Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 11. 16:42 #4841
- törölt felhasználó -    
Idézet (Északi Lovag @ 2012.03.10. 02:30)
Millenium, hatrészes TV minisorozat az eredeti szereplőkkel:

…bár a linkeket nem csekkoltam, de ha minden igaz működnek.

Nem jön le sad.gif

Twilight / Alkonyat (2008)

Igen, régen hatalmas rajongó voltam, bár visszanézve a filmet nem csodálom. Hardwicke előtt le a kalappal, rendezésügyileg teljesen rendben van a film, illetve sztori alapján ma sem rossz - habár azt hozzáteszem, mindig is az első volt a kedvenc könyvem a négy közül, számomra a többi kissé erőltetett volt mindig is. Kicsit nyálas, kicsit szürreális, meg kicsit wtf hogy szexi vámpír, de ha az összhatást nézzük akkor nem rossz.

7/10

Tamara Drewe (2010)

Csak és kizárólag Gemma miatt vettem rá magam, alapjáraton nem rossz, bár nem igazán az én világom. Két részletben emészthető volt, de határozottan egyszer nézős kategória.

4/10

Arn: Riket vid vägens slut / Arn: A királyság az út végén (2008)

No igen, ez is a Bill filmográfiám része, de határozottan szájtátós film. Alapjáraton szeretem a középkori filmeket, talán mert kicsit sötétek, kicsit barbárok, meg kicsit nagyon mások. A sztori... megindító, legalábbis a Cecilia - Arn vonal mindenképpen, meg úgy teljes egészében. Huh, még mindig a hatása alatt vagyok, kiváló film (és ezt most nem Bill miatt, egyáltalán nem miatta mondom). Emellett a zene is levett a lábamról, szóval le a kalappal az egész előtt na, tökéletes meghajolo.gif
Egyébként csak zárójelben jegyzem meg, hogy amellett hogy jót mosolyogtam a tényen hogy a fél Skarsgård-família feltűnik (Stellan, Gustaf, Bill, Valter), kicsit vicces volt a Gustaf-Bill apa-fia szerep biggrin.gif
Ophely, ha nem láttad még, akkor meleg szívvel ajánlom, nem fogsz csalódni.

10*/10
2012. március 11. 16:45 #4842
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Csatolások: 0
Azonosító: 156653
Idézet (Cynthia @ 2012.03.11. 16:42)
Nem jön le sad.gif

…mármint úgyérted, hogy lassú?
2012. március 11. 16:53 #4843
- törölt felhasználó -    
Idézet (Északi Lovag @ 2012.03.11. 16:45)
…mármint úgyérted, hogy lassú?

Igen, meg megszakad :S
2012. március 11. 16:59 #4844
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A Dolog * The Thing
Hát nem nyerte el túlzottan a tetszésemet unsure.gif Még egy új Horror, ami nem ijesztő, hanem gusztustalan dry.gif
Én nem tudom miért hiszik manapság azt, hogy attól jó egy horror, hogy ha gusztustalan dry.gif
A főszereplő hölgyemény sem győzött meg, a falnak mentem a parancsolgatásaitól! Egy szó mint száz, egyszer végig lehet nézni beer.gif

5*10

Elhajlási Engedély * Hall Pass
Hát nekem nagyon nem jött be unsure.gif Talán ha egyszer-kétszer felnevettem, de az sem volt túl őszinte kacaj dry.gif Ráadásul vontatott és unalmas volt!
Owen egyik legrosszabb filmje, legalábbis az én szerény véleményem szerint cool.gif

3*10
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Fruzsi26, tya04
2012. március 11. 17:03 #4845
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Azonosító: 156653
Idézet (Cynthia @ 2012.03.11. 16:53)
Igen, meg megszakad :S

…most elindítottam az egyik szegmenst és valóban nagyon lassan jön lefele, bár a rapid teljesen kiszámíthatatlan az ingyenes letöltések terén, van amikor totál lekorlátozzák a sebességet, van amikor meg úgy oda tolják mintha legalábbis fizettem volna érte, viszont ez az anyag még nincs egy honapja a rapidon és ahogy látom még más fájlmegosztóra sem másolta fel senki, szóval gondolom most mindenki erről az egy megosztásról tölti ezerrel és a rapid annak arányában is szokta korlátozni az ingyenes letöltési sávszélességet, egy szó mint száz, célszerű lenne néhány napig pihentetni a dolgot és majd azt követően újra ránézned, hogy esetleg nincs-e változás, mert egyenlőre csak ez az egy hozzáférés van a témában…
2012. március 11. 17:10 #4846
- törölt felhasználó -    
Idézet (Északi Lovag @ 2012.03.11. 17:03)
…most elindítottam az egyik szegmenst és valóban nagyon lassan jön lefele, bár a rapid teljesen kiszámíthatatlan az ingyenes letöltések terén, van amikor totál lekorlátozzák a sebességet, van amikor meg úgy oda tolják mintha legalábbis fizettem volna érte, viszont ez az anyag még nincs egy honapja a rapidon és ahogy látom még más fájlmegosztóra sem másolta fel senki, szóval gondolom most mindenki erről az egy megosztásról tölti ezerrel és a rapid annak arányában is szokta korlátozni az ingyenes letöltési sávszélességet, egy szó mint száz, célszerű lenne néhány napig pihentetni a dolgot és majd azt követően újra ránézned, hogy esetleg nincs-e változás, mert egyenlőre csak ez az egy hozzáférés van a témában…

Rendben, köszi szépen az infót! smileeee.gif
2012. március 11. 17:18 #4847
- törölt felhasználó -    
háá én nem tudom, Fincher ide vagy oda de nekem ez a film semmivel sem adott többet hozzá mint az eredeti.
jobban is tetszett a Svéd verzió.valahogy számomra ott a feszűltség is jobban átjött.és a gyilkos figurája is félelmetesebb volt mint ebben.bár kedvelem Stellan Skarsgard-ot a Svéd filmben hátborzongatóbb volt a végkifejlet légköre és a gyilkost játszó színész is!
Viszont Lisbeth-el itt sem volt probléma Rooney Mara mindent megprobált hogy Noomi Rapace nyomdokaiba lépjen több kevesebb sikerrel végülis működött.bár Noomi Rapace tekintetében egyszerűen van valami félelmetes és ördögi, az embert egyszerre taszította a figura és vonzotta is egyben. és az első filmnél alig vártam hogy Lisbeth felbukkanjon újra és újra míg itt ezt nem éreztem! dry.gif próbálkozott Rooney Mara tisztességgel de Noomi Rapace egyszerűen sexibb és jobb színésznő nála! smileeee.gif
nekem a Svéd film egyszerűen jobban tetszett ennyi.
nahh de hogy ne csak "rosszat"mondjak erről a filmről. akkor a zenét mindenképp meg kell említenem pozitívumként hááá az valami elképesztő ha valamiben jobb volt ez a film az eredetinél akkor az a zene! meghajolo.gif
jahh és nekem a tetoválás is jobban tetszett az eredeti filmben.
és újra nagyon csalódott vagyok mivel ezt a filmet megint az az ember rendezte aki a Hetediket megálmodta és elkészítette!
egyszerűen nem tudom hogy Fincher-el mi történt de egyre gyengébb filmeket rendez gyakorlatilag a Harcosok klubja óta eltévelyedett és képtelen megtalálni régi önmagát.
mi a francért lett neki ilyen fontos hogy oscárt kapjon azt sem értem! rolleyes.gif
ezt a filmet is úgy elnyújtotta hogy már kezdett Benjamin Button flessem lenni és nem jó értelemben! rolleyes.gif
szóval továbbra is tartom ahhoz magam hogy felesleges remake volt ez!
az összképet tekintve nálam jobb film a Svéd Tetovált lány.
A tetovált lány
6/10
http://www.fatineepodcast.com/wp-content/uploads/2012/01/the_girl_with_the_dragon_tattoo_movie_poster.jpg
3 felhasználónak tetszik: saii, Fanni00, ophely88
2012. március 11. 21:28 #4848
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2012.03.11. 17:18)
háá én nem tudom, Fincher ide vagy oda de nekem ez a film semmivel sem adott többet hozzá mint az eredeti.
jobban is tetszett a Svéd verzió.valahogy számomra ott a feszűltség is jobban átjött.és a gyilkos figurája is félelmetesebb volt mint ebben.bár kedvelem Stellan Skarsgard-ot a Svéd filmben hátborzongatóbb volt a végkifejlet légköre és a gyilkost játszó színész is!
Viszont Lisbeth-el itt sem volt probléma Rooney Mara mindent megprobált hogy Noomi Rapace nyomdokaiba lépjen több kevesebb sikerrel végülis működött.bár Noomi Rapace tekintetében egyszerűen van valami félelmetes és ördögi, az embert egyszerre taszította a figura és vonzotta is egyben. és az első filmnél alig vártam hogy Lisbeth felbukkanjon újra és újra míg itt ezt nem éreztem!  dry.gif próbálkozott Rooney Mara tisztességgel de Noomi Rapace egyszerűen sexibb és jobb színésznő nála! smileeee.gif 
nekem a Svéd film egyszerűen jobban tetszett ennyi.
  az összképet tekintve nálam jobb film a Svéd Tetovált lány.
A tetovált lány
6/10
http://www.fatineepodcast.com/wp-content/uploads/2012/01/the_girl_with_the_dragon_tattoo_movie_poster.jpg

Az eredetit nem lehet felülmúlni főleg így, hogy Lisbeth kissé felszínesebb lett az amcsi verzióban de jól is van ez így. smileeee.gif

Idézet (Cynthia @ 2012.03.11. 16:42)

Arn: Riket vid vägens slut / Arn: A királyság az út végén (2008)
No igen, ez is a Bill filmográfiám része, de határozottan szájtátós film. Alapjáraton szeretem a középkori filmeket, talán mert kicsit sötétek, kicsit barbárok, meg kicsit nagyon mások. A sztori... megindító, legalábbis a Cecilia - Arn vonal mindenképpen, meg úgy teljes egészében. Huh, még mindig a hatása alatt vagyok, kiváló film (és ezt most nem Bill miatt, egyáltalán nem miatta mondom). Emellett a zene is levett a lábamról, szóval le a kalappal az egész előtt na, tökéletes meghajolo.gif 
Egyébként csak zárójelben jegyzem meg, hogy amellett hogy jót mosolyogtam a tényen hogy a fél Skarsgård-família feltűnik (Stellan, Gustaf, Bill, Valter), kicsit vicces volt a Gustaf-Bill apa-fia szerep biggrin.gif
Ophely, ha nem láttad még, akkor meleg szívvel ajánlom, nem fogsz csalódni.
10*/10

Le van töltve kedves barátném, csak a laptopom beadta a kulcsot és holnap kapom vissza így meg tudom végre nézni laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. március 12. 10:03 #4849
- törölt felhasználó -    
Mr.Bean nyaral
Hát..öhm..szóval annyit röhögtem rajta,hogy a végén már majdnem bepisiltem. blush.gif rohog.gif Mr.Bean-t sosem lehet megunni heart.gif
10/11*
7 felhasználónak tetszik: Fruzsi26, kriszti145, ophely88, csicsi20, NorPatch, Fanni00, Sally Sparrow
2012. március 12. 11:56 #4850
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Egy nap
Végre rászántam maga arra, hogy megnézzem. Nem tudom miért vártam eddig. Nagyon tetszett, Jim és Anne is szuper volt benne. Bár most egy kicsit depis lettem tőle biztosan megnézem még
10/10
4 felhasználónak tetszik: ophely88, csicsi20, s.t.a.r., Fanni00
2012. március 12. 15:04 #4851
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.11. 21:28)

Le van töltve kedves barátném, csak a laptopom beadta a kulcsot és holnap kapom vissza így meg tudom végre nézni  laugh.gif

Óóóóó, az más. laugh.gif Akkor jó szórakozást hozzá happy.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 12. 15:47 #4852
- törölt felhasználó -    
Anonymous
Hát, ha valakit, akkor engem nem döntött hanyatt ez a film, pedig annyira vártam. Túl sok volt benne a történelmi szál, tudtommal, elvileg Shakespeare-re kellett volna összpontosítani, ehelyett tucatnyi főszereplő volt. Már-már Valentin-nap- és Szilveszter éjjel-féle stáblistával rendelkezik. Igazából, azon kívül, hogy felkeltette az érdeklődésem Shakespeare (vagy inkább Edward) iránt, igazán hanyagolható, hozzám nem ért el a nagy drámai és művészi hatás. Viszont Rhys Ifansszel igazán elnézhető, hozta a szokásos színvonalat, ami ott tartott a képernyő előtt. Lenyűgözően alakított.
6/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, pillajunior
2012. március 12. 18:06 #4853
- törölt felhasználó -    
hááá ez a film egy pff... egy semmi egy nulla!
semmi sem maradt ebben a filmben amiért én személy szerint az 1982-es Carpenter féle Dolog filmet imádtam!az a film megfullaszt sokkol és hátborzongató egyszerűen libabőrös vagyok tőle akárhányszor megnézem!
ez a film viszont egy utánzatnak is gyenge másfélórás
időpocsékolás egy baromság.
míg a Carpenter filmben egy darab női szereplőre sem volt szükség mert tökéletesen működött nélkülük a film, itt mindjárt van kettő is ahhhjjsss bullshitt!ahhj de minek?? ráadásul valóban, a főszereplő csaj annyira idegesítő volt hogy alig vártam már hogy megpusztuljon.
egyébként én kb.70-perc után elaludtam rajta szóval ha valaki látta és tudja a végét az ossza meg velem de az se baj ha nem, végülis nem is érdekel.
egy maszlag katyvasz az egész egy olcsó gagyi utánzata az eredeti filmnek még ha úgy is van eladva hogy ez egy előzmény film.
A dolog
2/10
http://www.impawards.com/2011/posters/thing.jpg
5 felhasználónak tetszik: ophely88, House Of Wax, saii, tya04, csicsi20
2012. március 12. 19:13 #4854
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Awakening

Unalmas, mint állat.
10/3
2012. március 12. 19:17 #4855
- törölt felhasználó -    
Hadak útján wub.gif
thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 13. 10:23 #4856
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Véletlen folytán, én is a dolgot néztem meg tegnap.
A dolog 2011
Eleve a Carpenter-féle is remake volt, ezt meg vehetjük előzményfilmnek. Különösebb bajom nincs vele azon kívül, hogy túl sokat mutattak. Gondoljatok a Jelekre... A lényekből nem látunk semmit, mégis megfagy az ereinkben vér. Na jó, E/1. Mikor meg kivillant.. Hát én majd leesek a székről, minden nézéskor újra és újra..
Túl konkrét, a lény miatt gagyi horror-érzete lett, pedig annyira szerintem nem volt vészes. Azért Lars karaktere bejött, miatta kapnak fél pontot.
5,5/10

Mit tehet az ember, ha az ágyat nyomja? Vagy megnézi a Csillagok háborúját (ami szent, egy évben kétszer nézem végig, december végén és nyáron, szóval kiesik), vagy a Mátrixot, vagy a Gyűrűk Urát, Indyket..
A gyűrűk ura trilógia
Bang.
10/10
4 felhasználónak tetszik: saii, Christo, kriszti145, Fruzsi26
2012. március 13. 11:50 #4857
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (tya04 @ 2012.03.13. 10:23)

Mit tehet az ember, ha az ágyat nyomja? Vagy megnézi a Csillagok háborúját (ami szent, egy évben kétszer nézem végig, december végén és nyáron, szóval kiesik), vagy a Mátrixot, vagy a Gyűrűk Urát, Indyket.. 
A gyűrűk ura trilógia
Bang.
10/10

Ámen. Hihetetlen, hogy az ismerőseim közül van olyan, aki sem a Star Warsot, sem a LOTR-ot nem látta... Mondom nekik, hogy tudtok ebben a tudatban élni? think.gif Arról meg ne is beszéljünk, hogy mit hagynak ki...
2012. március 13. 11:53 #4858
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Christo @ 2012.03.13. 11:50)
Ámen. Hihetetlen, hogy az ismerőseim közül van olyan, aki sem a Star Warsot, sem a LOTR-ot nem látta... Mondom nekik, hogy tudtok ebben a tudatban élni? think.gif Arról meg ne is beszéljünk, hogy mit hagynak ki...

Lehet élni. Nekem is vannak ilyen ismerőseim és tudnak élni, nagyon is jól rohog.gif Teljesen hidegen hagyja őket. Elsőkként ülnek be a mozibemutatókra de a SW-ot meg LOTR-ot nem is szándékoznak megnézni.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Fanni00
2012. március 13. 11:54 #4859
- törölt felhasználó -    
Hát mén vasárnap láttam a Mr. Bean nyaral-t laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Fanni00
2012. március 13. 12:39 #4860
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (Christo @ 2012.03.13. 11:50)

Egyetértek. Más lett az értékrend, és ha nekik a mai divattermékek kellenek, egészségükre. Van, ami szent, de úgy látszik vannak néhányan, akik ezt nem tudják megérteni. Lesz*rozzák ezeket az epic dolgokat, mikor nem is ismerik őket igazán. Ha nem tetszik valakinek, azt megértem, de ezek valahogy elengedhetetlenek... Legalábbis számomra.
Idézet (ophely88 @ 2012.03.13. 11:53)
Lehet élni. Nekem is vannak ilyen ismerőseim és tudnak élni, nagyon is jól  rohog.gif  Teljesen hidegen hagyja őket. Elsőkként ülnek be a mozibemutatókra de a SW-ot meg LOTR-ot nem is szándékoznak megnézni.

Tudod, Luke Skywalker már gáz.. rolleyes.gif
Ki is felejtettem valamit.

Rémálom az Elm utcában (remake)
Ó, jó anyám.
4/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Fruzsi26
710 oldal 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!