Minden végzet nehéz
10/10
TÖKÉLETES!!!
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. március 16. 17:13
Az Alkonyat 4. részét
érdemes megnézni nagyon jó film
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2012. március 16. 17:57
Idézet (selll @ 2012.03.16. 17:13)
Az Alkonyat 4. részét
érdemes megnézni nagyon jó film
Érdemes megnézni? Egy 12 éves kislánynak biztos.
2012. március 16. 18:08
The Muppets
Sosem voltam oda ezekért a szőrös bábokért, viszont ez a film nagyon aranyos, az sem zavart, hogy egy-két helyen musicalszerűvé vált. Jason Segel fantasztikusan alakított benne, nagyon jól állt neki ez a laza szerep, és Amy Adamset is sikerült egy picit megkedvelnem. Még reggel is a nyitódalt dúdolgattam magamban, szóval.. igaz, hogy nagyon klisés, de mindenkinek ajánlható, mert tényleg rendkívül aranyos, vicces és szórakoztató.
7.5/10
Sosem voltam oda ezekért a szőrös bábokért, viszont ez a film nagyon aranyos, az sem zavart, hogy egy-két helyen musicalszerűvé vált. Jason Segel fantasztikusan alakított benne, nagyon jól állt neki ez a laza szerep, és Amy Adamset is sikerült egy picit megkedvelnem. Még reggel is a nyitódalt dúdolgattam magamban, szóval.. igaz, hogy nagyon klisés, de mindenkinek ajánlható, mert tényleg rendkívül aranyos, vicces és szórakoztató.
7.5/10
2012. március 16. 18:16
Idézet (nothingcanstopme @ 2012.03.15. 17:28)
De imádom ezt a filmet
De hogy ne legyen off:
Alien: A végső megoldás: Halál 9/10
az előző kettő jobb volt, de szerintem ez is zseniális
szerintem alapfilm... és még mindig megijedek basszus
és azért volt pár jelenet ami elég kemény...mindegy, azért még szeretem 
De hogy ne legyen off:
Alien: A végső megoldás: Halál 9/10
az előző kettő jobb volt, de szerintem ez is zseniális
nekem az Alien 3-ban csak a lény nem tetszik elég gagyin csinálták meg!
a film maga az kifogástalan 10/10
David Fincher legjobb korszakából való, első filmes rendezőként bedobták a mélyvízbe nesze itt van az Alien 3 csinálj egy méltó folytatást és Fincher csinált! de még milyen jót!
az a kergetőzés ami megy a film végén fáklyákkal meg ollókkal a rabok a szörny ellen az valami eszméletlen izgalmas!imádom!
2012. március 16. 18:52
egyszerűen ezt a filmet imádom akár hányszor megtudnám nézni mindig ugyan olyan élményt nyújt!
azok a szerzetes pofák, a történet, Sean Connery jutalom játék a remek korrajz!!ááá nagyon jó film!
nem is írók róla többet ez a film fantasztikus!
Rózsa neve
10/10
azok a szerzetes pofák, a történet, Sean Connery jutalom játék a remek korrajz!!ááá nagyon jó film!
Rózsa neve
10/10
2012. március 16. 19:06
Idézet (gonzales7 @ 2012.03.16. 18:52)
egyszerűen ezt a filmet imádom akár hányszor megtudnám nézni mindig ugyan olyan élményt nyújt!
Rózsa neve
10/10

Rózsa neve
10/10

Könyvben szerintem a posztmodern olasz irodalom egyik legnagyobb remekműve. Egyébként viszonylag friss mű. A film is jó, de a könyv kismilliószor izgibb.
tya04
2012. március 16. 19:11
Garfield 10/7
Garfield mindig is azon kevés macskák egyike volt, akit nagyon szeretek. Kiskorom óta nagyon imádom a képregényeket és a belőle készült rajzfilm adaptációkat, így már annak is örültem régen, mikor film készült belőle. Szóval tegnap megint megnéztem mikor adták a tvben és megint jókat nevettem rajta. Viszont azért van pár olyan dolog, ami már régen sem nagyon tetszett. Jon nem elég bugyuta a filmben és Garfieldnak sincsenek annyira jó beszólásai, mint a képregényben. Ha ezek meglettek volna, akkor tudtam volna max pontszámot adni, így azonban kénytelen voltam levonni belőle. Meg egyébként is nekem a második része mindig is jobban tetszett.
Garfield mindig is azon kevés macskák egyike volt, akit nagyon szeretek. Kiskorom óta nagyon imádom a képregényeket és a belőle készült rajzfilm adaptációkat, így már annak is örültem régen, mikor film készült belőle. Szóval tegnap megint megnéztem mikor adták a tvben és megint jókat nevettem rajta. Viszont azért van pár olyan dolog, ami már régen sem nagyon tetszett. Jon nem elég bugyuta a filmben és Garfieldnak sincsenek annyira jó beszólásai, mint a képregényben. Ha ezek meglettek volna, akkor tudtam volna max pontszámot adni, így azonban kénytelen voltam levonni belőle. Meg egyébként is nekem a második része mindig is jobban tetszett.
2012. március 16. 19:24
Idézet (Norah @ 2012.03.16. 19:06)
Könyvben szerintem a posztmodern olasz irodalom egyik legnagyobb remekműve. Egyébként viszonylag friss mű. A film is jó, de a könyv kismilliószor izgibb.
A filmen sokat dob Connery hihetetlen szépségű orgánuma és kristálytisztán érthető skót akcentusa.
mivel nem olastam nincs viszonyítási alapom jobb is egyébként!tizenévesen láttam először és magyar szinkronosan és ez a szinkron még magyar szinkron volt!
szóval nekem mit sem számított Connery orgánuma!olyan szinkron színészek mint Mádi Szabó Gábor(R.I.P.),Pusztaszeri Kornél,Gruber Hugó,Benkő Gyula(R.I.P.),Inke László(R.I.P.). mind mind zseniális szinkron színészek és voltak!
2012. március 16. 20:06
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
John Carter 3D
Igen, ilyesmire számítottam. Disney film, szóval egy lightos sztorival megáldott, sci-fi-s, speckó effektes limonádé szép látvánnyal, helyes kigyúrt főszereplővel, csinos hercegnővel meg minden. Aki bírja az ilyesmit, annak ajánlott.
Én bírom, úgyhogy nekem tetszett.
Viszont azt megtapasztaltam, hogy az én szemem max. másfél óráig bírja a 3D-t, ez a film pedig volt vagy 2 órás. A végére már fájt kissé a fejem és káprázott a szemem is...
10/8
Igen, ilyesmire számítottam. Disney film, szóval egy lightos sztorival megáldott, sci-fi-s, speckó effektes limonádé szép látvánnyal, helyes kigyúrt főszereplővel, csinos hercegnővel meg minden. Aki bírja az ilyesmit, annak ajánlott.
10/8
2012. március 16. 20:40
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.03.16. 18:16)
nekem az Alien 3-ban csak a lény nem tetszik elég gagyin csinálták meg!
David Fincher legjobb korszakából való, első filmes rendezőként bedobták a mélyvízbe nesze itt van az Alien 3 csinálj egy méltó folytatást és Fincher csinált! de még milyen jót!
az a kergetőzés ami megy a film végén fáklyákkal meg ollókkal a rabok a szörny ellen az valami eszméletlen izgalmas!imádom!
Engem is a kergetőzős fogott meg, és nekem a szörnnyel sem volt semmi bajom, szerintem meg van az csinálva, bár mintha az első kettőben kevesebbet mutatták volna direktbe, és az valahogy sejtelmesebbé és félelmetesebbé tette. De tényleg egy abszolút remekmű az egész sorozat
amúgy:
Hugo 8.5/10:
A felirat nekem kínszenvedés volt, így moziban, de szerintem még jobb, hogy úgy néztem (nagyon rossz szemem van, és naná, hogy az elején nem tudtam olvasni, a végére már ráálltam...még mindig jobb, mint a szinkronok, amiktől hülyét tudok kapni...)... szép kis film, nekem tetszett, és sokat filózgattam azon, hogy történelmileg vajon mennyire hiteles... A régi némafilmek teljesen érdekesek voltak, az automaton meg külön izgatott, meg a végére, hogy mi lesz az öregúr története. Szóval jó kis film volt
2012. március 16. 21:03
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.03.16. 20:06)
John Carter 3D
Én bírom, úgyhogy nekem tetszett.
Viszont azt megtapasztaltam, hogy az én szemem max. másfél óráig bírja a 3D-t, ez a film pedig volt vagy 2 órás. A végére már fájt kissé a fejem és káprázott a szemem is...
10/8
10/8
Szóval érdemes megnézni? Holnapra tervezgetem..
2012. március 16. 21:30
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (tya04 @ 2012.03.16. 21:03)
Szóval érdemes megnézni? Holnapra tervezgetem.. 
Én nem bántam meg, hogy fizettem érte.
tya04
2012. március 16. 21:40
Idézet (Lovelygirl98 @ 2012.03.16. 21:05)
Scooby-Doo 1 a nagy csapat:$$*-*♥♥♥ 
Felnőtt szemmel egy kalap szar..Persze amikor 8-10 évesen láttam a moziban még nem igy gondoltam.
Irták még itt a Garfieldot. Annak az első részét láttam, de ott is hasonló a helyzet. :S Valahogy a jó rajzfilm sorozatokból mindig szar a film. A legjobb példa erre a tavalyi Hupikék törpikék..Már akkor tudtam hogy szar lesz, amikor megláttam a törpöket képen.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.