Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 10. 00:16 #5221
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
A másik Boleyn lány (2008)
Sokáig le akartam tölteni a filmet, de végül ma délután sikerült elcsípnem az HBO-n. Nagy rajongója vagyok az angol történelemnek, a Tudorok korszaka pedig az egyik kedvencem, úgyhogy a színészek mellett már csak ezért is volt kötelező darab a film. Kezdeném is akkor a színészekkel, úgy is ez a dolog jobbik fele smileeee.gif Natalie-ra (Portman) nagyon kiváncsi voltam, hogy alakít majd és szerintem teljesítette az elvárásaimat, persze Natalie Dormer után furcsa volt egy másik Boleyn Annát látni. Érdekes, hogy két teljesen különböző színésznőről beszélünk, valahogy szerintem mégis mind a ketten tökéletesen vissza tudják adni azt, milyen lehetett Boleyn Anna, vagy legalábbis én így éreztem.
Scarlett is tetszett Máriaként, végülis vitte a címszerepet a hátán, nem volt vele probléma. Eric Bana pedig... nos igen, Jonathan Rhys Meyers-t nem nagyon lehet lekörözni, de Henrik szerepét/jellemét szerintem tökéletesen adta. A mellékszereplőket emelném még ki, akik szintén remek alakítást nyújtottak.
És itt jön a De. Nem egészen, értettem ugyanis, miért volt szükség a történelmi elferdítésekre a filmben, ettől ugyanis sokat vesztett a fényéből a dolog. Értem én, hogy néha szükség van ferdítésekre egy-egy történelmi filmben, de a sok apróságot is hamar észreveszi az ember, az egyháztól való elszakadás pedig már-már nevetségesen rövid folyamat volt a filmben(ez persze csak egy példa, ha valakit érdekel, részletezhetem is a dolgokat biggrin.gif ).
Ettől függetlenül nem volt egy rossz film, a regényre is kiváncsi lennék. Sajnáltam, hogy Katalin karaktere nem volt olyan szerethető, mint a Tudorokban, igaz, itt elég kevés szerep jutott neki. rohog.gif
10/9 beer.gif
7 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Blackbird03, Fruzsi26, kriszti145, Adrianna, ophely88, Alison Lerman
2012. április 10. 08:41 #5222
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Szerelmünk lapjai - /The Notebook/
Igazbából már annyiszor meg akartam nézni, de valahogy mindig a 'majd máskor' kategória jutott rá, de akkor jött az, hogy még múlt héten az egyik osztálytársam telefonjával szendvedtünk, és ott rajta volt egy zene a filmből. Annyira megtetszett, hogy eldöntöttem, a tavaszi szünetben MEGNÉZEM!
Így is lett. Tegnap elkezdtem nézni. Hatalmas film. Bár eleinte vonakodtam Rachel McAdams alakításától, mert nekem még mindig a Bajos csajok film jut róla eszembe, de félretettem ezt az érzést, és elkezdtem nézni a filmet.
Annyira jó film lett, a végén még bőgtem is, de nem ám az a Titanic-os 1 percig tartó bőgés, hanem az a szívből jövő, igazi átérzős bőgés volt, ami a film utolsó 5 percében végig jelen volt. Gyönyörű egy alkotás. Csak ajánlani tudom. Végre egy film, ahol nem olyan kiszámítható a vég. Még gondolkodnom is kellett, hogy most mi is van? És végre egy olyan mű, ahol birom az öreg színészeket is. biggrin.gif
Csak ajánlani tudom az olyan romantikus lelkeknek, mint amilyen én vagyok. 10/10
8 felhasználónak tetszik: SmileyZ, itsmedemz, BunnyGirl, nicol bellox, kriszti145, ophely88, duracell, csicsi20
2012. április 10. 10:18 #5223
- törölt felhasználó -    
Kaptár
A valaha készült egyik legjobb zombis film. Egyik folytatás sem tudja felülmúlni az eredeti légkörét, ami még tényleg nem a látványról, hanem az új világ bemutatásáról, az akcióról és a túlélésről szól. Noha Milla Jovovich elég idegesítő benne, Michelle Rodriguez miatt nem lehet megunni.
8/10

Irány Eldorádó
Vannak olyan filmek, rajzfilmek és egyéb animációs produkciók, amelyekért gyerekként képes voltam felkelni akár hajnali ötkor. Ez is olyan. Sosem fogom elfelejteni, hogy anyám kis híján agyf*szt kapott 2001-ben, amikor a magyarországi premier után nap mint nap ezen csüngtem a besötétített szobában. És emiatt mosolygom végig, és vagyok olyan elfogult, hogy egy épkézláb véleményt nem tudok írni róla. Mert aki gyermekkorában nem szeretett bele Miguel karakterébe, akasztófára való. Nála elképesztőbb figurát a DreamWorks még sosem alkotott. Persze meg kell említeni Kenneth Branaghot, John Powellt, Hans Zimmert, Terry Rossiót és Ted Elliottot (akik a Karib-filmeken dolgoztak), náluk jobb csapatot sem láttam még. Legalább negyvenszer láttam, de még mindig kib*szottul vicces és izgalmas. Egyértelműen a kedvencem, ha valakinek még nem esett volna le. biggrin.gif
10/10
5 felhasználónak tetszik: saii, kriszti145, duracell, patrícia4, Alison Lerman
2012. április 10. 14:20 #5224
- törölt felhasználó -    
The Hunters/ A Vadászok
Horrorként promotálták, és még az a neves 16-os karika is rákerült, viszont szerintem elég gyenge film volt. Az alapsztori nagyon jó, a kivitelezéssel sincs bajom, de annyira erőltetett, vontatott volt az egész, hogy nem bírtam végignézni. A karakterek nem rosszak, de nekem nagyon morbidnak és embertelennek tűnik, hogy ilyen emberekre vadászgató öreg fickókat is bele tettek. Valami nagyon hiányzott a filmből, gyakorlatilag bealudtam rajta. Nem tudom, talán az volt a gond, hogy nem valami ijesztő az egész, hiába fürdik vérben mindenki. Nagyon erőltetett volt, és a párbeszédek a cselekmény sem volt túl érhető. Hát, nem 2011 legjobb filmje volt, az már biztos, de egyestés, álmosítónak remek.
2012. április 10. 14:36 #5225
Draweraptor
Draweraptor
visszatérő vendég

StátuszSurrounded by problems...
Hozzászólás: 435
Csatolások: 0
Azonosító: 165623
Limonádééé! A világ legeslegjobb filmje! Tegnap volt az M1-en. Egy tök jó musical ami az egyetlen Disney-s film amit máshol is vetítettek. Nagyon jók a zenék is meg a sztori is. Soha nem unom meg!

10/10
2 felhasználónak tetszik: Blackbird03, Bettyke94
2012. április 10. 15:05 #5226
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
~ Kék Lagúna

~Visszatérés a Kék Lagúnába

~Édes November

Mindhárom csodálatos film, nagy kedvenceim !!! heart.gif heart.gif heart.gif
Mindhármat már jó sokszor láttam, és akárhányszor újra megnézem, mindig egyre jobban tetszenek. És a könnyek sem maradnak bennt..nem tehetek róla, mindig meghatódom, és teljesen átérzem az érzéseiket. Gyönyörű filmek komolyan, csak ajánlani tudom.

10/ 10 mindhárom
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Blackbird03, patrícia4
2012. április 10. 15:48 #5227
- törölt felhasználó -    
A tégla 9/10

SPOILER!

Azt azért sajnáltam, hogy a végén Leo meghalt biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, SmileyZ, patrícia4, Alison Lerman, janet7
2012. április 10. 19:11 #5228
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Filmmaratont tartottam a hétvégén, egész vegyes lett a felhozatal, mit ne mondjak rohog.gif

Arn

Köszönet a figyelmeztetésért Cynthiának, egy újabb nagyszerű svéd film Skarsgårdékkal meghajolo.gif meghajolo.gif

10/10

1984

Nemrégen fejeztem be a könyvet és kíváncsi fáncsi lettem. Nem rossz feldolgozás bár O'Brien karakterét és néhány vele leírt jelenetet nem így képzeltem el.

10/8

Babycall

Újabb Noomi Rapace mestermű, bámulatos és szörnyen szomorú, nem könnyű műfaj. Mert szeretem a svéd drámákat és krimiket. rohog.gif

10/10

Cilada

mert szeretem a spanyol vígjátékokat is. Még több ilyet thumbsup.gif

10/8,5

Anthony Zimmer

Az Utazó című film eredetije, francia film, Istentelenül nagyszerű film.

10/10

Much Ado About Nothing

Filmváltozat a tavalyi West End Much Ado About Nothing darabjából. Nyitott vagyok minden újra filmek terén de szerintem ez túl vicces lett egy Shakespeare darabhoz képest. rolleyes.gif Kedvenc színészek ide vagy oda

10/8

Hogyan lopjunk felhőkarcolót

Kérem vissza az életemből erre szánt 104 percemet, borzasztó. omg.gif Nem szeretném pontozni.
4 felhasználónak tetszik: kriszti145, Running Fool, patrícia4, Alison Lerman
2012. április 10. 19:28 #5229
adommyfandenagyon
adommyfandenagyon

Státuszi ship it
Hozzászólás: 700
Csatolások: 68
Azonosító: 135052
Ollókezű Edward. wub.gif
Gyönyörű film, és a vége is nagyon tetszett, mikor végtére is nem kerültek össze. blush.gif És Johnny nagyon jól játsza a szerepét. meghajolo.gif thumbsup.gif
7 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, ophely88, duracell, csicsi20, patrícia4, janet7, bucii
2012. április 10. 20:27 #5230
aníítaaa
aníítaaa
► в α я ¢ α g ι я ℓ◄

StátuszTVD IS ETERNAL
Hozzászólás: 1237
Csatolások: 230
Azonosító: 172581
Holnapután. smileeee.gif
2012. április 10. 20:42 #5231
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
A koboldok varázslatos legendája - Már vagy 100x láttam a filmet, de nekem ez valami megunhatatlan alkotás. Majdnem 3 óra alatt annyi minden érdekes dolog történik, bár ha már tudom, hogy mi lesz a vége, és hogy mit fognak csinálni, akkor is élvezem, amolyan örök kedvenc. Ó, és nem mellesleg az egyik kedvenc színészem, Kieran Culkin is játszik benne wub.gif
2 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, Alison Lerman
2012. április 10. 20:51 #5232
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (Vegas @ 2012.04.10. 20:42)
A koboldok varázslatos legendája - Már vagy 100x láttam a filmet, de nekem ez valami megunhatatlan alkotás. Majdnem 3 óra alatt annyi minden érdekes dolog történik, bár ha már tudom, hogy mi lesz a vége, és hogy mit fognak csinálni, akkor is élvezem, amolyan örök kedvenc. Ó, és nem mellesleg az egyik kedvenc színészem, Kieran Culkin is játszik benne wub.gif

Hányszor láttam kiskoromban wub.gif wub.gif Imádom smileeee.gif a zenéje szuper smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Vegas, Alison Lerman
2012. április 10. 20:57 #5233
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Végső Állomás 3. Tesóm vett rá hogy nézzem meg, aztán nagyon tetszett igazából már minden részét láttam csak valahogy még a 3. nem, mostanáig. Rengeteg izgalmas rész, és persze kissé morbid dolgokkal teli film. De aki elég felnőtt hozzá, nézze meg mert nagyon jó! smileeee.gif
9/10.
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2012. április 10. 21:32 #5234
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (duracell @ 2012.04.10. 00:16)
A másik Boleyn lány (2008)

És itt jön a De. Nem egészen, értettem ugyanis, miért volt szükség a történelmi elferdítésekre a filmben, ettől ugyanis sokat vesztett a fényéből a dolog. Értem én, hogy néha szükség van ferdítésekre egy-egy történelmi filmben, de a sok apróságot is hamar észreveszi az ember, az egyháztól való elszakadás pedig már-már nevetségesen rövid folyamat volt a filmben(ez persze csak egy példa, ha valakit érdekel, részletezhetem is a dolgokat biggrin.gif ).
Ettől függetlenül nem volt egy rossz film, a regényre is kiváncsi lennék. 
10/9 beer.gif

Ha rájöttél, hogy miért szeretnek ferdíteni a filmekben, küldj egy üzit, mert engem is érdekelne, de nagyon. dry.gif Itt olvashatsz egy régebbi cikket arról, hogy Hollyweird újraírja a brit történelmet és elferdíti a filmjeiben a dolgokat. Magyarázatot nem találtam sehol. A Rettenthetetlen jó film volt, de valóban volt benne nem is egy ferdítés. A Tudors című sorozatban is ferdítettek és a Trójában is. Nem értem én sem. A Boleyn lányhoz csak annyit, hogy a regény másabb, én olvastam, és annak van jó története, szerelem, politika és hatalom és már elnézést -jó film és jó színészek ide vagy oda- a 2008-as film szinte csak arról szólt, hogy 2 nő veszekszik egy csókán, lássuk be. Maradjunk annyiban, hogy a könyvfeldolgozás nem az erősségük biggrin.gif , ahogyan nem képesek rendesen utána járni a dolgoknak sem. A könyv nem rövid és tipikusan 'vontatott, száraz' dráma, amit nem minden gyomor vesz be. Olyan, mint az Értelem az érzelem, nem mindenkinek, sőt, kevés embernek csúszik le. Ember fia hamarabb leül egy filmet megnézni, ha két nő veszekszik egy pasin, minthogy végigszenvedje azt a száraz majdnem 800 oldal filmváltozatát, arról persze nem is beszélve, hogy a politikával nagyon óvatosan bánnak.
Igazi felüdülés lenne számodra akkor a könyv TV film verziója, keress rá a neten. BBC tévéfilm, 2003-ból Natascha McElhone főszereplésével. wink.gif Az jó lesz, hidd csak el nekem, ha érdekelne egy rendes feldolgozás smileeee.gif
Nekem egyébként mindkét verzió tetszik, de a tévéfilm közelebb áll a szívemhez, mert az jobbnak találom, minden szempontból, attól függetlenül, hogy Natalie Portman az egyik kedvenc színésznőm biggrin.gif
2012. április 10. 22:42 #5235
- törölt felhasználó -    
olyan egyszer nézős kategória jót lehet rajta nevetni de volt jó pár unalmas rész közte.
de viszont ahogy a sok ostoba gyerek elhalálozott és a haláluknak a különféle röhejes módjai azok nagyon jók voltak!
főleg amelyik beleesett az aprítóba hááá azon pusztultam:rohog: rohog.gif
Trancsírák
7/10
http://www.trailershut.com/movie-posters/Tucker-And-Dale-Vs-Evil-Movie-Poster.jpg
4 felhasználónak tetszik: ophely88, csicsi20, anexpendable, Vegas
2012. április 11. 00:44 #5236
- törölt felhasználó -    
Rém hangosan és irtó közel
Hú. Ehhez nem lehet mást hozzáfűzni. Van ebben a filmben valami, ami miatt rém rossz, ami miatt nem lesz egy világklasszis, mégis irtó jó a története, a cselekményvezetése, meg úgy minden, ami miatt mégis megfog. Ez tényleg az egyik legmegosztóbb film, hiszen megannyi kritikát és értékelést olvastam, és a legtöbb lehúzta a francba. És igazán nem értem, miért. Az alapötlete nem rossz, sőt, a főszereplő igazán magával ragadó személyiség, egyszerűen lekötött az egész, és még azt sem mondhatom, hogy tartalmaz unalmas jeleneteket. Persze a vége átcsapott hollywoodiba, ez az a hiba, amibe rengetegen beleesnek. Egy már-már használható produkció végén kiábrándítják a nézőt azzal, hogy átkalauzolják az egészet a tucatfilmek irányába. Ami böki a csőröm az, hogy Sandra Bullock nevetségesen keveset tett a filmhez. Szerencsére ez eltörpül az értelmes 110 perc mellett, így igazából nem hozható fel sok a rovására. Felkeltette az érdeklődésem a könyv iránt, ez már jó. Leginkább a Shame-hez tudnám hasonlítani, amelynél szintén nem tudtam eldönteni, hogy jó-e ez a film vagy rémesen rossz, bár azt hiszem, az előbbi. Újranézést érdemel.
8/10
2012. április 11. 01:03 #5237
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.10. 22:42)
olyan egyszer nézős kategória jót lehet rajta nevetni de volt jó pár unalmas rész közte.
de viszont ahogy a sok ostoba gyerek elhalálozott és a haláluknak a különféle röhejes módjai azok nagyon jók voltak! 
főleg amelyik beleesett az aprítóba hááá azon pusztultam:rohog:  rohog.gif 
Trancsírák
7/10
http://www.trailershut.com/movie-posters/Tucker-And-Dale-Vs-Evil-Movie-Poster.jpg

Én imádtam. A kanadaiak isteni filmeket tudnak készíteni, fekete humorban nagyon jók thumbsup.gif
2012. április 11. 11:31 #5238
- törölt felhasználó -    
Johnny English újratöltve
10/10
4 felhasználónak tetszik: ophely88, SmileyZ, patrícia4, csicsi20
2012. április 11. 11:36 #5239
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Dirty Dancing.
10/10 heart.gif meghajolo.gif
7 felhasználónak tetszik: SmileyZ, saii, patrícia4, Vampiregirl1, House Of Wax, Vegas, Sally Sparrow
2012. április 11. 12:55 #5240
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.11. 01:03)
A kanadaiak isteni filmeket tudnak készíteni,

és még jégkorongozni is tudnak! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Alison Lerman
710 oldal 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!