Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 19. 14:42 #4961
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Egy nap/One day

Olvastam pár véleményt,és úgy láttam mindenkinek nagyon tetszett. blush.gif A két főszereplő fantasztikus volt,de maga a film eléggé unalmasra sikeredett blush.gif Tetszett,hogy minden évnek csak a Július 15.-ei napját mutatják,de ezek is csak a 2000-től kezdődő években tetszettek,addig nem volt nagy szám.
A történetet tekintve szép film volt,ugyanakkor szomorú is azok után ami 2006-ban történt,de nekem a tetszésemet akkor sem nyerte el. blush.gif

10/6.5
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2012. március 19. 15:50 #4962
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Norah @ 2012.03.19. 11:31)
We Need to Talk Kevin - 10/7
SPOILER-t tartalmazhat!
Tilda Swinton valóban napjaink legjobb színésznőinek egyike. Kaphatott volna ezért a szerepért minimum egy Oscar jelölést, akkor is, ha néha idegesített is egy picit. Az viszont felettébb fura, hogy egy olyan filmet nem jelölt az Akadémia, amely erősen életszagú, sokan csak tabuként kezelik a témát, mégis mindennapos. A mai napig meg vagyok arról győződve, hogy csak jónak vagy csak rossznak nem születik senki, betegelméjűnek azonban sajnos, igen. Kevin ilyen volt. Odaadó, szerető szülei voltak, egyszerűen nem tudtak vele mit kezdeni. Persze anyuciban is volt egy kisebb fajta szociopata hajlam, apukában pedig egy enyhe defekt, de szerintem nem ez volt a lényeg. Kevin szánt szándékkal szerette volna érzelmileg bántani az anyját. Rengetegen élnek és nőnek fel sokkal, de sokkal rosszabb szociális közegben, mégsem válnak pszichopává. Örülök, hogy bizonyos jeleneteket csupán a nézők fantáziára bíztak, de azért így is eléggé sokkoló és felkavaró film. Ezra Miller-re fel kellett hívnia egy itteni, kedves fórumozónak a figyelmemet. Tényleg tehetséges, fiatal színész. A színészi játék a film erőssége. Néha untam magam, mivel nem egy párbeszéd dús film néha pedig úgy éreztem: "nem vállalnék gyereket". Meg kell hagyni, eléggé erős film. (Shame szintű) Többször nem nézném meg.

Nekem is sok lett ez a film, Tilda ide vagy oda. Ehhez képest viszont kevés díjat nyert. Oscarról nem is álmodozunk de azért jobban lehetett volna értékelni rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2012. március 19. 15:51 #4963
- törölt felhasználó -    
Speed Racer - Totál turbó
10/3
2012. március 19. 16:26 #4964
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Idézet (kriszti145 @ 2012.03.18. 12:23)
Bűbájos boszorkák: 5. Évad / Charmed: Season 5
Talán ez az évad amiben Rose az egyik legnagyobb kedvencem lett, mert a negyedik évadban nem nagyon kedveltem... Ez az évad számomra megunhatatlan, éjjel-nappal tudnám nézni, szorakoztató, teli romantikával és nem sporolnak a harc jeleneteken sem...
10/10* heart.gif

Hát igen, ezzel én is így vagyok : ) Imádom! : )
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, kriszti145
2012. március 19. 19:43 #4965
ophely88
ophely88
time lady

Wedding belles

Egy újabb Irvine Welsh remek, ezúttal egy fekete komédia, dráma film. Nagyon beteg, nagyon vicces, nagyon drámai alkotás biggrin.gif Nem akarok sokat írni róla, mert szerintem itt valaki más is szeretné még megnézni rohog.gif Michael Fassbender jelenléte nélkül is 10/10 lenne de így legalább megtudtam, hogy Fassy nem tud táncolni biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: tya04, kriszti145
2012. március 19. 19:46 #4966
- törölt felhasználó -    
An Education
Nem tudom, mit szeretek ebben a filmben, de azt nagyon. Talán az egész cselekményét, a mondanivalóját, a hangulatát, a karaktereket, a brit akcentust. Mindent. Kezdődik a hatvanas évek átlagos diáklányai életével, és abban a pillanatban magába szippant, amint a szereplők megszólalnak. Teljesen megfeledkezel arról, hogy ilyen történetet már láttál vagy olvastál, és tudod, mi lesz a vége, mégis annyira leköt. Az An Education valamivel több az eddig megszokottaknál. Minden egyes karakter sokat tesz hozzá a filmhez, többet, mint elsőre gondolnánk, hiszen a benne megjelenő személyek mögött egy-egy élet lehetősége rejlik. Ezt boncolgatja 2009 egyik legsikeresebb filmje, ami számomra legalábbis nagyon sokat jelent. A fiatalság-bolondság és a döntéseink által vállalt következmények a legnagyobb mozgatórugói, amelyből már következtethetünk arra, mi is fog kisülni a tizenhat éves diáklány felejthetetlen kalandjaiból. Egyetlen kivetnivalóm van az egészben: az utolsó öt perc olyan volt, mintha egy teljesen másik filmet mutattak volna be. Olyan hamar elillant ez a másfél óra, tökéletes lett volna. Elvileg azt tervezték bemutatni, hogy a döntéseinkért felelősséget kell vállalni, erre az utolsó öt percben megdobnak egy happyenddel. Ez nem felelősség, ide elrettentés kellett volna. Összességében viszont felülmúlja elődjeit.
10/10
2 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88
2012. március 19. 19:52 #4967
- törölt felhasználó -    
A híd
Ez egy ilyen félórás rövidfilm,nagyon tragikusan végződik meg ilyenek. Földrajz órán néztük...nem sok értelmét láttam. Eléggé a valláshoz kapcsolódik. Akit érdekel nézze meg! smileeee.gif
10/5
2012. március 19. 20:30 #4968
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (Courtneyy @ 2012.03.19. 19:46)
An Education
Nem tudom, mit szeretek ebben a filmben, de azt nagyon. 
10/10

Dettó. Még meg is vettem dvd-n, valamiért megunhatatlan alkotás. meghajolo.gif

(500) Days of Summer
Két kedvenc romantikus filmem közül az egyik naturalista és tragikus módon mutatja be egy szerelem széthullását, ez pedig humorosan, öniróniával mesél két emberről. Mert ugye az emberből két fajta van e Földön, nő és férfi, és ha egy macskát Springstreenről neveznek el, azt általában Bruce-nak hívják. Zseniális dialógusok, remek feeling, zenék, megoldások és (egy szerelmem) Joseph Gordon-Levitt, korunk Jack Lemmonja. Kell ennél több?
10/10
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Running Fool, pillajunior, Christo
2012. március 19. 20:40 #4969
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.03.19. 20:30)

(500) Days of Summer

10/10

Én is megnéztem még a hétvégén, de nekem nem tetszett. Rájöttem hogy nekem nem valók az ilyen "ezt meg kell nézned mert szuper film" kezdetű rábeszélések, ami sokaknak tetszik attól nagy átlagban rosszul vagyok. Mondjuk nem újdonság rohog.gif
Nálam talán egy gyengus 5 ha értékelnem kellene.

Kongen av Bastøy / Ördögsziget (2010)

Idioter, hogy a drága magyar ferdítőket szép szóval illessem omg.gif Most komolyan, inkább fordítson nem angol címet az aki tud az ominózus nyelven, bár ehhez például sok norvég tudás sem kell. Mondjuk néhány nyomorultnak angolról sem megy a filmcímfordítás, de az más tészta.

A film: eleinte nem igazán értettem hogy most akkor mit és hogyan, de aztán beindult a sztori, nem is kicsit. Amilyen nyugis és kiszámítható volt az eleje, a végén legalább ennyire izgalmas. Snassz lett volna ha totális happy enddel végződik, de így is tetszett, remek film, határozottan látni kell még néhányszor meghajolo.gif

10/10
2012. március 19. 20:56 #4970
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Cynthia @ 2012.03.19. 20:40)
Én is megnéztem még a hétvégén, de nekem nem tetszett. Rájöttem hogy nekem nem valók az ilyen "ezt meg kell nézned mert szuper film" kezdetű rábeszélések, ami sokaknak tetszik attól nagy átlagban rosszul vagyok. Mondjuk nem újdonság rohog.gif 
Nálam talán egy gyengus 5 ha értékelnem kellene.

Szerintem ez nem azon múlik, hogy sokan szeretik-e. Egyszerűen ízlés kérdése, bejöhet egyszerre egy népszerű és egy független film is. Amúgy, nem kell mindenkinek tetszenie. Nem is tudom, talán az iróniája miatt van egy Woody Allenes hangulata, amitől az emberek egy része a falra mászik. biggrin.gif Nekem például a Szerelmünk lapjai nem jött át, biztos velem van a baj.
Azt szerettem volna már kérdezni tőled, hogy láttad a Daisy Diamondot? Eléggé mellőzött egy film, de nekem nagyon tetszett.
2012. március 19. 21:11 #4971
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.03.19. 20:56)
Szerintem ez nem azon múlik, hogy sokan szeretik-e. Egyszerűen ízlés kérdése, bejöhet egyszerre egy népszerű és egy független film is. Amúgy, nem kell mindenkinek tetszenie. Nem is tudom, talán az iróniája miatt van egy Woody Allenes hangulata, amitől az emberek egy része a falra mászik. biggrin.gif Nekem például a Szerelmünk lapjai nem jött át, biztos velem van a baj. 
Azt szerettem volna már kérdezni tőled, hogy láttad a Daisy Diamondot? Eléggé mellőzött egy film, de nekem nagyon tetszett.

Nem még, kerestem több helyen is, de sehol nem találtam - ugyan ez Noomi többi filmje is. mellow.gif A Millennium minisorozatot megtaláltam, bár nagyon lassan jön, csak érjen le rendben.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. március 19. 21:19 #4972
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Cynthia @ 2012.03.19. 21:11)
Nem még, kerestem több helyen is, de sehol nem találtam - ugyan ez Noomi többi filmje is. mellow.gif A Millennium minisorozatot megtaláltam, bár nagyon lassan jön, csak érjen le rendben.

Én anno megtaláltam és meg is írtam dvd-re, de aztán letöröltem a gépről, nagyon kemény film. Eddig látottakból Noomi legjobb alakítása, magasan. A Beyondot keresem régóta, se híre, se hamva.. Mondjuk szerintem a Babycallt könnyebb lesz megszerezni, kicsit felkapták a Sherlock miatt. blink.gif A minisorozat meg annyira nem vonz, bőven elég nekem ez a sok film, mondjuk még mindig a könyvet pártolom. Főleg a másodikat.
2012. március 19. 21:26 #4973
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.03.19. 21:19)
Én anno megtaláltam és meg is írtam dvd-re, de aztán letöröltem a gépről, nagyon kemény film. Eddig látottakból Noomi legjobb alakítása, magasan. A Beyondot keresem régóta, se híre, se hamva.. Mondjuk szerintem a Babycallt könnyebb lesz megszerezni, kicsit felkapták a Sherlock miatt. blink.gif A minisorozat meg annyira nem vonz, bőven elég nekem ez a sok film, mondjuk még mindig a könyvet pártolom. Főleg a másodikat.

Hm, hát akkor majd még keresgélek, remélem hamarosan elérhetőek lesznek. Engem vonz a minisorozat, kíváncsi vagyok mennyiben más mint a film. Az újat is megnéztem, nem tudom írtam-e fentebb, de nem jött át, vagy lehet csak azért mert alapjárat nagyon negatívan álltam és állok hozzá, ami szerintem azért van, mert nagyon kevés idő telt el az eredeti és az új közt (2009-2011).
A könyveket el akarom megint olvasni, érettségi után tervezem, remélem lesz még utána annyi időm hogy mindhárom beleférjen.
2012. március 19. 21:50 #4974
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Cynthia @ 2012.03.19. 21:26)
Hm, hát akkor majd még keresgélek, remélem hamarosan elérhetőek lesznek. Engem vonz a minisorozat, kíváncsi vagyok mennyiben más mint a film. Az újat is megnéztem, nem tudom írtam-e fentebb, de nem jött át, vagy lehet csak azért mert alapjárat nagyon negatívan álltam és állok hozzá, ami szerintem azért van, mert nagyon kevés idő telt el az eredeti és az új közt (2009-2011).
A könyveket el akarom megint olvasni, érettségi után tervezem, remélem lesz még utána annyi időm hogy mindhárom beleférjen.

Én kidobtam minden előítéletemet a mozi bejáratában és hatalmas élmény volt az új film is, de erről szerintem nem érdemes vitát nyitni. Minden film másért különleges, mondjuk én a trilógia középső részéből kicsit hiányoltam a tüzet. Rendben, lassul a tempó, de lehet, hogy az ügyetlen rendezőváltás érződött a munkán. Svéd filmeket nehéz megszerezni, főleg nekem, aki alig két-három szót ért a nyelvükön.. Még az Engedj be remake-jét kéne megnézni. Ott alig telt el egy év a filmek között. pardon.gif
2012. március 19. 21:54 #4975
- törölt felhasználó -    
Újrakezdők:Szerelmes szingli szittert keres smileeee.gif jó kis film volt:$♥
2012. március 19. 23:32 #4976
P Sawyer
P Sawyer
új tag

StátuszTi nevettek rajtam mert más vagyok? ->Én nevetek rajtatok mert ti mind egyformák
Hozzászólás: 2
Azonosító: 171255
Utazás a rejtélyes szigetre 10/7
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2012. március 20. 01:10 #4977
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Mirror, mirror

Imádom a meséket, és ez is egész aranyos volt. Julia Roberts alakítása volt a legjobb, és a törpik beszólásai néha nagyon halálosak voltak. _nevet.gif Egyetlen szépséghibája volt: a vége. Az éneklő, partizó Snow White kicsit durva volt. rohog.gif _nevet.gif

8/10
4 felhasználónak tetszik: kriszti145, SmileyZ, tya04, Adrianna
2012. március 20. 11:18 #4978
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Tuti terv/Foolproof

Jobbra számítottam,nem volt rossz,inkább olyan egyszer nézős. smileeee.gif
Ryan abban a fekete ruhában elég jól nézett ki... blush.gif
Csak ő miatta:

10/7
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, House Of Wax
2012. március 20. 12:13 #4979
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Alvin és mókusok 3
Nekem tetszett. Benne volt minden ami kell, és lehetett élvezni, mert nem hasonlított a másik kettőre.De néha picit unalmas volt,de az nem számít. Ajánlom mindenkinek.! thumbsup.gif
10/9
2 felhasználónak tetszik: patrícia4, kriszti145
2012. március 20. 22:15 #4980
ophely88
ophely88
time lady

Fish Tank

Erre nem számítottam. blink.gif Ez egy olyan film, amiről nem igazán lehet megmondani, hogy a következő jelenetben ki lesz meg ki kavar kivel. Michael Fassbendernek mindig kijut az ilyen szerepekből 110.gif Nem vagyok meglepődve azon, hogy nem jelent meg a film Amerikában sem és nehéz hozzájutni valamint azon sem, hogy lehúzták, mint a Shame filmjét. Nem könnyű műfaj. Egy 15 éves lány, Mia története, aki ifjú lázadóként tengeti napjait amíg az anyja össze nem szűri a levet egy érdekes csókával. Mintha a Lolitát láttam volna, esküszöm. 110.gif
Ettől függetlenül tetszett, elég kiszámíthatatlan a történet nagy része és bennem mély benyomást keltett a film. A kedvencem mégis Mia huga volt _nevet.gif _nevet.gif Ebben a filmben sem normális senki sem ,a kendőzetlen realitás szívbemarkoló. Szeretem az ilyet még ha nem is értek egyet a történtekkel, jó film, csak annak ajánlom, aki bírja a 100%-ig realitás szagú, néhol túlzásokba eső drámákat. Úgy elment az idő, hogy észre sem vettem. pardon.gif

10/10
5 felhasználónak tetszik: Bessie, tya04, gonzales7, kriszti145, janet7
710 oldal 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!