Paranormal Activity 3
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. március 26. 08:36
2012. március 26. 08:48
"NEM VAGYOK IRGALMAS???"
Gladiátor
10/10
Gladiátor
10/10
2012. március 26. 09:27
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
A fantasztikus négyes
Rég megakartam nézni,aztán tegnap volt a TV-ben és gondoltam itt az idő.Ioan Gruffudd és Chris Evans emelte a színvonalat számomra,nélkülük nem hiszem,hogy végig néztem volna,habár Ben elég szimpi karakter volt,szegény mennyit szenvedett.
Örülök,hogy Julian nem valami jó kisfiút játszott,ez a karakter remekül passzolt hozzá.
Jessica Alba viszont még mindig nem győzött meg.Eddig 4 filmet láttam tőle,de egyikben sem volt valami fergeteges.Nagyon csinos annyit elismerek,de a szépségétől sem vagyok elájulva..
A fiúk miatt:
10/7
Rég megakartam nézni,aztán tegnap volt a TV-ben és gondoltam itt az idő.Ioan Gruffudd és Chris Evans emelte a színvonalat számomra,nélkülük nem hiszem,hogy végig néztem volna,habár Ben elég szimpi karakter volt,szegény mennyit szenvedett.
A fiúk miatt:
10/7
2012. március 26. 13:07
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Titanic (2012)
Elérkezett az idő a Titanic igazi történetére. Nincs bajom a Winslet féle filmmel, nagyszerű és szuper de ez az a történet, amiről mi is tanultunk iskolában itt nem sok mindent írtak át (legalább is az első részben nem). Várom a második részt
10/9
Elérkezett az idő a Titanic igazi történetére. Nincs bajom a Winslet féle filmmel, nagyszerű és szuper de ez az a történet, amiről mi is tanultunk iskolában itt nem sok mindent írtak át (legalább is az első részben nem). Várom a második részt
10/9
2012. március 26. 16:01
Amerikai história X 10/10
Az egyik olyan film, amit kötelezően le kellene vetiteni a magyar iskolákban. Bár a nagy hungaristáink lehet, hogy kevesek ehhez a filmhez is.
Az egyik olyan film, amit kötelezően le kellene vetiteni a magyar iskolákban. Bár a nagy hungaristáink lehet, hogy kevesek ehhez a filmhez is.
2012. március 26. 17:44
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Tükröm,tükröm/Mirror,Mirror
Végre eljutottunk anyummal meg a tesómmal a moziba megnézni.
Más mint amire számítottam,az ajánlója alapján jobbat vártam..
Lily magyar hangja borzalmas,nem értem miért ezt adták neki.
Julia karaktere volt a legjobb,meg a törpék.
Meg persze a kutyaként viselkedő herceg sem volt rossz.
Volt néhány jó beszólás,vicces rész,de voltak olyan részek is amik nem kellettek volna bele.Amúgy nem értem Lilyvel
egyeseknek mi baja.Igenis szép lány,bár a színészi játékába tényleg bele lehet kötni..
10/7
Végre eljutottunk anyummal meg a tesómmal a moziba megnézni.
Más mint amire számítottam,az ajánlója alapján jobbat vártam..
Lily magyar hangja borzalmas,nem értem miért ezt adták neki.
Volt néhány jó beszólás,vicces rész,de voltak olyan részek is amik nem kellettek volna bele.Amúgy nem értem Lilyvel
10/7
2012. március 27. 18:50
Szkafander és pillangó 9/10
2012. március 27. 21:00
Fantastic Four. [Fantasztikus Négyes]. 10/9 Chris Evans jól nézett ki benne.:d
2012. március 27. 21:14
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Az éhezők viadala (2012)
Ezek után muszáj elolvasnom a könyvet, mert általában a könyvek sokkal jobbak a filmes adaptációjuknál. Nekem meg így is nagyon tetszett, szóval nem fogok szerintem csalódni. Nem tudom mennyiben különböznek, de adok neki egy esélyt.
A filmről még annyit, hogy kicsit féltem, hogy túl van becsülve, de nem.
10/10
Ezek után muszáj elolvasnom a könyvet, mert általában a könyvek sokkal jobbak a filmes adaptációjuknál. Nekem meg így is nagyon tetszett, szóval nem fogok szerintem csalódni. Nem tudom mennyiben különböznek, de adok neki egy esélyt.
A filmről még annyit, hogy kicsit féltem, hogy túl van becsülve, de nem.
10/10
2012. március 28. 19:50
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nem néztem végig időhiány végett, de már amúgy is láttam:
The Teahouse of the August Moon
10/10
10/10
2012. március 28. 21:44
|
|
vampire girl000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.23. Hozzászólás: 103 Csatolások: 2 Azonosító: 167794 offline
|
Breaking Dawn part1
2012. március 29. 13:34
nagyon feszült hangulatú film ez! nem tetszett igazán! és nekem már egy kicsit unalmas Samuel L.Jackson hogy mindig valami totál őrült állatot játszik a filmjeiben!(Jedinek jobb volt)
Adott egy önjelölt terrorista (Michael Sheen) és három nukleáris bomba Amerika 3 nagy városában. gyakorlatilag feladja magát aztán önként és röhögve vállalja a kínzásokat hogy véghez vigye amit az értékrendje diktál. csak hogy nem számol a Jackson által alakított profi vallató beteg állattal aki mindent bevet hogy kiszedje belőle a bombák helyét. és itt van még Carrie Anne Moss is aki csinos, bájos és az egyetlen a filmben akivel talán azonosulni tudunk valamelyest.
hááá így matiné filmnek semmiképpen nem ajánlanám a vége felé ahogy fogy az idő és egyre kétségbeesettebbé válnak a szereplők eldurvulnak a dolgok rendesen.
Nincs határ
6.5/10
Adott egy önjelölt terrorista (Michael Sheen) és három nukleáris bomba Amerika 3 nagy városában. gyakorlatilag feladja magát aztán önként és röhögve vállalja a kínzásokat hogy véghez vigye amit az értékrendje diktál. csak hogy nem számol a Jackson által alakított profi vallató beteg állattal aki mindent bevet hogy kiszedje belőle a bombák helyét. és itt van még Carrie Anne Moss is aki csinos, bájos és az egyetlen a filmben akivel talán azonosulni tudunk valamelyest.
hááá így matiné filmnek semmiképpen nem ajánlanám a vége felé ahogy fogy az idő és egyre kétségbeesettebbé válnak a szereplők eldurvulnak a dolgok rendesen.
Nincs határ
6.5/10
2012. március 29. 13:54
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
ID:A (Identitet Anonym)
Nem szeretem a krimit, csak svéd vagy norvég formában tudom elviselni ám ez dán film volt és krimi de nagyon bejött. A tavalyi év talán legjobb krimije, amit láttam (ugyebár nem sokat). Tetszett ahogyan először bele a lecsóba és egy óra után elmagyarázzuk, hogy mi mikor és miért történt. Ez is egy látásmód
Sőt! Idősíkok között is ugráltak, figyelni kellett nagyon. A rendező egyetlen filmjét sem láttam még de ez meggyőzött. Egy nőről szól a film, aki egy folyóban ébred fel, 6 millió euróval a táskájában és sebbel a hasán. Eszméletlenségéből felkelve a nevére sem emlékszik azt sem tudja, hogy hol van, mit keres ott. Ez egy minőségi film lett.
10/10
Nem szeretem a krimit, csak svéd vagy norvég formában tudom elviselni ám ez dán film volt és krimi de nagyon bejött. A tavalyi év talán legjobb krimije, amit láttam (ugyebár nem sokat). Tetszett ahogyan először bele a lecsóba és egy óra után elmagyarázzuk, hogy mi mikor és miért történt. Ez is egy látásmód
10/10
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2012. március 29. 15:03
Vampires Suck
Ez egy beteg film, mindenesetre jobban szórakoztam rajta, mint az Alkonyaton!!
A színészek középszerűek voltak, (egyébként szeretem Matt Lantert) de ez ehhez a paródiához megfelelt. Volt egy-két kiemelkedő rész, nem Oscar-díjas igényes alkotás, de ajánlom az Alkonyat ellenzőknek, a Vampires Suck ugyanis pont a film gyengepontjait pécézi ki, és csinál poént belőlük!!!
Én jót nevettem rajta, de ez lehet, hogy az őrült hangulatomnak volt köszönhető.
Ja, és kellemes meglepetés volt a Marilyn Manson szám, a film végén!!!
10/7
Egy kérdésem is lenne: látta-e valaki a Hannibál Ébredése c. filmet??? És ha igen milyen volt, érdemes-e megnézni??? Előre is kösz az esetleges válaszokat!!!
Ez egy beteg film, mindenesetre jobban szórakoztam rajta, mint az Alkonyaton!!
10/7
Egy kérdésem is lenne: látta-e valaki a Hannibál Ébredése c. filmet??? És ha igen milyen volt, érdemes-e megnézni??? Előre is kösz az esetleges válaszokat!!!
9 felhasználónak tetszik:
ophely88,
House Of Wax,
Twilight6,
duracell,
Fruzsi26,
SmileyZ,
Vampiregirl1,
zsanata,
Holly Keller
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.