Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 07. 10:42 #6341
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Görögbe fogadva

Már láttam többször, szerintem nagyon aranyos és vicces film 10/10

Góóól!

Ezt is sokszor láttam. Nagyon szeretem, szuper a történet, jók a szereplők, mivel imádom a focit nem is volt kérdés, hogy tetszeni fog-e. 10/10 biggrin.gif

Góóól! 2

Ez a rész is jó volt, de nem annyira mint az első. Santiago-t nem bírtam már ebben, de tudom, h ez így van, sok foista elszáll a sikertől 9/10
2012. július 07. 12:51 #6342
- törölt felhasználó -    
A szégyentelen

"aki klasszikus történetvezetést, felívelő drámát és konfliktusokat levezető tanulságokat vár a Shame esetben egyértelműen csalódni fog. A film egyáltalán nem a klasszikus elvárások szerint van megkomponálva"

"McQeen kamerája ezért sem fordul el, a leghúsbavágóbb pillanatokban is szereplőivel marad, és nem mulaszt el egyetlen nüanszot sem. Korábbi, Éhség című filmjéhez hasonlóan őszinte figyelmet fordít a hosszan kitartott jelenetekre, melyekben a szereplőktől tartott fókusztávolság szerint növeli a feszültséget. Ez alatt pedig jó érzékkel és kíméletlenséggel váltakoztat jeleneteket, amelyeket néha eksztatikus zenével kavar fel, máskor azonban csupán a puszta csenddel operál. Színészei testbeszédére, tekintetük játékára szereti helyezni a hangsúlyt."
Forrás. Érdemes elolvasni

És végül tegnap este végignéztem. Nem bántam meg. A kérdéseim pedig: Vajon ezt a filmet női főszereplővel is el lehetne készíteni? És ha igen, akkor miben lenne más, mik lennének a különbségek?
2012. július 07. 13:04 #6343
- törölt felhasználó -    
Tükrök 2 biggrin.gif biggrin.gif Kemény film:D wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Teora
2012. július 07. 13:13 #6344
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szerelmes_Kiscsaj @ 2012.07.07. 13:04)
Tükrök 2 biggrin.gif biggrin.gif Kemény film:D  wub.gif

Keménynek kemény, de szerintem egy fikarcnyit sem félelmetes. blush.gif Az elején egy kicsit durva volt, hogy megrágta az üveget a csávó, de beles és a fürdőszobás jelenet szerintem inkább vicces volt. (Vagy csak én vagyok egy beteg állat rohog.gif )
1 felhasználónak tetszik: Katttah
2012. július 07. 13:14 #6345
Blary
Blary
majdnem

Státusz*Nemsokára Ausztráliába költözik*
Hozzászólás: 1107
Csatolások: 11
Azonosító: 141855
PS.: I love you
7 felhasználónak tetszik: Blackbird03, ophely88, nicol bellox, Minimanó94, Teora, Hustler, pink_bunny
2012. július 07. 13:39 #6346
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Góóól! 3

Most néztem meg először mert eddig lebeszéltek róla, hogy borzasztó és semmi köze az első két részhez. Ezzel egyet értek, nem sok köze van az első és második részhez, habár Santi benne van, de nem túl sokat. Persze ha már kiírták a kettes végére, hogy "folytatjuk" akkor nem ártott volna tényleg folytatni is, de nekem ettől függetlenül nagyon tetszett a film. Ha úgy veszem, hogy ez egy különálló film a 2006-os VB-ről, akkor szuper. Angol szurkolóknak egyenesen kötelező. A szereplők szimpatikusak voltak. Több szereplőn keresztül több problémával foglalkozott a film. A válogatottság fontosságáról, arról, hogy a focistáknak meg kellene érteni, hogy az egészségük az első. A család kérdése... Szóval nekem nagyon tetszett, bár hihetetlenül elszomorodtam bizonyos részeken. sad.gif 10/10
2012. július 07. 13:57 #6347
Katttah
Katttah
A Talk™

Státusz"They don't teach French in jail!" - Robert Downey Jr.
Hozzászólás: 1849
Csatolások: 686
Azonosító: 145297
A felhők fölött 3 méterrel smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: nicol bellox, csicsi20, pink_bunny, berninici
2012. július 07. 13:58 #6348
Stephanniie
Stephanniie

StátuszЧ๏ข ѕн๏ขℓđ нαvз ℓзαяŋзđ вϊтсħзѕ ℓ๏vзѕ сαсз ▲†
Hozzászólás: 736
Csatolások: 324
Azonosító: 172634
Amerikai pite biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: Twilight6, SmileyZ, House Of Wax, Teora, Blackbird03, pink_bunny, MadHatter
2012. július 07. 14:33 #6349
- törölt felhasználó -    
Idézet (Barbus87 @ 2012.07.07. 13:39)
Góóól! 3
Most néztem meg először mert eddig lebeszéltek róla, hogy borzasztó és semmi köze az első két részhez. Ezzel egyet értek, nem sok köze van az első és második részhez, habár Santi benne van, de nem túl sokat. Persze ha már kiírták a kettes végére, hogy "folytatjuk" akkor nem ártott volna tényleg folytatni is, de nekem ettől függetlenül nagyon tetszett a film. Ha úgy veszem, hogy ez egy különálló film a 2006-os VB-ről, akkor szuper. Angol szurkolóknak egyenesen kötelező. A szereplők szimpatikusak voltak. Több szereplőn keresztül több problémával foglalkozott a film. A válogatottság fontosságáról, arról, hogy a focistáknak meg kellene érteni, hogy az egészségük az első. A család kérdése... Szóval nekem nagyon tetszett, bár hihetetlenül elszomorodtam bizonyos részeken. sad.gif 10/10

Ugyanez a véleményem, csak én nem tudtam soha ilyen szépen megfogalmazni a dolgokat. smileeee.gif

Az első részt DVD-n láttam és ott volt egy olyan extra, hogy az első percétől az utolsóig a rendezők beszéltek a filmről. Van egy jelenet, amikor hazamegy és a VB kupát megérinti Santiago. Akkor mosolyogva mondta a rendező, hogy három részesre tervezik aminek a végén talán majd magasba emelheti az igazi kupát is.
Persze ez nem jött össze és talán ez a trilógia mondanivalója!? Az első részben a csóró gyereknek sikerül kitörni (szerencséje van) és sztár lesz, a másodikban klubszinten a csúcsra jut, de a világ tetejére (legyen akármilyen jó) nem juthat el egy Mexikói válogatottal. A harmadik részben az őstehetség csak egy jelentéktelen karakter.

És most kicsit offolok, ha nem gond. smileeee.gif Biztos vagyok benne, hogy a mi országunkban is van Messi szintű játékos, de ha nincs szerencséje, akkor hiába születik őstehetségnek, lehet hogy még a megyei 1. osztályba sem kerül be. Ha Fernando Torres magyarországon születik biztos nem lesz VB és EB győztes, mert itt a legtöbb játékos szánalmas és tehetségtelen az edzőkkel együtt. smileeee.gif A mi kis országunkban a focihoz nem értő edző simán elküldene az első edzés után egy Torrest a picsá.a ha 5 méterről felé lövi, mert benne a szálkát keresi és látja. De erről lehetne sokat irni, de tudom, ez nem az a fórum. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Barbus87
2012. július 07. 14:36 #6350
NiceandCute
NiceandCute
Hozzászólás: 1345
Csatolások: 3585
Azonosító: 137967
Átnevelő tábor
Sokan gondolják, hogy többet is ki lehetett volna hozni a filmből, szerintem is de nekem így is tetszett. Számomra elgondolkodtató, a nevelésről, és, hogy voltak/vannak? ilyen táborok a valóságban is. Tetszett benne még Mila Kunis szerepe! rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2012. július 07. 14:41 #6351
- törölt felhasználó -    
Jégkorszak 4-Vándorló kontitens 3D-ben láttam a moziba smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Katttah, MadHatter
2012. július 07. 14:45 #6352
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Jégkorszak? Már van 4 is? w00t.gif Eddig csak a bemutatóját csekkoltam, azt nem tudtam, hogy meg is jelent. think.gif
Egyébként régóta nem néztem filmet. Amit utolsónak néztem, az a Madagaszkár 3 volt, 3D-ben. laugh.gif
2012. július 07. 16:51 #6353
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Zodiákus
10/10
Remek film volt, élveztem, bár picit hosszú volt, de nagyon tetszett smileeee.gif Nagyon édes volt benne Jake blush.gif

Terhestársaság
10/10
Ennyit röhögni egy filmen rohog.gif rohadt jó volt, mindenkinek ajánlom biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Teora, SmileyZ
2012. július 07. 17:06 #6354
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Egy boltkóros naplója

Kár hogy nem néztem meg korábban, szuper film, nagyon jókat nevettem rajta. Hugh és Isla is szuper volt thumbsup.gif

10/10
8 felhasználónak tetszik: duracell, Jessy, nicol bellox, Adrianna, Teora, csicsi20, Blackbird03, pink_bunny
2012. július 07. 18:12 #6355
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Titánok harca: Eleinte azért nem akartam megnézni, mert azt hittem hasonló lesz, mint mondjuk a Halhatatlanok, ami nem nagyon tetszett. dry.gif Viszont miután megnéztem elmondhatom, hogy kellemesen csalódtam, rosszabbat vártam. Oké, maguk a mitológiai lények elég furcsára sikerültek, de azért a szereplőválogatás nem volt rossz. Szóval legyen egy 10/6.5 rohog.gif

Titánok haragja: Mivel az első rész nem lett rossz, így megnéztem gyorsan a másodikat is, ami viszont már egy kicsit erőltetett volt. Nem tudom, de nagyon nem illett az első részhez, szerintem. (Ió -t is hiányoltam) mellow.gif 10/4

Szerelem az Alpokban: Hát csakis Ed miatt néztem meg. Maga a film egyszerű, romantikus, kiszámítható, egyszerű film, de mégis nézhető és aranyos. wink.gif 10/9

Step Up - Street dance: Érdekes, remek kivitelezésű táncjelenetek, a zárótánc nagyon érdekes volt. Remek színészek játszottak a filmben, akik nagy kedvenceim. biggrin.gif 10/10

Bridget Jones naplója 1. : Mivel végképp feléltem a DVD állományomat rákényszerültem a tv-re, hát ez bizonyult a legnézhetőbbnek. Colin Firth nekem semleges színész, de ebben a filmben is nagyot alakít, Mark Darcy -kén. (Mondjuk az vicces, hogy itt is Darcy a neve, úgy, mint annó a Büszkeség és balítéletben.) blush.gif Be kell látnom, Colin tényleg tehetséges. Érthető miért ilyen híres. blush.gif 10/7
6 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Teora, Hustler, Christo, Blackbird03, pink_bunny
2012. július 07. 18:35 #6356
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Idézet (chelseagirl18 @ 2012.07.07. 17:06)
Egy boltkóros naplója
Kár hogy nem néztem meg korábban, szuper film, nagyon jókat nevettem rajta. Hugh és Isla is szuper volt thumbsup.gif 
10/10

Nekem is tetszett. smileeee.gif 10/10 biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2012. július 07. 19:23 #6357
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Madagaszkár 3 - 2012
Múlt vasárnap láttam a moziban barátokkal és ők 3D-ben akarták nézni. Én nem vagyok oda érte,de belementem. Végül is nem volt fárasztó a 3D,de szerintem annyi pluszt sem adott...
A mese maga nagyon jó volt,rengeteget nevettünk.Egyáltalán nem laposodott el,még így a 3. részre sem. smileeee.gif Lehet bele fog férni még egy folytatás wink.gif
9/10

Ébredj velünk/Morning Glory - 2010
Ez már nagyon régen rajta volt a képzeletbeli listámon,de valamiért csak tegnap jutottam el a megnézésig.Viszont kár volt eddig halogatni,mert az egyik legjobb vígjáték az utóbbi évekből. biggrin.gif Folyamatosan röhögött rajta az egész család,a karakterek remekek voltak és a sztori is végre vmi újat mutatott.Nagyon király volt!
10*/10

A szingli fejvadász/One for the money - 2012
Szintén tegnap néztem meg,ez sem volt rossz,viszont azért már kicsit gyengébb volt,mint a fentebb említett filmek.Eléggé Exférj újratöltve szagú volt (amit én imádtam),csak ugye pont fordított felállásban.Itt is a poénokra akartak rámenni,csak behozták ezt a komolyan nyomozunk szálat is. Persze az Exférj újratöltvében is volt ilyen,de ott még a rossz fiúk is viccesek voltak,ebben a filmben viszont a nagyon gonoszak vagyunk dolgot erőltették és hullottak az emberek is,ami nekem kicsit ellentétes volt az alapkoncepcióval.Ebből a szempontból kicsit hasonlított a Bérgyilkosékra,de ott valahogy a haláleseteket is sikerült vígjátékosra csinálni,A szingli fejvadászban viszont nem. Katherine Heigl is jobb volt a Bégyilkosékban.
6/10
1 felhasználónak tetszik: Blackbird03
2012. július 07. 20:37 #6358
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet (Évike12 @ 2012.07.07. 16:51)
Zodiákus 
10/10
Remek film volt, élveztem, bár picit hosszú volt, de nagyon tetszett smileeee.gif Nagyon édes volt benne Jake blush.gif 
Terhestársaság 
10/10
Ennyit röhögni egy filmen  rohog.gif  rohadt jó volt, mindenkinek ajánlom biggrin.gif

Így utólag, kérdezném ha valaki tudja, mert nem olyan suta mint én, hogy elvált a második feleségétől is Robert? mert az van a végén hogy jó viszonyt ápol a gyerekeivel.. és ezt nem értettem unsure.gif
2012. július 07. 21:07 #6359
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Csatolások: 0
Azonosító: 156653
http://www.hackinc2000.com/wp-content/plugins/rss-poster/cache/183a7_7dy1x.jpg

Få meg på, for faen! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2012. július 07. 21:24 #6360
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Jessy @ 2012.07.07. 19:23)

A szingli fejvadász/One for the money - 2012
Szintén tegnap néztem meg,ez sem volt rossz,viszont azért már kicsit gyengébb volt,mint a fentebb említett filmek.Eléggé Exférj újratöltve szagú volt (amit én imádtam),csak ugye pont fordított felállásban.Itt is a poénokra akartak rámenni,csak behozták ezt a komolyan nyomozunk szálat is. Persze az Exférj újratöltvében is volt ilyen,de ott még a rossz fiúk is viccesek voltak,ebben a filmben viszont a nagyon gonoszak vagyunk dolgot erőltették és hullottak az emberek is,ami nekem kicsit ellentétes volt az alapkoncepcióval.Ebből a szempontból kicsit hasonlított a Bérgyilkosékra,de ott valahogy a haláleseteket is sikerült vígjátékosra csinálni,A szingli fejvadászban viszont nem. Katherine Heigl is jobb volt a Bégyilkosékban.
6/10

Igen, ezt teljesen elrontották a filmben, a könyvben tökéletesen volt adagolva a humor a nyomozás keményebb történéseivel. Egyébként a Szingli fejvadász nem koppintása az Exférj újratöltve filmnek, inkább fordítva, mert a könyv Aniston filmje előtt már jó pár évvel megjelent.
1 felhasználónak tetszik: Jessy
710 oldal 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!