, amikor Taylor (Emily Osment) csinált egy búcsúzó videót és utána bement a fürdőszobába, hogy megölje magát. Oké, ez így kicsit morbidnak tűnik, de azért tetszett, mert nem tudta kinyitni a gyógyszeres dobozt.
Komolyabbra fordítva a szót: egyszer nézhető film volt, de igazán elgondolkodtató. 10-11 éves tagoknak nem igazán ajánlom, mert úgyse fogják érteni, de 14-től fölfelé szerintem mindenki nézze meg legalább egyszer.
10/8,5
Még úgy egy éve elkezdtem nézni angolul, de elég döcögősen indult az eleje, így inkább hagytam az egészet. Ma viszont rávettem magam és megpróbálkoztam vele újból. Bevallom őszintén, voltak részek, amiket áttekertem, mert úgy éreztem csak felesleges időhúzásként tették bele a filmbe, de alapvetően tetszett. Emily Osmentet nagyon szerettem még úgy a Hannah Montana-korszakban és tetszett, hogy végre valami másban is láthatom. Sokkal hitelesebben alakította itt Taylort abban a 86 percben, mint Lily-t mind a négy évadban összevéve. De persze ez a karaktertől függ. Nagyon szeretem az olyan filmeket, amelyeknek van mondanivalójuk és el tud rajtuk gondolkodni az ember. Ez pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozott. Saját tapasztalatból tudom, hogy tényleg vannak olyan lányok, akik egy apró baki miatt rád szállnak és nem hagynak békén amíg szó szerint el nem tűnsz. A film ugyebár ahogy az a címében is megmutatkozik az internetes zaklatásról szól, ami szerintem itt Magyarországon is előfordul néha. Kifejezetten veszélyesnek találom, hogy az én korosztályomban lévő lányok is minden félét kiírnak magukról közösségi portálokra, nem törődve azzal, hogy bárki meg tudja nézni és hogy ennek súlyos következményei lehetnek. A filmben azonban Taylor nem szándékosan írt ki félreérthető dolgokat magáról, hiszen az öccse hekkelte meg a profilját. Azt viszont nevetségesnek találtam, hogy a legjobb barátnője(!!) képes volt azért zaklatni egy kamu profilt készítve, mert féltékeny volt. Ez számomra felfoghatatlan. Valami jobbat is kitalálhattak volna. Akkor már tényleg legalább az lehetett volna, hogy a gazdag liba zaklatta, mert "ler*bancozták".
10/8,5
2012. június 19. 16:05
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
A Minden6ó
Már másodszorra láttam és azon lepődtem meg, hogy pár jelenetet kivéve szinte az egész újszerűen hatott, mert olyan rég láttam először...
De jó volt megint látni, ismét sokat röhögtem és igazából jó volt, hogy a film nagy része kiesett, mert újnak tűnt a dolog.
10/10
Már másodszorra láttam és azon lepődtem meg, hogy pár jelenetet kivéve szinte az egész újszerűen hatott, mert olyan rég láttam először...
10/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.