Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 10. 11:00 #4821
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Elvis & Anabelle

Valószínűleg az is közrejátszott abban, hogy a film végén potyogtak a könnyeim, hogy nem voltam abban a vidámnak nevezhető lelkiállapotban. Mégis. Nagyon szép történet, lehet, kissé unalmas, de nekem pont jó. Blake iránti imádatom pedig csak nőtt. beer.gif

9/10
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2012. március 10. 13:39 #4822
- törölt felhasználó -    
Rettegés háza
Nem vagyok egy horror rajongó de ez még szerintem is jó volt.Egy-két jelenet a frászt hozta rám de a lényeg gondolom ez lenne rohog.gif .
Tetszett,kellően lekötött,szinte minden egyes jelenetre oda kellett figyelnem mert mindig történt valami.Mondjuk a kutyás jelenetnél nem figyeltem inkább oda mert azt sosem bírtam végignézni ha állatot bántanak de végülis mindegy.
10/9
3 felhasználónak tetszik: ophely88, House Of Wax, patrícia4
2012. március 10. 13:39 #4823
- törölt felhasználó -    
Idézet (Running Fool @ 2012.03.09. 23:17)
(Kedves Olvasó! Az alábbi szösszenet spoileres megjegyzéseket és egyéb, filmélmény totális rombolására „alkalmas” elemeket tartalmazhat – vagyis ha elolvasod, dacára annak, hogy az adott filmet nem láttad, akkor magadra vess. Én szóltam  rohog.gif )
Max Payne – Egyszemélyes háború
Hajjajj... hol is kezdjem. (Tudom, a legelején.) 
Nagy híve voltam (mi ez a múlt idő, még mindig az vagyok) a játéknak, tulajdonképpen pár percnyi játékélmény is elég volt ahhoz, hogy teljesen zsebrevágjon a metaforákban beszélő főhős, a komor, mélyhegedűs zene és a neo-noiros hangulat. Antiszociális és „kocka” voltam pár napig, amíg a morózus New York-i zsaru bosszúállós, vérgőzős kalandját és annak folytatását végigjátszottam, közben azon gondolkodva, hogy milyen ütős kis film lenne belőle. Aztán jött a (rém)hír, hogy John Moore bevállalja. Hát jó. Amíg az illető rendezőt nem Uwe Bollnak hívják, addig nincs akkora probléma, gondoltam. Tévedtem. John Moore van akkora hóhér, mint Boll mester - kajánul röhögve fogta, és kiherélte Payne zsaruballadáját, úgy, ahogy a meg van írva a nagykönyvben
Az egyetlen mozzanat, ami megmaradt a játékból, az a családnyirbálós történetszál, és ennyi. Ezek után vártam, hogy jöjjön a belső monológokal teletűzdelt nyomozós rész, erre kaptam egy zord képpel fel-alá járkáló Mark Wahlberget. Noir feeling? Sehol. Elszállt, mint az a bizonyos szellentés a szélben. Az „akció” végül akkor kezd beindulni, amikor egy szómenésében szenvedő ukrán prosti kivégzése után Max barátunk elindul a forró nyomon, szárnysegédje pedig nem más, mint a halott örömlány nővérkéje. Persze, a történet folyamán kiderül, hogy bizony a volt bajtársai is a halálára pályáznak – ciki. Drog, alvilág és a képünkbe erőszakosan tolt világfájdalom – ezt nyújtja nekünk a Max Payne.
Színészek: megpróbálok kimért lenni. Wahlberget csak az menti meg a letolástól, hogy valamilyen szinten kedvelem. Jó, nem egy Marlon Brando, már ami a színészi képességeit illeti – maradjunk a középszernél. Egy ütősebb forgatókönyvvel talán ő is jobban járt volna. Mila Kunis: az ő karaktere járt a legrosszabbul. Mona Sax a játékban egy sejtelmes femme fatale volt, Moore meg egy bögyös-faros, több kilónyi smink alatt porcelánbaba módjára csücsörítő fegyverhordozót kreált belőle. Olga Kurylenko a Hitman után megint sarki nénit játszik – és megint kikosarazzák (*gonosz röhögés*). (Ha már itt tartunk, lenne egy kérdésem: ki találta ki, hogy az orosz akcentus szexi? Mert szinte minden eksönfilmben ezt erőltetik...) A szebb napokat látott Chris O’Donnell betojt ábrázatáról nincs mit mondanom, Nelly Furtado meg inkább húzzon vissza énekelni. Amaury Nolasco meg... jajj. Annyira nevetséges Jack Lupinóként (hiába néz csúnyán és próbál lenyűgözni az izombemutatójával), hogy Chuck Norris felvágná az ereit, ha látná.
Harmatos akció, nevetséges jelenetek (drogos aprítás, eh), szinte semmilyen karakterek, és a látványvilág se működik mindig, szóval
10/4 (És bocsánat a kifakadásomért, de engem érzékenyen érintett.)
The Ballad of Cable Hogue (A pap, a kurtizán és a magányos hős)
Kezdetnek hadd tegyek fel egy kérdést: ki volt az a címeres barom, aki ilyen blikkfangos magyar címmel éktelenítette Cabel Hogue balladáját?  110.gif  Kerüljön csak a szemem elé, hadd keverjek le neki egy anyait! Ugyanis pont eme borzadályosos fordítás nyomja rá az infantilizmus dühítő bélyegét a filmre... (Dühöngés OFF) Cable Hogue balladája nem szokványos Peckinpah-féle hentelős western, CH karaktere a rendező jellemét idézi: a kietlen sivatagban rozzant oázist teremtő "magányos hős" túlélte saját korát, mennie kell, de azért nagyon szeretné tudni, hogyan őrzi meg emlékezetében az utókor. Kedves, humoros, szívet melengető darab, Jason Robards meg most is van olyan szenzációs, mint Cheyenne szerepében (Volt egyszer egy Vadnyugat).
10/8,5   
War Horse
Őszintén szólva azt kaptam a filmtől, amit vártam: monumentális báj, ’némi’ giccs (főleg a vége, az nagyon mű biggrin.gif), hatásvadász jelenetek, eltúlzott érzelmi töltetek.. DE (!) ennek ellenére nem vágom rá, hogy hányingerkeltően nyálas darab, sőt. Aki már hozzászokott a spielbergi világhoz, azoknak fel se tűnnek a fent említett elemek. Filmeposz ez kérem szépen, abból a gyermekien naív fajtából, és pont ezért varázslatos valamilyen szinten (és pont ezért nézzük el neki a faltól falig felvállalt sziruposságot). A „főszereplő”, mindent túlélő paci megjárja az első világháború mindkét frontját, hogy aztán a film végére visszatérjen az eredeti gazdájához (minő meglepi smileeee.gif ). Kicsit olyan, mint Forrest Gump: sok mindent átél, de nem ért semmit a körülötte zajló eseményekből, ő csak teszi a dolgát. Érdekesmód engem el tudott kötni, mint főszereplő, tudott érdekelni a sorsa. Amit a még a pozitívumokhoz hoozá tudnék csatolni: Janusz Kaminski operatőri munkáját, John Williams zenéjét és a profin rendezett háborús részeket. 
Én tudtam élvezni, szóval:
10/8
We Need to Talk About Kevin
Tilda Swintont egyre jobban kedvelem, nincs mese, be kell jelölnöm kedvencnek. Ami meg a filmet illeti: nos, nem kapunk választ arra, vajon velejéig gonosz-e Kevin. Nem kapunk választ arra, vajon nevelésbeli hiányosságok miatt lett olyan, amilyen. Amire viszont nagyon is: a felszínes családi kapcsolatok és a megfelelő kommunikáció hiánya okozhat (és okoz is) vállalhatatlan következményeket. Nagyszerű film.
10/9
Brutti sporchi e cattivi (Csúfak, piszkosak és gonoszak)
Dráma vagy vígjáték? Maradjunk annyiban, hogy szatirikus kórkép a római nyomornegyed csodabogarairól, minden szempontból torz, jellemhibás képviselőiről. A csúcsok csúcsa Nino Manfredi: egyszerűen nagyszerű, mint részeges, zsugori, kicsinyesen gonosz és iszákos (száj)hős, családjának mindennapos, szánandó-mocskos marakodása pedig élvezetes és mulatságos tanulmány a mélytársadalom erkölcséről, végtelenbe tartó kilátástalanságáról. A kellemes összképet csupán kiegészíti a szinkron, amelyben Szabó Gyula bravúrozik Pécsi Ildikóval, Fónay Mártával, és többek között a nagymamát (!) szinkronizáló Bálint Györggyel. (Magyar szinkron, te csodás, hová tűntél?)
„Patkánymérget... az anyátok p*áját, patkánymérget...”  _nevet.gif 
10/10
Dalolva szép az élet
Magyar „csoda” a Rákosi-időszakból – mit kertelek itten, kimondom: propaganda. Igaz, nem olyan burkolt, mint napjaikban, de hatásosnak minősülhetett akkoriban biggrin.gif Betekintés az ötvenes évek kultúréletében, ahol dúl a „háború” a reakciósoknak titulált gyári munkáskórus és a zenei újításra (is) vágyó fiatal munkások között.  A maga nemében remek darab, ám a mai kor gyermekének egy rettenetes kor rémképe. Simándy József Bánk bános szólója üt, Latabár Kálmán meg ismételten hozza a formáját.
10/8 
Greed (Gyilkos arany)
... avagy milyen jó, ha az ismerősök ilyen filmekkel látják el az embert.
Brutális, naturalista, keserű: röviden és tömören így lehetne összefoglalni Stroheim remekét. Bővebben: félelmetes tanulmány az emberről, pontosabban az emberi kapzsiságról. A főszereplők anyira gonoszak és kapzsik, hogy egy könnycsepp nem sok, de annyit se ejtene értük a néző, a mellékszereplőknek meg csak a szánalmas röhögés jut. Negatív eposz, amihez hasonló manapság nem készülhet, mert fel lenne háborodna a nép.
(Azért én kíváncsi lettem volna a cukorra, csillogásra és hepiendre vágyó, hiszékeny közönség reakciójára... rolleyes.gif
10/9
My Week with Marilyn
Na végre smileeee.gif Ezt is megértem szőrös fejjel.
Először is: sajnálom Michelle-t nem kicsit, nagyon. Tetszetős volt az alakítása, nem tudtam róla levenni a szemem (na, nem kell rosszra gondolni!), igazi jutalomjáték a részéről. A külső hasonlóság egy dolog, (tudom, tudom, Scarlett Johansson vagy Charlize Theron jobban illett volna erre a szerepre) viszont Williams kisugárzása olyan elementáris erejű és természetes, mint az általa alakított Monroe-nak volt anno – és ez utóbbi az igazi színészet, nem a kosztüm vagy a műorr smileeee.gif  Kenneth Branaghnak szintén kijárna egy hosszabb vastaps, gesztusai, a hanghordozása mind ismerősek lehetnek azoknak, akik több filmet is láttak Oliviertől. Emma Watsonról viszont nem derült ki számomra, hogy mennyire jó színésznő, a karaktere kevés volt a bizonyításhoz. Julia Ormond és Judi Dench meg eltűnik a „félidőnél” – hát milyen dolog ez? (Jó, Denchet visszarángatják a film végére egy mondat elejéig.)
És hogy miért sajnálom Michelle-t? Mert rosszkor volt, rossz időben, ha Oscarékat nézzük, Meryl Streeppel és Viola Davis-szel felvenni a versenyt nehéz. Kár érte.
10/8,5
The Patriot (A hazafi)
Jé, Roland Emmerich tud olyan filmet rendezni, amiben nem rombolja le a fél világot? (Undok vagyok, tudom!) Volt már szerencsém ehhez a filmhez, nem is egyszer, és kijelenthetem, hogy a rendező legjobbja (a Csillagkapu mellett), annak ellenére, hogy elköveti azt a hibát, hogy a negatív főszereplőt, az angol tábornokot a féktelen gonoszság szobraként állítja a néző elé, akárcsak az Amerika háborúban c., azonos témát feldolgozó háborús film, Al Pacino főszereplésével. Jason Isaacs hűvös vonásai és különleges arcberendezése megfelelt arra, hogy eljátssza a "negatív oldal" szörnyetegét, Gibson pedig értelemszerűen a jóság, az erkölcsösség és a bátorság megtestesítője, aki szegény, szenvedő amerikaiként bukkan fel az elnyomókkal szemben. Szeretnék már látni egyszer egy olyan nagyszabású történelmi filmet, amely mentes mindenféle politikai, nemzeti előítéletektől. (Álom, álom, édes álom...) A film cselekménye amúgy pörgős, a látvány is ott van a szeren (mégiscsak egy Emmerich-film): parádés csatajelenetek és pisztolypárbajok, gyönyörű tájak emelika film értékét és élvezhetőségét. Mel Gibsont kedvelem, mint színész, viszont itt nem tudtam mit kezdeni az (össz-vissz három) arckifejezésével:
1. "éééén nyugodt vagyok"
2. MEGÖLTED A ...-t TE SZEMÉT! Most MEGHALSZ!
3. Gyerünk fiúk, csináljunk egy kis hősies lassítottat! Mi az, hogy két perce volt a legutóbbi?
(Kedvencem pedig a rabszolga, aki bár hazamehetne, de harcol tovább...)
10/7,5
Hair
Jó, persze, ez egy letűnt kor megelevenítése, de amíg van a világon értelmetlen katonásdi és gyilkolás, amíg az emberiség nem érti meg, hogy minden háború testvérharc, addig kellenek az ilyen filmek. Treat Williams I Got Life-ja meg még mindig zseniális. Örök klasszikus. Nem nyitok vitát  cool.gif 
10/10

Hát ezt öröm volt olvasni:) Már hiányoltam a kritikáidat. wink.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Running Fool, tya04
2012. március 10. 14:25 #4824
- törölt felhasználó -    
The Help
Valahogy többet vártam a végkifejlettől, mondjuk egy világmegváltást, hiszen olyan témával foglalkozik, ami nem csak egy egyszerű, hatvanas évekbeli kisvárost mozgatna meg – jó esetben, ha nem lenne ennyire életszagú. De ez is remek példája annak, hogy a társadalom kis rétege aligha érhet el nagyobb körökben valamit egy ennyire elbutult világban. Hiába lesznek aktivistáink, lázadóink vagy teljesen normális egyének, akik kitartanak valami mellett, és teljesen mindegy, hogy 1720-ban, 1900-ban vagy napjainkban járunk, a normák változásától függetlenül még mindig ugyanaz a helyzet: a világ önpusztító elbutulása ellen nincs ellenszer. Kábé ezt sikerült leszűrni az egészből – amellett, hogy nőtt bennem a szánalom az emberek iránt. Nem mondom, hogy baj, hogy nem kapta meg a legjobb filmért járó Oscart, mert valami nagyon hiányzott belőle, viszont lehet, hogy sokan alábecsülik a filmet, mert van mondanivalója, csak elég bugyuta oldalról közelítik meg. Számomra az idilli női egyénuralom nem a legmegfelelőbb módja az afroamerikai nők ellen elkövetett sérelmek bemutatására, mindenesetre szép és jó, szóval egy szavam nincs. A felesleges jelenetek helyett viszont inkább kiszélesítettem volna a helyszíneket, megvilágítottam volna a probléma globális oldalát. Szerencsére a férfiak háttérbe szorultak a film során, amelynek hála újabb találgatásra ad okot, hogy mégis kit is kéne okolni leginkább a fajgyűlölet kialakításáért vagy fenntartásáért, merthogy a boldog békeidők során a nők vették át az irányítást, annyi szent. Rengeteg sanyarú, megbotránkoztató jelenettel van tele, ami még a rasszistákat is képes megérinteni, szóval bátran ajánlom mindenkinek.
9/10
8 felhasználónak tetszik: saii, ophely88, kriszti145, pillajunior, Running Fool, tya04, janet7, csicsi20
2012. március 10. 14:30 #4825
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Éretlenek heart.gif

Imááádom ezt a filmet, igazi klasszikus, nagy kedvencem. Annyit lehet rajta nevetni : DDD És érettségin azok a puskázások nem semmik xDDD Na meg a géptanárnő is jó, "nyalhat" xDD rohog.gif rohog.gif
Meg ahogy szívatták az igazgatónőt, az se semmi : DD
Olyan lököttek : DD
Érdemes megnézni : )

10/10

Aki meg még nem látta itt egy kis ízelítő : D

8 felhasználónak tetszik: Stefaan, Fanni00, Fruzsi26, Xabi, Orion, Running Fool, SmileyZ, Pöttömke
2012. március 10. 15:10 #4826
Musegirl
Musegirl
emotional beefcake™
Hozzászólás: 1284
Csatolások: 402
Azonosító: 163214
Idézet (patrícia4 @ 2012.03.09. 19:26)
Schindler Listája cray.gif 10/10

Ezt én is nem rég láttam. Mi médián néztük meg. Szerintem nagyon megrázó film. sad.gif 9/10
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2012. március 10. 15:42 #4827
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (nicol bellox @ 2012.03.10. 14:30)
Éretlenek heart.gif 
Imááádom ezt a filmet, igazi klasszikus, nagy kedvencem.  Annyit lehet rajta nevetni : DDD És érettségin azok a puskázások nem semmik xDDD Na meg a géptanárnő is jó, "nyalhat" xDD  rohog.gif  rohog.gif 
Meg ahogy szívatták az igazgatónőt, az se semmi : DD 
Olyan lököttek : DD 
Érdemes megnézni : ) 
10/10
Aki meg még nem látta itt egy kis ízelítő : D 

Mekkora kedvenc és klasszikus, imádom smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Xabi, SmileyZ
2012. március 10. 16:14 #4828
- törölt felhasználó -    
A Házinyuszi.
Fura,de még nem láttam.Voltak benne jó kis poénok és Emma Stone emelte a színvonalat. Miatta 10/8 biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: patrícia4, SmileyZ, Fanni00, Pöttömke, Adrianna
2012. március 10. 16:18 #4829
- törölt felhasználó -    
Rémségek cirkusza

Én szeretem ezt a filmet, legalább 20-szor láttam, de John C Reilly-t még mindig nem unom meg!!! rolleyes.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: patrícia4, SmileyZ, kriszti145, Fanni00
2012. március 10. 16:23 #4830
- törölt felhasználó -    
Lord of the Rings: The Return of the king part one
2012. március 10. 18:34 #4831
- törölt felhasználó -    
Az utolsó dal (The Last Song)
Imádtam a filmet.Szerintem remek történet volt,és a szereplők is nagyon jól játszották a karakterüket.Amikor még nem néztem meg a filmet,igazából már akkor imádtam,hiszen Miley játszotta benne a főszerepet.Egészben a film csodálatos volt,még el is sírtam magam. blush.gif rolleyes.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: nicol bellox, House Of Wax, SmileyZ, kriszti145
2012. március 10. 18:35 #4832
Orsie16
Orsie16
ღwitchღ

StátuszJéghegyek népe örök kedvenc <3
Hozzászólás: 3716
Csatolások: 677
Azonosító: 143213
Sharpay csillogó kalandja heart.gif
1 felhasználónak tetszik: DreamerG.
2012. március 10. 19:22 #4833
- törölt felhasználó -    
tetszett ez a film.bár szerintem borongós napokon nem ajánlott megnézni!elég negatív életérzéseket táplál a film.
Charlize Theron továbbra is bizonyítja hogy remek színésznő bár régebben nem kedveltem.
ez sem azok közé a filmek közé tartozik amit minden héten megtudnék nézni de mindenképp érdekes darab.
nálam a Juno nagyobbat ütött.
Pszichoszingli
7/10
http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2011/11/young-adult-poster.jpg
3 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti145, Running Fool
2012. március 11. 00:06 #4834
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
A király beszéde

Azt hiszem, jól tettem, hogy feliratosan néztem meg. Nagyon jó és érdekes film.

8,5/10
4 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti145, tya04, Running Fool
2012. március 11. 03:56 #4835
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Woman in Black

During afternoon tea, there's a shift in the air,
A bone-trembling chill that tells you, she's there,
There are those who believe the whole town is cursed,
But the house on the marsh is by far the worst,
What she wants is unknown, but she always comes back,
The spectre of darkness: the woman in black.

A rohadt életbe, végre egy film, ami kiugraszt a fotelből. Többször is. A végére az idegeim cafatokban, de nem bánom, mert másfél óra zsigerig hatoló ijesztgetést láthattam, ami manapság olyan ritka, mint a piros holló. Nem kérdés, hogy beszerzem a könyvet is. És hogy ma sem fogok aludni.
http://www.kephost.com/images4/2012/3/11/rhtp19ql2hc80z1qpu4v.gif
10/10*
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Running Fool
2012. március 11. 09:29 #4836
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Equilibrium - Gyilkos nyugalom

Sean Bean egy két lábon járó spoiler rolleyes.gif Szinte sejtettem, hogy meghal benne, de hogy ennyire hamar, nos, nem tett jót nekem. Milyen rendes ember, bevitte a forgatásra a kedvenc költőjének a könyvét és abból olvasott fel a filmben. Szegény alig beszélt benne, de ha igen, akkor a The Poetry of William Butler Yeats könyvből olvasott fel. Arra azért jobban odafigyelhettek volna, hogyha a film elején ELMÉLETILEG Yeats-et olvas, akkor ne Sylvia Path művekből idézzen. Jesszus Mariska, ez annyira jó film lett volna, de nem figyeltek a kisebb dolgokra. Mindegy, a jó színészek és a remek sztori elfeledtették velem azt a sok bakit, amit észrevettem a filmben. Christian Bale mindent megtett, nagyon jó volt benne, nála jobbat erre a szerepre nem tudnék elképzelni. Angus Macfadyent pedig jó újra látni, nekem már az elején gyanús volt, hogy a karaktere nem hajlandó közvetíteni a Pap és az Atya között. Majdnem bedőltem neki. biggrin.gif Remek film, végre egy nem sablonos és eredeti ötlet, több ilyet thumbsup.gif

10/9,5
6 felhasználónak tetszik: Christo, kriszti145, Holly Keller, benyaw93, Fruzsi26, Running Fool
2012. március 11. 11:15 #4837
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Beastly

Nagyon szeretem ezt a filmet. heart.gif

Scooby-Doo - A nagy csapat
Scooby Doo 2 - Szörnyek Póráz Nélkül

Sarah heart.gif Freddie heart.gif

10/10

Charlie angyalai

Ebben lett a kedvencem Cameron Diaz heart.gif

10/8
6 felhasználónak tetszik: kriszti145, Adrianna, House Of Wax, benyaw93, nicol bellox, Fanni00
2012. március 11. 11:53 #4838
NorPatch
NorPatch
Catnip

StátuszMeghalni csak emberek tudnak, de benne nem volt már semmi emberiség..
Hozzászólás: 2586
Csatolások: 397
Azonosító: 166568
A Karib - tenger kalózai 2. - A holtak kincse
10/10 thumbsup.gif heart.gif
5 felhasználónak tetszik: DreamerG., nicol bellox, House Of Wax, Fanni00, Adrianna
2012. március 11. 12:20 #4839
- törölt felhasználó -    
Mielőtt leszáll az éj - 10/7 (jóindulattal)

A film erőssége egyértelműen Javier óriási alakítása. Nehéz volt róla elhinni, hogy homár' (azzal az arcéllel:)), de a b*zis bemozdulásai meggyőztek. smileeee.gif Johnny Depp tényleg óriási színész. Először fel se ismertem (nem véletlen), de ezredesként annál inkább. Számomra fura volt "ez a meleg" világ. A narráció, képi világ, színészi alakítás csúcs volt. Érdekes és elgondolkodtató film az elnyomásról a kemény kommunizmusról és az elfogadásról.

Belső tenger (belső tenger) - 10/9

Oké, hogy Javier egy zseni. Ezen nincs is mit vitatni, de a film sikeréhez hozzájárult Alejandro Amenábar páratlan zsenialitása. Gyönyörű, de egyben nagyon felkavaró és kemény film, éppen ezért nehéz is róla írni. Szerintem ezt minden európai filmkedvelőnek látnia kell életében legalább egyszer!
4 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, Running Fool, kriszti145
2012. március 11. 14:05 #4840
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (Norah @ 2012.03.11. 12:20)
Mielőtt leszáll az éj - 10/7 (jóindulattal)
A film erőssége egyértelműen Javier óriási alakítása. Nehéz volt róla elhinni, hogy homár' (azzal az arcéllel:)), de a b*zis bemozdulásai meggyőztek. smileeee.gif Johnny Depp tényleg óriási színész. Először fel se ismertem (nem véletlen), de ezredesként annál inkább. Számomra fura volt "ez a meleg" világ. A narráció, képi világ, színészi alakítás csúcs volt. Érdekes és elgondolkodtató film az elnyomásról a kemény kommunizmusról és az elfogadásról. 
Belső tenger (belső tenger) - 10/9
Oké, hogy Javier egy zseni. Ezen nincs is mit vitatni, de a film sikeréhez hozzájárult Alejandro Amenábar páratlan zsenialitása. Gyönyörű, de egyben nagyon felkavaró és kemény film, éppen ezért nehéz is róla írni. Szerintem ezt minden európai filmkedvelőnek látnia kell életében legalább egyszer!

Két zseniális film. A második a nagy kedvenceim közé tartozik. wink.gif
710 oldal 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!