Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 23. 15:53 #5001
- törölt felhasználó -    
She's all that
9/10
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2012. március 23. 16:16 #5002
- törölt felhasználó -    
Percy Jackson és az olimposziak
Hmm-mh. Értem, miért bukott ez a film a moziknál. Igazából megvan benne minden, ami kell: szép látvány, ügyes színészek, nagy nevek, és annyira még a történet sem gagyi, bár valahogy nem tudtam elfogadtatni magammal ezt a modern kori istenséget. Mindenesetre szórakoztató volt, és kikapcsolódásnak remek. Viszont van ebben a filmben valami, ami nem teszi igazán világhírűvé és örök kedvenccé, csak nem tudom, mi az. Mindenesetre, Logan Lerman fantasztikus, ifjú színész, nem szoktam velem egykorú pisisekkel kezdeni, de ő valahogy kivétel.
8/10
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, patrícia4, kriszti145, duracell, pillajunior
2012. március 23. 19:48 #5003
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.21. 20:43)
Remek darab.  meghajolo.gif  meghajolo.gif Gondoltam hogy megnézem a rendezőnő egy másik filmjét is, a Red Road című 2006-os filmet. Láttad már?

nem láttam még!
A Fish Tank hatása után szemeztem vele de elolvasván a tartalmát nem keltette fel az érdeklődésem!
Talán majd egyszer! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2012. március 23. 20:06 #5004
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (Courtneyy @ 2012.03.23. 16:16)
Percy Jackson és az olimposziak
Viszont van ebben a filmben valami, ami nem teszi igazán világhírűvé és örök kedvenccé, csak nem tudom, mi az.

Majd én megmondom: az, hogy Perszeponé júniusban rohadtul nincs otthon, mert ilyenkor az anyjánál van a Földön (ezért van ugye olyankor nyár). biggrin.gif Amúgy érdekesen vagyok ezzel a filmmel: előbb láttam, utána olvastam a könyvet, ezután sikerült megutálnom a filmet. Szerencsére Logan megmaradt kedvencnek, tőle azért már több filmet is néztem, de a Percy Jackson, mint film, megmarad borzalomnak... igazából olyan szinten ásták alá a könyv lényegét, ahogy csak lehet, emiatt nem sok esélyt látok a folytatásra sem... meg igazából ugye a fentebb említett Perszeponés baki a könyvben helyesen van, úgyhogy azt hiszem elég ciki így a film... mármint, aki a görög mitológiáról akar filmet csinálni, az azért nézzen utána előbb a dolgoknak, nem? laugh.gif mert amúgy csak hülyeség lesz a vége... unsure.gif
Amúgy örülök, hogy a Három testőr után úgy döntöttél, hogy szeretnél látni még egy kicsit Logan-ből biggrin.gif wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Rihannna, tya04
2012. március 23. 21:13 #5005
Rihannna
Rihannna
Faág™

StátuszRihannna még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1805
Csatolások: 118
Azonosító: 124776
Idézet (duracell @ 2012.03.23. 20:06)
Majd én megmondom: az, hogy Perszeponé júniusban rohadtul nincs otthon, mert ilyenkor az anyjánál van a Földön (ezért van ugye olyankor nyár). biggrin.gif Amúgy érdekesen vagyok ezzel a filmmel: előbb láttam, utána olvastam a könyvet, ezután sikerült megutálnom a filmet. Szerencsére Logan megmaradt kedvencnek, tőle azért már több filmet is néztem, de a Percy Jackson, mint film, megmarad borzalomnak... igazából olyan szinten ásták alá a könyv lényegét, ahogy csak lehet, emiatt nem sok esélyt látok a folytatásra sem... meg igazából ugye a fentebb említett Perszeponés baki a könyvben helyesen van, úgyhogy azt hiszem elég ciki így a film... mármint, aki a görög mitológiáról akar filmet csinálni, az azért nézzen utána előbb a dolgoknak, nem? laugh.gif mert amúgy csak hülyeség lesz a vége... unsure.gif 
Amúgy örülök, hogy a Három testőr után úgy döntöttél, hogy szeretnél látni még egy kicsit Logan-ből biggrin.gif  wink.gif

meghajolo.gif
Én először a könyvet olvastam, és hát imádtam. Nagyon oda vagyok a görög mitológiáért, és én is nevettem egy sort Perszephoné bakiján, de mondjuk ki tudja, lehet, hogy visszaszökött az alvilágba fogadni Percyt. _nevet.gif De még csak nem is azon néztem nagyot, hogy Perszephoné Hádésznál van, hanem hogy az ő történetében elvileg tényleg beleszeret Hádészba, és ezért eszi meg a három gránátalma magot, ami miatt három hónapot tölt vele az alvilágban, amíg az embereknél tél van. Na hát ehhez képest Perszephoné egy nagyszájú tyúkként viselkedett férjével unsure.gif
Azon, hogy Árész-t kihagyták a sztoriból... tomboltam biggrin.gif

The hunger games / Az éhezők viadala (heart.gif)

Szerdai premier vetítésén szerencsésen ott voltam, és hát nem csalódtam. Természetesen a könyv ezerszer jobb volt, és voltak pillanatok amikor nem éreztem azt amit könyv olvasása közben éreztem. A filmen nem tudtam elsírni magamat, míg a könyvnél sok könnyet hullajtottam, de abba is hagyom a könyv vs. film összehasonlítását, mert hiába nyerne a könyv, ettől még a kettő az külön dolog.
A szereplőkről csak annyit, hogy Jennifer Lawrencenél jobbat nem is találhattak volna, és Ő tényleg a tökéletes Katniss! A mellé állított Josh és Liam meg hát enyhén gáz volt szerintem. Nagyon sajnáltam, hogy pont őket választották Peeta és Gale eljátszására. sad.gif
Ennek ellenére imádtam. ♥
8/10
1 felhasználónak tetszik: duracell
2012. március 23. 21:50 #5006
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (Rihannna @ 2012.03.23. 21:13)

Na hát ehhez képest Perszephoné egy nagyszájú tyúkként viselkedett férjével  unsure.gif 
Azon, hogy Árész-t kihagyták a sztoriból... tomboltam  biggrin.gif

Hát szerintem eléggé könnyűvérűnek állították be a filmben, ami azért elég durva, meg így kb. rámászott Grover-re... blink.gif Én amúgy úgy ismerem a sztorit, hogy Hádész rabolta el és mikor Démétér először nem találta, akkor volt először tél a Földön. Mondjuk van ezer meg egy féle variáns biggrin.gif
Ahhoz, hogy Árészt kihagyták? És ahhoz mit szólsz, hogy Kronoszt kihagyták és a sztorit alapjában változtatták meg? Korban is sokkal idősebbek a karakterek (ezt mondjuk még meg lehetne oldani), de így a jóslatot már csak valami nagyon eltorzult formában lehetne beletenni a későbbiekben. Inkább mondjuk azon akadtam ki, amikor megnéztem a kimaradt jeleneteket és tele volt olyanokkal, amiket a könyv szerint vettek fel, később pedig kicserélték. (Leforgatták például, hogy mikor Percy felébred a táborban, Grover van ott és nem pedig Anabeth, és az a jelenet is megvolt, hogy Percy egyedül megy fel az Olimposzra. Ami leginkább bosszantott, az Thalia történetének kihagyása /aki később az egyik kedvenc karakteremmé vált/, pedig kimaradt jeleneteknél ezt is megtaláltam.)
A Percy Jackson az egyik jó példa arra, hogy ne csinálj könyvből filmet... pedig kasszasiker lehetett volna mind az öt rész... unsure.gif mad.gif
2 felhasználónak tetszik: Rihannna, Minimanó94
2012. március 24. 14:33 #5007
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Csődtömeg

Ma néztük közgazdaság órán, érdekes film volt az biztos. Ewan McGregor szerintem nagyon jól alakította a szerepét, tetszett! : )
2012. március 24. 16:18 #5008
- törölt felhasználó -    
Hair
Fantasztikus film, én speciel képtelen vagyok megunni.. rolleyes.gif MINDENKI nézze meg, azt hiszem érdemes!!! thumbsup.gif
10/10

Footlose
Az új változatot láttam, tipikus délutáni relaxálós film. Volt benne egy-két marha jó táncjelenet, a főszereplő srác szimpatikus volt, de ennél több nincs a filmben.
10/7

Harry Potter és a Halál Ereklyéi második rész
Piton, Piton.. Csak miatta néztem meg, a halála megint érzékenyen érintett. blush.gif sad.gif Jó film, én szeretem Potter-szériát, Alan Rickman pedig egy zseni, itt is ő viszi a pálmát a hét (na, jó nyolc rohog.gif ) film alatt, legalábbis számomra ő a kiemelkedő. smileeee.gif
10/9
9 felhasználónak tetszik: nicol bellox, patrícia4, tya04, ophely88, House Of Wax, SmileyZ, Fanni00, csicsi20, Hannuusshh
2012. március 24. 18:49 #5009
- törölt felhasználó -    
Nem tudja valaki, hogy a J.Edgar mikor jön ki magyar szinkronnal? Utálok felirattal filmet nézni.
2012. március 24. 18:59 #5010
Dancsyy97
Dancsyy97
ha u clown
Hozzászólás: 1919
Csatolások: 196
Azonosító: 143272
The Hunger Games
Én ennyit még nem izgultam egy filmen sem...tele volt izgalommal és egyszerűen csak magával ragadott.Volt pár jelenet,amin néha kissé összerezzentem,hát még a barátnőm... rohog.gif A Peeta és Katniss jelenetek..Maradjunk annyiban,hogy imádtam,viszont elszomorított,hogy Gale nem nagyon volt jelen ebben a részben..
Sikeresen elbőgtem magam, amikor Rue meghalt pedig mennyire édes volt...
És ez a befejezés,ááá,miért itt kellett,hogy vége legyen?! reklamalo.gif Már most lázban égek,hogy láthassam a 2.részét...
10/10 heart.gif
5 felhasználónak tetszik: patrícia4, Minimanó94, tya04, DiscoDiva, zsanata
2012. március 24. 19:59 #5011
Rihannna
Rihannna
Faág™

StátuszRihannna még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
Hozzászólás: 1805
Csatolások: 118
Azonosító: 124776
Idézet (duracell @ 2012.03.23. 21:50)
Hát szerintem eléggé könnyűvérűnek állították be a filmben, ami azért elég durva, meg így kb. rámászott Grover-re... blink.gif  Én amúgy úgy ismerem a sztorit, hogy Hádész rabolta el és mikor Démétér először nem találta, akkor volt először tél a Földön. Mondjuk van ezer meg egy féle variáns biggrin.gif 
Ahhoz, hogy Árészt kihagyták? És ahhoz mit szólsz, hogy Kronoszt kihagyták és a sztorit alapjában változtatták meg? Korban is sokkal idősebbek a karakterek (ezt mondjuk még meg lehetne oldani), de így a jóslatot már csak valami nagyon eltorzult formában lehetne beletenni a későbbiekben. Inkább mondjuk azon akadtam ki, amikor megnéztem a kimaradt jeleneteket és tele volt olyanokkal, amiket a könyv szerint vettek fel, később pedig kicserélték. (Leforgatták például, hogy mikor Percy felébred a táborban, Grover van ott és nem pedig Anabeth, és az a jelenet is megvolt, hogy Percy egyedül megy fel az Olimposzra. Ami leginkább bosszantott, az Thalia történetének kihagyása /aki később az egyik kedvenc karakteremmé vált/, pedig kimaradt jeleneteknél ezt is megtaláltam.)
A Percy Jackson az egyik jó példa arra, hogy ne csinálj könyvből filmet... pedig kasszasiker lehetett volna mind az öt rész... unsure.gif  mad.gif

Igen, igen. De aztán valami olyasmi van, hogy miközben fogságban van Hádésznál tényleg beleszeret Hádészba. Vagy valami ilyesmi azt hiszem think.gif smileeee.gif
Én azon azt hittem elsírom magamat. biggrin.gif Úgy alapjába véve mindent kihagytak, a szereplők pedig koravének (mert megnéztem a film leírását, és ott is az áll, hogy 13 éves Percy, Anabeth, és Grover rohog.gif ).
Hát pedig tényleg jól megcsinálhatták volna. yes.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2012. március 24. 21:33 #5012
Zsife
Zsife
_nightmare_

StátuszI created the sound of madness.........
Hozzászólás: 1757
Csatolások: 495
Azonosító: 131623
The Hunger Games
Ma láttam és.. mondjuk úgy ,hogy a könyv nyomába sem ér ,tudom fölösleges dolog összehasonlítani és igyekszem elkerülni ,mert alap dolog,hogy ilyenkor vannak eltérések is de nekem a barlangos rész nem tetszett ( pedig a könyvben az volt a kedvencem ) egyébként tetszett a film egész jól megcsinálták Jennifer tökéletes Katniss volt smileeee.gif . Még Josh is jó volt Peetaként viszont Liam helyett találhattak volna jobbat is ..Tudom vannak eltérések de Josh-nak nem bírtak volna adni egy kék kontaktlencsét ? Komolyan ez idegesített a legjobban a többi eltérést még el is nézem de ezt ..
10/9
2012. március 25. 00:35 #5013
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Hunger Games - Az éhezők viadala
http://www.kephost.com/images4/2012/3/25/lr9ybc23i6gtv31dlyuz.gif

Na jó, hát ez... megmondom őszintén nem erre számítottam. Epic zenés, hatásvadász jelenetekkel tűzdelt tinifilmet vártam és nem is örülhetnék jobban, hogy nem azt kaptam. Nem kedvelem a kézi kamerás filmeket, de itt bevált. Olyan jól visszaadta a könyv hangulatát, tetszett hogy sok jelenetben úgy érezhettük magunkat, mint Katniss, mert csak azt láttuk és hallottuk, amit ő. A zene nem is hiányzott, ott volt, ahol kell. A szereplők mind jók voltak, Jennifernél jobbat nem találhattak volna a főszerepre. Semmi értelme a Twilighthoz hasonlítani a filmet, két külön kategória. Emelem kalapom Gary Ross előtt. Szép munka.
10/10*

Még valami: most bebizonyították, hogy könyvadaptációnál a forgatókönyvet az írónak kell megszülnie, különben kimaradnak fontosabb elemek. Lehet, egyedül vagyok vele, de nekem semmi sem hiányzott. Minden benne volt, különösen tetszettek a plusz jelenetek Flickermannal és a Seneca/Snow beszélgetések. Ezek ugyan nem voltak benne a könyvben, de aki a könyv olvasása nélkül ült be a filmre, jobban megérthette a szabályokat és a lényeget.
5 felhasználónak tetszik: patrícia4, Minimanó94, tya04, DiscoDiva, zsanata
2012. március 25. 09:21 #5014
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Párosban Párizsban

Ez volt a legelső kedvenc Olsen filmem.Nem is tudom hányszor láttam eddig.Imádom. heart.gif Ebben a filmben szerettem meg annyira Párizst heart.gif
A lányok partnerei szimpatikusak,de Ash filmbeli barátja valahogy jobban bejött. blush.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. március 25. 09:35 #5015
- törölt felhasználó -    
Másnaposok. Már sokadszor nézzem meg.:D Imádom, vicces és nagyon jó!*-* 10/10
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, patrícia4, Fanni00
2012. március 25. 09:47 #5016
- törölt felhasználó -    
Idézet (bakocsenge @ 2012.03.24. 16:18)
Hair

nahh ezt a filmet megtudnám nézni a hét minden napján! meghajolo.gif
10/10
és ez a dal benne fantasztikus!
5 felhasználónak tetszik: nicol bellox, ophely88, duracell, tya04, janet7
2012. március 25. 10:21 #5017
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Breaking Dawn I.

10/8 - könyveben sokkal, de sokkal jobb... A film végén viszont totál kiakadtam, eddig egyik rész sem volt ennyire véres, de azért nem bántam meg, hogy megnéztem. blush.gif
2012. március 25. 10:40 #5018
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Die Hard 3 - Az élet mindig drága

Nekem ez a rész tetszik a legjobban, imádom!! : )
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, janet7
2012. március 25. 11:55 #5019
- törölt felhasználó -    
John Carter
A remek IMDb-s értékelés ellenére (igen, kövezzetek meg, nálam ez is számít; 7.1) jobban adtam a lehúzó kritikáknak, de egyszer élünk, nézzük meg. Sokszor van olyan, hogy az embert egy félmeztelen félisten tartja ott a képernyő előtt, de itt még ezt sem lehet elmondani. Értem én, hogy a Disney nagyon fel akar kapaszkodni mostanság, és utolérni az olyan stúdiókat, mint a Lionsgate vagy a Universal, de ennyire azért ne legyünk már igénytelenek, kérem. A hatalmas költségvetés ellenére ismét rossz fába vágták a fejszéjüket, és mondhatni, szarból akartak várat építeni. Ezen még az sem segített volna, ha a színészgárdát tuningolják fel, ugyanis a szövegkönyv és a történetvezetés már alapból el volt szúrva. A monoton párbeszédektől a falat kapartam, a szereplők tudatlansága pedig aztán végleg a földhöz vágott. Ez remek példa arra, hogy a látvány és az újszerűség nem minden. Nem nevezném az év bukásának, elvégre messze van még december, és ennél rosszabb tákolmányokat is állítottak elénk, de biztosan nem a többször nézős kategóriába tartozik. Igazából még az Asylum-szintű Universal-munkát, a Skorpiókirály harmadik részét is jobban élveztem ennél.
3/10
2 felhasználónak tetszik: tya04, Eszter655
2012. március 25. 12:12 #5020
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2012.03.25. 09:47)
nahh ezt a filmet megtudnám nézni a hét minden napján! meghajolo.gif 
10/10
és ez a dal benne fantasztikus!

Állandóan sírok a filmen, sokszor láttam, de mindig elejtek egy két könnyet a legvégén cray.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, janet7
710 oldal 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!