Idézet (Xabi @ 2012.03.16. 21:40)
Felnőtt szemmel egy kalap szar..Persze amikor 8-10 évesen láttam a moziban még nem igy gondoltam.
De már akkor is úgy voltam vele, hogy a több, mint egy órás film helyett inkább adtak volna új részeket (a rajzfilmből) a Cartoon Networkön..
Irták még itt a Garfieldot. Annak az első részét láttam, de ott is hasonló a helyzet. :S Valahogy a jó rajzfilm sorozatokból mindig szar a film. A legjobb példa erre a tavalyi Hupikék törpikék..Már akkor tudtam hogy szar lesz, amikor megláttam a törpöket képen.
Irták még itt a Garfieldot. Annak az első részét láttam, de ott is hasonló a helyzet. :S Valahogy a jó rajzfilm sorozatokból mindig szar a film. A legjobb példa erre a tavalyi Hupikék törpikék..Már akkor tudtam hogy szar lesz, amikor megláttam a törpöket képen.
Hát igen, ezzel egyetértek. A Scooby Doo még jó is lenne, de basszus annál idiótább forgatókönyvet még nem nagyon láttam, mint az a 2 film.. A Garfieldot meg nagyon vártam, mert az egyik kedvenc képregényem, de ezzel a számítógépes macskával nagyon elszarták.

3 felhasználónak tetszik: