Idézet (Északi Lovag @ 2012.03.10. 02:30)
Millenium, hatrészes TV minisorozat az eredeti szereplőkkel:
…bár a linkeket nem csekkoltam, de ha minden igaz működnek.
…bár a linkeket nem csekkoltam, de ha minden igaz működnek.
Nem jön le
Twilight / Alkonyat (2008)
Igen, régen hatalmas rajongó voltam, bár visszanézve a filmet nem csodálom. Hardwicke előtt le a kalappal, rendezésügyileg teljesen rendben van a film, illetve sztori alapján ma sem rossz - habár azt hozzáteszem, mindig is az első volt a kedvenc könyvem a négy közül, számomra a többi kissé erőltetett volt mindig is. Kicsit nyálas, kicsit szürreális, meg kicsit wtf hogy szexi vámpír, de ha az összhatást nézzük akkor nem rossz.
7/10
Tamara Drewe (2010)
Csak és kizárólag Gemma miatt vettem rá magam, alapjáraton nem rossz, bár nem igazán az én világom. Két részletben emészthető volt, de határozottan egyszer nézős kategória.
4/10
Arn: Riket vid vägens slut / Arn: A királyság az út végén (2008)
No igen, ez is a Bill filmográfiám része, de határozottan szájtátós film. Alapjáraton szeretem a középkori filmeket, talán mert kicsit sötétek, kicsit barbárok, meg kicsit nagyon mások. A sztori... megindító, legalábbis a Cecilia - Arn vonal mindenképpen, meg úgy teljes egészében. Huh, még mindig a hatása alatt vagyok, kiváló film (és ezt most nem Bill miatt, egyáltalán nem miatta mondom). Emellett a zene is levett a lábamról, szóval le a kalappal az egész előtt na, tökéletes
Egyébként csak zárójelben jegyzem meg, hogy amellett hogy jót mosolyogtam a tényen hogy a fél Skarsgård-família feltűnik (Stellan, Gustaf, Bill, Valter), kicsit vicces volt a Gustaf-Bill apa-fia szerep
Ophely, ha nem láttad még, akkor meleg szívvel ajánlom, nem fogsz csalódni.
10*/10

0 felhasználónak tetszik: