Idézet (Barbus87 @ 2012.07.07. 13:39)
Góóól! 3
Most néztem meg először mert eddig lebeszéltek róla, hogy borzasztó és semmi köze az első két részhez. Ezzel egyet értek, nem sok köze van az első és második részhez, habár Santi benne van, de nem túl sokat. Persze ha már kiírták a kettes végére, hogy "folytatjuk" akkor nem ártott volna tényleg folytatni is, de nekem ettől függetlenül nagyon tetszett a film. Ha úgy veszem, hogy ez egy különálló film a 2006-os VB-ről, akkor szuper. Angol szurkolóknak egyenesen kötelező. A szereplők szimpatikusak voltak. Több szereplőn keresztül több problémával foglalkozott a film. A válogatottság fontosságáról, arról, hogy a focistáknak meg kellene érteni, hogy az egészségük az első. A család kérdése... Szóval nekem nagyon tetszett, bár hihetetlenül elszomorodtam bizonyos részeken.

10/10
Ugyanez a véleményem, csak én nem tudtam soha ilyen szépen megfogalmazni a dolgokat.
Az első részt DVD-n láttam és ott volt egy olyan extra, hogy az első percétől az utolsóig a rendezők beszéltek a filmről. Van egy jelenet, amikor hazamegy és a VB kupát megérinti Santiago. Akkor mosolyogva mondta a rendező, hogy három részesre tervezik aminek a végén talán majd magasba emelheti az igazi kupát is.
Persze ez nem jött össze és
talán ez a trilógia mondanivalója!? Az első részben a csóró gyereknek sikerül kitörni (
szerencséje van) és sztár lesz, a másodikban klubszinten a csúcsra jut, de a világ tetejére (legyen akármilyen jó) nem juthat el egy Mexikói válogatottal. A harmadik részben az őstehetség csak egy jelentéktelen karakter.
És most kicsit offolok, ha nem gond.

Biztos vagyok benne, hogy a mi országunkban is van Messi szintű játékos, de ha nincs
szerencséje, akkor hiába születik őstehetségnek, lehet hogy még a megyei 1. osztályba sem kerül be. Ha Fernando Torres magyarországon születik biztos nem lesz VB és EB győztes, mert itt a legtöbb játékos szánalmas és tehetségtelen az edzőkkel együtt.

A mi kis országunkban a focihoz nem értő edző simán elküldene az első edzés után egy Torrest a picsá.a ha 5 méterről felé lövi, mert benne a szálkát keresi és látja. De erről lehetne sokat irni, de tudom, ez nem az a fórum.