Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 01. 23:55 #4701
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
Rec
Hát ööö... hatásos blink.gif Szerintem nagyon, nagyon jól megcsinált kézikamerás horror, az Ideglelés óta az első, amin nem untam szét magam. Tök jó, hogy kevés benne a jump scare, az a pár is elég kiszámítható, de nincs is rá szüksége mert így is baromi nyomasztó. Csakis az éjszaka közepén, egyedül nézendő (lehetőleg társasházban biggrin.gif )!
10/10

Rec 2
Nem rossz, nem rossz, habár mint a folytatások többsége, ez sem olyan ijesztő már, mint az eredeti. Ezzel a beszélgetősdivel teljesen elvész az a nyomasztó hangulat, inkább röhejes volt, mint para. Annyira próbáltak történetet és csavarokat erőltetni bele, hogy a végére egy nagy logikátlan katyvasz lett az egész. A végén azért vigyorogtam egy sort, bármennyire is kiszámítható volt.
7/10

A barlang
Teljesen középszerű, kiszámítható, szokásos "no történet, ami van az is logikátlan és elhanyagolható" dögunalmas "horror". Az első feléért azért érdemes egyszer megnézni, mert amíg a csajok a barlangokkal meg a járatokkal küszködnek az elég nyomasztó.
4/10

A golyó
Eleve imádom SK-t szóval nyilvánvaló hogy tetszett. Egyébként tényleg nagyon jól megcsinálták, Jonathan Jackson meglepően jót alakít és aki nem olvasta a novellát az sem fog elveszni. Nagyon jól átjön rajta SK stílusa, ha nem tudnám hogy az ő sztorija, akkor is gyanakodnék biggrin.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: patrícia4, Blackbird03
2012. március 02. 00:07 #4702
- törölt felhasználó -    
[quote=Peszti,2012.03.01. 23:55~2871622]
A barlang
Teljesen középszerű, kiszámítható, szokásos "no történet, ami van az is logikátlan és elhanyagolható" dögunalmas "horror". Az első feléért azért érdemes egyszer megnézni, mert amíg a csajok a barlangokkal meg a járatokkal küszködnek az elég nyomasztó.
4/10

nee már a Barlang köszépszerű horror??? ohmy.gif meg kiszámítható???
ez meglepett!
3 felhasználónak tetszik: csicsi20, patrícia4, Blackbird03
2012. március 02. 00:48 #4703
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
Idézet (gonzales7 @ 2012.03.02. 00:07)

nee már a Barlang köszépszerű horror??? ohmy.gif meg kiszámítható???
ezt nem mondhatod komolyan!

Nem értem, biztos velem van a baj, a környezetemben is mindenki oda volt ettől a filmtől biggrin.gif
Szóval, hja, szerintem nem nagy szám. Mint már írtam, maguk a barlangos részek elég nyomasztóak, a klausztrofóbia, a sötétség...ect olyankor én is kényelmetlenül feszengtem, de egyszer sem ijesztett rám igazán ez a film. Az első fele tényleg oké, ha maradna azon a vonalon, amit elmondanak a filmben is hogy "mi történhet az érzékeiddel ha be vagy zárva a föld alá" akkor egész érdekes lehetett volna, de ezzel sem foglalkozik igazán sokat. Idegesítő volt, hogy amíg el nem kezdenek fogyatkozni, alig lehet megkülönböztetni a szereplőket, talán ezért nem is tudtam igazán azonosulni egyikkel sem, nem volt kinek szurkolni, csak találgattam mikor dobja fel valamelyik legközelebb a pacskert. A monsterek se voltak annyira durvák (habár lehet, hogy csak én láttam túl sok horrort biggrin.gif ), a mellékszál elhanyagolható volt, maga történet pedig... kiszámítható na! Egyetlen jelenet volt amin felszisszentem, de onnantól kezdve semmi olyan nem volt benne amit már ne láttunk volna máshol.
1 felhasználónak tetszik: Blackbird03
2012. március 02. 10:31 #4704
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Pokolba taszítva 10/10

Ajánlom mindenkinek. Nagyon jó film!!! thumbsup.gif
2012. március 02. 10:37 #4705
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Celebrity/Sztárral szemben

Úgy látszik Woody Allen stílusa nem igazán nekem való. blush.gif Nagy meglepetés nem lesz ha elmondom,hogy az egészet csak Leo miatt néztem meg,aki hozzá teszem az 50 valahányadik percben jelent meg,és max 6 percet szerepelt az egészben... mad.gif
Igaz az a 6 perc volt a legjobb az egész filmben. rohog.gif
Értem én,hogy mit akart Woody ebből az egészből kihozni,csak nem tetszett.A főszereplője egy jellemtelen alak..ellenszenves a viselkedése,gyerekes.A vége pedig: omg.gif

10/4

Leonardo DiCaprio:Legenda születik

Életrajzi film.Mikor készült Leo 24 éves volt.Ha már akkor is ilyen nagy valakinek tartották kíváncsi lennék mit mondanának rá most. rohog.gif
Persze beismerem ő az egyetlen akivel kapcsolatban elfogult vagyok,de azt hiszem abba senki nem kötne bele,hogy valóban nagyszerű színész. heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Porcicca, nicol bellox, Blackbird03, patrícia4
2012. március 02. 10:59 #4706
- törölt felhasználó -    
Tök alsó(Male Gigolo)
10/10 egyértelműen. biggrin.gif
Olyan poénok voltak benne, hogy szakadtam a nevetéstől. Rob alakítása hihetetlen, nevettetni nagyon jól tud...a mimikák, a fintorok. biggrin.gif
Ajánlom mindenkinek. thumbsup.gif
8 felhasználónak tetszik: SmileyZ, nicol bellox, Fanni00, Stefaan, Blackbird03, janet7, patrícia4, Sally Sparrow
2012. március 02. 12:20 #4707
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Egyetlenem
Imádom a kosztümös filmeket. És ez pont az az alkotás ahol eltalálták a dolgokat. Bár nem hiszem hogy Renée Zellweger volt a tökéletes választás a "világ leggyönyörűbb nője" szerepre, most is nagyon jó alakítást nyújtott. És meglepő módon itt Logan Lerman sem idegesített, sőt még arra is képes voltam hogy ne forgassam a szemem kétpercenként mikor romantikusabb jelenet volt. Nem tudom hogy maga a film mióta tartozik vígjáték kategóriába, nekem inkább a térdembe álló fájdalomtól csordult könny a szemembe és nem a röhögőgörcstől mellow.gif ( És azt azért megjegyezném hogy egy olyan égszínkék Cadillac-el valaki nyugodtan meglephetne )
7.5/10

Azt hiszem nem is kezdek bele a Csillagok háborúja magasztalásába. Sok időt venne igénybe és talán feleslegesen töltenék ezzel körülbelül egy órát mivel - sajnos majdnem - mindenki tudja hogy miről van szó.

Star Wars I - Baljós árnyak
10/10

Star Wars II - A klónok támadása
10/10

Star Wars III - A Sith-ek bosszúja
10/10

Star Wars IV - Egy új remény
10/10

Star Wars V - A Birodalom visszavág
10/10

Star Wars VI - A jedi visszatér
10/10
7 felhasználónak tetszik: Blackbird03, gonzales7, tya04, duracell, patrícia4, Fruzsi26, Sally Sparrow
2012. március 02. 12:58 #4708
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Sikoly 4. 10/4
Nagyon gyengére sikerült 110.gif
6 felhasználónak tetszik: ophely88, dave095, Domcicc, Blackbird03, tya04, patrícia4
2012. március 02. 13:36 #4709
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Idézet (csicsi20 @ 2012.03.02. 12:58)
Sikoly 4. 10/4
Nagyon gyengére sikerült  110.gif

Nem hiába vártak annyit a DVD kiadásával... rohog.gif Már tavaly december előtt meg kellett volna jelennie. unsure.gif
2012. március 02. 16:54 #4710
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Kincs, ami nincs heart.gif

Ezen nőttem fel, mit is mondhatnék..IMÁDOM!! De nem csak ezt, hanem az összes filmjeiket, egyszerűen bármikor képes vagyok megnézni egy Bud és Terence filmet, legjobbak!!

Éljen a Puffin lekvár : DD

Ez meg nagyon jó :
http://www.humorsziget.hu/post?p_id=10635
7 felhasználónak tetszik: Stefaan, SmileyZ, saii, Blackbird03, janet7, Fanni00, Sally Sparrow
2012. március 02. 18:09 #4711
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
A halott menyasszony - /Corpse Bride/
Igazából egy kis mese, amiben igazából az egyik zongorajáték jött be, és azért néztem meg biggrin.gif
Amúgy szerintem cuki volt, meg egy kicsit fura. Nem tudom, de a halottas dolgok nekem kevésbé voltak mesébe illők, de nagyon szépen korrigálták a rémisztő alakokat, hogy a fiatalabb korosztálynak se legyen olyan rémisztő. smileeee.gif
Én jobbra számítottam, de azért elég volt egyszer megnézni. 7.5/10
6 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88, duracell, patrícia4, Adrianna, Fanni00
2012. március 02. 18:19 #4712
- törölt felhasználó -    
Testcsere 10/7 :/

Nem volt rossz a film, de én többet vártam tőle...
2012. március 02. 19:47 #4713
- törölt felhasználó -    
Idézet (kriszti03 @ 2012.03.02. 12:20)
)
[b]7.5/10

Azt hiszem nem is kezdek bele a Csillagok háborúja magasztalásába. Sok időt venne igénybe és talán feleslegesen töltenék ezzel körülbelül egy órát mivel - sajnos majdnem - mindenki tudja hogy miről van szó. 
Star Wars I - Baljós árnyak
10/10

Star Wars II - A klónok támadása
10/10

Star Wars III - A Sith-ek bosszúja
10/10

Star Wars IV - Egy új remény
10/10

Star Wars V - A Birodalom visszavág
10/10

Star Wars VI - A jedi visszatér
10/10

meghajolo.gif meghajolo.gif Ámen!
2 felhasználónak tetszik: tya04, kriszti03
2012. március 02. 20:06 #4714
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Retro szerelem / West Wind
Anti-bál alkalmából kiböktem egy filmet a Savaria moziban, aminek már a leírása is elrettentett. Német-magyar romantikus vígjáték, ami NDK-s (kétpetéjű iker-)sportolólányokról szól, akik a Balatonra mennek táborba, közben pedig megismerkednek két NSZK-s sráccal. Őő.. Nem, nem olyan rossz, mint aminek elsőre hangzik.
Magát a testvéri kapcsolatot jól szemléltették, főleg az Isabellt játszó fiatal színésznő tetszett. Azonban hiába a sok csöpögés, pár aranyos jelenet, csodálatos balatoni tájak és drámai hangulatot keltő filmzene, a Retro szerelem megmarad egy átlag filmnek.
6,5/10
Ja, amúgy Kriszem! Csak ismétlem gonzales7-t. Ámen.
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, kriszti03
2012. március 02. 22:53 #4715
- törölt felhasználó -    
ezzel a filmmel nagyon nehéz mit kezdeni!
szerintem ez a film mindenkiből más milyen érzéseket vált ki!valaki egyszerűen xarnak nevezi vagy csak dög unalom vagy kult film vagy egy jó ötlet kevés pénzből vagy stb.
én bevallom úgy ültem le hogy egy darabolós ufós zombi Scifi filmet fogok nézni erre kaptam egy akkora társadalom kritikát és rendszer bírálatot John Carpentertől hogy öröm volt nézni.
a film minden egyes mozzanata, üzenete aktuálisabb mint valaha.
nagyon furcsa film és elgondolkodtató.
az hogy ehhez miért kellett Roddy Pipper egykori pankrátor aki a főszereplőt alakítja háá az rejtély számomra!
bár az ő általa játszott figura is annyira furcsa mint maga a film.nem az a tipikus hős alkat bár tiszta izom természetesen mégis az egyszerű embert testesití meg aki fel ébred és próbál harcolni a saját eszközeivel a rendszer ellen.
hááá nem tudom fel keltettem e valakinek az érdeklődését a film iránt hháá akit érdekel és nagyjából tudja hogy kicsoda John Carpenter az nézze meg! smileeee.gif
bár szerintem a fiatal korosztálynak lehet nem sokat fog mondani a film de hátha! smileeee.gif
Elpusztíthatatlanok
8/10
http://www.impawards.com/1988/posters/they_live.jpg
2012. március 02. 23:38 #4716
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
One Day 10/10
Most fejeztem be, elégé lehangoló és elgondolkodtató. Ha a vízben a srác másképpen beszélt volna, akkor mindez másként alakult volna. Megkönnyeztem cray.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, s.t.a.r., Fanni00
2012. március 03. 11:02 #4717
- törölt felhasználó -    
Hugo: 9/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, patrícia4
2012. március 03. 11:09 #4718
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Detachment

Régóta szerettem volna megnézni a filmet, úgy döntöttem, hogy nem várok újabb egy évet az angol feliratra, talán nem kellett volna annyira sietnem. Jó film volt de nem a legjobb. A sztori Amerikában játszódik és tanárok életét mutatja be, főleg Henry (Adrien Brody) nehéz életét követhetjük nyomon. Ésszel fel nem foghatom, hogy másfél óra alatt hogyan lehet 3 tanár karakterét rendesen kibontakoztatni, miközben a főszereplőre sokkal több idő jut, mint a többiekre. Mindegy. A film jól mutatja, hogy a mai iskolások és diákok mit meg nem engednek maguknak, mennyire nem becsülik a tanárt, semmibe veszik a munkáját stb. Henrynek nehéz élete van, sehol sincs elég ideig ahhoz, hogy a tanulók megszokják, szóval helyettesítő tanárként foglalkoztatják mindenhol. A film arra volt jó, hogy emlékeztessen Adrien Brody tehetségére, a Zongorista óta nem alkotott ilyet. Christina Hendricks is nagy favorit viszont aki nagyon böki a csőröm az Lucy Liu. Amúgyis nagyon a bögyömben van a kisasszony Hétfő óta, nem tetszik, hogy mindössze 6 perce volt a képernyőn és hisztizni sem tudott pedig egy jó színésznek az is megy. Elég volt, ne tuszkoljunk ilyen 'tehetségeket' független filmekbe, nekik ott van az a sok trash film ami kéthavonta megjelenik a mozikban és színészileg szinte semmit sem kérnek meg tőlük dry.gif Megnéztem ezt a filmet és arra jöttem rá, hogy Lucy inkább sorozatozzon, menjen csak Watsont játszani abba az Istenverte CBS-es Sherlock Holmes sorozatba, legyen legalább 5 évad és nem veszi el a lehetőséget azok elől akiknek van helye független filmekben. 110.gif
Nagyon tetszett a vágás és rendezés, kissé kiszámítható lett a film de nem rossz. Egyszer meg lehet nézni, talán kétszer is de többször nem.

7,5/10

NME 2012

Néhány napja ment le a díjátadó de nem láttam a végét. Érdekes, ez egy zenei díjátadó és van pár kategória, ami filmes meg sorozatos. Egy zenés díjátadót kell megnézned ahogy hogy lásd, talán az első díjátadó, ahol a Drive-ot illetve Alan Rickmant is jelölték. A Legjobb film a Submarine lett (nem az Artist blink.gif ). A Coldplay legrosszab album jelölését soknak éreztem de gondoltam, hogy esélyük sincs nyerni ebben a kategóriában Lady Gagával és Justin Bieberrel szemben. biggrin.gif Annak ellenére, hogy Gaga beszólt az NME-nek twitteren, elég csúnyán, mégsem ő nyert, hanem Justin. Gratulálok! thumbsup.gif

8/10
2 felhasználónak tetszik: kriszti03, tya04
2012. március 03. 11:21 #4719
Nikus
Nikus
új tag
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 17
Csatolások: 4
Azonosító: 170053
Idézet (House Of Wax @ 2011.02.27. 12:36)
Könnyű Nőcske ( Easy A )
Nagyon tetszett  biggrin.gif  Tanulságos és vicces tinifilm.  smileeee.gif 
Azt sajnáltam csak hogy CAM nagyon keveset volt be  sad.gif  De azért amikor benne volt , hát az ... drool.gif
9/10

?Mi az a CAM ??? mellow.gif
2012. március 03. 11:28 #4720
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Valaki tud nekem ajánlani egy igazán jó filmet? rolleyes.gif Néha azt hiszem, az összes valamit érő mozit láttam, és mára csak a rosszak maradtak.
710 oldal 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!