Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 05. 13:35 #5901
- törölt felhasználó -    
Blood Diamond 4/5

Az ilyen filmek nagyon fontosak nekem. Ezután boldognak mondom magam még akkor is, ha "csak" utcaseprő lesz belőlem. Aki még nem látta nézze meg és ne olvasson tovább!

Ti, akik láttátok már mit gondoltok a film befejezéséről? Nálam 5/5-ös remekmű lenne, ha nem ez lett volna a vége. Csak én éreztem azt, hogy hatalmas happy end lett még Danny Archer halálával is? Azt hittem, hogy Solomon odaadja majd a gyémántot, cserébe megkapja a pénzzel teli bőröndöt, elsétál, majd visszaszólnak neki hogy: héj, nigger! Itt hagytál valamit! Mire ő visszakérdez szerényen, hogy micsodát? És adnak neki egy golyót a fejébe. Maddy sikit egyet és őt is megölik. Na de hogy még a családját is visszakapja... reklamalo.gif angry.gif
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, tya04, Black Hearth2
2012. június 05. 14:32 #5902
- törölt felhasználó -    
Bőrnyakúak/ Jarhead 8/10

A sötét lovag/ The Dark Knight 10/10
Heath Ledger/Joker meghajolo.gif

St. Trinian's - Nem apácazárda 5/10
8 felhasználónak tetszik: ophely88, Xabi, tya04, janet7, Bessie, pillajunior, duracell, Pöttömke
2012. június 05. 19:02 #5903
Bajbi91
Bajbi91
új tag

StátuszSzerelmes vagyook!!!! :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 89
Csatolások: 4
Azonosító: 98972
vasárnap néztem meg a Nine című filmet! Nagyon tetszet! Az eleje eléggé untatott, de amit elkezdődött a zene már csak ámultam bámultam!
Kedvenc részem a filmből:
2012. június 05. 19:20 #5904
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.02. 18:22)
jóféle! meghajolo.gif 
Védhetetlen
8/10
http://www.filmtett.ro/thumb/cropped/234x331/film_3747/vedhetetlen-safe-house.jpg

Joel Kinnamannek mennyi szerepe van? think.gif
Amúgy Denzel miatt is kíváncsi vagyok a filmre wink.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. június 05. 21:43 #5905
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2012.06.05. 19:20)
Joel Kinnamannek mennyi szerepe van? think.gif
Amúgy Denzel miatt is kíváncsi vagyok a filmre  wink.gif

hááá Kinnaman miatt egy kicsit el kell hogy keserítselek egy kb.5 - 6 perces de annál brutálisabb verekedős jelenete van főhős fiúval. de az a bunyó fantasztikus! meghajolo.gif
Denzel papa hááá neki pedig ez a film és ez a szerep rutin munka.
de ez egy kiváló pörgős akciómozi! meghajolo.gif én végig remekül szórakoztam! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: susurrus, Bessie
2012. június 05. 23:13 #5906
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.05. 21:43)
hááá Kinnaman miatt egy kicsit el kell hogy keserítselek egy kb.5 - 6 perces de annál brutálisabb verekedős jelenete van főhős fiúval. de az a bunyó fantasztikus! meghajolo.gif 
Denzel papa hááá neki pedig ez a film és ez a szerep rutin munka.
de ez egy kiváló pörgős akciómozi! meghajolo.gif én végig remekül szórakoztam! meghajolo.gif

Haha... köszi, na majd egyszer sort kerítek rá good.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. június 06. 02:55 #5907
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Casanova (by David Tennant)
Nem tudom megunni ezt a filmet. biggrin.gif Egyszerűen imádom. Főleg a színészek miatt természetesen. David Tennant, Peter O'Toole, Rose Byrne tették igazán jóvá, de nekem még Rupert Penry-Jones alakítása is tetszett. blush.gif Nem is tudom, de David ebben a korhű jelmezben picit mosolygásra késztetett. Na nem azért, mert hiteltelen volt, hanem mert anno így öltöztek a férfiak. rohog.gif (Épp most néztem meg az imdb-n, 8 pontos átlaga van, több, mint 2300 szavazat alapján. Innen is látszik, hogy nem beszéltem zöldséget. rohog.gif )

9/10
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88, tya04
2012. június 06. 07:40 #5908
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
A futár / The Courier

Két nyomós okom is volt, hogy megnézzem a filmet. Az egyik a zseniális Mickey Rourke, a másik meg a bociszemű Jeffrey Dean Morgan. wub.gif Annak ellenére, hogy a film koncepcióját jobban is felépíthették volna, nem volt csalódás. Az legelső jelenet kicsit rontott a dolgon, mert nagyon látszott rajta, hogy stúdiófelvétel, de hála az égnek a készítők nem erőltették ezt a vonalat és a továbbiakban az egyszerűség hívei voltak. Így viszont élvezhető kis múvít dobtak össze, ami a legtöbb helyen ugyan borzasztóan kiszámítható, de azért a csattanó mégis ütött rendesen, mert a történet közben leadott jelek olyan halványak voltak, hogy az ember tényleg csak a végén döbbent rá, hogy mi a harci helyzet. Nekem tetszett. Nem egy filmtörténeti remekmű, de aránylag jó színészek játszottak benne, tulajdonképpen izgalmas volt a történet és hát nem aludtam el közben. Ez nálam már igen pozitív kritikának számít egy ilyen filmet illetően. rohog.gif Ja, és Jeff még leharcoltan is dögösebb, mint a legtöbb hollywoodi nyálgép. drool.gif

10/8
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. június 06. 14:39 #5909
- törölt felhasználó -    
A diktátor
Jelenleg mindent a Dark Shadowshoz hasonlítgatok. Ahhoz képest ez egy remekmű. A maga műfajában az. Számomra a rengeteg szexuális poén miatt leginkább a Ne szórakozz Zohannal!-t idézi, amely kukoricával nézhető. Trailer híján nem tudtam, mire számítsak, nem is volt baj, mert a főszereplő, Sacha Baron Cohen botrányos, diktátorszerű bevonulása az Oscar-gálára rávett, hogy megnézzem a filmet. A számos szexuális utalás, a szemünk elé táruló vagina világa és a rengeteg alpári jelenet miatt neheztelek rá leginkább, mert ez megint olyan film, ami egy bizonyos korosztályon belül egy bizonyos közönséges rétegnek szól, akik nem bánják, hogy a maszturbálás rejtelmeiről is megtudnak egyet-kettőt. Persze, nem mondom, hogy nem vicces, csak az egész Hollywood-módra erőltetett, és ez az a fajta erőltetett humor, amit úgy szolgálnak fel, hogy véletlenül se nyerje el a tetszésem. Az elején még paródiának induló filmből egész remek és szerethető történetet faragtak, ráadásul az admirális generális miniszter elnökminiszter is bazi szerethető figurává növi ki magát ez alatt a 83 perc alatt, de olyan, mintha a produkció kettéoszlana a paródia és értelem párhuzamában: nem kellett volna egyiket keverni a másikkal. Vagy nagyon jó filmet akartak gyártani, vagy nagyon sz_rt, végül is így keletkezett ez a párszor nézős, műfajában ritka, de vicces tákolmány. Amúgy nem rossz.
6.5/10
2 felhasználónak tetszik: DaveChris, tya04
2012. június 06. 14:46 #5910
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Bessie @ 2012.06.06. 02:55)
Casanova (by David Tennant)
Nem tudom megunni ezt a filmet. biggrin.gif Egyszerűen imádom. Főleg a színészek miatt természetesen. David Tennant, Peter O'Toole, Rose Byrne tették igazán jóvá, de nekem még Rupert Penry-Jones alakítása is tetszett. blush.gif Nem is tudom, de David ebben a korhű jelmezben picit mosolygásra késztetett. Na nem azért, mert hiteltelen volt, hanem mert anno így öltöztek a férfiak. rohog.gif (Épp most néztem meg az imdb-n, 8 pontos átlaga van, több, mint 2300 szavazat alapján. Innen is látszik, hogy nem beszéltem zöldséget. rohog.gif )
9/10

Engem a sírás fog el tőle. A filmtől és a ruhától is, a hajról és a szemről ne is beszéljünk. biggrin.gif Csapnivaló. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2012. június 07. 07:19 #5911
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
The invisible man (1933)

Sajnos nem volt időm végig látni, de a könyvet nagyon szeretem és a film egész jól visszaadta eddig, szóval szerintem nem lesz belőle botrány, ha előre megadom neki a 10/10-est... biggrin.gif

http://i2.listal.com/image/1424563/600full-the-invisible-man-screenshot.jpg
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Bessie, tya04
2012. június 07. 16:01 #5912
- törölt felhasználó -    
Fél Nelson. Valamiért ez sem jött át nekem. Úgy éreztem magam, mint néha az irodalom órákon. A tanár felolvas egy teljesen unalmas, átlagos, egyszerű verset, megkérdezi hogy mit akart a költő mondani, én meg nézek ki hülyén a fejemből és azt mondom: hááát. nem tudom. szerintem csak úgy irt valamit ami jól hangzik, nem biztos hogy volt mondanivalója...Mire a tanár: Úgy gondolod, Csaba? Akkor én most irok neked egy egyszerű, egyenes egyest a naplóba, jó lesz?
Tudom, hogy nem igy van és hülyeség, de azt éreztem, hogy egyszerűen egy szar film amibe belemagyaráztak mindenféle dolgot és aztán az alapján felértékelték.

Mi a film mondanivalója, miről is szól ez, mit kell nézni? Csak én vagyok ennyire vak/hülye/sötét hogy nem értem? Ha nem is itt, de üzenetben valaki legyen szives és mondja el érthetően nekem! Előre is nagyon szépen köszönöm! smileeee.gif
2012. június 07. 16:35 #5913
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Hófehér és a vadász 7/10

Arra tökéletes volt, hogy barátnőimmel elmenjünk a moziba és ötpercenként belenyögjünk valami baromságot biggrin.gif Kristen Stewart még mindig nem jó színésznő, bár itt egészen tetszett, viszont Charlize Theron sokkal inkább megfogott királynőként. Meg hát a Vadász karaktere... nos igen smileeee.gif Amúgy elég jó volt a film, a helyszínek nagyon tetszettek, főleg a sötét erdő, azt imádtam smileeee.gif Egyszernézősnek tökéletes smileeee.gif

Holdfény királyság 9,5/10

Szintén barátnőkkel, bár kisebb csoportban. Ez... hú, nehéz róla írni. Nagyon jó film, abszolút feelgood smileeee.gif Magával ragadott, az utolsó háromnegyed órát tátott szájjal néztem végig... ez az a film, ami nem azért lesz zseniális, mert látványos, hanem az érzelmek miatt. Hú... megragadott. Teljesen. Nem ilyenre számítottam, de... hú... muszáj lesz még egyszer látnom, és ezt a filmet tényleg ajánlom itt mindenkinek smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2012. június 07. 18:06 #5914
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
A kéz, amely a bölcsőt ringatja

Egyik kedvencem, én szeretem ezt a filmet!
4 felhasználónak tetszik: gonzales7, dave095, janet7, Bessie
2012. június 07. 18:09 #5915
- törölt felhasználó -    
Hugo: szerintem nagyon jó film, vagyis nekem tetszik laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. június 07. 18:22 #5916
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
The Rocky Horror Picture Show

Az egyik legjobb musical ever... rohog.gif És persze Tim Curry heart.gif ...

http://uploads.neatorama.com/wp-content/uploads/2010/08/400rocky.jpg

10/10 , of course... biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: tya04, Pöttömke, Teora, Bessie
2012. június 07. 18:30 #5917
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Titanic 2.

A film költségét ajánlották volna fel inkább árváknak, mert akkor mi is, és ők is jól járnak. Azért néztem meg, mert mindenhol csak azt olvastam róla, hogy micsoda egy szenny, de ennél többet én se tudok mondani. "Akciójelenetnél" startpisztoly indításszerűen néhányan a lépcső tetején elestek, de nem értettem miért. Végül is szerintem teljesen lényegtelen firtatni, hogy miért?
Szóval csak most, csak ennek megajánlom az első laza mínusz pontomat. Még sose csináltam ilyet, de jó érzés. biggrin.gif rohog.gif

10/-10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, gonzales7, Bessie
2012. június 07. 18:30 #5918
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
The Elephant Man / Az elefántember
Lost Highway mellett a kedvenc Lynchtől, de persze ott van a briliáns John Hurt. És ennyi.
10/10
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, Sally Sparrow, janet7
2012. június 07. 18:43 #5919
- törölt felhasználó -    
Idézet (nicol bellox @ 2012.06.07. 18:06)
A kéz, amely a bölcsőt ringatja
Egyik kedvencem, én szeretem ezt a filmet!

gyerekkorom óta nem láttam ezt a filmet de emlékeim szerint nagyon féltem Rebecca De Mornay-től! biggrin.gif
azóta rengeteg filmjét láttam és egyszerűen minden alakításánál visszaköszön nekem ez a szerepe hátborzongató az a nő! biggrin.gif
és arra is emlékszem hogy Julianne Moore is nagyon mély nyomot hagyott bennem ezzel az alakításával. amikor először megláttam hogy ő lesz Clarice Starling a Hannibálban rögtön eszembe jutott hisz ez a vagány csaj A kéz, amely a bölcsőt ringatja filmből őt szabdalja össze az üveg vagy mi már nem emlékszem pontosan! biggrin.gif
de jó film én is szeretem! biggrin.gif vagy inkább szerettem! biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: dave095, janet7, Bessie, nicol bellox
2012. június 07. 18:43 #5920
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Vampires Suck / Vámpíros film (2010)

Én még ennél elmebetegebbet, zseniálisabb vígjátékot életemben nem láttam! rofl.gif rofl.gif Bár már legalább négyszer láttam, most is ugyanúgy tetszett. Jenn Proske bebizonyította, hogy sokkal jobb Bella lenne, mint Kristen. Egyébként Jenn szívszaggatóan jól parodizálta Stewartot. biggrin.gif Az állandó haj tűrögetésre, és a nyitott szájra gondolok első sorban. Aztán hát ott van szívem csücske színész, Matt Lanter. Ő is nagyon jól alakított, és ezt minden elfogultság nélkül állítom. Igazából rengeteg rekesz izmot nem kímélő poén hangzott el a filmben, de végére kiemelnék egyet:

EDWARD: Becca! Ígérd meg, hogy nem csinálsz hülyeségeket.
BECCA: Rendben van, nem randizom Chris Brown-nal.
_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Értékelésem: 8/10 (a vígjátékokhoz mérten smileeee.gif )
10 felhasználónak tetszik: ophely88, SmileyZ, Vampiregirl1, Eszter655, lullaby, Baylee, House Of Wax, Bessie, duracell, BunnyGirl
710 oldal 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!