She's all that
9/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. március 23. 16:16
Percy Jackson és az olimposziak
Hmm-mh. Értem, miért bukott ez a film a moziknál. Igazából megvan benne minden, ami kell: szép látvány, ügyes színészek, nagy nevek, és annyira még a történet sem gagyi, bár valahogy nem tudtam elfogadtatni magammal ezt a modern kori istenséget. Mindenesetre szórakoztató volt, és kikapcsolódásnak remek. Viszont van ebben a filmben valami, ami nem teszi igazán világhírűvé és örök kedvenccé, csak nem tudom, mi az. Mindenesetre, Logan Lerman fantasztikus, ifjú színész, nem szoktam velem egykorú pisisekkel kezdeni, de ő valahogy kivétel.
8/10
Hmm-mh. Értem, miért bukott ez a film a moziknál. Igazából megvan benne minden, ami kell: szép látvány, ügyes színészek, nagy nevek, és annyira még a történet sem gagyi, bár valahogy nem tudtam elfogadtatni magammal ezt a modern kori istenséget. Mindenesetre szórakoztató volt, és kikapcsolódásnak remek. Viszont van ebben a filmben valami, ami nem teszi igazán világhírűvé és örök kedvenccé, csak nem tudom, mi az. Mindenesetre, Logan Lerman fantasztikus, ifjú színész, nem szoktam velem egykorú pisisekkel kezdeni, de ő valahogy kivétel.
8/10
2012. március 23. 19:48
Idézet (ophely88 @ 2012.03.21. 20:43)
Remek darab.
Gondoltam hogy megnézem a rendezőnő egy másik filmjét is, a Red Road című 2006-os filmet. Láttad már?
nem láttam még!
A Fish Tank hatása után szemeztem vele de elolvasván a tartalmát nem keltette fel az érdeklődésem!
Talán majd egyszer!
2012. március 23. 20:06
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.03.23. 16:16)
Percy Jackson és az olimposziak
Viszont van ebben a filmben valami, ami nem teszi igazán világhírűvé és örök kedvenccé, csak nem tudom, mi az.
Viszont van ebben a filmben valami, ami nem teszi igazán világhírűvé és örök kedvenccé, csak nem tudom, mi az.
Majd én megmondom: az, hogy Perszeponé júniusban rohadtul nincs otthon, mert ilyenkor az anyjánál van a Földön (ezért van ugye olyankor nyár).
Amúgy örülök, hogy a Három testőr után úgy döntöttél, hogy szeretnél látni még egy kicsit Logan-ből
2012. március 23. 21:13
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Idézet (duracell @ 2012.03.23. 20:06)
Majd én megmondom: az, hogy Perszeponé júniusban rohadtul nincs otthon, mert ilyenkor az anyjánál van a Földön (ezért van ugye olyankor nyár).
Amúgy érdekesen vagyok ezzel a filmmel: előbb láttam, utána olvastam a könyvet, ezután sikerült megutálnom a filmet. Szerencsére Logan megmaradt kedvencnek, tőle azért már több filmet is néztem, de a Percy Jackson, mint film, megmarad borzalomnak... igazából olyan szinten ásták alá a könyv lényegét, ahogy csak lehet, emiatt nem sok esélyt látok a folytatásra sem... meg igazából ugye a fentebb említett Perszeponés baki a könyvben helyesen van, úgyhogy azt hiszem elég ciki így a film... mármint, aki a görög mitológiáról akar filmet csinálni, az azért nézzen utána előbb a dolgoknak, nem?
mert amúgy csak hülyeség lesz a vége...
Amúgy örülök, hogy a Három testőr után úgy döntöttél, hogy szeretnél látni még egy kicsit Logan-ből

Én először a könyvet olvastam, és hát imádtam. Nagyon oda vagyok a görög mitológiáért, és én is nevettem egy sort Perszephoné bakiján, de mondjuk ki tudja, lehet, hogy visszaszökött az alvilágba fogadni Percyt.
Azon, hogy Árész-t kihagyták a sztoriból... tomboltam
The hunger games / Az éhezők viadala (
Szerdai premier vetítésén szerencsésen ott voltam, és hát nem csalódtam. Természetesen a könyv ezerszer jobb volt, és voltak pillanatok amikor nem éreztem azt amit könyv olvasása közben éreztem. A filmen nem tudtam elsírni magamat, míg a könyvnél sok könnyet hullajtottam, de abba is hagyom a könyv vs. film összehasonlítását, mert hiába nyerne a könyv, ettől még a kettő az külön dolog.
A szereplőkről csak annyit, hogy Jennifer Lawrencenél jobbat nem is találhattak volna, és Ő tényleg a tökéletes Katniss! A mellé állított Josh és Liam meg hát enyhén gáz volt szerintem. Nagyon sajnáltam, hogy pont őket választották Peeta és Gale eljátszására.
Ennek ellenére imádtam. ♥
8/10
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2012. március 23. 21:50
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (Rihannna @ 2012.03.23. 21:13)
Na hát ehhez képest Perszephoné egy nagyszájú tyúkként viselkedett férjével
Azon, hogy Árész-t kihagyták a sztoriból... tomboltam
Hát szerintem eléggé könnyűvérűnek állították be a filmben, ami azért elég durva, meg így kb. rámászott Grover-re...
Ahhoz, hogy Árészt kihagyták? És ahhoz mit szólsz, hogy Kronoszt kihagyták és a sztorit alapjában változtatták meg? Korban is sokkal idősebbek a karakterek (ezt mondjuk még meg lehetne oldani), de így a jóslatot már csak valami nagyon eltorzult formában lehetne beletenni a későbbiekben. Inkább mondjuk azon akadtam ki, amikor megnéztem a kimaradt jeleneteket és tele volt olyanokkal, amiket a könyv szerint vettek fel, később pedig kicserélték. (Leforgatták például, hogy mikor Percy felébred a táborban, Grover van ott és nem pedig Anabeth, és az a jelenet is megvolt, hogy Percy egyedül megy fel az Olimposzra. Ami leginkább bosszantott, az Thalia történetének kihagyása /aki később az egyik kedvenc karakteremmé vált/, pedig kimaradt jeleneteknél ezt is megtaláltam.)
A Percy Jackson az egyik jó példa arra, hogy ne csinálj könyvből filmet... pedig kasszasiker lehetett volna mind az öt rész...
2012. március 24. 14:33
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Csődtömeg
Ma néztük közgazdaság órán, érdekes film volt az biztos. Ewan McGregor szerintem nagyon jól alakította a szerepét, tetszett! : )
Ma néztük közgazdaság órán, érdekes film volt az biztos. Ewan McGregor szerintem nagyon jól alakította a szerepét, tetszett! : )
2012. március 24. 16:18
Hair
Fantasztikus film, én speciel képtelen vagyok megunni..
MINDENKI nézze meg, azt hiszem érdemes!!!
10/10
Footlose
Az új változatot láttam, tipikus délutáni relaxálós film. Volt benne egy-két marha jó táncjelenet, a főszereplő srác szimpatikus volt, de ennél több nincs a filmben.
10/7
Harry Potter és a Halál Ereklyéi második rész
Piton, Piton.. Csak miatta néztem meg, a halála megint érzékenyen érintett.
Jó film, én szeretem Potter-szériát, Alan Rickman pedig egy zseni, itt is ő viszi a pálmát a hét (na, jó nyolc
) film alatt, legalábbis számomra ő a kiemelkedő.
10/9
Fantasztikus film, én speciel képtelen vagyok megunni..
10/10
Footlose
Az új változatot láttam, tipikus délutáni relaxálós film. Volt benne egy-két marha jó táncjelenet, a főszereplő srác szimpatikus volt, de ennél több nincs a filmben.
10/7
Harry Potter és a Halál Ereklyéi második rész
Piton, Piton.. Csak miatta néztem meg, a halála megint érzékenyen érintett.
10/9
9 felhasználónak tetszik:
nicol bellox,
patrícia4,
tya04,
ophely88,
House Of Wax,
SmileyZ,
Fanni00,
csicsi20,
Hannuusshh
2012. március 24. 18:49
Nem tudja valaki, hogy a J.Edgar mikor jön ki magyar szinkronnal? Utálok felirattal filmet nézni.
2012. március 24. 18:59
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
The Hunger Games
Én ennyit még nem izgultam egy filmen sem...tele volt izgalommal és egyszerűen csak magával ragadott.Volt pár jelenet,amin néha kissé összerezzentem,hát még a barátnőm...
A Peeta és Katniss jelenetek..Maradjunk annyiban,hogy imádtam,viszont elszomorított,hogy Gale nem nagyon volt jelen ebben a részben..
Sikeresen elbőgtem magam, amikor Rue meghalt pedig mennyire édes volt...
És ez a befejezés,ááá,miért itt kellett,hogy vége legyen?!
Már most lázban égek,hogy láthassam a 2.részét...
10/10
Én ennyit még nem izgultam egy filmen sem...tele volt izgalommal és egyszerűen csak magával ragadott.Volt pár jelenet,amin néha kissé összerezzentem,hát még a barátnőm...
Sikeresen elbőgtem magam, amikor Rue meghalt pedig mennyire édes volt...
És ez a befejezés,ááá,miért itt kellett,hogy vége legyen?!
10/10
2012. március 24. 19:59
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Idézet (duracell @ 2012.03.23. 21:50)
Hát szerintem eléggé könnyűvérűnek állították be a filmben, ami azért elég durva, meg így kb. rámászott Grover-re...
Én amúgy úgy ismerem a sztorit, hogy Hádész rabolta el és mikor Démétér először nem találta, akkor volt először tél a Földön. Mondjuk van ezer meg egy féle variáns
Ahhoz, hogy Árészt kihagyták? És ahhoz mit szólsz, hogy Kronoszt kihagyták és a sztorit alapjában változtatták meg? Korban is sokkal idősebbek a karakterek (ezt mondjuk még meg lehetne oldani), de így a jóslatot már csak valami nagyon eltorzult formában lehetne beletenni a későbbiekben. Inkább mondjuk azon akadtam ki, amikor megnéztem a kimaradt jeleneteket és tele volt olyanokkal, amiket a könyv szerint vettek fel, később pedig kicserélték. (Leforgatták például, hogy mikor Percy felébred a táborban, Grover van ott és nem pedig Anabeth, és az a jelenet is megvolt, hogy Percy egyedül megy fel az Olimposzra. Ami leginkább bosszantott, az Thalia történetének kihagyása /aki később az egyik kedvenc karakteremmé vált/, pedig kimaradt jeleneteknél ezt is megtaláltam.)
A Percy Jackson az egyik jó példa arra, hogy ne csinálj könyvből filmet... pedig kasszasiker lehetett volna mind az öt rész...

Igen, igen. De aztán valami olyasmi van, hogy miközben fogságban van Hádésznál tényleg beleszeret Hádészba. Vagy valami ilyesmi azt hiszem
Én azon azt hittem elsírom magamat.
Hát pedig tényleg jól megcsinálhatták volna.
duracell
2012. március 24. 21:33
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
The Hunger Games
Ma láttam és.. mondjuk úgy ,hogy a könyv nyomába sem ér ,tudom fölösleges dolog összehasonlítani és igyekszem elkerülni ,mert alap dolog,hogy ilyenkor vannak eltérések is de nekem a barlangos rész nem tetszett ( pedig a könyvben az volt a kedvencem ) egyébként tetszett a film egész jól megcsinálták Jennifer tökéletes Katniss volt
. Még Josh is jó volt Peetaként viszont Liam helyett találhattak volna jobbat is ..Tudom vannak eltérések de Josh-nak nem bírtak volna adni egy kék kontaktlencsét ? Komolyan ez idegesített a legjobban a többi eltérést még el is nézem de ezt ..
10/9
Ma láttam és.. mondjuk úgy ,hogy a könyv nyomába sem ér ,tudom fölösleges dolog összehasonlítani és igyekszem elkerülni ,mert alap dolog,hogy ilyenkor vannak eltérések is de nekem a barlangos rész nem tetszett ( pedig a könyvben az volt a kedvencem ) egyébként tetszett a film egész jól megcsinálták Jennifer tökéletes Katniss volt
10/9
2012. március 25. 00:35
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
The Hunger Games - Az éhezők viadala
Na jó, hát ez... megmondom őszintén nem erre számítottam. Epic zenés, hatásvadász jelenetekkel tűzdelt tinifilmet vártam és nem is örülhetnék jobban, hogy nem azt kaptam. Nem kedvelem a kézi kamerás filmeket, de itt bevált. Olyan jól visszaadta a könyv hangulatát, tetszett hogy sok jelenetben úgy érezhettük magunkat, mint Katniss, mert csak azt láttuk és hallottuk, amit ő. A zene nem is hiányzott, ott volt, ahol kell. A szereplők mind jók voltak, Jennifernél jobbat nem találhattak volna a főszerepre. Semmi értelme a Twilighthoz hasonlítani a filmet, két külön kategória. Emelem kalapom Gary Ross előtt. Szép munka.
10/10*
Még valami: most bebizonyították, hogy könyvadaptációnál a forgatókönyvet az írónak kell megszülnie, különben kimaradnak fontosabb elemek. Lehet, egyedül vagyok vele, de nekem semmi sem hiányzott. Minden benne volt, különösen tetszettek a plusz jelenetek Flickermannal és a Seneca/Snow beszélgetések. Ezek ugyan nem voltak benne a könyvben, de aki a könyv olvasása nélkül ült be a filmre, jobban megérthette a szabályokat és a lényeget.

Na jó, hát ez... megmondom őszintén nem erre számítottam. Epic zenés, hatásvadász jelenetekkel tűzdelt tinifilmet vártam és nem is örülhetnék jobban, hogy nem azt kaptam. Nem kedvelem a kézi kamerás filmeket, de itt bevált. Olyan jól visszaadta a könyv hangulatát, tetszett hogy sok jelenetben úgy érezhettük magunkat, mint Katniss, mert csak azt láttuk és hallottuk, amit ő. A zene nem is hiányzott, ott volt, ahol kell. A szereplők mind jók voltak, Jennifernél jobbat nem találhattak volna a főszerepre. Semmi értelme a Twilighthoz hasonlítani a filmet, két külön kategória. Emelem kalapom Gary Ross előtt. Szép munka.
10/10*
Még valami: most bebizonyították, hogy könyvadaptációnál a forgatókönyvet az írónak kell megszülnie, különben kimaradnak fontosabb elemek. Lehet, egyedül vagyok vele, de nekem semmi sem hiányzott. Minden benne volt, különösen tetszettek a plusz jelenetek Flickermannal és a Seneca/Snow beszélgetések. Ezek ugyan nem voltak benne a könyvben, de aki a könyv olvasása nélkül ült be a filmre, jobban megérthette a szabályokat és a lényeget.
2012. március 25. 09:21
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Párosban Párizsban
Ez volt a legelső kedvenc Olsen filmem.Nem is tudom hányszor láttam eddig.Imádom.
Ebben a filmben szerettem meg annyira Párizst
A lányok partnerei szimpatikusak,de Ash filmbeli barátja valahogy jobban bejött.
10/10
Ez volt a legelső kedvenc Olsen filmem.Nem is tudom hányszor láttam eddig.Imádom.
A lányok partnerei szimpatikusak,de Ash filmbeli barátja valahogy jobban bejött.
10/10
nicol bellox
2012. március 25. 09:35
Másnaposok. Már sokadszor nézzem meg.:D Imádom, vicces és nagyon jó!*-* 10/10
2012. március 25. 10:21
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Breaking Dawn I.
10/8 - könyveben sokkal, de sokkal jobb... A film végén viszont totál kiakadtam, eddig egyik rész sem volt ennyire véres, de azért nem bántam meg, hogy megnéztem.
10/8 - könyveben sokkal, de sokkal jobb... A film végén viszont totál kiakadtam, eddig egyik rész sem volt ennyire véres, de azért nem bántam meg, hogy megnéztem.
2012. március 25. 10:40
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Die Hard 3 - Az élet mindig drága
Nekem ez a rész tetszik a legjobban, imádom!! : )
Nekem ez a rész tetszik a legjobban, imádom!! : )
2012. március 25. 11:55
John Carter
A remek IMDb-s értékelés ellenére (igen, kövezzetek meg, nálam ez is számít; 7.1) jobban adtam a lehúzó kritikáknak, de egyszer élünk, nézzük meg. Sokszor van olyan, hogy az embert egy félmeztelen félisten tartja ott a képernyő előtt, de itt még ezt sem lehet elmondani. Értem én, hogy a Disney nagyon fel akar kapaszkodni mostanság, és utolérni az olyan stúdiókat, mint a Lionsgate vagy a Universal, de ennyire azért ne legyünk már igénytelenek, kérem. A hatalmas költségvetés ellenére ismét rossz fába vágták a fejszéjüket, és mondhatni, szarból akartak várat építeni. Ezen még az sem segített volna, ha a színészgárdát tuningolják fel, ugyanis a szövegkönyv és a történetvezetés már alapból el volt szúrva. A monoton párbeszédektől a falat kapartam, a szereplők tudatlansága pedig aztán végleg a földhöz vágott. Ez remek példa arra, hogy a látvány és az újszerűség nem minden. Nem nevezném az év bukásának, elvégre messze van még december, és ennél rosszabb tákolmányokat is állítottak elénk, de biztosan nem a többször nézős kategóriába tartozik. Igazából még az Asylum-szintű Universal-munkát, a Skorpiókirály harmadik részét is jobban élveztem ennél.
3/10
A remek IMDb-s értékelés ellenére (igen, kövezzetek meg, nálam ez is számít; 7.1) jobban adtam a lehúzó kritikáknak, de egyszer élünk, nézzük meg. Sokszor van olyan, hogy az embert egy félmeztelen félisten tartja ott a képernyő előtt, de itt még ezt sem lehet elmondani. Értem én, hogy a Disney nagyon fel akar kapaszkodni mostanság, és utolérni az olyan stúdiókat, mint a Lionsgate vagy a Universal, de ennyire azért ne legyünk már igénytelenek, kérem. A hatalmas költségvetés ellenére ismét rossz fába vágták a fejszéjüket, és mondhatni, szarból akartak várat építeni. Ezen még az sem segített volna, ha a színészgárdát tuningolják fel, ugyanis a szövegkönyv és a történetvezetés már alapból el volt szúrva. A monoton párbeszédektől a falat kapartam, a szereplők tudatlansága pedig aztán végleg a földhöz vágott. Ez remek példa arra, hogy a látvány és az újszerűség nem minden. Nem nevezném az év bukásának, elvégre messze van még december, és ennél rosszabb tákolmányokat is állítottak elénk, de biztosan nem a többször nézős kategóriába tartozik. Igazából még az Asylum-szintű Universal-munkát, a Skorpiókirály harmadik részét is jobban élveztem ennél.
3/10
2012. március 25. 12:12
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.03.25. 09:47)
nahh ezt a filmet megtudnám nézni a hét minden napján!
10/10
és ez a dal benne fantasztikus!
10/10
és ez a dal benne fantasztikus!
Állandóan sírok a filmen, sokszor láttam, de mindig elejtek egy két könnyet a legvégén
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.